Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فرارو»
2024-04-25@23:21:40 GMT

آخرین وضعیت پزشک گنابادی دریافت کننده واکسن کرونا

تاریخ انتشار: ۱۸ اسفند ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۱۲۵۱۴۳۵

آخرین وضعیت پزشک گنابادی دریافت کننده واکسن کرونا

رئیس دانشگاه علوم پزشکی گناباد گفت: حال عمومی پزشک گنابادی که بعد از دریافت واکسن کرونا دچار عوارض گوارشی شده و در بیمارستان بستری شد، خوب است.

به گزارش ایسنا، جواد باذلی عنوان کرد: پزشک گنابادی که در تاریخ ۱۰ اسفند ماه واکسن اسپوتنیک دریافت کرده بود پس از تزریق واکسن دچار عوارض گوارشی شده و با علائم گوارشی و وجود خون در مدفوع به بیمارستان مراجعه کرده که با دستور پزشک متخصص به مدت ۴۸ ساعت در بیمارستان بستری شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی اظهار کرد: این پزشک متخصص پس از طی مراحل درمانی در تاریخ ۱۴ اسفندماه از بیمارستان مرخص شده است و خوشبختانه حال عمومی وی خوب است و در حال حاضر مشکل خاصی ندارد.

باذلی ادامه داد: با توجه به سن بالا و ابتلای ایشان به بیماری دیابت، به طور یقین نمی‌توان این عوارض را به واکسن نسبت داد و از طرفی با توجه به این که هر دارو و هر واکسنی علائم و عوارضی را در بدن فرد ایجاد می‌کند به طور یقین نیز نمی‌توان گفت که این عواض مربوط به واکسن نبوده است و این موضوع توسط متخصصان ما در حال بررسی است.

وی تأکید کرد: هر واکسن و دارویی دارای علائم و عوارضی است، اما نوع علائم و شدت آن بستگی تام به خود فرد دارد و با توجه به فیزیولوژی متفاوت افراد و این که فرد بیماری زمینه‌ای و یا مشکل خاصی داشته یا نداشته باشد نوع و شدت بروز این علائم و عوارض متفاوت است.

باذلی در رابطه با این که افرادی که واکسن کرونا دریافت می‌کنند تا چه زمانی تحت نظر هستند، پاسخ داد: معمولا افرادی که واکسن دریافت می‌کنند نیم ساعت الی ۴۵ دقیقه در همان محل تزریق واکسن تحت نظر هستند و بعد از این بازه زمانی اگر علائم خاصی بروز نکرد می‌توانند محل را ترک کنند و نسبت به بروز علائم خفیف تب و... توجیه می‌شوند، اما چنانچه این عوارض شدیدتر شود باید سریعا به همکاران ما اطلاع دهند تا اقدامات لازم انجام شود.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی گناباد گفت‌: در شهرستان گناباد واکسن کرونا طی دو مرحله توزیع شده است و تا کنون ۱۰۰ نفر این واکسن را دریافت کرده‌اند و به جز پزشک گنابادی که دچار عوارضی شد، حال عمومی بقیه دریافت‌کنندگان خوب است و عوارض خاصی گزارش نشده است.

وی مطرح کرد: در فاز یک و فاز ۲ توزیع واکسن کرونا، واکسیناسیون با اولویت کارکنان بخش آی سی یو و کادر درمان و کسانی که به طور مستقیم با بیماران کووید ۱۹ در ارتباط هستند انجام شد و فاز سوم این واکسن نیز هنوز در کشور توزیع نشده است و به محض توزیع، ادامه واکسیناسیون در شهرستان انجام خواهد شد.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی گناباد تصریح کرد: در حال حاضر بیماران بستری در بیمارستان علامه بهلول گنابادی کاهش یافته است، اما این شرایط شکننده است و کاملا به نوع رفتار مردم و میزان رعایت پروتکل‌های بهداشتی بستگی دارد، بنابراین درخواستی که از مردم داریم این است که با توجه به شرایط موجود و خطر شیوع ویروس کرونای جهش‌یافته انگلیسی، همچنان پروتکل‌های بهداشتی را جدی بگیرند و از هر گونه دورهمی و تجمعی پرهیز کنند.

گفتنی است بنا بر گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی گناباد در حال حاضر وضعیت شهرستان گناباد به لحاظ شیوع ویروس کرونا همچنان زرد است و طبق آمار منتشر شده در تاریخ ۱۷ اسفند ماه، ۹ نفر به دلیل ابتلا به کرونا در بیمارستان علامه بهلول گنابادی بستری هستند و از ابتدای شیوع بیماری تاکنون ۲۷۴ نفر بر اثر ابتلا به کرونا فوت کرده‌اند.

منبع: فرارو

کلیدواژه: پزشک گنابادی واکسن روسی کرونا دانشگاه علوم پزشکی گناباد پزشک گنابادی واکسن کرونا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت fararu.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فرارو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۲۵۱۴۳۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وضعیت استخدام پرستاران دوران کرونا

به گزارش خبرگزاری مهر، عباس عبادی گفت: در شرایط کنونی، ۲۰۹ هزار کادر درمان اعم از پرستار، اتاق عمل، هوشبری، بهیار و کمک پرستار در مراکز درمانی وزارت بهداشت، بخش خصوصی، تأمین اجتماعی و نیروهای مسلح مشغول خدمت هستند.

وی افزود: ۲۱ هزار نفر از پرستاران که بخش عمده آنها در دوران کرونا نیروهای طرحی بودند، استخدام شده اند و در حال حاضر جذب پرستاران در مراکز درمانی در اولویت وزارت بهداشت بوده و تعداد محدودی از همکاران ما در مناطقی که مجوز استخدام در آنها وجود ندارد، برای جذب باقی مانده‌اند.

معاون پرستاری وزارت بهداشت همچنین از تدوین لایحه مادی و معنوی پرستاران خبر داد و گفت: این لایحه دارای ۳۱ ماده است که یک ماده آن به جذب پرستارانی که بحران‌هایی مانند کرونا و…، در خدمت نظام سلامت هستند، اختصاص دارد و امیدواریم با تصویب آن در مجلس بتوان اقدامات موثرتری برای این قشر زحمتکش برداریم.

عبادی با بیان اینکه کمبود نیروی پرستاری یک چالش عمومی جهانی است و کشور ما نیز از این موضوع مستثنی نیست، افزود: با افزایش پذیرش دانشجویان پرستاری در دانشگاه‌ها و تسهیلاتی که برای استخدام و تبدیل وضعیت آنها در حال انجام است، چنانچه قانونگذار از این بابت به نظام سلامت کمک کند، امیدوار خواهیم بود تا چند سال آتی مشکل کمبود پرستار در کشور کاهش یابد.

کد خبر 6088263 حبیب احسنی پور

دیگر خبرها

  • برپایی پایگاه سنجش و ارزیابی سلامت در بیمارستان علامه بهلول گنابادی
  • وضعیت استخدام پرستاران دوران کرونا
  • سنگ کیسه صفرا چیست و چگونه درمان می‌شود؟
  • شایع‌ترین اختلالات روانی کرونا و آمار آن
  • دلیل و عوارض بیماری ترانه علیدوستی چیست؟
  • آنچه بهتر است درباره سرخک و واکسیناسیون آن بدانید
  • درباره سندرم درس (DRESS) / چرا ایجاد می شود، چگونه درمان می شود و عوارض ماندگار آن چیست؟
  • سندرم درس (DRESS) چیست؟ / چرا ایجاد می شود، چگونه درمان می شود و عوارض ماندگار آن چیست؟
  • حجاج این ۲ توصیه پزشکی را جدی بگیرند
  • ۲ توصیه مهم پزشکی به زائران خانه خدا | بخش عمده‌ سرماخوردگی‌ها کروناست | شیوع یک سویه بسیار واگیر کرونا