Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-03-28@16:18:52 GMT

وطن‌پور، مدیر اجرایی پروژه واکسن داخلی COVID-19 شد

تاریخ انتشار: ۱۷ اسفند ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۱۲۴۱۶۰۰

وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در حکمی دکتر حسین وطن پور را به عنوان «نماینده وزیر و مدیراجرایی پروژه واکسن داخلی COVID-19 » منصوب کرد.

به گزارش ایسنا، متن حکم دکتر سعید نمکی خطاب به دکتر حسین وطن پور به شرح زیر است: "باتوجه به سوابق علمی و اجرایی جنابعالی بدینوسیله به عنوان «نماینده وزیر و مدیراجرایی پروژه واکسن داخلی COVID-19 » منصوب می شوید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

1- به خوبی می دانید که سال‌هاست آرزو دارم جمهوری اسلامی ایران به عنوان یکی از قطب های تولید واکسن و فرآورده های بیولوژیک مطرح باشد. 

شأن این کشور با سابقه تاریخی و علمی و همچنین اندیشه ها و توانمندی های بی بدیل دانشمندانش دراز کردن دست به بیرون از مرزها برای ایمن سازی مردم عزیزش نیست خوشبختانه با تشکیل کمیته ملی واکسن و دعوت از همگان برای تولید داخلی واکسن COVID-19  اتفاقات عظیمی رقم خورد و امروز با لطف پروردگار و بهره گیری از دانش بومی تعدادی از تولیدکنندگان داخلی در فاز کارآزمایی بالینی واکسن هایشان هستند.

همکارانمان در سازمان غذا و دارو تلاش کرده اند استانداردهای بسیار علمی و در ضمن کارگشا تهیه و مساعدت کنند مع الوصف انتظار می رود جنابعالی با تشکیل جلسات مستمر مشکلات اجرایی تولیدکنندگان را بررسی و گره گشایی کنید و هرکجا مداخله اینجانب ضرورت داشت منعکس نمایید.

2- تولید صنعتی نیازمند تمهیداتی به کلی متفاوت از تولید آزمایشگاهی است لذا ضروریست با دوراندیشی و حل و فصل مشکلات مجموعه های تحقیقاتی و تولیدی به گونه ای عمل شود که همزمان با طی مراحل کارآزمایی بالینی مقدمات تولید انبوه فراهم گردد در این راستا ارزیابی نیازهای هر کدام مبتنی بر پلتفرم های متفاوت و تسهیل در فراهم نمودن امکانات مورد نیاز بسیار مهم و حیاتی است. 

در این زمینه باتوجه به محدودیت مواد جانبی تولید واکسن به خصوص ژل و مدیا که مورد استفاده اکثر آنهاست ضرورت دارد کارگروهی جهت تأمین موارد مذکور تشکیل و با برگزاری جلساتی با تولیدکنندگان مواد اولیه کشور، تولید این مواد نیز در داخل پیگیری شود. البته برای تولید بچ های اولیه شاید مجبور شویم با منبع یابی گسترده در جهان مواد جانبی مورد نیاز را تهیه کنیم.

3- در برنامه زمان بندی اولیه اینجانب و تولیدکنندگان داخلی به خصوص انستیتوپاستور، بنیاد برکت و انستیتو رازی شروع تولید به ترتیب در بهار و تابستان آینده بود. هرچه بتوانیم مشکلات را کمتر، طی دوره را عالمانه سریعتر و به شیوه جهادی عمل کنیم دوره التماس به بیرون کوتاهتر و عمر آفتاب سربلندیمان طولانی تر خواهد شد. 

توفیق جنابعالی را در این مأموریت مهم از خداوند بزرگ مسئلت دارم".

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: انتصاب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۲۴۱۶۰۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قیمت مرغ تا پایان ماه رمضان نوسانی ندارد

محمدرضا صدیق پور در گفتگو با باشگاه خبرنگاران جوان، گفت: بنابر آمار برای اسفندماه ۱۴۰ میلیون قطعه جوجه ریزی صورت گرفته است که بدلیل مازاد تولید، هرکیلو مرغ مازاد با نرخ ۵۸ هزارتومان توسط پشتیبانی امور دام خریداری شده است تا در صورت نیاز به بازار عرضه شود.

او قیمت هرقطعه جوجه یکروزه را ۱۵ تا ۱۶ هزارتومان اعلام کرد و افزود: با توجه به افزایش هزینه های تولید به طور متوسط هر قطعه جوجه یکروزه با نرخ ۲۰ هزارتومان باید عرضه شود تا تولیدکنندگان جوجه دچار چالش نشوند.

صدیق پور ادامه داد: بنابر جوجه ریزی های ماه های اخیر حدود ۳۰۰ هزارتن مزغ تولید می شود، درحالیکه نیاز ماهانه کشور۲۶۰ تا ۲۷۰ هزارتن است.

دبیر انجمن تولیدکنندگان جوجه یکروزه با بیان اینکه در ایام عادی سال روزانه ۸ هزارتن مرغ مورد نیاز کشور است، افزود: بنابر رویکرد وزارت جهاد بخشی از مرغ های تولیدی صادر می شود تا ثبات در بازار ایجاد شود

به گفته او، با توجه به جوجه ریزی ۱۵۰ میلیون قطعه، حداقل ۱۰ درصد تولید برای ذخایر استراتژیک باید از سطح بازار جمع آوری شود تا تولیدکنندگان دچار چالش نشوند.

صدیق پور درباره آینده بازار مرغ گفت: با افزایش حجم تولید مازاد بر نیاز کشور پیش بینی می شود که هیچ گونه التهابی تا پایان ایام نوروز و ماه رمضان نداشته باشیم‌.

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی صنعت ، تجارت و کشاورزی

دیگر خبرها

  • دستور رئیس جمهور برای حل مشکلات پیش‌رو جهت تسریع و اجرایی شدن کامل برخی پروژه‌ها
  • سازندگان واکسن برکت از قهرمانان ملی هستند/ روایتی متفاوت از یک دستاورد علمی
  • لزوم تشکیل اتاق فکر با مشارکت مردم برای اجرایی و عملیاتی کردن فرمان رهبر معظم انقلاب در باب جهش تولید 
  • قیمت مرغ تا پایان ماه رمضان نوسانی ندارد
  • افزایش تولید در صنعت فولاد کشور
  • مصوبه جدید دولت برای تولیدکنندگان و صادرکنندگان
  • کارگروهی برای پیگیری شعار سال در وزارت کار تشکیل شد
  • وزیر کار: کارگروهی برای پیگیری شعار سال در وزارت کار تشکیل شد
  • آغاز عملیات اجرایی پتروپالایشگاه شهید سلیمانی و راه‌اندازی ۲ پروژه پالایشی در ۱۴۰۳/ افزایش ۷ درصدی تولید بنزین در سالی که گذشت
  • تشکیل اتاق فکربا مشارکت مردم برای اجرایی کردن جهش تولید