Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایمنا»
2024-04-25@06:10:44 GMT

مشکل اساسی صنعت چاپ تامین مواد اولیه است

تاریخ انتشار: ۱۷ اسفند ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۱۲۴۳۷۳۳

مشکل اساسی صنعت چاپ تامین مواد اولیه است

رئیس اتحادیه چاپخانه داران اصفهان گفت: اکثر مواد اولیه مورد نیاز صنعت چاپ مانند کاغذ، مقوا، زینک وارداتی است و تولید داخلی ندارد حال باید در این زمینه سیاست گذاری لازم صورت بگیرد.

به گزارش خبرنگار ایمنا محمدعلی انصاری پور امروز (یکشنبه) در نهمین همایش تجلیل از فعالان و پیشکسوتان صنعت چاپ اصفهان با اشاره به مشکلات چاپخانه داران اظهار کرد: مسئولان استانی به تلاشگران عرصه چاپ بسیار بی مهری کرده اند البته اکثر مشکلات صنعت چاپ کشوری است و به اصلاح به قوانین باز می‌گردد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: از مدیر کل استان نمی‌توانیم توقعی داشته باشیم، نیاز است که در صدر کشور از مجلس شورای اسلامی گرفته تا حیطه وزارتخانه در این زمینه اقدام کنند، اما درباره همایش برگزار شده توقع داشتیم که مدیران استانی مقامی به این مادر صنعت بدهند چراکه بسیاری از صنایع به آن وابسته است و در دنیا نیز این صنعت را صنعت چهارم یا پنجم به حساب می‌آورند.

رئیس اتحادیه چاپخانه داران اصفهان گفت: در حوزه وزارت ارشاد نیز بر حسب رسالت و تکلیفی خود به نظر می‌رسد صنعت چاپ را در حوزه نشر و مطبوعات می‌بینند علی‌رغم اینکه نشر و مطبوعات خط کش و شاخصه تشخیص فرهنگ یک جامعه است و ما نیز بسیار به آن احترام می‌گذاریم، اما تنها حداکثر ۱۵ درصد از تولیدات صنعت چاپ به این حوزه باز می‌گردد.

وی تصریح کرد: صنایع دارویی، غذایی و کل صنایع نیازمند به صنعت چاپ هستند از این رو گلایه‌مندیم بابت بی توجهی‌ها و از هر تریبونی و از هر فرصتی باید این استفاده را بکنیم تا مشکلات را پیگیری کنیم.

انصاری پور درباره وضعیت اتحادیه چاپخانه داران اصفهان گفت: اگر بخواهم از وضعیت اتحادیه چاپخانه داران اصفهان صحبت کنیم باید گفت که توان و پتانسیل هیئت رئیسه اتحادیه بیشتر صرف اموری شده که به نوعی امور جاریه و پیش پا افتاده است، وقت زیادی درگیر همین مسائل نامه نگاری با ادارات می‌شویم که به راحتی می‌توانیم با قانون بهبود کسب و کار، رفع کنیم و نیازی به مکاتبه نداشته باشیم.

وی ادامه داد: در واقع ما باید وظیفه خودمان را که بستر سازی و آینده‌نگری برای صنعت چاپ باشد را رسیدگی کنیم که متأسفانه فرصت‌هایمان صرف کاری دیگری می‌شود که مرتبط به ما نیست، اما به عنوان یک مجموعه‌ای که می‌تواند واسطی بین سازمان‌ها باشد در حال انجام وظیفه هستیم.

رئیس اتحادیه چاپخانه داران اصفهان اظهار کرد: یکی از خواسته‌های امروز استانی شدن اتحادیه چاپخانه داران است که مقدمات این کار فراهم و مکاتبات لازم نیز انجام شد و از جانب نهادهای مربوطه تاییدیه ها گرفته و به تهران ارسال شده است، اما متأسفانه مغفول مانده و بسیاری از چاپخانه دارانی که خارج از اصفهان هستند و به دلیل مشکلاتی که از نظر فضای چاپخانه‌ها، مجبور شده اند به شهرک‌های صنعتی اقماری اصفهان مراجعه کنند و یا اینکه سرمایه گذاری شأن را در زادگاه خودشان انجام بدهند؛ حق آنها ضایع شده است که می‌خواهیم این موضوع به جهت اهمیت آن و احقاق حق افراد به جد پیگیری شود.

وی خاطرنشان کرد: امروز مشکل اساسی تأمین مواد اولیه است، متأسفانه مواد اولیه‌ای که در سطح جامعه استفاده می‌شود شاید بتوان به جرأت گفت که حدود ۱۵ الی ۲۰ درصدش می‌تواند تولیدی داخلی باشد، اما اکثر مواد اولیه مورد نیاز صنعت چاپ مانند کاغذ، مقوا، زینک وارداتی است و تولید داخلی ندارد که باید در این زمینه سیاست گذاری کرد و این موضوع جزو یکی از خواسته‌های به حق صنعت چاپ است.

انصاری پور اظهار کرد: سازمان تأمین اجتماعی به دلیل اینکه در بودجه سال ۱۴۰۰ پیش بینی حق بیمه سهم کارفرما را که دولت پرداخت می‌کرد را برای ۳۸ رسته شغلی انجام نداد و بنا بر این بود که در سال آینده کارگاه‌های زیر پنج نفر از این کمک دولت محروم بمانند که با پیگیری‌های که انجام شد و همسو کردن نزدیک به ۱۳۰ نماینده، خوشبختانه این تاییدیه گرفته شد و اجازه فروش بعضی از مستغلات و املاک را ظاهراً به سازمان تأمین اجتماعی که بزرگترین مطالبه گر از دولت است و دولت هم به دلیل اینکه نمی‌تواند بدهی خود را به سازمان تأمین اجتماعی تعهد بکند اظهار داشته که از هر طریقی که می‌تواند این مطالبات وصول کند و این فشاری است که به فعالان اقتصادی وارد شده است.

وی افزود: از این ۳۸ رسته صنعت چاپ هم در حیطه این موضوع است و قول این موضوع داده شده کالاهای زیر پنج نفر از این امتیاز بهره مند شوند.

رئیس اتحادیه چاپخانه داران اصفهان پیرامون تعطیلی دانشگاه علمی کاربردی و تأثیر آن در این زمینه اضافه کرد: دانشگاه علمی کاربردی اصفهان تعطیل شده البته در جریان دلایل آن نیستیم، اما تنها جایگاهی بود که حداقل در بحث آکادمیک صنعت چاپ در آینده می‌توانیم از پتانسیل این مجموعه برای تأمین نیروی کار در چاپخانه‌ها استفاده کنیم که این خبر بسیار ناراحت کننده بود.

وی گفت: گلایه آخرم درباره روز ملی صنعت چاپ است که چنین روزی در تقویم ثبت بوده، اما در حال حاضر اینگونه نیست، صنعتی که به عنوان پدید آورنده تقویم به صورت فیزیکی است متأسفانه روزی برای آن در نظر گرفته نشده است در حالی که این را می‌توان به عنوان یک ظرفیت دید تا به دغدغه‌ها پرداخته شود؛ امیدوارم این موضوع نیز در دستور کار قرار گیرد.

کد خبر 479831

منبع: ایمنا

کلیدواژه: صنعت چاپ همايش چاپ و نشر اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان اصفهان شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق مواد اولیه صنعت چاپ

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۲۴۳۷۳۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رشد ۲۶ درصدی نسبت به سال ۱۴۰۱

امتداد - بانک مرکزی بنابر ثبت سفارش‌ها و اعلام اولویت‌ها و نظر وزارت بهداشت و سازمان غذا و دارو، در طول سال ۱۴۰۲ برای واردات دارو و تجهیزات پزشکی مجموعا بیش از ۴ میلیارد و ۳۰۰ میلیون دلار ارز تامین و پرداخت کرد که از رشد ۲۶ درصدی نسبت به مدت مشابه سال ۱۴۰۱ برخوردار است. همچنین تامین ارز کالاهای اساسی و دارو در ۳۴ روز گذشته از مرز ۶۳۶ میلیون دلار گذشت.

 به گزارش پایگاه خبری امتداد ، میزان ارز تامین شده برای واردات دارو و تجهیزات پزشکی سال ۱۴۰۱ حدود  ۳ میلیارد و ۴۰۰ میلیون دلار بود که این رقم از ابتدای فروردین تا پایان اسفند ۱۴۰۲ به بیش از  ۴ میلیارد و ۳۰۰ میلیون دلار رسید.

تامین ارز سال ۱۴۰۲ بانک مرکزی برای واردات دارو و تجهیزات پزشکی در مقایسه با سال گذشته آن ( ۱۴۰۱ ) از رشد ۲۶ درصدی برخوردار بوده است.

بر اساس این گزارش، بانک مرکزی از ابتدای فروردین تا دیروز سوم اردیبهشت ۱۴۰۳ نیز بیش از ۳ میلیارد و ۱۴۳ میلیون دلار ارز برای چهار گروه کالاهای اساسی و دارو، تجاری و بازرگانی، واردات در مقابل صادرات و خدمات تامین کرده است.

کالاهای تجاری و بازرگانی با یک میلیارد و ۸۵۴ میلیون دلار بیشترین حجم را با میانگین نرخ ۴۱ هزار تومان به خود اختصاص داده است. 

کالاهای اساسی و دارو با ۶۳۶ میلیون دلار در رتبه بعدی قرار دارد؛ ۵۶۱ میلیون دلار از این گروه به کالاهای اساسی و کشاورزی شامل گندم، دانه های روغنی و نهاده های دامی و ۷۵ میلیون دلار دیگر نیز به دارو، مواد اولیه دارو و تجهیزات پزشکی تخصیص داده شد.

برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.

دیگر خبرها

  • 5 تفاوت اساسی در کاشی و سرامیک - کاویان سرام
  • مجموع تامین ارز برای کالا‌های اساسی به ۳ میلیارد و ۴۶۵ میلیون دلار رسید
  • وزارت صنعت بین تامین مواد اولیه با قیمت مناسب برای خودروساز تعادل برقرار کند
  • رشد ۲۶ درصدی نسبت به سال ۱۴۰۱
  • بانک مرکزی اعلام کرد: تامین ۶۳۶ میلیون دلار برای واردات کالاهای اساسی و دارو
  • برای واردات کالا‌های اساسی و دارو ۶۳۶ میلیون دلار تامین شد
  • تامین ۶۳۶ میلیون دلار برای واردات کالاهای اساسی و دارو
  • بازگشت بازار خودرو به ساحل آرامش
  • تکذیب ادعای یک نماینده مجلس درباره عدم تخصیص ارز به واردات مواد اولیه
  • ۳ میلیارد و ۱۴۳ میلیون دلار ارز برای واردات در مرکز مبادله تامین شد