Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تابناک»
2024-04-25@20:31:59 GMT

بیش از ۱۰۰ کشور جهان تاکنون واکسنی دریافت نکرده‌اند

تاریخ انتشار: ۱۸ اسفند ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۱۲۴۵۲۳۳

بیش از ۱۰۰ کشور جهان تاکنون واکسنی دریافت نکرده‌اند

به گزارش تابناک به نقل از فارس، دبیر کل سازمان ملل متحد یکشنبه شب به وقت تهران خواستار بازگشایی مدارس در ایام کرونا تنها در شرایط ایمن شد.

«آنتونیو گوترش» دبیر کل سازمان ملل متحد در این زمینه گفت: «میلیون‌ها کلاس در سراسر جهان به دلیل شیوع کرونا حدود یک سال است که خالی هستند. این فاجعه‌ای برای کودکان، برای کشورهایشان و برای آینده بشریت است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ما باید بازگشایی ایمن مدارس را در اولویت داشته و حق تحصیل هر کودک را حفظ کنیم.»

دبیر کل سازمان ملل متحد در سخنان خود همچنین خواستار رفع خشونت و تبعیض علیه بانوان در سراسر جهان شد.

دبیر کل سازمان ملل چندی قبل نیز در سخنانی از نحوه توزیع واکسن کرونا در جهان انتقاد کرد. وی که در کنفرانس امنیتی مونیخ سخنرانی می‌کرد، گفت: «۷۵ درصد واکسن کرونا در ۱۰ کشور توزیع شده و بیش از ۱۰۰ کشور جهان تاکنون واکسنی دریافت نکرده‌اند.»

گوترش تاکید کرد که باید طرحی جهانی برای واکسن کرونا وجود داشته باشد و کشور‌ها باید واکسن کرونا را تقسیم کنند.

منبع: تابناک

کلیدواژه: سینوفارم روز درختکاری پاپ فرانسیس دبیر کل سازمان ملل شیوع کرونا بازگشایی مدارس آنتونیو گوترش واکسن کرونا سینوفارم روز درختکاری پاپ فرانسیس دبیر کل سازمان ملل واکسن کرونا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tabnak.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تابناک» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۲۴۵۲۳۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تاکنون ۱۰۰ هزار جلد مصحف شریف در طرح ملی نورباران جمع آوری شده است

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، حجت‌الاسلام حمیدرضا قربانیان مدیرعامل دارالقرآن اهل‌بیت اصفهان با بیان اینکه این طرح برای بهره‌مندی مطلوب از مصاحف شریف (قرآن، کتب مذهبی و ادعیه) طرح ملی «نورباران» و به همت سازمان دارالقرآن الکریم آغاز به کارکرده است گفت: در این طرح ما به دنبال ترمیم و صحافی قرآن هستیم.

مدیرعامل دارالقرآن اهل‌بیت (ع) اصفهان یکی از اهداف اجرای این طرح را جلوگیری از قطع درختان برای چاپ قرآن دانست و افزود: اگر قرآن‌های فرسوده در منازل یا مساجد ترمیم و صحافی شوند و دوباره در مساجد و منازل قرار گیرید، ما تا بیست سال آینده نیازی به قطع درخت برای چاپ قرآن نخواهیم داشت.

حجت‌الاسلام قربانیان هدف دیگر از اجرای این طرح را فرهنگ‌سازی در این زمینه بیان کرد و گفت: با اجرای این طرح می‌توان قرآن، نهج‌البلاغه و مفاتیح در سراسر کشور را تأمین کرد. در برخی مساجد کشور مانند سیستان و بلوچستان حتی یک قرآن هم وجود ندارد و آنها خواستار حتی قرآن‌های نصف نیمه و قدیمی هستند.

نحوه دریافت و توزیع قرآن و ادعیه
حجت‌الاسلام قربانیان درباره نحوه توزیع قرآن، ادعیه و کتاب‌های مذهبی گفت: طبق توافقنامه با سازمان دارالقرآن الکریم قرار است همه قرآن‌ها به مؤسسه دارالقرآن اهل‌بیت (ع) ارسال و بعد از ترمیم و صحافی، مجدد به سازمان دارالقرآن الکریم اعلام شود. در نهایت، سازمان دارالقرآن الکریم با استعلام از سازمان تبلیغات استان‌ها تصمیم می‌گیرد که قرآن‌ها در کدام مناطق توزیع شود.

وی در خصوص نحوه ارسال گفت: سازمان‌های تبلیغات اسلامی سراسر کشور برای دریافت قرآن و ادعیه اعلام آمادگی کرده‌اند. همچنین مردم می‌توانند با تماس به مؤسسه دارالقرآن اهل‌بیت (ع) به شماره ۳۵۱۰۵-۰۳۱ داخلی ۶ درخواست دریافت قرآن و ادعیه خود کنند و یا خودشان قرآن و ادعیه‌شان را به موسسه دارالقرآن اهل بیت (ع) واقع در خمینی شهر، بلوار شهید محمد منتظری ارسال کنند.

مدیرعامل دارالقرآن اهل‌بیت اصفهان، صفحات قرآن را قابل‌احترام بالایی دانست و گفت: ما در مؤسسه دارالقرآن اهل‌بیت (ع) قرآن‌هایی که تنها یکی – دو صفحه از آنها باقی‌مانده و قابل صحافی نیستند داخل پاتیل‌هایی می‌شوییم و پاک و بعد از آن به عنوان جلد قرآن استفاده می‌کنیم.

وی اضافه کرد: این یک نوع فرهنگ‌سازی است که مردم حتی برای یک ورق قرآن احترام قائل می‌شوند و آن‌قدر راحت آن را داخل آب یا بازیافت نگذارند.

به گفته حجت‌الاسلام قربانیان، هیچ کجای کشور حتی اماکن متبرکه دستگاه خمیرکن مجزا ندارند. او گفت: طرح جمع آوری قرآن و ادعیه پیش‌ازاین با روش‌های دیگر اجرا شده است و قرآن کهنه را با قرآن نو تعویض می‌کردند، اما در نهایت این قرآن کهنه به بازیافت می‌رفت درحالی که ما با اجرای این طرح درصدد ترمیم و صحافی قرآن‌های کهنه برآمدیم.

وی درباره میزان جمع‌آوری قرآن، ادعیه و کتاب‌های مذهبی مازاد در مساجد، حسینیه‌ها، اماکن مذهبی و منازل یا اهدای قرآن‌های نو افزود: این طرح به‌صورت محدود از اسفند ۱۴۰۱ و بعد از آن به طور سراسری اجرا شد، اما متاسفانه به دلیل تبلیغات محدود استقبالی از این طرح صورت نگرفت با این وجود، حدود ۱۰۰ هزار جلد کلام الله مجید، مفاتیح و ادعیه مذهبی مانند نهج البلاغه را جمع آوری کرده ایم و از این تعداد حدود ۲۰ هزار قرآن توزیع شده است.

دیگر خبرها

  • تاکنون از ۳۹ شرکت دانش بنیان حمایت کرده ایم
  • محسن رضایی:باید از ظرفیت فرماندهان ارشد جنگ برای تربیت راویان جوان بهره برد
  • تاکنون ۱۰۰ هزار جلد مصحف شریف در طرح ملی نورباران جمع آوری شده است
  • نشست کشور‌های عضو سازمان همکاری شانگهای
  • افزایش تسهیلات ازدواج در هرمزگان
  • افزایش تسهیلات ازدواج درهرمزگان
  • آغاز واکسیناسیون زائران حج تمتع ۱۴۰۳ در خراسان رضوی 
  • آنچه بهتر است درباره سرخک و واکسیناسیون آن بدانید
  • حجاج این ۲ توصیه پزشکی را جدی بگیرند
  • ۲ توصیه مهم پزشکی به زائران خانه خدا | بخش عمده‌ سرماخوردگی‌ها کروناست | شیوع یک سویه بسیار واگیر کرونا