Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «قدس آنلاین»
2024-04-19@04:46:35 GMT

احتمال افزایش ۳۰ درصدی تعرفه پزشکی در سال آینده!

تاریخ انتشار: ۱۸ اسفند ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۱۲۵۳۳۲۶

احتمال افزایش ۳۰ درصدی تعرفه پزشکی در سال آینده!

مدیرعامل سازمان بیمه سلامت ایران با اشاره به رشد ۵۴ درصدی اعتبارات این سازمان، از پیشنهاد افزایش ۳۰ درصدی تعرفه پزشکی در سال آینده خبر داد!

به گزارش قدس آنلاین؛ محمدمهدی ناصحی در نشست خبری سازمان بیمه سلامت که امروز با حضور اصحاب رسانه در محل این سازمان برگزار شد، درباره هزینه کرد این سازمان در بخش کرونا اظهار کرد: در بحث بیماری کرونا بیماران تحت پوشش خود را حمایت کردیم، در بخش بستری 90 درصد و در بخش سرپایی 70 درصد هزینه بیماران کرونایی را پرداخت کردیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

تاکنون حدود 2000 میلیاردتومان در بخش کرونا هزینه کرده‌ایم.

مدیرعامل سازمان بیمه سلامت ایران ادامه داد: میزان هزینه‌کرد هر پرونده 4.5 میلیون تومان برآورد شده است و میانگین روز بستری در بیمارستان‌ها هفت روز و میانگین سنی بستری‌شدگان کرونا در بیمه سلامت 59 سال بوده است. 14 درصد بیمه شدگان بیمه سلامت مبتلا به کرونا نیز متأسفانه در بیمارستان‌ها فوت شدند.

وی با بیان اینکه 9 قلم داروی مرتبط با کرونا تحت پوشش بیمه سلامت قرار دارند، تصریح کرد: داروهای "رمدسیویر" و "فاویپیراویر" که گران قیمت هستند تحت پوشش بیمه قرار دارند و هزینه‌های آنها پرداخت شده است و با توجه به ادامه شیوع کرونا و شرایط نامناسب بیماری، پیش بینی می‌کنیم که نیاز به ادامه حمایت‌ها حداقل تا 6 ماهه نخست سال آینده نیز وجود داشته باشد.

رشد 54 درصدی اعتبارات سازمان بیمه سلامت در سال 1400

ناصحی با بیان اینکه 54 درصد رشد اعتباری در سال 1400 داریم، خاطرنشان کرد: 10 هزار میلیارد به اعتبارات ما اضافه شد که با افزایش تعرفه و خدمات پیش‌بینی شده ممکن است این اعتبار نیز کفایت نکند اما می‌شود آن را مدیریت کرد. تا الان حدود 3600 میلیارد تومان از اعتبارات امسال باقی مانده که پرداخت خواهد شد. امسال تخصیص اعتبارات ما 110 درصد بوده است.

پیشنهاد افزایش 30 درصدی تعرفه پزشکی در سال آینده!

مدیرعامل سازمان بیمه سلامت ایران درباره افزایش تعرفه‌های پزشکی در سال آینده نیز بیان کرد: امروز جلسه‌ای در شورای عالی بیمه درباره تعرفه‌های پزشکی سال آینده داشتیم و پیشنهاد بیمه‌ها فردا -سه شنبه- جمع بندی و برای تصویب نهایی به سازمان برنامه و بودجه و دولت ارائه می‌شود. همه تلاش بیمه‌ها این است که حق جامعه‌ پزشکی با توجه به افزایش هزینه‌ها چه در بخش دولتی و چه خصوصی، چه سرپایی و چه بیمارستانی ضایع نشود.

وی خاطرنشان کرد: پیشنهاد سازمان بیمه سلامت افزایش 30درصدی متوسط تعرفه‌ها در سال آینده است که با توجه به سایر پیشنهادها امیدواریم تا پایان سال در دولت مصوب و اعلام شود!

مدیرعامل سازمان بیمه سلامت با اشاره به اینکه از محل یک میلیارد یورو صندوق ذخیره ارزی برای کرونا، مبلغی به سازمان بیمه سلامت ارائه نشده است، درباره محل هزینه کرد این مبلغ گفت: تصمیم‌گیری شد که به دلیل هزینه‌های مهمی که بیماران کرونا دارند، هزینه‌ها توسط وزارت بهداشت انجام شود.

ناصحی درباره آزمون ارزیابی وسع بیان داشت: پس از دوران کرونا قرار شد آزمون ارزیابی وسع که حداقل دو هفته و حداکثر یک ماه زمان می‌برد، متوقف شود و بیماران بتوانند روی تخت بیمارستان بیمه شوند. پس از لغو فعلی این قانون فعلا اعلام کرده‌ایم که  سه دهک با درآمد بالا پرداخت داشته باشند و مابقی از سوی دولت پرداخت شود. تاکنون 538 هزار نفر پس از برداشتن قانون ارزیابی وسع، دفترچه دریافت کردند که عمدتاً از دهک‌های پایین بودند.

منبع: قدس آنلاین

کلیدواژه: تعرفه تعرفه پزشکی مدیرعامل سازمان بیمه سلامت پزشکی در سال آینده هزینه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۲۵۳۳۲۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تدوین سند سلامت روانی جامعه/ بیمه ها تمام خدمات روانشناسی را حمایت کنند

بنا به این گزارش، علی فتحی آشتیانی روز سه شنبه در یک نشست خبری که در محل سازمان برگزار شد، افزود: قرار است سند سلامت روان بر اساس این دو پیش نویس و نیز اسناد بالادستی کشور تدوین نهایی شود.

وی ادامه داد: همچنین بزودی سیمای سلامت روانی جامعه نیز تدوین می شود تا خدمات متناسب با آن را به افراد جامعه ارایه کنیم.

تعرفه‌های روانشناسی جوابگوی مخارج نیست

وی در مورد تعرفه های روانشناسان گفت: تعرفه روانشناس برای کارشناسی ۳۲۱ هزار تومان و ۳۷۸ هزار تومان نیز برای دکترای روانشناسی در سالجاری برای ۴۵ دقیقه مشاوره تصویب شده و کسانی که سابقه بیش از ۱۵ ساله دارند مجازند به این تعرفه ها ۱۵ درصد اضافه کنند، ولی این ارقام جوابگو مخارج دفاتر روانشناسی نیست و باید فکری در این خصوص برای همکاران شود.

فتحی ادامه داد: تعرفه ها باید به گونه‌ای باشد که مردم هم توان پرداخت آن را داشته باشند که در اینجا گسترش صنعت بیمه اهمیت می‌یابد.

گزینش روانشناختی متقاضیان دریافت پروانه

وی در پاسخ به اینکه آیا برگزاری مصاحبه برای متقاضیان دریافت پروانه به معنی گزینش این افراد از جهات مختلف است؟ تاکید کرد: این مصاحبه تنها روانشناختی و برای ارزیابی صلاحیت روانی افراد است؛ به هر حال روانشناسان نیز عضو این جامعه هستند و مثل همه مردم در معرض ابتلا به بیماری‌های روانی هستند بنابراین قرار است مصاحبه روانشناختی انجام شود، فرد را ببینیم و چند سوال کلیدی از او بپرسیم تا بتوانیم ارزیابی کلیدی و روانشناختی از فرد داشته باشیم. درواقع ما دنبال گزینش روانشناختی افراد هستیم.

فتحی اظهار داشت: در ۲۰ سال گذشته هشت هزار و ۸۵۵ پروانه روانشناسی در کشور صادر شده بود در حالی که در سال گذشته هشت هزار و ۴۱ نفر در آزمون صلاحیت حرفه ای پذیرفته شدند؛ ضمن آنکه مصاحبه عمومی، شخصیتی و سلامت روانی آنها در استانها برگزار می شود تا در صورت پذیرفته شدن پروانه تخصصی کسب کنند.

رییس سازمان روانشناسی و مشاوره کشور ادامه داد: انتخابات شورای استانی سازمان روانشناسی نیز بصورت الکترونیکی بعد از ۹ سال وقفه بهمن ماه سال گذشته برگزار شد و این شوراها در ۳۱ استان کشور تشکیل شدند و آغاز بکار کردند.

وی تصریح کرد: بسیاری از گرایش‌های روانشناسی و مشاوره شامل بیمه نمی‌شوند و این موضوع از چالش های مهم است، تا مردم از خدمات روانشناختی بهره مند شوند، زیرا این خدمات گران قیمت بوده و باید بیمه در این حوزه باید کمک کنند.

وی درباره صدور پروانه مراکز روانشناسی و مشاوره از درگاه ملی مجوزها گفت: روانشناسی و مشاوره از حساس ترین خدمات بوده و نباید این درگاه ۱۱ هزار و ۲۶ پروانه فعالیت را طی ۶ ماه در سال گذشته بدون هیچ گونه ارزیابی صادر می کرد.

به گفته فتحی، تیرماه امسال دومین آزمون صلاحیت حرفه‌ای روانشناسان برگزار می شود تا متقاضیان بتوانند پروانه تخصصی خود را دریافت کنند.

منبع: خبرگزاری ایرنا

دیگر خبرها

  • تعرفه‌های غیرمنطقی عاملی برای افت کیفیت خدمات سلامت است
  • فعالیت ۷۵۰۰ آزمایشگاه پزشکی در کشور / کرونا؛ تجهیزات آزمایشگاهی را فرسوده کرد
  • مبلغ ویزیت پزشکان در سال ۱۴۰۳ + جزئیات افزایش تعرفه‌های پزشکی
  • تدوین سند سلامت روانی جامعه/ بیمه ها تمام خدمات روانشناسی را حمایت کنند
  • احتمال افزایش ۷ تا ۸ برابری تعرفه های آزمایشگاهی/ بیمه ها به تعهدات شان عمل نمی کنند
  • اعلام زمان اجرای تعرفه‌های جدید پزشکی | تعرفه‌های درمانی این کشور همسایه ۱۸ برابر ایران است!
  • اجرای تعرفه‌های جدید پزشکی از اول فروردین
  • اعلام زمان اجرای تعرفه‌های جدید پزشکی | تعرفه‌های درمانی ایران این کشور همسایه ۱۸ برابر ایران است!
  • افسردگی شایع‌ترین اختلال روان/ تدوین پیش نویس سند سلامت روان
  • زمان اجرای تعرفه‌های جدید پزشکی / تفاوت تعرفه‌های درمانی ایران با دیگر کشورها