Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «همشهری آنلاین»
2024-04-25@07:32:26 GMT

آیا رژیم غذایی بر نقرس تاثیری دارد؟

تاریخ انتشار: ۱۹ اسفند ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۱۲۵۷۱۷۶

آیا رژیم غذایی بر نقرس تاثیری دارد؟

به گزارش همشهری آنلاین نقرس شکلی دردناک از التهاب مفاصل یا آرتریت است که هنگامی بروز می‌کند که میزان‌های بالای ماده زائد اسید اوریک در بدن تجمع می‌یابد. اسید اوریک بالا رفته در مفاصل رسوب می‌کند و بلورهای تیزی را تشکیل می‌دهد که باعث بروز التهاب، قرمزی و درد مفصل می‌شوند. رژیم غذایی شما ممکن است نقرس شما را بدتر کند، اما علت ایجاد آن نیست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بسیاری از افرادی که مقدار زیادی غذاها و نوشیدنی‌های مربوط شده به نقرس مانند صدف‌های خوراکی، گوشت و قرمز و مشروبات الکلی مصرف می‌کنند، هیچ‌وقت نقرس نمی‌گیرند. این غذاها و نوشیدنی‌ها حاوی مقدار زیادی ماده‌ای به نام «پورین» هستند که هنگام تجزیه‌ شدن در بدن به اسید اوریک تبدیل می‌شود.

اما در کسی که میزان اسید اوریک خونش طبیعی است (و زمینه نقرس ندارد)، بعید است صرف خوردن این غذاها باعث نقرس شود. این غذاها احتمالاً در افرادی که قبلاً میزان بسیار بالای اسید اوریک دارند، مشکل ایجاد می‌کنند.

میزان بالای اسید اوریک در برخی افراد احتمالاً به‌این‌علت رخ می‌دهد که بدنشان دچار یک عارضه زمینه‌ای است که مانع از دفع کارآمد اسید اوریک از سیستم می‌شود یا باعث تولید بیش‌ازحد اسید اوریک- یا به‌طور بالقوه هردوی این‌ها می‌شود.

پژوهش‌ها نشان داده‌اند که تغییر رژیم غذایی به‌تنهایی برای کاهش حملات دردناک نقرس کافی نیست. اما اگر دچار نقرس هستید، با مشورت با پزشکتان می‌توانید از حملات آینده بیماری جلوگیری کند. پزشک شما برای پیشگیری از عود بیماری ممکن است داروی پایین آورنده اسید اوریک به‌علاوه تغییرات در سبک زندگی مانند کاهش وزن و مصرف رژیم غذایی سالم و متعادل را برای شما تجویز کند.

کد خبر 589606 برچسب‌ها مجله نکته بهداشتی روز بیماری آرتریت رژیم غذایی مفصل

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: مجله نکته بهداشتی روز بیماری آرتریت رژیم غذایی مفصل اسید اوریک رژیم غذایی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۲۵۷۱۷۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تغذیه بد خطر ابتلا به سرطان را افزایش می دهد

به گزارش خبرنگار مهر به نقل از مدیکال نیوز، یک مطالعه جدید کشف کرده است که متیل گلیوکسال، که هنگام تجزیه گلوکز در سلول‌ها تولید می‌شود، ممکن است به توضیح ارتباط بین رژیم غذایی نامناسب و سرطان کمک کند.

تغذیه نامناسب با بسیاری از بیماری‌ها، از جمله چاقی، بیماری قلبی، دیابت نوع ۲ و سرطان‌ها از جمله سرطان سینه، رحم و روده بزرگ مرتبط است. مصرف زیاد سدیم، چربی‌های اشباع شده و قندها می‌تواند خطر ابتلاء به بیماری‌های مزمن مانند بیماری قلبی و دیابت نوع ۲ را افزایش دهد، اما آنچه که رژیم غذایی و سرطان را به هم مرتبط می‌کند چندان مشخص نیست.

اکنون، محققان دانشگاه ملی سنگاپور مکانیسمی را کشف کرده اند که ممکن است به توضیح اینکه چرا رژیم غذایی نامناسب خطر ابتلاء به سرطان را افزایش می‌دهد کمک کند.

در مطالعات سلولی، محققان دریافتند که متیل گلیوکسال، که زمانی تولید می‌شود که سلول‌ها گلوکز را برای آزاد کردن انرژی تجزیه می‌کنند، می‌تواند ژن‌هایی را که از سرطان محافظت می‌کنند، مهار کند. آنها عنوان می‌کنند که رژیم غذایی نامناسب منجر به سطوح بالاتر متیل گلیوکسال و افزایش احتمال ابتلا به سرطان می‌شود.

به گفته محققان، این مطالعه ارتباط بالقوه ای را بین سطوح بالای متیل گلیوکسال، یک محصول جانبی متابولیک، و الگوی جهش ژنتیکی که در برخی سرطان‌ها مشاهده می‌شود، نشان می‌دهد. این یک منطقه جالب برای بررسی بیشتر است، اما به تحقیقات آزمایشگاهی و آزمایش‌های بالینی بیشتری نیاز است تا به طور قطعی مشخص شود که آیا سطوح متیل گلیوکسال مستقیماً با خطر سرطان مرتبط است یا خیر.

کد خبر 6086941

دیگر خبرها

  • حقیقت در مورد پروتئین: چگونه به اندازه کافی در هر سنی پروتئین دریافت کنیم؟
  • مواد غذایی ضد التهاب
  • ریزش نرخ دلار چه تاثیری بر قیمت خودروهای داخلی گذاشت؟
  • راهکار هایی برای کنترل اشتها
  • کلید کاهش وزن ؛ فقط کافی است این یک کار را انجام دهید
  • تغذیه بد خطر ابتلا به سرطان را افزایش می دهد
  • با مصرف این غذاها از شر حشرات در فصل تابستان خلاص شوید!
  • برای کاهش میزان نمک مصرفی روزانه خودتان آشپزی کنید
  • جایگزین‌های متنوع به جای تخم‌مرغ در غذا‌ها
  • مصرف روزانه شکلات چه تاثیری بر روده دارد؟