Web Analytics Made Easy - Statcounter

محسن حاجی میرزایی روز سه شنبه درآئین افتتاحیه این دوره آموزشی ویژه مدارس منتخب مجری افزود:  مدیر مدرسه تنها مدیر دانش‌آموزان نیست، بلکه تعامل سازنده  با محیط پیرامون مدرسه نیز بر عهده اوست.

وی در این نشست که در وزارتخانه برگزار و از طریق ویدئو کنفرانس در شبکه شاد منتشر شد با اشاره به اهمیت موضوع مشارکت، تصریح کرد: منظور از مشارکت این نیست که دیگری کار ما را انجام دهد بلکه مجموعه باید هماهنگ باشند و بضاعت خود را در یک راستا قرار دهند تا قابلیت‌های ممتازی در کشور ایجاد شود و اهداف تربیتی محقق شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش وزارت آموزش و پرورش حاجی میرزایی با تأکید بر اجرای صحیح بسته تحولی مدرسه کانون تربیتی محله، گفت: قطعاً هر محله‌ای مفاخری دارد و مدرسه باید تمهیداتی فراهم نماید تا این مفاخر به سهولت در مدرسه رفت‌وآمد داشته باشند و محدودیتی برای ورود بزرگان محله به مدرسه وجود نداشته باشد.

 وی با اشاره به سخن امام (ره) که فرمود؛«ایران را مدرسه کنیم»، اظهار کرد: همه باید امکان حضور در مدرسه داشته باشند، تنها جایی که مدیر با همه ارکان تعلیم و تربیت بی‌واسطه ارتباط برقرار می‌کند، «مدرسه» است.

وزیر آموزش و پرورش در ادامه گفت:‌ مجموعه‌ها برای تحقق اهداف تربیتی باید هماهنگ باشند و بضاعت خود را در یک راستا قرار دهند تا قابلیت‌های ممتازی در کشور ایجاد شود.

وی با طرح این پرسش که در جغرافیای کلی نظام تعلیم و تربیت، باید دید جایگاه مدرسه کجا است، اظهار کرد: خطای استراتژیکی در دهه‌های گذشته شکل‌گرفته و مدرسه را از کانونی برای زندگی بانشاط به مجموعه‌ای تبدیل کرده است که همواره نگاهش به کنکور است و در دهه‌های اخیر نیز خانواده‌ها به دنبال آمادگی  بچه‌ها برای کنکور هستند.

او گفت: بر اساس اهداف نظام تعلیم و تربیت و سند تحول بنیادین، دانش‌آموز باید طوری تربیت شود که آمادگی لازم را برای یک زندگی خوب اجتماعی به دست آورده و درک روشنی از محیط پیرامون خود داشته باشد تا با هویتی که کسب می‌کند؛ از ارزش‌هایش دفاع کند.

حاجی میرزایی بابیان این‌که دریافت گواهینامه دیپلم به این معنا است که فردمهارت کافی برای تعامل خوب و مؤثر با جامعه و حفظ ارزش‌های خود پیدا کرده است، اظهار کرد: در دهه‌های اخیر دچار خطا شده‌ایم، و هدف نهایی افراد را رسیدن به درجات علمی عالی و کسب مدارک مختلف دانشگاهی قلمداد کرده‌ایم و این فرهنگ در جامعه نهادینه شده است در حالی که مدرسه باید به جای تلاش برای موفقیت دانش آموزان در کنکور، خوب زندگی کردن را به دانش آموزان بیاموزد.

عضو کابینه تدبیر و امید اظهار کرد: مدرسه باید برای تحقق اهداف برنامه‌های درسی، تلاش کند و مهارت‌های خوب زیستن را به او بیاموزد و وی را برای زندگی اجتماعی آماده کند.

وی تصریح کرد: سنجش دانش آموزان در راستای اهداف تعلیم و تربیت باید اصلاح شود و متناسب با برنامه‌ها ارزشیابی صورت بگیرد. دانش‌آموزان  فقط در مدرسه حضور ندارند، در محله نیز حاضرند و با ساکنان محل تعامل دارند و بخشی از یادگیری آن‌ها در محله اتفاق می‌افتد، بنابراین اگر مدرسه و محله با یکدیگر هماهنگ و هم‌راستا نباشند، در مسیر تربیت تضاد به وجود خواهد آمد.

برچسب‌ها تعلیم و تربیت کودک محسن حاجی‌ میرزایی دانش‌آموزان

منبع: ایرنا

کلیدواژه: تعلیم و تربیت کودک محسن حاجی میرزایی دانش آموزان تعلیم و تربیت کودک محسن حاجی میرزایی دانش آموزان اخبار کنکور تعلیم و تربیت دانش آموزان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۲۶۷۴۷۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

راه‌اندازی مدارس سمپاد عشایری در ۳ استان کشور

به گزارش خبرگزاری مهر، حمید طریفی حسینی معاون وزیر آموزش و پرورش اظهار کرد: ما امسال موافقت اصولی راه‌اندازی مدارس سمپاد عشایری را در ۳ استان خوزستان، آذربایجان غربی و گلستان اخذ کردیم. یک مدرسه سمپاد عشایری هم در استان فارس داریم که از سال‌های گذشته فعالیت می‌کرده اما در بقیه مناطق کشور مدرسه سمپاد عشایری نداشتیم.

وی ادامه داد: برای اولین بار بود که پس از سال‌ها با راه‌اندازی این مدارس موافقت شد و برای سال تحصیلی پیش رو یکی از استان‌ها توانسته زیرساخت لازم را فراهم کند تا ما بتوانیم از مهرماه حدود ۴۰ دانش‌آموز در دوره اول متوسطه در گروه پسران در آذربایجان غربی داشته باشیم.

معاون وزیر آموزش و پرورش اضافه کرد: اکنون هم ثبت‌نام این مدرسه ادامه دارد و دانش‌آموزان عشایر استان آذربایجان غربی می‌توانند این مدرسه را انتخاب کنند.

به گفته طریفی حسینی این مدرسه به صورت شبانه‌روزی اداره خواهد شد و یک فضای آموزشی خوب و کاملاً استاندارد است که در اختیار دانش‌آموزان قرار گرفته است.

معاون آموزش ابتدایی وزارت آموزش و پرورش تاکید کرد: در بین دانش‌آموزان عشایر، دانش‌آموزان بسیار با استعداد و بسیار باهوش و نخبه‌ای وجود دارد که بعضاً به خاطر مناطق عشایری و شرایط خاص زندگی آن‌ها، امکان تحصیل‌شان در مدارس شهری، سخت است و ما می‌خواهیم چنین مدارسی به صورت شبانه‌روزی در حوزه عشایر داشته باشیم تا بتوانیم این دانش‌آموزان با استعداد و نخبه را وارد و متناسب با استعدادشان زمینه مناسب و امکانات لازم را برای‌شان فراهم کنیم.

وی اضافه کرد: از مهرماه برای این مدرسه دانش‌آموز جذب می‌کنیم و سال به سال پایه‌های این مدرسه تکمیل خواهد شد، در دوره دوم متوسطه و همینطور برای گروه دختران برنامه‌ریزی خواهیم کرد که تکمیل شود.

طریفی حسینی گفت: استان خوزستان و گلستان هم موافقت اصولی دارند و از سال تحصیلی آینده با توجه به تمهید مقدماتی که باید انجام شود و حساسیتی که ما در مدارس سمپاد داریم از نظر فضای آموزشی و معلم و … که باید تأمین شود، برای سال آتی این دو استان هم دانش‌آموز جذب می‌کنند و به تدریج در بقیه استان‌ها نیز این مدارس راه‌اندازی خواهد شد.

کد خبر 6080727

دیگر خبرها

  • نیمی از دانش‌آموزان مقطع متوسطه به سمت تحصیل در هنرستان رفتند
  • کرمان قهرمان مسابقات والیبال دانش آموزان استان کرمان شد
  • مدرسه باید دالان زندگی برای دانش‌آموز باشد / سیاست توسعه متوازن در دستور کار آموزش و پرورش
  • اجرای آموزش «حداقل یک رشته ورزشی برای هر دانش آموز» در مدارس
  • لزوم آموزش یک رشته ورزشى
  • آموزش یک رشته ورزشی برای دانش‌آموزان در برنامه هفتم توسعه از الزامات است
  • اجرای طرح "ایما" در مدرسه راهیان کوثر شهرستان رزن
  • صدور مجوز راه‌اندازی مدارس سمپاد عشایری در ۳ استان
  • راه‌اندازی مدارس سمپاد عشایری در ۳ استان کشور
  • راه‌اندازی مدارس سمپاد عشایری در سه استان کشور