Web Analytics Made Easy - Statcounter

خرداد: محمدباقر قالیباف در مراسم نخستین سالگرد درگذشت فاطمه رهبر نماینده مردم تهران در مجلس یازدهم شورای اسلامی، ضمن تسلیت این ضایعه، گفت: نبود ایشان را فقدان بزرگی برای مجلس دانست.
نماینده مردم تهران، ری، شمیرانات، اسلامشهر و پردیس در مجلس شورای اسلامی در ادامه با بیان اینکه در حوزه زنان با دو موضوع مسأله سازی و مسأله شناسی مواجه هستیم، عنوان کرد: مسأله سازی در حوزه زنان باعث می شود گاهی در مسیر حاشیه ای افتاده و روند بی خاصیتی را طی کنیم در حالی که زنان نقش بی بدیلی در جامعه پردازی و تمدن سازی دارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی در ادامه با اشاره به تهدیداتی که متوجه حوزه زنان است، اظهار داشت: نگاه لاابالی مدرن دنیا، زنان را به عنوان ابزار می بیند و از سوی دیگر نگاه متعصب و متحجر، زنان را به سمت سرخوردگی می برد.
قالیباف همچنین با بیان اینکه زن و مرد به لحاظ آزادی و آزادگی انسان، تفاوتی با یکدیگر ندارند، عنوان کرد: صرفا از جهت ساختار شرعی، زیستی و فطری تفاوت ها و استثنائاتی میان زنان و مردان وجود دارد.
رئیس قوه مقننه در ادامه به دیدگاه و روش امام راحل(ره) در برخورد با زنان اشاره و بیان کرد: ایشان انقلاب را با اعتقاد به سنت های الهی به سرانجام رساند و در این مسیر به مردم باوری معتقد بود و زن و مرد را تفکیک نمی کرد؛ آن زمان نگاه جامعه به عدم حضور زنان معتقد بود و امام(ره) این دیدگاه را شکست.
وی افزود: امام خمینی(ره) هر دو نگاه متحجرانه و ابزاری را نسبت به زنان از بین برد و اجازه رشد زن ها در جامعه را داد و البته در کنار آن معتقد بود رسالت زنان رشد دادن است که از این رو باید خود نیز رشد پیدا کنند؛ رشد از نظر ایشان به معنای خودنمایی نیست بلکه به معنای شکوفایی انسانیت و دیانت انسان بوده که ضامن سعادت دنیوی و اخروی است.
قالیباف همچنین به فرمایشات رهبر معظم انقلاب در سفر ایشان به بجنورد اشاره کرد و یادآور شد: ایشان معتقدند نباید کاری کنیم که زنان در دو راهی قرار بگیرند که به مسئولیت های فطری و خانوادگی رسیدگی کنند و یا مسئولیت اجتماعی بپذیرند لذا باید به گونه ای گام برداریم که بانوان در هر دو وجه رشد پیدا کنند.
رئیس نهاد قانونگذاری کشورمان در ادامه با تأکید بر اینکه زنان باید بتوانند انتخاب آگاهانه و آزادانه داشته باشند، ابراز داشت: نباید با نگاه لابالی مدرن به زنان نگاه کنیم که زن به سمت مرد شدن برود همچنین نباید آنقدر بسته و متحجرانه با آنها رفتار کرد که زن در جامعه سرخورده شود.
وی در ادامه با تأکید بر اینکه بنده به عنوان مسئول حق ندارم فقط سخنرانی کنم بلکه باید کارنامه خود را نیز در قبال سخنان و باور خود درباره زنان ارائه کنم، یادآور شد: برخی تصور می کنند زنان کارآمدی در قبال مسئولیت های اجتماعی ندارند در حالی که زمانی که در ناجا و شهرداری فعالیت می کردم، به عنوان یک مدیر هر کجا مسیر را برای حضور زنان باز گذاشتم، آنها در آن عرصه از مردان موفق تر عمل کردند.
رئیس مجلس شورای اسلامی ادامه داد: زمان حضور در شهرداری تهران نیز حضور و موجودیت زنان را لحاظ کردم و امروز نیز در مجلس برای تحقق این رسالت، در قانون گذاری توجه ویژه ای داریم.
وی افزود: امروز نباید از کسانی که برای زنان مسأله سازی کرده و ما را از مسئولیت اصلی نقش زنان در گام دوم انقلاب دور می کنند، غفلت کنیم؛ همچنین مسأله سازی ها نباید ما را از مسأله شناسی در حوزه زنان و به دنبال آن قانونگذاری در این حوزه دور کند.
رئیس مجلس شورای اسلامی در پایان خاطرنشان کرد: فراکسیون زنان مجلس و نمایندگان نیز مسیر حمایت قانونی از زنان را دنبال می کنند و به حاشیه های نمی پردازند.
منبع: ایسنا برچسب ها: قالیباف

منبع: خرداد

کلیدواژه: قالیباف شورای اسلامی مسأله سازی حوزه زنان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khordad.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خرداد» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۲۵۵۱۶۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چرا قالیباف باخت؟ چه شد که پاجوش‌ها چنار‌ها را کنار زدند؟

خبر‌ها حاکی از تلاش پاجوش‌ها برای دور دوم انتخابات است.   به گزارش شرق، یکی از فعالان جوان نزدیک به پاجوش‌ها که قبلا هم در دفتر سعید جلیلی مشغول به کار بود، در توییتی نوشت: «مسیری که با پیروزی در انتخابات دور اول مجلس شورای اسلامی آغاز شد، ادامه پیدا خواهد کرد. تغییر ریاست و ترکیب هیئت‌رئیسه مجلس و در ادامه آن اصلاح آیین‌نامه داخلی، تا حد زیادی می‌تواند مسیر تحول را هموار کند. کار بزرگی که شروع شده باید به سرانجام برسد».   در عین حال نشانه‌ها حاکی از عقب‌نشینی شورای ائتلاف (شانا) در مقابل اَمنا (لیست پاجوش‌ها) است. سخنگوی شورای ائتلاف دو ماه بعد از شکست انتخاباتی در مقابل رسانه‌ها حاضر شد و از استراتژی ائتلاف با کاندیدا‌ها سخن گفت. آن‌ها نمی‌توانند برای دور دوم تهران یک لیست کامل ارائه کنند و مشکل از جایی آغاز می‌شود که در دور اول استراتژی آن‌ها «اشتراک صفر» با سایر لیست‌ها بود. اما حالا عقب‌نشینی کردند. در چنین وضعیتی باخت قالیباف و تیم او در انتخابات به نظر حتمی است. چرا قالیباف بازنده شد؟ قالیباف در اسفند ۱۴۰۲ باخت. او باخت، چون به مشارکت حداکثری باور نداشت؛ درست مانند سایر اصولگرایان. آن‌ها سبد رأی را روز به روز خالی‌تر می‌خواهند. به انواع مختلف تلاش می‌کنند تا مردم از صندوق رأی دلزده و افسرده شوند. این بازی البته بیشتر مربوط به تهران است نه شهرستان‌های دیگر. فقط در تهران است که آن‌ها می‌دانند از یک سبد رأی حداقلی ۸۰۰ هزارتایی برخوردارند. رأیی که البته این انتخابات نشان داد به خاطر پراکندگی و اختلاف در میان آن‌ها و ناکارآمدی دولت، به ۶۰۰ هزار رأی کاهش یافته و از طرف دیگر آرای باطله را افزایش داده است.   در صورتی که قالیباف (و مجموعه اصولگرایان) برای مشارکت حداکثری تلاش کرده بودند، این‌گونه به راحتی حذف نمی‌شدند. اگر فضای رقابتی شکل گرفته بود، صدای «پاجوش‌ها» مانند همیشه به خاطر اندک‌بودن نمی‌توانست خودنمایی کند. رأی آن‌ها به چشم آمد، چون اکثریت در صحنه حاضر نبودند. بازنده این وضعیت هم همان بانیان اصلی شکل‌دادن چنین وضعیتی در انتخابات هستند.   در نهایت انتخابات دور دوم تهران در چنین شرایطی سرد و بی‌رمق برگزار می‌شود. اصلاح‌طلبان هیچ گزینه‌ای در انتخابات دور اول نداشتند. حتی روزنه‌گشا‌ها هم هیچ گزینه‌ای برای این دور از انتخابات ندارند. طبیعتا حاضر نخواهند بود برای راه‌نیافتن جریان «پاجوش‌ها» به مجلس، برای قالیباف و تیمش کمپین انتخاباتی تشکیل دهند. بدنه اصلی اصولگرا که رأی تکلیفی می‌داد هم یک بار در اسفند دست به شناسنامه برده و این بار به خاطر بی‌رمق‌بودن فضا کمتر پای صندوق رأی حاضر می‌شود.   اما از میان رأی‌دهندگان متصلب «جریان پاجوش»، اگر نیمی از آن‌ها هم پای صندوق رأی حاضر شوند، بار دیگر پیروزی چشمگیری علیه «چنارها» رقم خواهد خورد. این پیروزی البته مقدمه‌ای است برای رسیدن به کرسی‌های اصلی در کمیسیون‌ها و هیئت‌رئیسه مجلس. کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • ائتلاف قالیباف و پایداری‌ها ادامه دارد؛ لیست مشترک در دور دوم انتخابات
  • ۲۴۵ نماینده در مرحله دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی راهی خانه ملت می‌شوند
  • ائتلاف قالیباف و پایداری ها ادامه دارد /لیست مشترک در دور دوم انتخابات
  • واکنش معاون وزیر کار به مسأله کاهش حقوق/تکلیف حقوق کارگران در صورت تعطیلی ۵ شنبه چیست؟
  • چرا قالیباف باخت؟ چه شد که پاجوش‌ها چنار‌ها را کنار زدند؟
  • چه شد که پاجوش‌ها چنار‌ها را کنار زدند؟
  • مازنی:برخوردهای خشن در خیابان‌ها با زنان براساس کدام منبع رخ می‌دهد؟ /قیمت دلار چند برابر سال ۱۴۰۰ شده اما صدایی از دولتمردان در نمی آید
  • کنایه ذوالنوری به قالیباف: اگر رئیس شوم، از بیرون به صورت اتوبوسی جمعیت ناآشنا به مجلس نمی‌آورم
  • ۵ مسأله اصلی مازندران در نقشه مهندسی فرهنگی معرفی شد
  • مردم تقریباً هزینه‌های درمانی خود را از جیب پرداخت می‌کنند