Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فارس»
2023-09-23@08:34:44 GMT

شهردار گناوه استعفا کرد

تاریخ انتشار: ۲۰ اسفند ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۱۲۷۴۵۳۰

شهردار گناوه استعفا کرد

به گزارش خبرگزاری فارس از شهرستان گناوه، سید جواد حسینی حقیقی شهردار بندر گناوه در آستانه نوروز از سمت خود استعفا کرد.

گفته می شود وی استعفای خود را روز سه شنبه به شورای اسلامی شهر تحویل داده است اما تا کنون شورای شهر گناوه  پیرامون بررسی این استعفا جلسه‌ای برگزار نکرده و تصمیمی گرفته نشده است.

تاکنون دلیل استعفای حسینی حقیقی از شهرداری مشخص نشده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

شهردار بندر گناوه پنجم مرداد ۱۳۹۸ در آئینی به عنوان شهردار گناوه معرفی شده بود.

انتهای پیام/

 

منبع: فارس

کلیدواژه: استعفا نوروز شهردار گناوه شهردار بندر گناوه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۲۷۴۵۳۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ورود «تراموا» در شورای شهر بررسی می‌شود + فیلم

علیرضا زاکانی، شهردار تهران در گفت‌و‌گو با باشگاه خبرنگاران جوان درباره زمان ورود تراموا به شهر تهران بیان کرد: این مساله در شورای شهر و در هیات هم‌اندیشی با حضور کارشناسان مربوطه مطرح شد و برخی از عزیزان شورای شهر هم حضور داشتند که قرار شد بعد از بررسی محصول این طرح این موضوع به عزیزان شورای شهر ارائه شود.

گفتنی است که  چندی پیش  نیز شهردار تهران اعلام کرده بود که «در راستای برقی سازی، خط یک بی آرتی را به تراموا تبدیل می‌کنیم. تفاهم‌نامه آن منعقد خواهد شد که خط یک بی آرتی از ترمینال شرق تا آزادی تبدیل به تراموا شده تا الگویی جدید را در تهران داشته باشیم. برآورد ما این است که سالانه جابجایی ۵۵ میلیون مسافر را از طریق این خط داشته باشیم. تلاش می‌کنیم در ۱۸ ماه این خط را ایجاد کنیم.»

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی باشگاه خبرنگاران جوان سیاسی دولت

دیگر خبرها

  • ورود «تراموا» در شورای شهر بررسی می‌شود + فیلم
  • خدمت به زوار حسینی افتخار ماست
  • تقدیر شهردار تهران از خادمان‌ اربعین؛ زاکانی: خدمت به زوار حسینی(ع) افتخار ماست
  • تصاویر سفر فرمانده سپاه قدس به سوریه/ رایزنی صریح باقری و مورا در نیویورک/ درخواست شورای امنیت برای کاهش تنش ها در قره باغ/ درخواست هزاران شهروند ارمنستان برای استعفای پاشینیان
  • نرخ سرویس مدارس در گناوه اعلام شد
  • ۲ فرودگاه مازندران مجوز پروازهای بین المللی دارا هستند
  • موج استعفا در ساختار پلیس رژیم صهیونیستی همچنان ادامه دارد؛ علت اصلی بن گویر
  • سایت تبریز شهر دوستدار کودک رونمایی شد
  • قالیباف: آیت‌الله رئیسی صدای حقیقی ملت ایران را به گوش جهانیان رساند
  • قالیباف: آیت‌الله رئیسی صدای حقیقی ملت ایران را به گوش جهانیان رساند/ افتخار کردیم