Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فردا»
2024-04-19@22:32:27 GMT

ماجرای شکایت 12 ایالت آمریکا از «جو بایدن»

تاریخ انتشار: ۱۹ اسفند ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۱۲۶۶۵۱۸

ماجرای شکایت 12 ایالت آمریکا از «جو بایدن»

 خبرگزاری فارس: گروهی از معترضان به فرمان اجرایی «جو بایدن» رئیس‌جمهور آمریکا برای بازگشت به توافق اقلیمی «پاریس»، با تأکید بر این که این اقدام رئیس‌جمهور آمریکا ضربه‌ای به بخش اقتصادی ایالات متحده وارد می‌کند، وی را تحت پیگیرد قانونی قرار دادند.

خبرگزاری آناتولی ترکیه در این خصوص گزارش کرد، گروهی از ۱۲ ایالت آمریکا روز گذشته (دوشنبه)، دادخواستی را علیه فرمان اجرایی تغییرات اقلیمی بایدن مطرح کردند و مدعی شدند که این فرمان به اقتصاد آمریکا و صنعت انرژی این کشور خدشه وارد می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

طبق این گزارش، این گروه از معترضان آمریکایی تأکید کرده‌اند که رئیس‌جمهور آمریکا و دولت وی حق ندارند از قدرت و اختیارات فدرال خود برای تحمیل قوانین به ایالات آمریکا سوء استفاده کنند.

این گروه همچنین مدعی شده‌اند که مقررات تغییرات اقلیمی بایدن تأثیرات اقتصادی چشمگیری را بر کشور آمریکا بعنوان بزرگترین تولیدکننده نفت و گاز طبیعی جهان وارد می‌کند.

طبق گزارش آناتولی، دادستان‌های کل ایالات میزوری، آرکانزاس، آریزونا، ایندیانا، کانزاس، مونتانا، نبراسکا، اوهایو، اوکلاهما، کارولینای جنوبی، تنسی و یوتا در دادخواست‌هایی که توسط «اریک اشمیت» دادستان کل ایالت میزوری مطرح شده بود، مشارکت داشتند.

اشمیت در بیانیه‌ای در این خصوص با انتقاد از عملکرد دولت بایدن گفت: «تولید، کشاورزی و تولید انرژی برای اقتصاد میزوری ضروری است و هزاران تن از اهالی سخت‌کوش میزوری در سراسر این ایالت از آن بهره می‌گیرند».

آنطور که در این گزارش آمده است، این گروه از معترضان مدعی شده‌اند که اگر فرمان اجرایی بایدن در خصوص تغییرات اقلیمی همچنان برجای خود باقی بماند، طی چندین دهه خسارات چند تریلیون دلاری به اقتصاد ایالات متحده وارد می‌کند زیرا طبق فرمان اجرایی بایدن، بسیاری از مشاغل در ایالات متحده از بین می‌رود، تولید انرژی محدود می‌شود و مانع از استقلال آمریکا در زمینه انرژی می‌شود.

فرمان اجرایی بایدن تحت عنوان «محافظت از سلامت عمومی و محیط زیست و احیای علم برای مهار بحران اقلیمی»، مجوز برای گسترش خط لوله نفتی «کیستون» را لغو کرده است، به طور موقت عملیات حفاری در قطب شمال را ممنوع کرده است و به سازمان‌های فدرال دستور داده است تا از سیاست‌های زیست‌ محیطی دولت پیروی کنند.

«جو بایدن» رئیس‌جمهور آمریکا در اولین روز از ریاست‌جمهوری خود در تاریخ ۲۰ ژانویه (اول بهمن ماه) با امضای یک فرمان اجرایی، آمریکا را در مسیر بازگشت مجدد به توافق اقلیمی پاریس قرار داد اما پیوستن مجدد این کشور به این توافق بین‌المللی ۳۰ روز به طول انجامید و در نهایت اول اسفندماه ایالات متحده رسماً به این توافق پیوست.

طبق توافق اقلیمی پاریس، کشورهای جهان توافق می‌کنند تا گرم شدن کره زمین را به کمتر از دو درجه سانتی‌گراد بالاتر از سطح قبل از صنعتی شدن محدود کنند و هدف بعدی آن محدود کردن گرمایش زمین به ۱.۵ درجه سانتی گراد است.

دولت ترامپ با این استدلال که این توافق بین‌المللی برای کارگران و تاجران ناگوار است، از توافق اقلیمی پاریس خارج شد اما بایدن تأکید کرده است که این توافق فرصتی برای مشاغل است زیرا آمریکا به سمت انرژی پاک در حرکت است.

بایدن همچنین استدلال کرده است که تغییرات اقلیمی یکی از چندین بحرانی است که ایالات متحده در حال حاضر با آن روبرو است.

منبع: فردا

کلیدواژه: آمریکا شکایت جو بایدن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.fardanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فردا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۲۶۶۵۱۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۳ ادعا درباره واکنش احتمالی اسرائیل به حمله سپاه

آفتاب‌‌نیوز :

روزنامه قطری العربی الجدید به نقل از مقام‌های این کشور گزارش داده که آمریکا پذیرفته است اسرائیل عملیات خود در رفح را انجام دهد و در مقابل از پاسخ به حمله ایران صرف نظر نماید.

این روزنامه قطری در گزارش خود به نقل از منبع آگاه خبر داده که مقام‌های مصری این مسئله را به اطلاع دوحه رسانده‌اند.

مقام‌های مصری گفته‌اند مقدمات این حمله در حال انجام است و قاهره تلاش می‌کند با هرگونه تاثیر احتمالی عملیات برنامه‌ریزی شده مقابله کند.

بر اساس این گزارش اسرائیل در ازای حمله به رفح می‌پذیرد که دیگر به حملات موشکی و پهپادی ایران واکنش نشان ندهد.

اسرائیل احتمالا تا ۳۰ آوریل اقدامی علیه ایران انجام نمی‌دهد

رسانه آمریکایی ABC نیوز هم در گزارشی به نقل از منابع آمریکایی و اسرائیلی نوشته است که بعید به نظر می‌رسد اسرائیل تا پس از عید مذهبی پسح که ۳۰ آوریل به پایان می‌رسد حمله تلافی‌جویانه‌ای علیه ایران انجام دهد.

بر اساس این گزارش، پاسخ‌های بالقوه اسرائیل گزینه‌های مختلفی را شامل می‌شود، اما به گفته منابع اسرائیلی اقداماتی، چون حمله به نیرو‌های نیابتی ایران در منطقه و نه داخل خاک ایران و همچنین حمله سایبری به زیرساخت‌های جمهوری اسلامی از محتمل‌ترین گزینه‌ها به شمار می‌روند.

حمله اسرائيل به ایران حداقل ۲ بار به تعویق افتاده است

پایگاه خبری اکسیوس نیز در گزارشی به نقل از چندین مقام آمریکایی و اسرائيل گزارش داده که تاکنون دست‌کم ۲ بار حمله تلافی‌جویانه اسرائيل به ایران به تعویق افتاده است.

آخرین بار روز دوشنبه بود که اسرائيل به مقام‌های آمریکایی اعلام کرد که پاسخ به حمله ایران قطعی است، اگرچه آنها پس از آن اعلام کردند که تصمیم گرفته‌اند منتظر بمانند.

بر اساس اعلام اکسیوس اسرائیل در نظرداشت دوشنبه شب به ایران حمله کند اما تصمیم گرفت فعلا صبر کند. این رسانه اضافه کرده که این حمله طراحی شده «به دلایل عملیاتی» انجام نشده است.

جو بایدن: در صورت تشدید تنش بین ایران و اسرائیل، احتمالا آمریکا مداخله می‌کند

جو بایدن، رئیس جمهوری آمریکا نیز در مقاله‌ای در روزنامه وال استریت ژورنال با اشاره به تنش‌ها میان ایران و اسرائیل تاکید کرده در صورتی که این تنش‌ها تشدید شود، احتمال دارد ایالات متحده در حمایت از اسرائیل مداخله کند.

این اظهارات رئیس جمهور آمریکا با صحبت‌های پیشین او مبنی بر اینکه ایالات متحده تصمیمی برای مشارکت در حمله‌ای علیه ایران ندارد کمی در تضاد است. او البته هرچند به اقدام تهاجمی علیه ایران اشاره‌ای نکرده، اما لحن صحبت‌هایش نسبت به روز‌های اخیر به شکل معناداری تندتر شده است.

بایدن در بخش دیگری از مقاله خود اضافه کرده در صورتی که ایران حملات خود را به طور قابل توجهی علیه اسرائیل تشدید کند ممکن است ایالات متحده به این درگیری کشیده شود.

بایدن البته اشاره‌ای به این نکرده است که اگر اسرائیل به حملات ایران واکنش نشان دهد، در آن صورت موضع ایالات متحده چگونه خواهد بود. پیش از این رسانه‌های آمریکایی در گزارش‌های خود خبر داده بودند که بایدن در گفتگو با نتانیاهو تاکید کرده که واشنگتن در هیچ گونه حمله‌ای علیه ایران مشارکت نخواهد کرد.

او در بخش دیگری از مقاله خود با بیان این ادعا که ایران قصد دارد «تنها کشور یهودی جهان را از روی نقشه محو کند» اضافه کرد: «ایران پس از سال‌ها حمایت از حزب‌الله، حماس و دیگر گروه‌های نیابتی، از جمله حمله ... حماس در ۷ اکتبر، اکنون حمله مستقیم خود را به اسرائیل آغاز کرده است.»

او همچنین با اشاره به اینکه اسرائیل قوی‌ترین شریک ایالات متحده در خاورمیانه است، افزود: «این غیرقابل تصور است که نیرو‌های دفاعی اسرائیل تضعیف شوند و ایران بتواند تخریب موردنظر خود را محقق کند و ایالات متحده نظاره‌گر باقی بماند.»

منبع: یورونیوز

دیگر خبرها

  • بایدن در حال بررسی گزینه احیای برجام است!
  • ماجرای «توافق نامه» کوروش سلیمانی در «بسته پیشنهادی»
  • بررسی فروش یک میلیارد دلار سلاح به اسرائیل در دولت بایدن
  • بایدن قمار کارتر را تکرار خواهد کرد؟
  • لو رفتن اشتباه محاسباتی اسرائیل درباره حمله ایران | فکر می کردند ایران حداکثر ... | ماجرای شکایت آمریکا از اسرائیل درباره حمله به سفارت ایران در دمشق
  • ۳ ادعا درباره واکنش احتمالی اسرائیل به حمله ایران
  • ۳ ادعا درباره واکنش احتمالی اسرائیل به حمله سپاه
  • دیدنی های امروز؛ از سال نو ایزدی ها تا خرید جو بایدن
  • گزارش عملیات اجرایی سیاست پولی
  • شکایت رئال مادرید از خاویر تباس؛ احتمال بالای محرومیت رئیس لالیگا!