Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «جام جم آنلاین»
2024-04-24@08:25:31 GMT

درمان زکام با طب سنتی

تاریخ انتشار: ۲۰ اسفند ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۱۲۶۹۳۶۸

درمان زکام با طب سنتی

به گزارش جام جم آنلاین، بیماری هایی مثل سرماخوردگی‌ های مکرر، سینوزیت، ترشحات پشت حلق، آبریزش بینی و آلرژی‌ها در دسته‌بندی «نزله و زکام» قرار می‌گیرند.

از علائم این بیماری‌ها می‌توانیم به سوزش گلو، ریزش اشک، سرخ شدن چشم، خارش گلو و همین‌طور گرفتگی بینی اشاره کنیم اما دقت داشته باشید که اگر برای پیشگیری یا درمان نزله و زکام اقدام نکنید، بیماری مزمن خواهد شد و ممکن است عوارضی شدیدتر و حتی خطرناک را از خودش جای بگذارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



انواع بیماری‌های زنان، کبد و کلیه، ضعف مغز و حتی اختلال در رشد کودکان و نوجوانان از عوارض درمان‌ دیر‌هنگام نزله و زکام هستند.

راهکارهای پیشگیری و درمان نزله

به‌محض ابتلا به نزله و زکام، به پشت نخوابیم و صورت را روی بالش قرار دهیم؛ قسمت سر و پاها را هم حتماً با یک کلاه و جوراب ضخیم بپوشانیم و گرم نگه داریم.

رعایت اصول ضروریه هم برای درمان این نوع بیماری‌ها باید بسیار مورد توجه قرار گیرند.

دقت داشته باشید که به هیچ وجه از مواد عطسه‌آور و محرک در اوایل دوره بیماری استفاده نکنید؛ مصرف لبنیات و بعضی میوه‌ها و سبزیجات می‌تواند باعث تشدید بیماری شما شود؛ پس تا حد امکان از استفاده از این موارد پرهیز کنید.

در اوایل بیماری سعی کنید تا جای ممکن حمام نکنید اما اواخر بیماری حمام آب گرم خیلی کمک‌کننده و همچنین لذت‌بخش است.

از روغن‌ مالی قفسه سینه با روغن سیاه‌ دانه نیز غافل نشوید.

منبع: تسنیم

منبع: جام جم آنلاین

کلیدواژه: زکام نزله سینوزیت سبزیجات روغن سیاه دانه نزله و زکام بیماری ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت jamejamonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جام جم آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۲۶۹۳۶۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

درمان هپاتیت سی رایگان شد + جزئیات

به گزارش گروه اجتماعی ایسکانیوز، حسین فرشیدی از برنامه وزارت بهداشت برای شناسایی و درمان موارد ابتلا به هپاتیت سی برای حذف این بیماری در کشور خبر داد و اظهار کرد: هپاتیت C نوعی بیماری ویروسی است که علت اصلی بیماری مزمن کبدی بوده و می‌تواند به سیروز، سرطان کبد و مرگ منجر شود.

بیشتر بخوانید: هشدار وزارت بهداشت به مادران باردار

وی افزود: تصمیم گرفتیم در سال جاری افراد مبتلا به هپاتیت سی را شناسایی کنیم و در همین راستا در مرحله اول مراقبان سلامت به امر پیگیری و شناسایی افراد پرخطر و پزشکان عمومی در مراکز بهداشتی به تشخیص این بیماری خواهند پرداخت.

فرشیدی ادامه داد: پس از انجام تست‌های تشخیصی در صورت ابتلای افراد به هپاتیت C، بیمار به بخش‌های درمانی ارجاع داده می‌شود. درمان بیماران هپاتیت سی به این روش نیز برای بیماران هزینه‌ای ندارد و رایگان شده است.

تخمین وجود ۲۰۰ هزار بیمار مبتلا در ایران

معاون بهداشت وزارت بهداشت درباره آمار ابتلا به هپاتیت سی در کشور گفت: تخمین زده می‌شود که حدود ۲۰۰ هزار نفر بیمار مبتلا به هپاتیت سی در کشور داشته باشیم.

درمان همه مبتلایان تا دو سال آینده

فرشیدی با بیان اینکه با استفاده از داروها، درمان این بیماری قطعی خواهد بود؛ ادامه داد: هدفگذاری کرده‌ایم که ظرف دو سال آینده همه افراد مبتلا را درمان کنیم و داروی درمان این بیماری نیز به میزان موردنیاز تأمین شده است.

شایع‌ترین راه انتقال ویروس هپاتیت C

معاون بهداشت وزارت بهداشت درباره راه‌های انتقال ویروس هپاتیت سی بیان کرد: تزریق خون و فرآورده‌های خونی آلوده و رابطه جنسی از شایع‌ترین راه‌های انتقال این ویروس هستند.

انتهای پیام/

کد خبر: 1227901 برچسب‌ها وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی

دیگر خبرها

  • این دانه خون را تصفیه و سرفه را درمان می کند
  • همه چیز درباره انگ اجتماعی
  • تصاویر ترانه علیدوستی در بیمارستان را باور نکنید
  • ابتلای ۶ نفر به تب کریمه کنگو در این استان/ یک نفر فوت شد
  • پرداخت ۱۸ میلیارد تومان برای بیماری‌های صعب‌العلاج در استان یزد
  • بیماری ترانه علیدوستی چیست؟/ جزئیات
  • بیماری سالک در دامغان کنترل شد
  • زالو درمانی؛ خوب یا بد؟
  • درمان هپاتیت سی رایگان شد + جزئیات
  • استفاده از الکل و فریز کردن، روش‌های قابل قبول برای معدوم‌سازی زالوهای درمانی