Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «نماینده»
2024-04-23@10:00:47 GMT

با اعصاب مردم بازی نکنید!

تاریخ انتشار: ۱۷ اسفند ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۱۲۴۱۶۰۱

با اعصاب مردم بازی نکنید!

نماینده/ محمدکاظم انبارلویی، کارشناس مسائل سیاسی: در یادداشتی نوشت: چندی پیش رئیس جمهور محترم در جمع اعضای هیئت دولت گفته بودند : «ما حق نداریم با استفاده از تریبون خود با اعصاب مردم بازی کنیم» این حرف درستی است. چون هر شهروند ایرانی که امروز به بازار می رود به‌ویژه برای خرید شب عید، به اندازه کافی اعصابش به هم ریخته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اما رئیس جمهور محترم همین توصیه اخلاقی را رعایت نکرد و در جلسه چهارشنبه گذشته هیئت دولت مطالبی را فرمودند که ربط مستقیم با اعصاب مردم دارد.

ایشان فرمودند: «امروز هم اقتصاد ما بهتر می چرخد و هم سانتریفیوژها» آیا واقعا چرخ اقتصاد ما با تورم بالای ۵۰ درصد بهتر می چرخد؟.

آیا قدرت خرید مردم در حال حاضر به یک ششم سال ۹۲ می رسد و مردم این را به درستی در کف بازار و کف جیب خود احساس می کنند، چرخ اقتصاد ما خوب می چرخد؟ آیا با ۵ نرخی شدن ارز که محلی برای رانت‌های عجیب و غریب عده‌ای غارتگر بیت‌المال شده، چرخ اقتصاد خوب می چرخد؟.

آیا خط فقر که در سال ۱۳۹۲ دو میلیون تومان بود امروز به ۱۰ میلیون تومان رسیده، چرخ اقتصاد خوب می‌چرخد؟ خود ایشان در ایام تبلیغات انتخابات فرموده بودند: «ملاک در تورم جیب مردم است» آیا امروز که مردم بر طبل مطالبات معیشتی خود می کوبند و ارزیابی درستی از جیب خود دارند و به خوبی آن را حس می کنند؟ چرخ اقتصاد خوب می چرخد؟ مردم این همه خسارت به اقتصاد را از برجام بی فرجام می دانند. برجامی که دستاورد آن به قرائت بالاترین مقامات سیاسی، اقتصادی دولت تقریبا هیچ بوده است.

همین بازی با اعصاب مردم را معاون اول محترم رئیس جمهور مرتکب شدند. چندی پیش گفتند: «در هیچ دولتی به اندازه دولت تدبیر و امید در کشور پیشرفت نداشته‌ایم.» این طور شوخی کردن با اعصاب مردم درست نیست! کسی که در ایام تبلیغات انتخابات ریاست جمهوری با جمله مشهور «مردم عزیز آیا یادتان هست» یک سری اعداد و ارقام را در نقد عملکرد اقتصادی دولت گذشته مطرح کرد که اگر امروز اعداد و ارقام رکورد اقتصادی دولت را جلوی او بگذاریم، با موجی از خنده و استهزاء روبه‌رو می شویم.

رئیس جمهور محترم می گوید: «چرخ سانتریفیوژها می چرخد» این چرخ با مصوبه مجلس تحت عنوان «اقدام راهبردی برای رفع تحریم ها و صیانت از منافع ملی» چرخید که در همان روز تصویب با واکنش منفی رئیس جمهور محترم روبه‌رو شد. این چرخ‌ها با مواضع صریح رهبری مربوط به حرف آخر نظام در مقابله با بدعهدی‌های آمریکا دارد می‌چرخد. قرار بود در این باره «تک‌صدایی» باشد. اما با مقاومت برخی در دولت به «دوصدایی» مواجه شد. لذا رهبری به دولت و مجلس توصیه کردند که دراین‌باره اختلاف را کنار بگذارند و مصوبه مجلس دقیق اجرا شود. ضمن این که نباید حافظه تاریخی مردم را نادیده بگیریم و هزینه فرصت از دست رفته در صنعت هسته‌ای و امتیازات نقدی که به دشمن دادیم را پنهان کنیم.

رئیس جمهور محترم در این موضع‌گیری فرمودند: «لحن دولت جدید آمریکا تغییر کرده است». این در حالی است که مواضع و لحن مقامات جدید آمریکا در کاخ سفید و پنتاگون و وزارت خارجه هیچ تغییری نکرده است و همچنان بر طبل تحریم ها می‌کوبند. حاضر نیستند به هیچ یک از تعهدات خود عمل کنند.

همین دیروز بایدن وضعیت اضطراری ملی در قبال ایران که پس از پیروزی انقلاب توسط جیمی کارتر به اجرا گذاشته شد را تمدید کرد. وی طی سخنانی همزمان با این تمدید گفته است: «به نظر من لازم است تحریم‌های جامع وضع شده، همچنان پایدار بماند!» آیا این دیدگاه‌های تجاوزکارانه نشانه آن است که لحن آمریکا تغییر پیدا کرده است!؟

هرکس که درست مواضع دولت جدید آمریکا را پیگیری و رصد کند می‌فهمد که آن‌ها با غلاف خالی از شمشیر ما را تهدید نظامی می کنند و می گویند، توقف کامل برنامه هسته‌ای ایران نیاز به برجام جدید دارد و در رویکرد جدید به قطع نفوذ ایران در منطقه، توقف آزمایشات موشکی بالستیک و حتی مذاکرات در مورد حقوق بشر در ایران می اندیشند و حاضر نیستند یک قدم از این ادعاهای مسخره را از دستور کار خارج کنند.

بایدن در دولت اوباما واضع تئوری سه کشور شیعه و سنی و کرد در عراق است و دارد این تئوری را در دولت خود دنبال می کند. حمله به سوریه و عراق در مرز بوکمال این پیام را دارد که دولت باید این پیام ها را درک کند. آیا پیام این تحرکات آن است، تغییری در لحن و مواضع تجاوزکارانه آمریکا وجود دارد؟ اگر انسان یک هوشمندی سیاسی داشته باشد می فهمد لحن بایدن در حرف و عمل همان لحن ترامپ نگون‌بخت است.

آقای رئیس جمهور در مورد FATF هم مطالبی فرمودند که قبلا کارشناسان فنی به او پاسخ دادند و او به هیچ یک از این پاسخ‌ها اشاره نکردند و ادعای گذشته خود را تکرار کردند.

یک بحث کلیدی و مهم که هم دولت و مجلس و هم مجمع تشخیص مصلحت روی آن توافق دارند این است که با پذیرش FATF هیچ اتفاقی در اعمال تحریم های بانکی از سوی آمریکا و اروپا نمی افتد. پس اصرار به پیوستن آن برای چیست؟

آیا رئیس جمهور می خواهد همین تدابیری که برای دور زدن تحریم ها صورت می گیرد از طریق پیوستن به این پیمان متوقف شود! و آمریکا تحریم ها را هوشمندتر کند؟.

منبع: نماینده

کلیدواژه: با اعصاب مردم بازی نکنید حسن روحانی دولت محمدکاظم انبارلویی رئیس جمهور محترم اعصاب مردم خوب می چرخد چرخ اقتصاد تحریم ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت namayande.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «نماینده» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۲۴۱۶۰۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تارتار: سپاهان پرامکانات را با مقایسه نکنید

به گزارش ورزش سه، مهدی تارتار پس از شکست ۲-۱ ملوان برابر سپاهان در نشست خبری حاضر شد و در ابتدا گفت: جا دارد از هواداران‌مان عذرخواهی کنم که امروز نتوانستیم آنها را خوشحال کنیم. واقعا جانانه از ما حمایت کردند و شرمنده‌شان شدیم. تلاش می‌کنیم که در بازی‌های آینده نتایج بهتری بگیریم تا هواداران‌مان خوشحال شوند.

ویدئو: 330646

او سپس در خصوص مسابقه گفت: ما در نیمه اول خیلی خوب عمل کردیم و حتی بازی می‌توانست ۲-۰ شود و یک توپ به تیر دروازه برخورد کرد. در شروع نیمه دوم غافلگیر شدیم، در واقع اشتباه داشتیم و اشتباهات هم به خود ما برمی‌گردد. مسئولیت این باخت به خود من برمی‌گردد و باید خیلی بیشتر به اتفاق کادرمان کار کنیم تا اشتباهات را به حداقل برسانیم. بعد از آن اشتباه و ضربه پنالتی، شرایط مقداری متعال شد. روی صحنه گل دوم هم فکر می‌کنم خطایی روی مدافع ما انجام شد که داور چشم‌پوشی کرد.

تارتار ادامه داد: در نیمه اول یک موقعیت تک به تک داشتیم که کمک داور اعلام آفساید کرد؛ به نظرم موقعیت خوبی بود و آفساید نبود، چون من تقریبا روی خط آفساید بودم. امیدواریم کارشناسی شود و مشخص شود. به هر حال سپاهان تیم قدرتمندی است. اگر ما اشتباه کنیم، باید تاوانش را پس بدهیم و تاوانش این شکستی بود که نصیب‌مان شد.

تارتار در واکنش به صحبت‌های خبرنگاری که گفت ژوزه مورایس در حاشیه نشست خبری به او گفته است که سپاهان تیم پرمهره و پر امکاناتی نیست، عنوان کرد: همه فوتبالی‌ها می‌دانند که سپاهان از نظر مالی و سخت افزار و ساختار تیم توانمندی است و بهترین تیم ایران محسوب می‌شود. ما از نظر بازیکن و بودجه و ... قابل قیاس نیستیم، اما دور رفت را ما بردیم و دور برگشت را آنها. ما ۳-۲ بردیم و سپاهان هم امروز ۲-۱ برد و بازی هم پایاپای بود. حتی اواخر بازی تیم سپاهان وقت تلف می‌کرد‌.

وی افزود: به نظرم تیم پر امکاناتی هستند و اصلا قابل قیاس با ما نیستند، ما حتی یک زمین تمرین خوب هم نداریم، ولی دلیل نمی‌شود که شکست بخوریم. همانطور که گفتم مسئولیت باخت هم با خود من است. واقعا حیف شد که در روزی که می‌توانستیم فاصله‌مام را با تیم سوم جدول کم کنیم، شکست خوردیم و فاصله‌مان زیاد شد. باید در ۶ بازی آینده‌مان خیلی زحمت بکشیم تا ضمن حفظ جایگاه فعلی، اگر توانستیم در جدول بالاتر هم برویم.

سرمربی ملوان در واکنش به اینکه تعویض عمری و پورعلی روی شکست تیمش تاثیرگذار بود، گفت: به هر حال مسائل فنی به ما برمی‌گردد. ما باید بررسی کنیم و ببینیم بعد از تعویض‌هایمان، روندمان بهتر شده یا نه. شاید از نظر مالکیت شرایط‌مان بهتر شد و مهران احمدی و حسین صادقی توازن خوبی را وسط زمین ایجاد کردند. ضمن اینکه در لحظه‌هایی که گل‌ خوردیم، در شرایط حمله بودیم و توپ دست ما بود، به خصوص در گل اول که ما توپ را از دست دادیم. یعنی تیم ما باز بود و در این شرایط توپ که از دست برود، خطرناک است. در این حالت گل اول را دریافت کردیم. به هر حال باید نقاط ضعف‌مان را بررسی و اصلاح کنیم. چاره‌ای نیست. باید زحمت بکشیم و انشالله درست می‌شود.

تارتار درباره حمایت مسئولان استانی از ملوان گفت: ما بارها گفتیم اگر ملوان را برای مدعی شدن می‌خواهند، باید همه وسط کار باشند. هوادار این را می‌خواهد؛ هوادار دوست دارد تیمش برای قهرمانی بجنگد و برای کسب سهمیه تلاش کند و به بازی‌های آسیایی برود. ما الان آنچنان حمایت نمی‌شویم و حتی زمین تمرین نداریم. تلاش می‌کنند، ولی کار اساسی انجام نمی‌شود. اگر می‌خواهند ملوان همیشه مدعی باشد، باید وسط کار بیایند. این فصل گذشت و ما تلاش‌مان را می‌کنیم، شش بازی مانده و تلاش می‌کنیم هرطور جایگاه‌مان را حفظ کنیم و حتی در حذفی برای قهرمانی بجنگیم، اما با این امکانات می‌شود به آینده ملوان امیدوار بود؟ من بعید می‌دانم، مگر اینکه یک فکر اساسی کنند.

دیگر خبرها

  • آهنگ امت اسلامی، آهنگ عدالت‌خواهی و دین‌مداری است
  • قدردانی شهباز شریف از رهبر انقلاب به دلیل حمایت از مردم کشمیر | کنایه رئیسی؛ ممکن است برخی همکاری‌های دو کشور را نپسندند
  • رئیس جمهور: برای مردم پاکستان که از ظلم رژیم صهیونیستی به ستوه آمده‌اند احترام قائلیم
  • رئیسی: روابط ایران و پاکستان را در همه سطوح ارتقا می‌دهیم
  • نشریه هیل: انتخابات ۲۰۲۴ برای مردم آمریکا بازی باخت-باخت است
  • تارتار: سپاهان پرامکانات را با مقایسه نکنید
  • رئیس‌جمهور: همه بخش‌های حاکمیتی ملزم به اجرای قانون عفاف و حجاب هستند
  • بسته کمکی جدید برای تل‌آویو؛ «خیانت و فاجعه» دولت بایدن از نگاه مسلمانان آمریکا
  • نه رئیسی، رئیس جمهور دو دوره ای می شود نه بایدن
  • اجرای موفق طرح ملی پایش مراکز درمانی کشور در تعطیلات نوروز