Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، پیروی از مد در بین مردم جامعه از دیرباز تا کنون وجود داشته است، زیرا بشر همواره میل به زیبایی داشته است. اگرچه معیار‌های زیبایی در طول زمان تغییر کرده است و امروزه شاهد معیار‌های دیگری از معنای زیبایی هستیم، اما در گذشته معیار‌های عجیبی از زیبایی وجود داشته است که پس از مشاهده این مد‌ها در تاریخ از تعجب دهنتان باز خواهد ماند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دندان‌های سیاه: در ژاپن باستان اشخاص دندان‌های خود را سیاه می‌کردن و این یک ملاک زیبایی محسوب می‌شود البته اینکار فقط جنبه زیبایی و آرایشی نداشته بلکه از دندان‌های محافظت نموده و آهن بدن را تامین می‌کرده است.

چیدن مژه و تراشیدن ابرو: در قرون وسطی مردم اروپا اعتقاد داشتند که زنان برای زیبایی هرچه بیشتر باید همه مژه‌های خود را بچینند. حتی تراشیدن ابرو‌ها هم جزو معیار‌های جذابیت زنان به شمار می‌رفته است این رسم را نخستین بار یک اشراف زاده مد کرده است.

بیشتر بخوانید

عجیب ترین مدهای جهان که تاکنون ندیده اید!/از کاشت جواهرات در چشم تا دندان‌های یائه‌با + تصاویر

کله خربزه ای: در گذشته در کشور‌های مختلف جهان مد بوده است که مردم سر‌های خود را به شکل خربزه حالت دهند. مردم برای تغییر شکل جمجه از همان ابتدای تولد دور سر نوزاد را با روبان و باند به طور محکم می‌بستند تا پیش از سفت شدن جمجه کشیده و بلند شود.

پا‌های سوزنی: در چین باستان پا‌های کوچک نشان از زیبایی و اصالت بوده است بستن پا‌های دختران در بین سنین ۳ تا ۱۱ سالگی آغاز می‌شد. ابتدا پا‌های کودک را با آب داغ شسته و ماساژ داده می‌شد و به سمت داخل پا برگردانده می‌شده است سپس در همین حالت با نوار‌های پارچه‌ای محکم بسته می‌شدند و این عمل موجب جلوگیری از رشد پا بیش از ۱۰ سانتی متر می‌شد.

کفش‌های چاپین: زنان در قرون ۱۵ الی ۱۷ کفش‌های چاپین را می‌پوشیدند تا لباس هایشان کثیف و گلی نشود. بلندی پاشنه این کفش تا ۵۰ سانتی متر می‌رسیده است. هر خانم با پوشیدن این کفش‌ها به یک خدمتکار نیاز داشت تا او را همراهی کند.

آرایش مردان: در قبیله ودابه به جای زنان این مردان هستند که به صورت و بدن خود می‌رسند و خودشان را آرایش می‌کنند تا زنان آن‌ها را پسندیده و به عنوان همسر انتخاب کنند. آن‌ها با رنگ‌های تیره لب‌ها و چشم‌های خود را رنگ می‌کنند تا سفیدی چشم‌ها و لب هایشان بیشتر و بهتر دیده شود.

تونل بینی: زنان قبیله آپاتانی در حالت انقراض قرار داشتند، زیرا زنان این قبیله بسیار زیبا بودند و مردان قبایل دیگر به آن‌ها حمله می‌کردند و زنان را با خود می‌بردند زنان برای ازبین بردن زیباییشان درون بینی هایشان مهره‌های زشت گذاشته و صورت هایشان را خالکوبی می‌کردند.

منبع:طلا

انتهای پیام/

 

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: معیارهای زیبایی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۲۵۷۳۹۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ادعای عجیب خواننده ایرانی: دو دور دور دنیا چرخیدم

حسین نورشرق خواننده موسیقی ایرانی ادعا می‌کند که برای ملاقات با طرفدارانش در تالار وحدت، دو دور، دور دنیا چرخیده است. - اخبار فرهنگی -

به گزارش خبرنگار فرهنگی خبرگزاری تسنیم، نخستین اجرای سال 1403 در تالار وحدت به کنسرت گروه «راستان» اختصاص داشت که چهارشنبه 29 فروردین 1403 از ساعت 21 و 30 دقیقه روی صحنه رفت.

این کنسرت به اجرای قطعاتی از آلبوم «آویشن و اندوه» به آهنگسازی سیاوش ولی‌پور اختصاص داشت. در این اجرا همچنین آثاری ازهمایون خرم و علیرضا دریایی هم اجرا شد. آلبوم «آویشن و اندوه» با صدای حسین نورشرق در سال 1402 منتشر شده است.

رکورد تاریخی علیرضا قربانی برای موسیقی ایرانی

حسین نورشرق: دو دور دور دنیا چرخیدم

حسین نورشرق در ابتدای این کنسرت خطاب به مخاطبان حاضر در تالار وحدت گفت: برای اینکه امشب مهمان قلب‌های شما باشم، دو دور دور کره زمین چرخیده‌ام و از ژاپن تا کلمبیا کنسرت برگزار کرده‌ام. برای این کار اگر لازم بود دو بار دیگه هم دور کره زمین می‌چرخیدم.

«پایان ماجرا» با شعری از سایه، «آویشن و اندوه» با شعری از پانته آ صفایی و «فراموش شده» با غزلی از سایه؛ آثاری بودند که با آهنگسازی سیاوش ولی‌پور اجرا شدند.
«عاشق مشو» با شعر رضا ثابتی و موسیقی محمود ذوالفنون و تنظیم علیرضا دریایی یکی دیگر از آثار اجرا شده در این کنسرت بود. همچنین اجرای قطعه «همنفسان» با شعری از ملک الشعرا بهار، از نکات جالب این کنسرت به شمار رفت.

بخشی کنسرت گروه «راستان» به موسیقی بختیاری اختصاص داشت.

مسعود بختیاری تصنیف سازی در حد عارف و شیدا بود

حسین نورشرق درباره اجرای موسیقی بختیاری گفت: همه کودکی و نوجوانی من در منطقه‌ای نزدیک بختیاری گذشت. همیشه تحت تاثیر این فرهنگ و این موسیقی بوده‌ام. دوست دارم امشب یادی کنم از بهمن علاءالدین که حق زیادی به گردن موسیقی ما دارد. همچنین مسعود بختیاری تصنیف سازی در حد عارف و شیدا بود که موسیقی و کلامش روان و جاری است.
متاسفانه امروزه شاهدیم که این فرهنگ‌ها منزوی شده و جهان به سمت دیگری می‌رود. با سیاست‌گذاری‌های کلان فرهنگی می‌توان دریچه‌های تازه‌ای به روی این موسیقی‌ها باز کرد.

گروه راستان در سال 1398 به سرپرستی آزاده امیری تشکیل شد و در طول این سالها به اجراهای مختلفی در تهران و شهرستان و همچنین تولید و ضبط آثار بسیار پرداخته است، آزاده امیری، سیاوش ولی پور، علیرضا دریایی، دانیال جورابچی، آرمین قضاتی، کاوه تسعیری، ارسلان علیزاده، علی اصغر شمس آبادی، گوهرناز مسائلی، صبا رمضان، باران زرگریان، ثمانه احمدی و بهنام اخگر نوازندگان گروه راستان را تشکیل می‌دهند.
انتهای پیام

دیگر خبرها

  • درس بزرگ کودکان و زنان غزه به تاریخ
  • خبر ذخیره‌سازی شده توسط در تاریخ ۱۴۰۳۰۲۰۴-۱۴:۰۴
  • عجیب ترین سفارش ها برای عمل های زیبایی؛ از گوش برجسته تا بینی زین اسبی
  • تصویر عجیب از مردی که زمانی همه زنان دنیا عاشقش بودند!
  • عزیزم ۰۳/۰۳/۰۳ به دنیا بیا لطفاً!
  • نگاهی بر سیر تاریخی شغل و زنان در جامعه
  • ادعای عجیب خواننده ایرانی: دو دور دور دنیا چرخیدم
  • ثبت ۴ سهمیه قایقرانی المپیک به نام ایران/ دختری که تاریخ سازی کرد
  • تاریخ سازی تیم دونفره زنان قایقرانی با کسب سومین سهمیه المپیک
  • دختران قایقران ایران تاریخ‌سازی کردند