Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار گروه استان‌های باشگاه خبرنگاران جوان از اهواز، اخیرا عمل نکردن مدیر عامل پتروشیمی بندر امام به مصوبات ستاد مدیریت کرونای استان خوزستان باعث انتشار اخبار ضد و نقیضی از فوت کارگران بر اثر ابتلا به کرونا، تجمع کارگران و قطع کارانه معترضان به این تصمیمات شده است.

طی روز‌های گذشته و با اوج گرفتن شیوع ویروس کرونا جهش یافته انگلیسی در خوزستان، ستاد مقابله با کرونا تصمیم گرفته تا محدودیت‌هایی برای ورود و خروج خودرو‌ها از مبادی استان اعمال نماید و همچنین فعالیت کارکنان شرکت‌ها و ادارات دولتی و غیر دولتی ۳۰ تا ۵۰ کاهش یابد در حالی که این محدودیت‌ها به گفته کارگران در پتروشیمی بندر امام اعمال نمی‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

علی رغم ابلاغ این محدودیت‌ها از سوی مدیر ارشد شرایط اضطراری منطقه ویژه اقتصادی بندر امام، اما کارگران پتروشیمی بندر امام خمینی می‌گویند که شیوه نامه‌ها در این محل به درستی اجرا نمی‌شوند و تاکنون باعث شده چند تن به دلیل «ابتلا به کرونا» جان خود را از دست بدهند.

در تاریخ ۲۸ بهمن ماه نیز پتروشیمی بندر امام شاهد تجمع اعتراضی کارگران دست از کار کشیده بود که می‌گفتند؛ حمیدرضا رستمی مدیر عامل پتروشیمی بندر امام خمینی (ره) در اقدامی «سلیقه ای» تصمیم گرفته تا با وجود شرایط قرمز کرونا، محدودیت‌ها در این شرکت اجرایی نشوند که تاکنون منجر به فوت شدن دستکم ۲ کارگر شده است.

اگرچه شرکت پتروشیمی بندر امام بعدا در اطلاعیه‌ای خبر فوت ۲ تن از کارکنان این شرکت را «دروغ پراکنی» خواند و با دفاع از تصمیمات مدیریتی خود شبکه منتشر کننده این خبر را «رسانه‌ای فاقد پروانه انتشار و مجوز رسمی» عنوان کرد.

پس از آن نیز در ۱۲ اسفند ماه، خبر «فوت سومین کارگر بر اثر ابتلا به کرونا» در پتروشیمی بندر امام منتشر شد، که اینبار نیز روابط عمومی این تاسیسات با تکذیب آن، منبع خبری را «معلوم حال» توصیف کرد که بدون داشتن سند، اقدام به انتشار «اخبار کذب» کرده و باعث تشویش در کارکنان شده است. در ادامه این تکذیبیه نیز از اقدامات بهداشتی پتروشیمی بندر امام تمام قد دفاع شده است.

درخواست کارگران پتروشیمی بندر امام چیست؟

یک کارگر پتروشیمی بندر امام که نخواست اسمی از او برده شود، در گفتگو با خبرنگار ما گفت: با وجود اینکه هفته پیش محدودیت‌های کرونایی برای حضور کارگران از سوی مدیر ارشد شرایط اضطراری منطقه ویژه اقتصادی پتروشیمی ابلاغ شده، اما مدیران عامل شرکت‌های پتروشیمی منطقه از جمله بندر امام، حاضر به اجرای محدودیت نیستند که ظرف مدت کوتاهی شاهد جانباختن همکاران هستیم و همین مسئله تجمعات اعتراضی کارکنان را در پی داشته که خواستار اعمال مصوبات ستاد مبارزه با کرونا هستند.

حالا و پس از این جنجال‌های خبری و اعتراضات کارگری و تکذیب فوت کارگران، اخباری مبنی بر «قطع کارانه کارکنان معترض به دستور مدیر عامل» منتشر شده است.

به منظور بررسی بیشتر مسئله با مسئولان پتروشیمی بندر امام تماس گرفته شد، اما علی رغم تلاش‌های ما حاضر به پاسخگویی نشدند که امید است با توجه به شرایط قرمز کرونا در استان خوزستان و همچنین وضعیت معیشتی سخت مردم در اوج تحریم ها، مدیر عامل این شرکت در تصمیم گیری‌های خود تجدید نظر کند.

انتهای پیام/ن

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: پتروشیمی بندرامام تجمع اعتراض آمیز پتروشیمی بندر امام محدودیت ها مدیر عامل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۲۴۵۷۱۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تولید در پتروشیمی غدیر به ۱۲۰ درصد ظرفیت اسمی رسید

تولید پتروشیمی غدیر در سال ۱۴۰۲ به ۱۲۰ درصد ظرفیت اسمی رسید و افزایش ۳۲ درصدی درآمد شرکت نسبت به سال ۱۴۰۱ ثبت شد.

به گزارش شانا به نقل از شرکت پتروشیمی غدیر، این شرکت پس از ثبت رکورد بی‌سابقه تولید به مقدار ۱۱۰ درصد ظرفیت اسمی در سال ۱۴۰۱، پارسال نیز موفق به ثبت رکورد تولید با بیش از ۱۲۰ درصد ظرفیت اسمی شد.

همچنین پتروشیمی غدیر با درآمدزایی ۴,۵۹۱ میلیارد تومان در سال ۱۴۰۲ و افزایش ۳۲ درصدی نسبت به سال ۱۴۰۱ توانسته مقدار سود خالص و فروش این شرکت را به مقدار قابل توجهی افزایش دهد.

جلوگیری از ارزبری ۱۰۰ میلیون دلاری با اتکا به توان داخل از موفقیت‌های شرکت پتروشیمی غدیر است که می‌تواند در آینده کمک شایانی به افزایش درآمد و سودآوری این شرکت داشته باشد.

کاهش مصرف انرژی، ثبت بالاترین رکورد تولید در تولید وینیل کلراید مونومر (VCM) و پلی وینیل کلراید (PVC)، فروش با نرخی بیش از نرخ جهانی، ایجاد تنوع در سبد محصولات از ۲ به ۶ محصول، افزایش ظرفیت ذخیره‌سازی خوراک از ۱۰ به ۲۷ هزار تن، تولید تجاری گرید S۷۰ و S۷۰ medical، ثبت شاخص بهره‌وری تولید به مقدار ۲۰۳ تن به ازای هرنفر، افزایش میانگین ظرفیت دریافتی کلر و اهتمام ویژه برای راه‌اندازی طرح‌های VCM۲، کلرآلکالی و غدیر ۲ از دیگر دستاوردهای شرکت پتروشیمی غدیر در سال ۱۴۰۲ بوده است.

دیگر خبرها

  • محدودیت پرواز فرودگاه مهرآباد و امام لغو شد
  • محصولات فناورانه ایران در نمایشگاه روسیه
  • دستگیری 9 کارمند گوگل به دلیل اعتراض به قرارداد با رژیم اسرائیل + عکس
  • گوگل کارمندان مخالف همکاری با رژیم اسرائیل را اخراج کرد
  • پیش‌راه‌اندازی واحد اوره پتروشیمی هنگام آغاز می‌شود
  • ظرفیت تولید صنعت پتروشیمی تا پایان ۱۴۰۳ به بیش از ۱۰۰ میلیون تن می‌رسد
  • تولید در پتروشیمی غدیر به ۱۲۰ درصد ظرفیت اسمی رسید
  • اهدا بیش از ۱۰۰ کولر گازی به مدارس بندر امام خمینی(ره)
  • ترخیص بهداشتی ۹ میلیون تن نهاده دام وارداتی از بندر امام
  • ترخیص بیش از ۹ میلیون تن نهاده دام در بندر امام خمینی