Web Analytics Made Easy - Statcounter

حسین کاغذلو روز یکشنبه در جلسه تخصصی بررسی مشکلات پسماند شهرک صنعتی چرمشهر که با حضور قائم مقام محیط زیست استان تهران، مدیرکل دفتر فنی استانداری تهران به نمایندگی از استانداری و دادگستری استان تهران و مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی استان تهران برگزار شد اظهار داشت: شهرک صنعتی چرمشهر، تنها شهرک صنعتی تخصصی استان تهران در زمینه تولید چرم و سالامبور است که باید مشکلات زیست محیطی آن به صورت ریشه‌ای رفع شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی افزود: شهرک صنعتی چرمشهر در سال ۱۳۶۴ به منظور ساماندهی صنایع چرم و دباغی که به صورت پراکنده در سطح استان تهران فعالیت می کردند در ۳۵ کیلومتری جنوب شرق شهرستان ورامین احداث شد و هم اکنون بیش از یکصد واحد صنعتی در آن مستقر می باشند که بیشتر در حوزه تولید چرم و سالامبور فعالیت می کنند.

فرماندار ورامین افزود: مهمترین مشکل این شهرک صنعتی دفع فاضلاب حاصل از فعالیت صنایع چرم است، صنایعی که میزان مصرف آب آن بسیار بالا بوده و فاضلاب خروجی می‌تواند برای محیط زیست مجاور این شهرک صنعتی که اراضی ملی و حفاظت شده را شامل می‌شود خطرات بسیاری را به همراه داشته باشد.  

وی افزود: تولید حجم انبوه فاضلاب واحدهای تولیدی، مسوولان را بر آن داشت تا نخستین فاز تصفیه خانه آن را در سال ۱۳۸۰ با اعتباری بالغ بر ۶ میلیارد تومان احداث کنند که این تصفیه خانه با حضور اسحاق جهانگیری وزیر وقت صنایع و معادن به بهره برداری رسید.  

کاغذلو اظهار داشت: مشکل شهرک صنعتی چرمشهر و انباشت فاضلاب خشک ناشی از فعالیت این واحدها طی سه دهه گذشته، دغدغه مسوولان شهرستانی و استانی بوده و این امر همواره با پیگیری‌های تخصصی همراه بود تا شاید از حجم پسماندهای این شهرک کاسته شود.

وی گفت: از هفته گذشته و از طریق استانداری و دادگستری استان تهران، موضوع فعالیت واحدهای تولید چرم در شهرک صنعتی چرمشهر پیگیری و از تعطیلی این واحدها جلوگیری شد و مقرر شد که با حضور نمایندگانی از استانداری تهران، دادگستری کل استان و مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی استان تهران این موضوع بررسی شود.

فرماندار ورامین افزود: برای رفع مشکل پسماند شهرک صنعتی چرمشهر سه راهکار ارائه شده که یک مورد مربوط به زمین ۳۷ هکتاری مجاور شهرک است که از اراضی منابع طبیعی است و برای واگذاری آن برای احداث سایت زباله باید مجوز منابع طبیعی اخذ شود.

وی اظهارداشت: راهکار دیگر، همکاری سازمان مدیریت پسماند شهرداری ورامین که وظیفه ساماندهی پسماند شهرستان‌های جنوب‌شرق تهران را بر عهده دارد است که این امر در جلسه تخصصی امروز بررسی و روش همکاری شهرک صنعتی و شرکت مدیریت پسماند ارائه شد.

کاغذلو افزود: علاوه بر این، هم اکنون سایت موسوم به "هوشنگ آباد" مختص پسماندهای شهرک صنعتی چرمشهر از سوی سازمان همیاری‌ شهرداری‌های استان تهران تهیه و مراحل مناقصه و تعیین پیمانکار آن طی شده که هم اکنون مراحل آماده‌سازی و زیرسازی محل دفن پسماندها در حال اجراست.

وی گفت: با فراهم شدن زیرساخت‌های لازم برای دفع بهداشتی زباله و بر اساس قانون، مسوول امحا پسماند وظیفه واحد است و لازم است تا هزینه‌های حمل و دفع زباله توسط واحد صنعتی پرداخت شود.

فرماندار ورامین افزود: مکاتبات لازم برای تأمین زمین مورد نیاز ایجاد سایت دفع زباله صنعتی شهرک چرمشهر که جزو زباله های بی‌خطر است با استانداری تهران انجام می‌شود تا در کمترین زمان، کار دفع زباله با صرف هزینه و وقت کمتر انجام شود.
 

برچسب‌ها حسین کاغذلو تالاب بند علیخان ورامین استان تهران منابع طبیعی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: حسین کاغذلو تالاب بند علیخان ورامین حسین کاغذلو تالاب بند علیخان ورامین استان تهران منابع طبیعی اخبار کنکور شهرک صنعتی چرمشهر استان تهران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۲۴۲۱۴۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

استاندارمرکزی:مشکلات واحدهای تولیدی و صنعتی گره‌گشایی می‌شود

استاندار مرکزی در جریان بازدید از برخی از واحدهای تولیدی شهرستان دلیجان از گره‌گشایی از مشکلات واحدهای تولیدی و صنعتی مرکزی خبر داد. - اخبار استانها -

به‌گزارش خبرگزاری تسنیم از دلیجان، فرزاد مخلص‌الائمه شامگاه سه‌شنبه به همراه جمعی از مدیران حوزه اقتصادی استان و منتخب دلیجان و محلات، مسائل برخی واحدهای تولیدی و دامپروری و کشاورزی این شهرستان را مورد بررسی قرار دادند و تصمیماتی در راستای تسهیل و رفع موانع تولید اتخاذ شد.

استاندار مرکزی در حاشیه بازدید از واحدهای صنعتی دلیجان در جمع خبرنگاران اظهار داشت: امروز از تعدادی واحدهای صنعتی پیشران شهرستان دلیجان بازدید شد، برخی از واحدها طرح‌های توسعه بسیار خوبی داشتند، اما بعضا با موانعی مواجه هستند که باید گره‌گشایی شود و روند اجرای طرح‌ها تسهیل شود.

وی با اشاره به برخی از موانع واحدهای صنعتی افزود: برخی از موانع واحدهای صنعتی در حوزه منابع طبیعی، حوزه شرکت شهرک‌های صنعتی، حوزه برق و زیرساخت‌ها است، اما برخی از موانع و مشکلات مربوط به سطح ملی است مانند تأمین انرژی و تعرفه‌های مربوط به این حوزه که از نزدیک مسائل و موضوعات را بررسی کردیم و برای  برخی از موضوعات توانستیم به صورت میدانی تصمیم‌گیری داشته باشیم و برای رفع تعدادی از مسائل و موارد این حوزه نیز باید در مرکز استان جلساتی برگزار شود.

استاندار مرکزی عنوان کرد: امروز از واحدهای مربوط به تولید سیمان، واحدهای حوزه نساجی، واحدهای حوزه دامپروری و کشاورزی بازدید شد و طرح‌ها توسعه‌ای بسیار خوبی در شهرستان دلیجان وجود داشت، دلیجان جزو شهرهای صنعتی پیشران کشور است و جا دارد به صورت جدی مسائل این شهرستان مورد توجه قرار گیرد تا تولیدکنندگان با تسهیل و سهولت اقدامات خود را پیش ببرند.

وی با تأکید بر حمایت از طرح‌های توسعه صنعتی خاطرنشان کرد: دولت سیزدهم تأکید بسیار جدی بر حمایت از طرح‌های توسعه صنعتی و توسعه واحدها دارد. بنابراین لازم است برای رفع چالش‌ها این حوزه کمک شود تا تولیدکنندگان اقدامات خود را با روند پر سرعتی پیش ببرند و در سال جهش تولید گام‌های بلند و مؤثری در حوزه تولید استان مرکزی برداشته شود.

استاندار مرکزی در حاشیه بازدید از روند احداث نیروگاه خورشیدی 100 مگاواتی محلات در جمع خبرنگاران اظهار داشت: امروز به منظور نظارت میدانی و بررسی روند اجرای بزرگ‌ترین طرح نیروگاه خورشیدی کشور در شهرستان محلات در شرکت مانا انرژی پاک حضور داریم، شرکت مانا انرژی پاک ازجمله نگین‌های صنعت استان مرکزی و کشور است. 

وی افزود: در حال حاضر شرکت مانا انرژی بزرگترین نیروگاه خورشیدی درحال ساخت کشور است و با این ابعاد و استاندار و ظرفیت 100 مگاواتی هیچ نیروگاهی در کشور وجود ندارد، عملیات اجرایی نیروگاه از نوروز 1401 عملیات آغاز شد و اکنون شرکت مانا انرژی مراحل پایانی ساخت را طی می‌کند.

مخلص‌الائمه خاطرنشان کرد: شرکت مانا انرژی در حال حاضر حدود 10 مگاوات برق به شبکه تزریق می‌کند امیدواریم در ماه‌های اخیر مراحل تکمیلی ساخت نیروگاه پایان یابد و امسال شاهد تولید 100 مگاواتی برق خورشیدی و برق پاک و تجدیدپذیر از این نیروگاه باشیم. 

انتهای پیام/711/

دیگر خبرها

  • ساماندهی معتادان متجاهر و جمع‌آوری ۱۹۵ تن پسماند در جنوب تهران
  • خط و نشان صریح ابراهیم رئیسی برای بانک‌ها با «حق ندارید»! | فیلم
  • فعالیت واحد تولیدی پلمب شده در شهرک صنعتی قدیم فیروزکوه از سر گرفته شد
  • واگذاری واحدهای شهرک صنعتی چاراویماق به سرمایه گذاران
  • افتتاح دو واحد تولیدی در گرمسار
  • افتتاح دو واحدتولیدی در گرمسار
  • ساماندهی دستفروشان در قالب طرح ویژه شهرداری تهران
  • هفت واحد تولیدی در استان اردبیل موفق به اخذ گواهینامه ملی و بین المللی شدند
  • استاندارمرکزی:مشکلات واحدهای تولیدی و صنعتی گره‌گشایی می‌شود
  • صدور ۹۶ جواز تاسیس واحدهای صنعتی و تولیدی در تربت حیدریه