Web Analytics Made Easy - Statcounter

شورای تبیین مواضع بسیج دانشجویی استان خراسان شمالی در پی احضار مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی استان به کمیته انضباطی بیانیه‌ای صادر کردند.

به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، شورای تبیین مواضع بسیج دانشجویی استان خراسان شمالی در پی احضار مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی استان به کمیته انضباطی بیانیه‌ای را صادر کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



در این بیانیه آمده است:

چندی پیش مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی بجنورد در فضای مجازی نسبت به مصادیق بی اخلاقی موجود در دانشگاه واکنش انتقادی داشته و خواستار رسیدگی و پاسخگویی مسئولان ذی ربط شد.

اما متاسفانه مسئولان دانشگاه به جای پاسخگویی و حل مشکلات موجود، اقدام به احضار مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه به کمیته انضباطی کردند؛ در حالی که وجود برخی موارد بد اخلاقی در دانشگاه غیر قابل انکار است.

علی ایحال آنچه اهمیت دارد باز بودن باب مطالبه گری در جهت حل مشکلات است و برخورد سطحی و عجولانه با دانشجو تنها پاک کردن صورت مسئله است. راه حل، ورود نهاد‌های نظارتی جهت بررسی وضعیت و اجرای صحیح قانون در فضای آموزش عالی استان است.

شورای تبیین مواضع بسیج دانشجویی استان این اقدام ناشایست دانشگاه علوم پزشکی را در راستای بستن راه انتقاد و مطالبه گری دانشجویان می‌داند، لذا مخالفت صریح خود را به این اقدام ابراز می‌نماید.

بدیهی است، برخورد دفعی با مطالبه گران مسیر آرمان خواهی جوانان این مرز و بوم را سد کرده و امید به اصلاح وضع نامطلوب را از آن‌ها خواهد ستاند؛ لذا انتظار می‌رود مسئولان دانشگاه علوم پزشکی به جهت حفظ روحیه مطالبه گری و صیانت از حقوق دانشجویان، هرچه سریع‌تر به لغو فوری احضاریه دانشجوی بسیجی به کمیته انضباطی اقدام کرده و به عذرخواهی از دانشجوی مذکور مبادرت ورزند.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: بیانیه شورای تبیین مواضع بسیج دانشجویی خراسان شمالی بسیج دانشجویی خراسان شمالی شورای تبیین مواضع بسیج دانشجویی استان مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه دانشگاه علوم پزشکی کمیته انضباطی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۲۵۵۰۹۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اغازواکسیناسیون پنوموکوک (سینه پهلو)در مجموعۀ زیرپوشش دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز خراسان رضوی،  معاون بهداشت رئیس دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه گفت:واکسیناسیون پنوموکوک از ۱۰ اردیبهشت‌و همزمان با هفتۀ جهانی واکسیناسیون در مجموعۀ زیر پوشش  دانشگاه آغاز خواهد شد.

دکتر محمد قربانی با بیان این‌که برنامۀ توسعۀ ایمن‌سازی کودکان از اولین و موفق‌ترین برنامه‌های ادغام شده در نظام ارائۀ خدمات بهداشتی درمانی کشور از سال ۱۳۶۳ بوده است، گفت: فراهم‌آوری امکانات و تجهیزات لازم برای توزیع و نگهداری واکسن، تامین به‌موقع واکسن و به‌کارگیری نیرو‌های آموزش دیده در رده‌های مختلف سبب گردید که پوشش واکسیناسیون کودکان زیر یک سال از ۳۷ درصد در سال آغاز برنامه به سرعت به‌بالای ۹۰ درصد در سال ۱۳۶۸ برسد و به‌لطف الهی و در سایۀ تلاش خدمت‌گزاران نظام سلامت کشور، در ۱۵ سال گذشته همواره بالای ۹۵ درصد بوده است.

وی افزود: حاصل این تلاش‌ها، حذف کزاز نوزادی، کنترل بیماری‌های دیفتری و سیاه سرفه، کاهش چشم‌گیر موارد شدید بیماری سل در دورۀ کودکی، حذف سرخک و سندروم سرخجۀ مادرزادی و عاری شدن کشور از فلج اطفال بوده است.
مدیر گروه پیشگیری و مبارزه با بیماری‌های معاونت بهداشت دانشگاه هم با بیان اینکه پنج درصد بیماری‌های تهاجمی و ۸۳ درصد مننژیت‌ها در کودکان زیر دو سال رُخ می‌دهد، گفت: استرپتوکوک پنومونیه از علت‌های اصلی بیماری‌های پنومونی، مننژیت، سینوزیت، اوتیت مدیا و سپتی سمی است که در سال ۲۰۱۵ این عفونت‌ها، عامل مرگ حدود ۳۰۰ هزار کودک زیر پنج سال بوده است.

جواد علی‌نژاد زرمهری با اشاره به این‌که این واکسن از واکسن‌های کم‌عارضه در گروه هدف کودکان زیر یک سال است، افزود: ایمنی‌زایی این واکسن تا پایان عمر می‌باشد و کودکان زیر یک سال در سه نوبت این واکسن را دریافت می‌کنند که اولین نوبت نیز در دو ماهگی کودکان تزریق می‌گردد.

وی گفت: واکسیناسیون پنوموکوک از ۱۰ اردیبهشت‌در استان‌های خراسان رضوی، خراسان جنوبی، سیستان و بلوچستان، هرمزگان، بوشهر، خوزستان و ایلام آغاز و بعد از تامین واکسن مورد نیاز، در سراسر کشور اجرا می شود
پنوموکوک یکی از مهم‌ترین باکتری‌های بیماری‌زا در انسان است. این باکتری عامل اصلی بیماری پنومونی (سینه پهلو) است. این باکتری‌ می‌تواند عفونت‌های دیگری مانند سینوزیت،  اوتیت (عفونت گوش میانی)، باکتریمی، سپسیس،  مننژیت،  استئومیلیت،  آرتریت، سپتیک،  اندوکاردیت،  پریتونیت،  پریکاردیت،  سلولیت و آبسه‌های مغزی را نیز ایجاد کند

دیگر خبرها

  • بیانیه شورای تبیین مواضع بسیج دانشجویی کرمان در خصوص عدم حضور معاون استاندار در جمع دانشجویان
  • احضار ستاره های سه تیم به کمیته انضباطی بسکتبال
  • احضار عوامل حواشی لیگ برتر بسکتبال به کمیته‌های انضباطی و فنی
  • جزئیاتی از پرداخت وام‌های دانشجویان علوم پزشکی / برگزاری ۷ طرح ملی دانشجویی
  • بیش از سه هزار و ۵۰۰ دوز واکسن سرخک در خراسان رضوی تزریق شد
  • علی دایی: اجازه نمی‌دهم زور بگویند!
  • کار سخت بسیج برای رفاقت با وزیر/ زلفی‌گل از پس مطالبات بسیج دانشجویی بر می‌آید؟
  • ثبت بیش از ۲۰ هزار حیوان گزیدگی در خراسان رضوی
  • همایش تبیین دستاورد‌های عرصه سلامت و تجلیل از فعالان بخش سلامت در شهرستان خوی
  • اغازواکسیناسیون پنوموکوک (سینه پهلو)در مجموعۀ زیرپوشش دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه