Web Analytics Made Easy - Statcounter

مسعود جلالیان مدیر پلتفرم بومی ompfinex در گفت و گو با خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از مشهد، گفت: برای اولین بار در ایران پلتفرم بازار معاملات رمز ارز‌ها با قابلیت ترید آزمایشی در ۱۲ فاز توسعه امروز رونمایی شد.


او افزود: با بررسی رمز ارز‌ها و بازار‌های جهانی با بازار ایران متوجه نقطه ضعف عدم وجود زیر ساخت آموزش و آگاهی از رمز ارز‌ها در پلتفرم‌های خارجی شدیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


مدیر این شرکت دانش بنیان ادامه داد: عدم وجود این قابلیت از پلتفرم‌های خارجی و غیر بومی باعث ایجاد انگیزه برای کلاهبرداری رمز ارز‌ها می‌شود.

بیشتر بخوانید

تولید ارز دیجیتال در خراسان رضوی غیرقانونی است

جلالیان بیان کرد: متاسفانه ۷۰ درصد افراد فعال در این بازار‌ها با عدم شناخت کافی به این پلتفرم‌ها وارد می‌شوند که‌ می‌تواند علاوه بر ایجاد ناامنی در این فضا باعث خروج ارز از کشور شود.


او تصریح کرد: در پلتفرم ompfinex بازار معاملاتی شبیه سازی شده به این صورت که کاربر با ورود به این پلتفرم، کیف پولش شارژ می‌شود و دارایی مجازی پیدا می‌کند مرحله اول ورود کاربر به صورت آزمایشی است اگر به موفقیت راه را طی کرد وارد پلتفرم اصلی می‌شود.


مدیر و مبدع این پلتفرم بومی تاکید کرد: ویژگی منحصر به فرد این پلتفرم بومی، بعد از آموزش با بازار دمو کار را شروع‌ می‌کنند که این مسئله می‌تواند جلوی ضرر‌های مالی زیادی را بگیرد.


جلالیان اظهار کرد: این پلتفرم بومی ضمن ساماندهی در حوزه استخراج رمز ارز‌ها باعث می‌شود نقدینگی در پلتفرم‌های داخلی با ضریب امنیت بالا مورد استفاده قرار بگیرد.


او افزود: امنیت بالا از مهم ترین ویژگی این پلتفرم است که به محض ورود کاربر به سامانه دارایی‌های فرد تحت عنوان کیف پول سرد تعریف می‌شود این ویژگی از هرگونه قابل دسترس بودن و هک شدن توسط کلاهبرداران جلوگیری می‌کند.


مدیر شرکت دانش بنیان و مبدع این پلتفرم بومی ادامه داد: برای تشویق کاربران به این دمو باشگاه مشتریان برای اولین بار در خاورمیانه راه اندازی شده که طرح‌های تشویقی بسیاری را داراست.

 

انتهای پیام//ف.غ

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: معاملات بازار رمز ارز بیت کوین بازار ارز زیان مالی پلتفرم بومی رمز ارز ها پلتفرم ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۲۷۲۴۹۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

معامله ۵٣ میلیارد کیلووات ساعت برق توسط بخش خصوصی در بورس انرژی

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از توانیر، بهروز احمدی حدید با اشاره به ابلاغ دستورالعمل حضور مشترکان بالای یک مگاوات در معاملات خارج از بازار از سوی وزیر نیرو در اوایل سال گذشته، اظهار کرد: حجم معاملات این بازار از حدود ١١ درصد در سال ١٤٠١ به حدود ١٤.٥ درصد در پایان سال ١٤٠٢ افزایش یافته است.

مدیر معاملات خارج از بازار شرکت مدیریت شبکه برق ایران افزود: میزان معاملات روندی کاملاً صعودی دارد به صورتی که در ماه‌های بهمن و اسفند ١٤٠٢ سهم معاملات صنایع در بورس انرژی به حدود ٢٠ درصد افزایش یافت.

احمدی حدید با تبیین وضعیت موجود گردش نقدینگی صنعت برق در طی سال‌های گذشته و بیان نقاط ضعف و قوت آن بر تصمیم وزارت نیرو بر ضرورت تغییر روند جاری گردش نقدینگی تاکید کرد.

وی در ادامه به تشریح مدل جدید روابط مالی و گردش نقدینگی در شرکت‌های توزیع پرداخت که بر اساس آن سیستم تخصیص منابع بازنگری شده و ذی‌نفعان زنجیره تأمین برق می‌توانند سهم خود از منابع واریزی به حساب مدیریت منابع را به صورت منظم و در یکشنبه هر هفته دریافت کنند. در این ساز و کار شرکت‌های توزیع هزینه‌های جاری خود را بر اساس میزان وصول مطالبات و بر اساس ضرایب اعلامی وزارت نیرو به صورت هفتگی دریافت می‌کنند. باقیمانده منابع موجود در حساب متمرکز نیز پس از کسر تعهدات قانونی توسط توانیر، به حساب خرید برق شرکت‌های توزیع واریز می‌شود که باید نسبت به خرید برق از طریق بورس انرژی (معاملات سلف یا فیزیکی) اقدام کنند.

احمدی حدید با اشاره به اینکه بخش عمده‌ای از درآمد فروش برق نیروگاه‌ها از طریق بورس انرژی واریز خواهد شد، افزود: ظرفیت تزریق نقدینگی در حساب خرید برق شرکت‌های توزیع بین ٢٥ تا ٣٠ هزار میلیارد تومان برآورد می‌شود که با توجه به حضور صنایع بالای یک مگاوات در بورس انرژی با مصرفی در حدود ١٠٠ میلیارد کیلووات ساعت، انتظار می‌رود بیش از ٦٠ درصد از مصرف کشور در سال ١٤٠٣ از طریق بورس انرژی تأمین شود.

مدیر معاملات خارج از بازار شرکت مدیریت شبکه برق ایران ادامه داد: شرکت‌های توزیع موظفند به شرکت مدیریت شبکه برق ایران برای خرید برق مورد نیاز خود (که در بورس خریداری نشده است) وکالت می‌دهند تا در صورت عدم خرید برق طی بازه زمانی معین، مانده حساب شرکت‌های توزیع در بورس را برداشت و به حساب تولیدکنندگان برق حاضر در بازار عمده فروشی واریز کند.

وی افزایش سهم معاملات بورس انرژی به ٣٠ درصد در سال جاری و ٦٠ درصد تا پایان سال ١٤٠٦ را از احکام قانونی پیش بینی شده در برنامه هفتم عنوان کرد و خاطرنشان کرد که پیش بینی می‌شود امسال حداقل تا ٤٥ درصد برنامه مذکور محقق شود.

مدیر معاملات خارج از بازار شرکت مدیریت شبکه برق ایران گفت: سال گذشته صنایع کشور بالغ بر ٥٣ میلیارد کیلووات ساعت برق مورد نیاز خود را از نیروگاههای خصوصی در بورس انرژی و معاملات دو جانبه تأمین کردند.

کد خبر 6080722 فاطمه صفری دهکردی

دیگر خبرها

  • رکورد تاریخی قیمت جهانی طلا
  • تداوم کاهش قیمت سکه در بازار
  • رونمایی از سند مجموعه جهانی تخت جمشید
  • ثبات قیمت دلار و سکه در معاملات امروز بازار
  • چشم انداز تاریک تقاضا مانع افزایش قیمت نفت شد
  • بورس فروردین را با سبزپوشی به پایان رساند
  • برنامه ریزی برای پذیرش شرکت‌های کرمانشاه در بازار سرمایه
  • بازگشت سکه روی دور تند؟؛ رقابت تنگاتنگ طلا با خاورمیانه
  • معامله ۵٣ میلیارد کیلووات ساعت برق توسط بخش خصوصی در بورس انرژی
  • بورس امروز ۲۹ فروردین ۱۴۰۳ + شاخص و نمای بازار