Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، دکتر مسعود سلیمانی محقق اپیدمیولوژی پروژه واکسن کووپارس (مؤسسه تحقیقاتی و سرم سازی رازی) امروز ۱۸ اسفندماه ۹۹ در سایت کارآزمایی بالینی کووپارس در محل بیمارستان حضرت رسول اکرم (ص) گفت: برای اینکه نتایج مطلوب هر دارو و واکسنی نشان داده شود باید بی خطری آن به اثبات برسد و باید بدانیم که پروژه واکسن کووپارس هنوز در مرحله مطالعه است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: تا کسب نتایج کامل هنوز باید تحقیقات بیشتری صورت گیرد اما در مورد واکسن کووپارس باید گفت که ارزیابی نهایی از روز ۳۵ ام تزریق به آخرین نفر می توان ارزیابی نهایی را اعلام کرد.

سلیمانی یادآور شد: ارزیابی نهایی اطلاعات زیادی به ما می دهد و در آن زمان ایمنی و اثربخشی واکسن نشان داده می شود. گزارش نهایی به سازمان غذا و دارو ارائه می شود و درخواست تولید ارائه خواهد شد.

وی خاطرنشان کرد: برای ارزیابی هر چه بیشتر واکسن نیاز به داوطلب داریم که افراد سالم ۱۸ تا ۵۵ سال که در نزدیکی سایت واکسن کووپارس در تهران (بیمارستان حضرت رسول اکرم (ص)) زندگی می کنند می توانند داوطلب این واکسن شوند.

محقق اپیدمیولوژیک پروژه واکسن ایرانی کووید «کووپارس» گفت: مطالعات گسترده ای از یکسال پیش برای واکسن کووید ۱۹ در موسسه تحقیقات سرم سازی رازی در حال انجام است و نتایج تحقیقات نشان داده است که واکسن از ایمنی لازم برخوردار است اما باید مستندات به مراجع فنی ارائه شود تا بی خطر بودن آن برای همه ثابت شود.

وی افزود: واکسن در سه دوز، دو دوز اولیه تزریقی با فاصله یک هفته ای و دوز ثانویه استنشاقی در فاصله یک ماه بعد از آن ارائه می شود. دلیل دوز استنشاقی نیز این است که ویروس بیماری کووید ۱۹ در حلق و بینی می نشیند و این ایده از سوی محققان موسسه رازی داده شد که اگر ایمنی ترشحی ایجاد شود بهتر می توان با این بیماری مقابله کرد.

کد خبر 5164744

منبع: مهر

کلیدواژه: مسعود سلیمانی واکسن کرونا واکسن کووپارس ویروس کرونا کوو پارس حاکمیت سایبری تحقیقات علمی نوآوری شبکه ملی اطلاعات معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری ویروس کرونا ایالات متحده امریکا ابوالحسن فیروزآبادی شرکت های دانش بنیان کاوشگر هوش مصنوعی اینترنت فضای مجازی تولید دانش بنیان واکسن کووپارس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۲۵۰۷۶۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هزینه ۳ میلیونی مرحله مصاحبه برای استخدام آموزگار!

به گزارش «تابناک» به نقل از تسنیم، نتایج اولیه آزمون استخدام آموزگار برای سال ۱۴۰۳ امروز دوشنبه سوم اردیبهشت اعلام شد.

متقاضیان پس از دریافت نتیجه آزمون، در صورتی که جزو معرفی‌شدگان چند برابر ظرفیت برای شرکت در مرحله ارزیابی تکمیلی و گزینش (بررسی اسناد و مدارک خوداظهاری، معاینات اولیه پزشکی، بررسی صلاحیت‌های عمومی گزینش و در نهایت فرآیند سنجش و ارزیابی تکمیلی) وزارت آموزش و پرورش باشند، موظفند برای اقدامات بعدی، ۳ روز پس از اعلام نتایج اولیه از سوی سازمان سنجش یعنی از روز چهارشنبه ۵ اردیبهشت به بعد، با مراجعه به درگاه my.medu.ir بخش جذب و استخدام (کارا) نسبت به اعلام آمادگی جهت حضور در فرایند مذکور و تکمیل اطلاعات نمون‌برگ‌های مورد درخواست، با رعایت مفاد دفترچه آزمون و این اطلاعیه اقدام کنند.
پذیرفته‌شدگان در مرحله اولیه باید در مراحل ارزیابی تکمیلی، معاینات پزشکی و گزینش شرکت کنند.

قرار است ۲۸ هزار نفر از طریق این آزمون برای مدارس ابتدایی استخدام شوند و با اعلام نتایج اولیه تا سه برابر ظرفیت برای مرحله مصاحبه و گزینش معرفی شده‌اند.

طبق مصوبه دولت، سقف هزینه ارزیابی تکمیلی به ازای هر داوطلب، ۱۴۰۰۰۰۰۰ ریال و سقف هزینه بررسی صلاحیت‌های عمومی و سلامت پزشکی ۱۴۵۰۰۰۰۰ ریال به ازای هر داوطلب است.

پیگیری برای تعیین مبلغ دریافتی از پذیرفته شدگان اولیه

پیگیری خبرنگار تسنیم برای بررسی این موضوع که آیا قرار است از پذیرفته شدگان مرحله اولیه آزمون استخدامی وزارت آموزش و پرورش در مجموع سه میلیون تومان برای ارزیابی تکمیلی و معاینات پزشکی دریافت شود؟ نشان داد که قرار نیست از داوطلبان ۳ میلیون تومان دریافت شود و وزارت آموزش و پرورش در حال پیگیری موضوع است، تیمی از این وزارتخانه با دولت مذاکره خواهند کرد تا میزان رقم دریافتی از پذیرفته شدگان مشخص شود.

پیش از این درآمد حاصل از برگزاری آزمون‌های استخدامی وزارت آموزش و پرورش خبر ساز شده بود.

این وزارتخانه برای سال ۱۴۰۳، تعداد ۳ آزمون استخدامی برگزار می‌کند؛ در آزمون استخدامی ویژه شغل آموزگار ابتدایی ۲۸ هزار نفر، در آزمون استخدام دبیر و هنرآموز ۲۴ هزار و ۹۶۱ نفر و در آزمون استخدام مشاغل کیفیت بخش (مشاور، مربی پرورشی، مربی بهداشت و معلم ورزش) ۱۹ هزار و ۱۷۹ نفر استخدام می‌شوند.

با این احتساب آموزش و پرورش در سال ۱۴۰۳، بیش از ۷۲ هزار نفر معلم برای مدارس کشور استخدام می‌کند.

طبق اطلاعات منتشر شده در دفترچه آزمون استخدامی وزارت آموزش و پرورش، هزینه ثبت‌نام در این آزمون‌ها ۳۶۸ هزار تومان بود و درآمدی حدود ۵۰۰ میلیارد تومان از محل برگزاری این آزمون‌ها برای وزارت آموزش و پرورش به دست می‌آید.

دیگر خبرها

  • ‌ارزیابی صلاحیت حرفه‌ای بیش از ۸۰۰ نفر از نیرو‌های پیمانکاری شرکت برق فارس
  • معلمان نمونه استان چهارمحال و بختیاری معرفی شدند
  • نتایج نهایی استخدام معلمان کی اعلام می‌شود؟
  • آخرین اخبار از بارگذاری مدارک آزمون‌ آموزگاری ۱۴۰۳+ زمان اعلام نتایج نهایی آزمون
  • نتایج نهایی استخدام معلمان کی اعلام می‌شود؟ | آغاز بارگذاری مدارک پذیرفته‌شدگان از امروز | انجام ارزیابی تکمیلی در آخر اردیبهشت‌
  • زمان جذب و استخدام پذیرفته‌شدگان نهایی پذیرفته‌شدگان آزمون‌آموزگاری
  • اطلاعیه مرحله دوم یازدهمین امتحان مشترک فراگیر دستگاه‌های اجرایی
  • هزینه ۳ میلیونی مرحله مصاحبه برای استخدام آموزگار!
  • هزینه مرحله مصاحبه آزمون استخدام آموزگار ۳ میلیون تومان است؟
  • اسامی چند برابر ظرفیت آزمون استخدامی آموزش و پرورش اعلام شد