Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار حوزه ایثار وشهادت ایرنا ،سعید اوحدی روز یکشنبه در نشست «کمیته تخصصی تدوین سند ملی فرهنگ جهاد، مقاومت، دفاع، ایثار و شهادت» ضمن تبیین رسالت و مأموریت بنیاد شهید و امور ایثارگران در تدوین و اجرای سند ملی فرهنگ جهاد، مقاومت، دفاع، ایثار و شهادت و با اشاره به فرمایشات مقام معظم رهبری در سالگرد ارتحال امام خمینی(ره) اظهار کرد: ایشان هم در مراسم سالگرد ارتحال امام خمینی(ره) و هم در چهل و دومین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی به موضوع تحریف انقلاب و دستاوردهای آن اشاره کردند و نسبت به این موضوع هشدار دادند، اینکه این آفت خطرناک و ویران کننده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رییس بنیاد شهید و امور ایثارگران ادامه داد: قیام حضرت سیدالشهدا(ع) از سوی برخی مورد تحریف قرار گرفت در حالی که هدف امام حسین(ع) مقابله با تحریف و بدعت در دین بود چرا که تحریف به بدعت منجر می‌شود و نابود کننده ارزش‌ها است.

بیش از ۳۰۰ رسانه خارجی علیه دستاوردهای نظام ما فعالیت می‌کنند

اوحدی با اشاره به تهدیدات جنگ نرم در جامعه اسلامی خاطرنشان کرد: بیش از ۳۰۰ رسانه خارجی علیه دستاوردهای نظام ما فعالیت می‌کنند، اگر جنگ سخت در مرز جغرافیایی اتفاق می‌افتد جنگ نرم، روح و روان انسان‌ها را نشانه می‌گیرد و هجمه سنگینی برای آثار و گنجینه ارزش‌های انقلاب دارد.

معاون رییس جمهوری با تأکید بر اینکه باید خروجی سند ملی فرهنگ جهاد، مقاومت، دفاع، ایثار و شهادت را پیش‌بینی کرد و نقشه راه آن تداوم داشته باشد، گفت: در تدوین این سند باید از مکتب شهید سلیمانی بهره برد و اهداف این سند به درستی مشخص شود اینکه کجا هستیم و قرار است که در آینده به کجا برسیم.

اوحدی با اشاره به آیاتی از قرآن کریم خاطرنشان کرد: شهدا میثاق‌نامه‌ای داشتند که بر اساس آن مسیر تعالی را طی کردند، انتظار است که این سند بر اساس این میثاق‌نامه باشد و عهد و پیمانی داشته باشد که تجلی آن را در این سند مشاهده کنیم.

بیش از ۱۱ نشست با حضور ۳۰ سازمان با موضوع فرهنگ ایثار و شهادت برگزار شده

معاون فرهنگی و آموزشی بنیاد شهید و امور ایثارگران نیز در این نشست با بیان اینکه ۱۲۷ روز از ابلاغ رسمی سند ملی فرهنگ جهاد، مقاومت، دفاع، ایثار و شهادت می‌گذرد، گفت: جلساتی با حضور ۲۲ دستگاه برگزار شد و این سند مورد بررسی قرار گرفت و با توجه به اینکه ۴۲ سال از پیروزی انقلاب شکوهمند اسلامی می‌گذرد ولیکن هنوز سند ملی فرهنگی تبیین نشده است که این مشکلات و تبعاتی را به همراه دارد.

سردار یعقوب سلیمانی با ارائه گزارشی از اقدامات انجام شده برای تدوین پیش‌نویس این سند ملی، گفت: بیش از ۱۱ نشست با حضور ۳۰ سازمان با موضوع فرهنگ ایثار و شهادت برگزار شده است و ساخت و تهیه برنامه مستند و کلیپ بخشی دیگر از برنامه‌هایی بود که با موضوع ایثار و شهادت انجام شده است.

اهمیت تصویب سند ملی فرهنگ جهاد، مقاومت، دفاع، ایثار و شهادت

حجت الاسلام سعیدرضا عاملی دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی در این نشست با تبیین رویکرد جدید دبیرخانه شورای عالی انقلاب فرهنگی در تدوین اسناد ملی و اهمیت سند حاضر خاطرنشان کرد: باید به فرهنگ ایثار و شهادت نگاه جهانی داشت همان طور که قرآن کتاب همه مسلمانان جهان است این فرهنگ نیز باید در بین همه مسلمانان جهان گسترش پیدا کند.

دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی با اشاره به اهمیت تصویب سند ملی فرهنگ جهاد، مقاومت، دفاع، ایثار و شهادت گفت: تصویب این سند ضروری است و تاکنون ۳۴ نشست شورای عالی انقلاب فرهنگی به این سند اختصاص یافته است و رهبر معظم انقلاب نیز تأکید دارند که این سند باید مبنای حرکت فرهنگی در کشور باشد.

در پایان این نشست اعضای کمیته تخصصی تدوین سند ملی فرهنگ «جهاد، مقاومت، دفاع، ایثار و شهادت» در خصوص کلیات سند و اتخاذ تصمیم در این زمینه نظرات خود را ارائه دادند.

برچسب‌ها سعید اوحدی شورای عالی انقلاب فرهنگی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: سعید اوحدی شورای عالی انقلاب فرهنگی سعید اوحدی شورای عالی انقلاب فرهنگی اخبار کنکور شورای عالی انقلاب فرهنگی ایثار و شهادت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۲۴۱۲۹۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اجرای طرح حفظ موضوعی قرآن گام برداشتن در مسیر جهاد تبیین است

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ، حجت‌الاسلام سیدمصطفی حسینی دبیر شورای توسعه فرهنگ قرآنی گفت: در کنار طرح حفظ موضوعی، برخی دستگاه‌های فرهنگی با مشارکت بیشتر، تولیدات و آموزش‌های ویژه‌ای خواهند داشت؛ مشابه اتفاقی که اخیراً در طرح حفظ موضوعی مستورا شاهد آن بودیم. البته طرح حفظ موضوعی که قرار است در ماه رمضان اجرا شود، جامع‌تر و عظیم‌تر از حفظ موضوعی مستورا خواهد بود.

وی با بیان اینکه در این فرایند، حجت‌الاسلام محمد قمی رئیس سازمان تبلیغات و رئیس شورای توسعه قرآنی،فرمانده این عملیات مشترک است افزود: اگرچه دستگاه‌ها و نهاد‌های فرهنگی در اجرای این طرح مشارکت دارند، اما هدف، تسهیلگری یک عملیات مردمی است و قرار نیست که این طرح به اسم دستگاه یا نهادی شناخته شود.

حسینی، هدف از اجرای این طرح را گام برداشتن در مسیر جهاد تبیین دانست و گفت: محتوای این طرح، ۳۰ فراز بسیار برجسته و ۳۰ آیه فوق‌العاده کلیدی در حوزه باور‌های اعتقادی، فردی و اجتماعی بوده که اگر این اتفاق با کمک رسانه‌ها و مجموعه‌های مختلف حاکمیتی و مردمی به درستی رقم بخورد، یک گفتمان قرآنی خوب در کشور مستقر خواهد شد. بر این اساس، به اعتقاد من این طرح کاملاً هم راستا با اقداماتی است که ما در مسیر جهاد تبیین باید انجام دهیم.

وی افزود: منشور توسعه فرهنگ قرآنی که به عنوان نخستین سند جامع نظام جمهوری اسلامی ایران در حوزه قرآن کریم در سال ۱۳۸۸ به تصویب شورای عالی انقلاب فرهنگی رسید، برنامه ملی نظام برای دستیابی به جامعه‌ای متمسّک به قرآن و عترت و ارتقای ایران به کشوری توسعه‌یافته با هویتی اسلامی انقلابی مبتنی بر آموزه‌های قرآنی است که در آن علاوه بر بیان اهداف، سیاست‌ها و راهبرد‌های توسعه فرهنگ قرآنی، کلیات ساختار اجرایی تحقق آن در قالب تشکیل شورای توسعه فرهنگ قرآنی و کمیسیون‌های تخصصی بیان شده‌است.

حسینی گفت: وراى توسعه فرهنگ قرآنى، رکن اجرایى پیشبرد اهداف، سیاست‌ها و راهبردهاى منشور توسعه فرهنگ قرآنی است که با حضور وزرا و مدیران دستگاه‌ها و نهاد‌های ارشد فرهنگی و آموزشی کشور، صاحب‌نظران منتخب امور قرآنی و نمایندگان بخش مردمی قرآنی به ریاست دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی تشکیل می‌شود. با توجه به مرجعیت تخصصی و انحصاری این شورا در راهبری، سیاست‌گذاری، هماهنگی و نظارت بر همه فعالیت‌های قرآنی، مصوبات آن برای دستگاه‌ها و نهاد‌های دولتی، عمومی و مردمی لازم‌الاجراست.

دبیر شورای توسعه فرهنگ قرآنی افزود: در واقع تابستان ۱۴۰۲ فعالیت شورای توسعه قرآنی در چارچوب مشخص به سازمان تبلیغات اسلامی واگذار و سازمان تبلیغات بازوی شورای‌عالی انقلاب فرهنگی در امور قرآنی شد.

 

دیگر خبرها

  • اجرای طرح حفظ موضوعی قرآن گام برداشتن در مسیر جهاد تبیین است
  • تحول آوینی منجر به نهادینه شدن فرهنگ ایثار و شهادت شد
  • سردار افشار: میراث مرتضی هنر متعهد است/ آوینی فرهنگ ایثار را در قله معرفی کرد
  • «گفتمان و سیاست فرهنگی دولت» نقد و بررسی می‌شود
  • بررسی و نقد «گفتمان و سیاست فرهنگی دولت»
  • ۱۵۰۲ عضو جدید به کانون های مساجد خراسان شمالی اضافه شدند
  • ۴۰ خانه میراثی اطراف حرم شاهچراغ (ع) به اماکن فرهنگی تبدیل می‌شود
  • سند مهندسی فرهنگی تبدیل به گفتمان غالب جامعه شود
  • اولین برنامه نشست‌های گفتمان و سیاست فرهنگی دولت برگزار می‌شود
  • گلستان میزبان هشتمین جشنواره ملی تئاتر ایثار