Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها - معاون وزیر صمت گفت: در حال حاضر به عنوان یکی از وظایف اساسی و مهم ما این است که صنایع کوچک و متوسط را مورد حمایت همه‌جانبه قرار دهیم که در این زمینه به‌کارگیری ۵۰۰ مشاور نیز در دستور کار قرار گرفته است. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از  اردبیل،  علی رسولیان صبح امروز در حاشیه دومین روز از سفر وزیر صمت در جمع خبرنگاران اظهار داشت: یکی از اهداف اساسی ما بازگرداندن یک هزار و 437 واحد تولیدی راکد به چرخه فعالیت است که در این زمینه توانستیم میزان واحدهای راکد کشور را از 22 درصد به 19 درصد برسانیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی بیان کرد: علی رغم اقدامات انجام یافته اما همچنان لازم است تا در راستای توسعه واحدهای فعال برنامه‌ریزی‌های اساسی انجام یابد تا این میزان به وضعیت قابل قبولی برسد که نیازمند بهره‌گیری از ظرفیت بخش خصوصی و بانک‌های عامل هستیم تا با حمایت همه‌جانبه از تولیدکنندگان و صنعتگران مشکلات و موانع موجود را برطرف‌سازی کنیم.

معاون وزیر صمت بیان کرد: در حال حاضر به عنوان یکی از وظایف اساسی و مهم ما این است که صنایع کوچک و متوسط را مورد حمایت همه‌جانبه قرار دهیم که در این زمینه به‌کارگیری 500 مشاور نیز در دستور کار قرار گرفته و کلینیک‌های کسب و کار برای کارشناسی و رصد برای فعال‌سازی واحدها در تلاشند.

اختصاص500میلیارد تومان در حوزه صنعت و تولید در استان اردبیلنبود زیرساخت‌های شهرک‌های صنعتی در پارس‌آباد و بیله‌سوار تاسف بار استکارخانه مادر صنعتی و معدنی توسط ایدرو و ایمیدرو در اردبیل ایجاد می‌شود

رسولیان ادامه داد: اگر بتوانیم حمایت از واحدهای تولیدی را در سطح کشور به یک امر نهادینه و فراگیر تبدیل کنیم و کسب و کارهای کوچک را به صورت ویژه و اساسی توسعه بخشیم بدون شک بسیاری از مشکلات و موانع از بلاتکلیفی خارج می‌شود و در این زمینه حمایت از فعالیت‌های دانش‌بنیان بهبود می‌یابد.

وی اظهار کرد: برنامه‌ریزی‌های اساسی در راستای دستیابی به اهداف مورد نظر و اساسی نیازمند همکاری و تعاملات همه‌جانبه است و در این زمینه درصدد هستیم با مشارکت بخش خصوصی و نیز حمایت‌های بانک‌های عامل و نظارت و بازرسی‌های بیشتر مشکلات و موانع پیش رو را از سر راه برداریم.

انتهای پیام/140/ ت

منبع: تسنیم

کلیدواژه: همه جانبه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۲۴۷۱۲۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تشکیل اتحادیه‌های صنایع دستی برای تحقق شعار سال در تیران اولویت دارد

فرماندار تیران و کرون گفت: مشارکت مردم در جهش تولید با تشکیل اتحادیه‌های صنایع دستی محلی در اولویت اقتصادی این شهرستان قرار دارد و دستگاه‌های اداری برای صدور مجوز هم‌افزا شوند.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از اصفهان، علی محمدی‌کیا امروز _پنج شنبه ششم اردیبهشت_ در جلسه ستاد تسهیلات سفر و توسعه صنعت گردشگری تیران و کرون اظهار کرد: صنایع پاک و دانش بنیان، کشاورزی و گردشگری و صنایع دستی محور اصلی توسعه اقتصادی این شهرستان است که برای تحقق شعار سال تشکیل اتحادیه‌های صنفی مردمی لازم بود و در هر روستا و شهرها برای گردشگری و کشاورزی شکل‌گیری این نهادهای مردمی وجود دارد.

وی افزود: فعالان صنایع دستی با تشکل انجمن و اتحادیه‌های تخصصی هم افزایی ایجاد کرده و نمایشگاه و فروشگاه دائمی ایجاد و محصولات خود را برند سازی کرده و در بازارهای مرکز استان و تهران عرضه کنند.

فرماندار تیران و کرون با بیان اینکه بیش از ۱۰ رشته صنایع دستی در این منطقه فعال است، تصریح کرد: محصولات هنرمندان این عرصه امکان عرضه در بازارهای محلی و بیرون استانی را دارد اما باید هم‌افزایی صورت بگیرد.

محمدی‌کیا ایجاد زمینه برای سرمایه گذاری بخش خصوصی در حوزه‌های گردشگری را مهم خواند و گفت: راه اندازی بیش از ۶ اقامتگاه سنتی و بوم گردی در این شهرستان مشکل اسکان مسافران را رفع و فرصتی برای فراغت مردم منطقه شده است.

وی ادامه داد: راه اندازی مراکز بین راهی، فروشگاه‌ها و مراکز تولیدات هنری و صنایع دستی، عرضه خدمات گردشگری متناسب با هر روستا و رویدادهای جذاب گردشگری همگی فرصتی برای رشد اقتصادی بوده و به اشتغال کمک می‌کند.

فرماندار تیران و کرون در حوزه گردشگری نیز تشکیل اتحادیه‌های صنفی محصولات گلخانه‌ای، گیاهان دارویی و تولیدات کشاورزی را تاکید کرد و اذعان داشت: بازارها به دست همین تشکل‌های صنفی به دست گرفته شده و رشد اقتصادی رقم می‌خورد.

محمدی کیا فقدان همین اتحادیه‌ها را باعث خسارت به بخش‌های اقتصادی بیان کرد و گفت: دیگر شرکت‌ها محصولات این منطقه را به نفع خود به فروش می‌رسانند و بازار را در مدیریت خود قرار می‌دهند.

وی از مسئولان دستگاه‌های اداری خواست برای صدور مجوزها هم افزایی کنند و موانع پیش رو را بردارند.

کد خبر 747905

دیگر خبرها

  • تشکیل اتحادیه‌های صنایع دستی برای تحقق شعار سال در تیران اولویت دارد
  • 43 دوره آموزشی صنایع‌دستی در گلستان برگزار شد
  • جزئیات تخصیص ارز ۲۸۵۰۰ تومانی/ چقدر ارز پرداخت شد؟
  • حمایت همه جانبه دستگاه قضایی استان از طرح نور فراجا
  • حدود ۳٫۵ میلیارد دلار ارز برای واردات کالاهای اساسی، صنایع و خدمات تامین شد
  • تکمیل ۱۵۰۰واحد نیمه‌تمام صنایع تبدیلی اولویت وزارت جهاد کشاورزی
  • صنایع کوچک روستایی در استان همدان توسعه می‌یابد
  • سهم «هیچ» از اقتصاد خلاق
  • استقبال از کتاب جدید ظریف/ وزیر خارجه سابق ایران: امیدوارم این کتاب گامی هر چند کوچک به سوی درک بهتر سیاست خارجی و بهبود جایگاه ایران در جهان باشد
  • بهره برداری از ۱۱ جایگاه سوخت کوچک مقیاس تا پایان تابستان امسال