Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از تبریز، حبیب امین‌زاده عصر امروز در نشست خبری با اصحاب رسانه اظهار کرد: امسال را با بیماری کرونا آغاز کردیم که تمام دنیا درگیر این بیماری بود و ناگهان با بازار وسیع تقاضای ماسک و مواد ضدعفونی مواجه شدیم؛ اما در زمانی اندک کارخانه‌های استان با تبدیل خطوط تولید خود به تولید ماسک توانستند نیازهای استان و کشور را در عرض 45 روز پاسخگو باشند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه در روزهای 15 تا 20 فروردین موفق شدیم اولین دستگاه تولید ماسک را وارد بازار و به نوعی خودکفایی داخل استان و کشور را در این عرصه تامین کنیم، افزود: شاید ایران در آن مقطع مدیون صنعت آذربایجان است.

امین‌زاده اذعان داشت: در آن مقطع ماده ضدعفونی خارج از خطوط تولید استان بود ولی توانستیم با تغییر خطوط و تامین مواد اولیه اقلام مورد نیاز خود استان و سایر استان ها را تامین کرده و با آرامش از این شرایط سخت سربلند بیرون آییم.

رئیس سازمان صمت آذربایجان‌شرقی اضافه کرد: در حالی که در کشورهای مدعی حقوق بشر برای یک دستمال کاغذی فجایع ناگواری رخ داد، کشور ایران که در محاصره شدیدترین تحریم‌های بین‌المللی قرار دارد توانست به بهترین نحو شرایط را مدیریت کند.

این مسوول یادآور شد: امسال را مقام معظم رهبری سال جهش تولید نامیدند که دارای یک سری پارامترهای کشوری بود و آذربایجان‌شرقی که دارای رتبه‌های کشوری صنعتی متعددی بوده باید برنامه‌های کشوری را دارای برش استانی می‌کرد که داخلی‌سازی بخشی از قطعات و جلوگیری از واردات کالاهای مشابه داخلی از جمله آنها بود.

اختصاص رتبه‌های برتر جهش تولید به آذربایجان‌شرقی

وی گفت: ما تکلیف داشتیم به میزان یک میلیون دلار قطعات را داخلی‌سازی کنیم و امروز موفق شدیم فراتر از این تکلیف عمل کرده  و عمده قطعات صنعت مس و خودرو بومی سازی شده و آذربایجان شرقی در سه ماهه اول سال رتبه اول و در 9 ماهه رتبه سوم جهش تولید را به خود اختصاص داد.

رئیس صمت آذربایجان شرقی در عین حال خاطرنشان کرد: امسال برای اولین بار سازمان صنعت، معدن و تجارت آذربایجان‌شرقی در جشنواره شهید رجایی به عنوان دستگاهی که بیشترین پیشرفت عملکری را داشت معرفی شد.

امین‌زاده ادامه داد: واحدهای تجاری ما توانستند به برنامه 3.8 میلیارد دلاری صادرات جامه عمل پوشانده و بخش خصوصی با فرایندی مطلوب به نیازهای جامعه جهانی پاسخگو باشند.

تولید شیشه خودرو در آذربایجان شرقی برای اولین بار در کشور

وی توضیح داد: در زمینه صادرات فولاد 10 درصد نسبت به سال گذشته رشد داشتیم؛  در شیشه یکی از ارکان صادرات کشور بودیم؛ به طوریکه 14 درصد صادرات غیرنفتی ما شیشه بود و سال آینده برای اولین بار تولید شیشه خودرو در ایران در یکی از واحدهای تولیدی استان اتفاق خواهد افتاد.

این مسوول تبدیل تبریز به قطب سوم خودرو، عملیاتی کردن پروژه نفلین سینیت سراب و توسعه صنایع مس سونگون را سه برنامه اساسی سازمان صمت استان برای سال آینده عنوان کرد و گفت: متاسفانه نفلین سینیت سراب با اینکه به مرحله قرارداد رسید آنطور که باید اجرایی نشد و امیدواریم بزودی در سراب شاهد آغاز عملیات اجرائی آن باشیم.

سرمایه گذاری 20 هزار میلیارد تومانی در مس سونگون

امین‌زاده ادامه داد: در ارتباط با فازهای توسعه مس سونگون 20 هزار میلیارد تومان سرمایه‌گذاری جدید برای تولید مس کاتدی و ذوب اتفاق می افتد که مناقصه آن انجام شده است و زیرساخت های لازم قطب سوم خودروسازی  نیز کاملا فراهم است.

وی با بیان اینکه در سال آینده تکمیل زنجیره تامین و ارزش مزیت‌های استان مثل شیرینی و شکلات، جزو اولویت های ما قرار دارد، افزود: 20 درصد ظرفیت صادراتی استان مربوط به شیرینی و شکلات است و با پیگیری‌های اساسی سعی داریم در زمینه ساخت کارخانجات تولید گلوکز به نتایج مورد انتظار دست یابیم.

آذربایجان شرقی به قطب اول فولاد کشور تبدیل می‌شوند

رئیس سازمان صمت آذربایجان‌شرقی به تکمیل زنجیره ارزش صنایع فولادی نیز اشاره و اضافه کرد: به میزان 32 هزار میلیارد تومان سرمایه‌گذاری جدید در این عرصه انجام خواهد گرفت و در حال حاضر 6 پروژه عمده فولادی در استان فعال هستند که اگر اجرایی شوند، آذربایجان‌شرقی تبدیل به قطب اول فولاد کشور می‌شود.

وی تصریح کرد: یکی از چالش های واحدهای تولیدی ما تامین ورق فولادی و کارشکنی‌هایی بود که در این مورد انجام می گرفت که با درایت و وحدت رویه توانستیم واحدها را مصون نگه داریم و رتبه یک لوازم خانگی و تولید مقاطع فولادی را به خود اختصاص دهیم.

رئیس سازمان صمت آذربایجان شرقی از سرمایه‌گذاری 32 هزار میلیارد تومانی در عرصه فولاد خبر داد و گفت: در حال حاضر 6 پروژه عمده فولادی در استان فعال هستند که اگر اجرایی شوند، آذربایجان شرقی تبدیل به قطب اول فولاد کشور می‌شود.

انتهای پیام/60026

منبع: فارس

کلیدواژه: آذربایجان شرقی سرمایه گذاری تبریز رئیس سازمان صمت آذربایجان شرقی خبرگزاری فارس فارس تبریز شیشه خودرو تولید فولاد مس سونگون ورق فولادی تولید شیرینی و شکلات صادرات غیرنفتی نفلین سینیت سراب تولید خودرو تولید مس کاتدی صمت آذربایجان شرقی هزار میلیارد سرمایه گذاری سازمان صمت امین زاده

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۲۵۴۵۴۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۵ میلیارد دلار منابع برای رشد ۸ درصدی در آذربایجان‌شرقی

جام جم آنلاین آذربایجان شرقی: یونس ژائله در نشست استاندار با فعالان اقتصادی تصریح کرد: دو و نیم میلیارد تومان از نظر ظرفیت منابع داخلی شامل منابع بانکی و خرید ارز و باقی اعتبار را نیز باید از طریق افزایش صادرات به کشورهای همسایه از جمله روسیه تامین کرد. 

وی به جبران عقب‌ماندگی‌های زیرساختی در آذربایجان شرقی تاکید کرد و گفت: استان در انتهای خط گاز قرار دارد، در تامین آب و برق دارای مشکل است و این امر باعث شده تا در توسعه عقب بماند و در این راستا باید از ظرفیت سرمایه‌گذاری خودمان در انرژی‌های تجدیدپذیر استفاده کنیم و همچنین از استاندار خواهشمندیم که پروژه انتقال آب ارس را با جدیت دنبال کنند.

وی از عدم همکاری و هم‌افزایی بانک ها با بخش خصوصی انتقاد کرد و گفت: در سفر رئیس جمهور به استان، سرمایه گذاری تعداد ۲۱ واحدصنعتی بزرگ با ۲۵۶ همت در استان امضا شد و اغلب آن‌ها نیز برای تامین منابع مالی به بانک‌ها معرفی شده‌اند ولی متاسفانه علی رغم تامین سهم آورده شخصی به میزان بیش از ۲۰ تا ۳۰ درصد ولی بانک‌ها از اعطای تسهیلات خودداری می‌کنند و در این راستا نیز آذربایجان‌شرقی در سهم اعتبارات صندوق توسعه ملی ضعیف‌ترین استان است در حالی که باید از نظر جمعیتی، پنج درصد منابع این صندوق به این استان تخصیص یابد.

 در این مراسم سید باقر شریف زاده نایب‌رئیس کمیسیون صنعت اتاق ایران، مهدی امینی رئیس خانه صنعت آذربایجان شرقی، نوید امجد رییس کمیسیون دانش بنیان و بهبود کسب و کار اتاق بازرگانی تبریز، سیدیوسف حسینی رئیس کمیسیون صادرات و مدیریت واردات اتاق بازرگانی تبریز به بیان مشکلات و راهکار های اقتصادی تحقق شعار سال پرداختند.

 

دیگر خبرها

  • برنامه‌ریزی برای افتتاح ۴۵ پروژه زیرساختی گردشگری
  • واحدهای تولید فولاد در هرمزگان ۳۰ درصد پیشرفت فیزیکی داشته‌اند
  • تزریق ۵.۵ هزار میلیارد اعتبار به گردشگری آذربایجان‌شرقی
  • ساخت ۳۰ دستگاه برج و قطعات فنی توربین بادی در ماشین‌سازی اراک
  • ۱۰۰درصد بازار شیرینی و شکلات کشور در دست صنایع آذربایجان شرقی است
  • ۵ میلیارد دلار منابع برای رشد ۸ درصدی در آذربایجان‌شرقی
  • گشایش نمایشگاه شیرینی و شکلات در تبریز
  • ابرپروژه‌های صنعت گاز برای سرمایه‌گذاری معرفی شدند
  • جورچین صنعت گاز برای ادامه مسیر گاز ایران
  • جورچین صنعت گاز برای ادامه مسیر پرافتخار گاز ایران