Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار گروه دانشگاه و آموزش ایرنا، دکتر جلیل کوهپایه زاده روز یکشنبه در نشست ستاد کرونای تهران با محوریت واکسن کرونا اظهار امیدواری کرد که تا پایان امسال کار این مرحله نیز به اتمام رسد.  

وی ادامه داد : فاز اول تست انسانی واکسن رازی کووپارس به عنوان یک واکسن نو ترکیب از ۱۰ اسفند ماه آغاز شد و تاکنون واکسن به  ۱۳ داوطلب از گروه اول این مرحله تزریق شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رییس دانشگاه علوم پزشکی ایران تاکید کرد که تاکنون هیچگونه عارضه ای در داوطلبانی که واکسن رازی کوو پارس را دریافت کردند، مشاده نشده است.

وی بیان داشت: بعد از اجرای موفقیت آمیز فاز اول واکسن کووپارس مرحله دوم آن واکسن  با  دو گروه ۲۵۰ نفری آغاز خواهد شد که امیدواریم بعد از اخذ مجوز توسط سازمان غذا و دارو فاز سوم این واکسن به شکل تولید انبوه آغاز شود.

۲ واکسن کرونا مرحله حیوانی را پشت سر گذاشتند

رییس بیمارستان بقیه الله تهران در ادامه این مراسم اظهار داشت: تولید ۲ واکسن کرونا در دانشگاه علوم پزشکی بقیه الله در حال انجام است که مرحله حیوانی خود را با موفقیت پشت سر گذاشتند.

حسین صمدی ادامه داد: یک واکسن با استفاده از ویروس کشته و با حمایت معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری و دیگری به عنوان واکسن نوترکیب که با حمایت سپاه در حال طی کردن مراحل تولید خود هستند.

وی ادامه داد : با شیوع بیماری کرونا تعداد ۱۰ هزار و ۴۰۰ بیمار کرونای در این بیمارستان بستری شده اند که اقدامات درمانی خوبی بر روی آنها انجام گرفته است.

او با اشاره به اینکه میزان فوتی های ناشی از بیماری کرونا  در این بیمارستان در حدود ۱۰.۸ درصد بوده که به نظر می رسد جز کمترین آمار در بیمارستان ها می باشد.

صمدی نیا بیان کرد: در حال حاضر ۵ درصد از کارمندان واکسن روسی اسپوتنیک وی را  تزریق کرده اند و خوشبختانه تا به امروز هیچ عارضه ای در آنها دیده نشده است  و از فردا وارد فاز دوم تزریق واکسن خواهیم شد.

وی افزود: ما اولین بیمارستان بودیم که وارد مرحله  پلاسما درمانی شده ایم و تاثیر خوبی بر روی بیماران کرونایی داشته است.

برچسب‌ها کرونا دانشگاه علوم پزشکی بقیه الله دانشگاه علوم پزشکی ایران بیمارستان بقیه الله اعظم واکسن کرونا

منبع: ایرنا

کلیدواژه: کرونا دانشگاه علوم پزشکی بقیه الله دانشگاه علوم پزشکی ایران کرونا دانشگاه علوم پزشکی بقیه الله دانشگاه علوم پزشکی ایران بیمارستان بقیه الله اعظم واکسن کرونا اخبار کنکور دانشگاه علوم پزشکی واکسن کرونا بقیه الله

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۲۴۱۲۵۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مطالعه وزارت بهداشت درباره واکسن گارداسیل

آفتاب‌‌نیوز :

دکتر حسین فرشیدی در پاسخ به سوال ایسنا درباره تبلیغات گسترده در فضای مجازی درباره فروش و تزریق واکسن «گارداسیل»، در زمینه وضعیت شیوع بیماری HPV در کشور و اهمیت واکسیناسیون علیه آن، اظهار کرد: عملکرد ما باید بر اساس اسناد و مدارک باشد؛ به طور مثال یک کشور در اروپا ادعا می‌کند که سالیانه در جمعیت کشورش افرادی دچار سرطان مشخصی هستند؛ بنابراین برای این کشور، واکسیناسیون برای پیشگیری از این نوع سرطان، صرفه اقتصادی دارد. بنابراین در فعالیت‌ها باید تحلیل هزینه داشته باشیم؛ به این ترتیب برای واکسیناسیون با واکسن گارداسیل نیز باید اسناد و مدارک داشته باشیم. 

وی ادامه داد: به‌طور مثال ما اگر واکسن‌های پنوموکوک و روتاویروس را وارد برنامه واکسیناسیون کشوری می‌کنیم، مشخص است که واکسن پنوموکوک سالانه از ۱۵۰۰ مرگ کودکان جلوگیری می‌کند و واکسیناسیون روتاویروس حداقل از سالانه ۱۰ هزار بیماری اسهال شدید و نیاز به بستری در کودکان جلوگیری خواهد کرد و این بسیار رقم زیادی است.

فرشیدی افزود: معاونت پژوهشی و پژوهشگاه‌های وزارت بهداشت در رابطه با واکسن گارداسیل نیز از سال گذشته در حال انجام تحقیقات مورد لزوم هستند و اگر نتایج تحقیقات، لزوم ورود آن به برنامه واکسیناسیون ملی را مشخص کند، وارد برنامه واکسیناسیون کشوری خواهیم کرد.

معاون بهداشت وزارت بهداشت با بیان اینکه در حال حاضر تولید و تزریق این واکسن از طریق وزارت بهداشت انجام نمی‌شود، گفت: در خارج از وزارت بهداشت شرکت‌هایی هستند که واکسن گارداسیل را تامین می‌کنند و بسیاری از افراد نیز که تمایل به تزریق آن دارند، خریداری می‌کنند؛ اما این کار از طریق وزارت بهداشت انجام نمی‌شود.

وی در پاسخ به سوال ایسنا درباره ضرورت استفاده از این واکسن نیز اظهار کرد: افراد دارای رفتار پرخطر و جوامع غربی و اروپایی به دلیل روابط خارج از عرف و شرع و خطر بالای انتقال این بیماری، این واکسن را تزریق می‌کنند. اما در کشور ما با توجه به شرایط موجود لزومی ندارد که تمامی افراد جامعه را ملزم به تزریق این واکسن کنیم و اگر ما ذره‌ای به این اطمینان برسیم که برای سلامت مردم تزریق واکسن گارداسیل نیاز است حتما این کار انجام خواهد شد.

فرشیدی در پایان گفت: پژوهشگاه مربوطه این وعده را داده است که در بازه زمانی شش ماهه اطلاعات لازم را ارائه دهند و اگر نتیجه پژوهش‌ها این باشد که باید تزریق این واکسن انجام شود و به نفع مردم است، حتما انجام خواهد شد.

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • واکسیناسیون متقاضیان حج تمتع از امروز آغاز شد/ متقاضیان ۱۵ روز قبل از اعزام ادغام کنند
  • آغاز واکسیناسیون بیش از ۹ هزار عمره گزار خراسان رضوی
  • واکسن گارداسیل برای همه ضروری است؟
  • حجاج این ۲ توصیه پزشکی را جدی بگیرند
  • ۲ توصیه مهم پزشکی به زائران خانه خدا | بخش عمده‌ سرماخوردگی‌ها کروناست | شیوع یک سویه بسیار واگیر کرونا
  • مطالعه وزارت بهداشت درباره واکسن گارداسیل
  • فوتسالیست ها با اقتدار به دور بعدی صعود کردند
  • تزریق ۵۸۴ هزار دز واکسن فلج اطفال در خراسان رضوی
  • ۵۸۴ هزار دز واکسن فلج اطفال در خراسان رضوی خورانده و تزریق شد
  • بهره‌برداری از المان شهید گمنام علوم پزشکی مشهد؛ بزودی