Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/اردبیل معاون وزیر صمت و مدیرعامل سازمان صنایع کوچک و شهرک‌های صنعتی ایران گفت: برای راه‌اندازی شهرک صنعتی مشترک در پارس‌آباد منتظر توافق وزارت امور خارجه ایران و آذربایجان هستیم تا زیرساخت‌های لازم فراهم شود.

علی رسولیان روز دوشنبه 18 اسفندماه در جریان بازدید از شهرک‌های صنعتی پارس‌آباد اظهار کرد: شهرک مرزی مشترک در مرحله بررسی و پیگیری وزارت امور خارجه ایران و آذربایجان است که در صورت توافق نهایی و ابلاغ کمیسیون مشترک ایران و آذربایجان به راحتی می‌توان در راه‌اندازی این شهرک تلاش و جدیت داشت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی تصریح کرد: کار بسیار خوبی در منطقه در این زمینه آغاز شده و ما در سازمان صنایع کوچک و شهرک‌های صنعتی ایران مشکلی از بابت احداث مجموعه صنعتی مرزی مشترک نداریم و این امر را به نفع توسعه اقتصادی مغان می‌دانیم.

مدیرعامل شهرک‌های صنعتی ایران گفت: هر چند در کشور نمونه چنین شهرک مرزی مشترک وجود ندارد اما طرح‌های مطرح شده در این زمینه قابل بررسی و تأیید نهایی است که منتظر نظر وزارت امور خارجه ایران و آذربایجان هستیم تا فعالیت‌ها را در این بخش آغاز کنیم.

رسولیان در مورد ظرفیت ایجاد شده در شهرک‌های صنعتی استان برای استقرار واحدهای تولیدی افزود: در کنار استقبال از شهرک‌ها و نواحی صنعتی ما شاهد توسعه برخی از این شهرک‌ها نظیر شهرک صنعتی شماره دو اردبیل هستیم که با استقبال سرمایه‌گذاران وسعت آن در مرحله افزایش است.

وی در بخش دیگری از سخنان خود خاطر نشان کرد:‌ در سال جهش تولید در حمایت از سرمایه‌گذاران نظام بروکراسی، اداری و صدور مجوزها در کمترین فرصت زمانی انجام شده و تسهیل خوبی نیز در این فرآیند شکل گرفته است.

رسولیان اضافه کرد: تاکنون 9 هزار قرارداد واگذاری زمین برای ایجاد واحدهای صنعتی در کشور منعقد شده که این میزان واگذاری در مقایسه با سال گذشته دو برابر شده است.

وی بیان کرد: ظرفیت خوبی در کشور و استان اردبیل در حمایت از سرمایه‌گذاران برای استقرار در شهرک‌های صنعتی به وجود آمده که حتی برای مناطق محروم نیز بسته‌های تشویقی ارائه شده است.

معاون وزیر صمت به ضرورت عارضه‌یابی واحدهای صنعتی راکد و تعطیل شده نیز اشاره کرد و گفت: در سال جهش تولید با احساس مسئولیت در این زمینه ورود پیدا کردیم و با استفاده از توان مشاوران، کارگروه‌های زبده بخش خصوصی و دانشگاه‌ها در صدد علل و عوامل رکود واحدهای تولیدی هستیم.

رسولیان اظهار کرد: در این زمینه از ظرفیت‌ 500 مشاور در سطح کشور استفاده شده تا به نوعی عارضه‌یابی و حل مشکلات واحدهای صنعتی انجام شود که امسال با این اقدام یک‌هزار و 437 واحد صنعتی به چرخه تولید بازگشته‌اند.

مدیرعامل سازمان صنایع کوچک و شهرک‌های صنعتی ایران تصریح کرد: در بودجه سال آینده برای تأمین امکانات و زیرساخت‌های در شهرک‌های صنعتی برنامه‌ریزی‌های خوبی انجام شده که امیدواریم علاوه بر ایجاد زیرساخت‌ها از سوی دستگاه‌های خدماتی، در تجهیز شهرک‌ها و نواحی صنعتی با آتش‌نشانی و تصفیه‌خانه‌های مجهز منابع مورد نیاز تأمین شود.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: شهرک های صنعتی جمهوري آذربايجان استانی اقتصادی شهرک های صنعتی ایران ایران و آذربایجان شهرک ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۲۴۹۵۱۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واحدهای صنعتی دانش بنیان چهارمحال و بختیاری، رشد ۲۸ درصدی داشته‌اند

به گزارش خبرنگار استانی ایسکانیوز از چهارمحال و بختیاری، محمدحسین قنبری رئیس اداره آموزش، پژوهش و فناوری سازمان صمت چهارمحال و بختیاری گفت: در یک سال اخیر، ۹ واحد صنعتی استان به جمع شرکت‌های دانش‌بنیان‌ کشور اضافه شده‌اند.

وی افزود: این واحدها در زمینه تولید ماشین‌آلات و تجهیزات پیشرفته، برق و الکترونیک، مواد پیشرفته، محصولات مبتنی بر فناوری شیمیایی، فناوری زیستی و صنایع غذایی فعالیت دارند که نسبت به مدت مشابه پارسال، ۲۸ درصد افزایش یافته‌اند.

محمد حسن قنبری گفت: شرکت‌های دانش‌بنیان می‌توانند از ۱۱۰ امتیاز پیش‌بینی‌شده معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری بهره‌مند شوند.

رئیس اداره آموزش، پژوهش و فناوری سازمان صمت چهارمحال و بختیاری تشریح کرد: شرکت‌های دانش‌بنیان، مطابق با سطح فناوری محصول، به سه گروه واحدهای فناور، نوآور و نوپا، تقسیم می‌شوند.

خبرنگار: پریسا کنارنگ

انتهای پیام/

کد خبر: 1227803 برچسب‌ها وزارت صمت دانش بنیان تولید دانش بنیان

دیگر خبرها

  • ابتکار جدید یک هسته فناور در سوددهی واحدهای صنعتی
  • بازگشت ۴ هزار واحد تولیدی به چرخه صنعت
  • احیای ۲۰۰ واحد راکت صنعتی در سال گذشته
  • استقبال ایران از توافق مرزی آذربایجان و ارمنستان
  • بررسی مشکلات چند واحد تولیدی در شهرک صنعتی بوکان
  • فاز توسعه ۶۰ هکتاری شهرک صنعتی اردبیل آماده بهره‌برداری است
  • ۵۰ درصد برق کشور در واحدهای صنعتی مصرف می‌شود
  • راه‌اندازی واحد کاریابی در خانه کارگر آذربایجان غربی
  • راه اندازی شهرک صنعتی شماره ۵ در اهواز+فیلم
  • واحدهای صنعتی دانش بنیان چهارمحال و بختیاری، رشد ۲۸ درصدی داشته‌اند