Web Analytics Made Easy - Statcounter

حجت الاسلام مروی بر اهمیت رعایت موازین شرعی در رقابت‌ های انتخاباتی تأکید کرد و گفت: رقابت ‌های سیاسی باید همراه با صداقت، امانت‌داری و رعایت حدود شرعی باشد، دروغ، تهمت، فریبکاری و وعده‌های غیر قابل تحقق با سیره و اخلاق نبوی و علوی منافات دارد.

به گزارش خبرگزاری شبستان از مشهد، حجت الاسلام «احمد مروی» شامگاه(۲۰ سفند) در آئین نام گذاری صحن پیامبر اعظم حضرت محمد (ص) که در رواق بزرگ امام خمینی (ره) حرم مطهر رضوی برگزار شد ضمن تبریک فرارسیدن سالروز بعثت نبی مکرم اسلام (ص) با بیان اینکه ائمه معصومین (ع) هیچگاه برای رسیدن به قدرت اصول اخلاقی را زیر پا نمی‌گذاشتند، اظهار کرد: روش اخلاق مدارانه نبی مکرم اسلام (ص)، امیرالمؤمنین (ع) و ائمه معصومین (ع) باید برای نامزدهایی که در انتخابات پیش رو خود را در معرض انتخاب مردم قرار می‎دهند، الگو باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

تولیت آستان قدس رضوی قانون مداری را نخستین لازمه برای حضور در انتخابات دانست و گفت: هیچکس نباید خود را برتر از قانون بداند، رعایت نکردن قانون یکی از بدترین بی اخلاقی ‌هاست، بی‌قانونی موجب رقم خوردن فتنه ۸۸ و تحمیل هزینه‌های سنگین به نظام و انقلاب شد.

 

وی بر اهمیت رعایت موازین شرعی در رقابت‌ های انتخاباتی تأکید و تصریح کرد: رقابت ‌های سیاسی باید همراه با صداقت، امانت‌داری و رعایت حدود شرعی باشد، دروغ، تهمت، فریبکاری و وعده‌های غیر قابل تحقق برای جلب آرای مردم با سیره و اخلاق نبوی و علوی منافات دارد.

 

حجت الاسلام مروی عنوان کرد: ارائه برنامه‌ها توسط نامزدها و نقد علمی و کارشناسی این برنامه‌ها بسیار خوب است، این امر موجب پیشرفت کشور است اما استفاده از روش‌های غیراخلاقی در انتخابات حتی اگر موجب پیروزی هم بشود، قهر الهی و پاسخگویی در پیشگاه خداوند در روز قیامت را به دنبال خواهد داشت.

 

تولیت آستان قدس رضوی شایسته سالاری، ضابطه مندی، دوری از ویژه خواری و حزب گرایی، رعایت انصاف در نقد رقیب را از جمله مواردی دانست که باید نامزدهای انتخابات به آن توجه کنند و اضافه کرد: نقد موجب حیات، پویایی و نشاط جامعه بوده و جامعه‌ای که در آن نقد و انتقاد نباشد مرده است، اما نقد باید همراه با انصاف، رعایت عدالت و به دور از تهمت باشد.

 

وی ساده زیستی، درد مردم را دانستن، دوری از فساد و اشرافی‌گری و اخلاق مداری را به عنوان شاخص‌هایی برای نامزد اصلح دانست و گفت:تمام پیامبران الهی تجلی اسماً و صفات الهی هستند، اما وجود مبارک خاتم انبیا محمد مصطفی (ص) عصاره تمامی فضیلت‌های پیغمبران بوده و تنها اوست که مصداق «تجلی اعظم» است.

 

حجت الاسلام مروی بعثت را دعوت مردم به عرصه تربیت عقلانی، اخلاقی و قانونی دانست و در تبیین آموزه‌های اخلاقی در سیره پیامبر اکرم (ص)، گفت: نبی مکرم اسلام تجلی کاملی از مکارم و فضیلت‌های اخلاقی است، مکارم اخلاق آن هوای لطیف، پاکیزه و تمیزی است که به جامعه می‌وزد و جامعه در آن می‌تواند تنفس کند، هوایی که در آن هیچ آلودگی و سمومی وجود ندارد.

 

تولیت آستان قدس رضوی با بیان این مطلب که خداوند متعال رسول گرامی اسلام (ص) را به عنوان کاملترین الگو و اسوه برای بشریت قرار داده است، تصریح کرد: مکارم اخلاق شعار خاتم‌الانبیاء پیامبر اکرم (ص) بوده و این حضرت با دارا بودن نیکوترین اخلاق و سیرۀ شخصی، بهترین الگو و اسوه برای بشریت است.

 

وی گفت: اگر جامعه ما به لحاظ اقتصادی در بالاترین مرتبه و به لحاظ عزت و اقتدار نظامی در جایگاهی اعلا قرار بگیرد، اما فاقد مکارم و فضیلت‌های اخلاقی باشد، اساس کار از بین می‌رود، قبل از هر چیز جامعه باید به تعالیم و آموزه‌های نورانی پیغمبر اکرم (ص) که حاکمیت مکارم و فضیلت‌های اخلاق است، اهتمام بورزد.

 

حجت الاسلام مروی دومین اقدام پیامبر اکرم (ص) برای حاکمیت فضیلت‌های اخلاقی در جامعه را گسترش محبت نسبت به اهل بیت (ع) دانست و اظهار کرد: محبت نسبت به اولیای الهی یکی از راه‌های رشد فضیلت‌های اخلاقی در جامعه است زیرا محب حقیقی خلاف سیره و نظر محبوبش عمل نمی‌کند و یکی از رموز سفارشات و توصیه‌ها نسبت به زیارت ائمه اطهار (ع) بهره‌گیری زائران از فضائل اخلاقی این حضرات است.

 

وی تقویت روح جمعی مسلمانان را یکی دیگر از اقدام پیامبر اکرم (ص) در راستای توسعه اخلاق در جامعه خواند و اظهار کرد: پیامبر اکرم (س) روح جمعی را در جامعه متشدد و متفرق دوران جاهلیت تقویت کرد و میان آنها الفت، دوستی و برادری ایجاد کرد.

 

تولیت آستان قدس رضوی تأکید بر برگزاری مناسک جمعی، زکات و انفاق به محرومین برای ایجاد روح همدردی در جامعه و ایجاد همدلی در مشکلات را از دیگر اقدامات و آموزه‌های پیامبر اکرم (ص) برای توسعه مکارم اخلاق معرفی کرد و گفت: در جامعه نبوی رذائل اخلاقی هیچ جایگاهی ندارد، پیغمبر اکرم (ص) از ما جامعه اسلامی و پاکیزه، به دور از آلودگی‌ها، بداخلاقی‌ها و حسادت‌ها، سو ظن‌ها و رذائل اخلاقی می‌خواهد.

 

وی با بیان اینکه نام‌گذاری صحن پیامبر اعظم (ص) بهانه‌ای برای احیای سنت‌های نبوی است، گفت: صحن جامع رضوی را به نام مبارک پیامبر عظیم الشان حضرت محمد (ص) تغییر نام دادیم اما این نامگذاری جنبه تشریفاتی نباید داشته باشد، این نامگذاری برای این است که در این صحن مبارک آموزه‌ها، اخلاق، سیره و سلوک پیغمبر اکرم (ص) برای زائران محترم بیان شود، این نامگذاری بهانه‌ای برای احیای سنت و اخلاق و سیره نبوی است.

پایان پیام/483

منبع: شبستان

کلیدواژه: صحن پیامبر اعظم ص عید مبعث تولیت آستان قدس رضوی انتخابات تولیت آستان قدس رضوی فضیلت های اخلاقی حجت الاسلام مروی فضیلت های اخلاق باید همراه پیامبر اکرم آموزه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۲۸۰۸۸۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سعیدی: روش برخورد با دختران سرزمینم با شعار‌های زمان انتخابات تناقض دارد

آفتاب‌‌نیوز :

معین الدین سعیدی، نماینده مردم چابهار در خصوص تفاوت فضای برخورد با نوع پوشش، قبل و بعد از انتخابات گفت: با گذشت یک ماه و نیم از انتخابات فکر می‌کردیم همه فارغ از پوشش حضور پیدا کنند، اما الآن چه اتفاقی افتاده است که همان افراد بد شده اند؟! البته قطعا می‌دانم دشمن حساب شده در حال برنامه‌ریزی است که به هر حال فلسفه حجاب را زیر سوال ببرد، در حالیکه فلسفه بسیار مترقی دینی است؛ لذا با کسانی که به طور حساب شده در زمین دشمن بازی می‌کنند باید برخورد شود، اما روش برخورد با دختران سرزمینم به شدت با شعار‌های زمان انتخابات تناقض دارد. 

وی با بیان این که مگر رئیس جمهور نمی‌گفت من گشت ارشاد مدیران را راه‌اندازی می‌کنم؟! مدعی شد: همین چند شب گذشته یکی از مسئولان عالی سابق کشور مراسم دختر خود را در هتل اسپیناس پالاس برگزار کرد که در آنجا باید گشت ارشاد مدیران ورود پیدا می‌کرد. با این روش‌ها ما نمی‌توانیم مطلوب را حاصل کنیم. سیره امامین انقلاب و حاج قاسم سلیمانی نیز این چنین نبوده است و امروز هم دفتر مقام معظم رهبری نیز به این نوع رفتار‌ها تذکر جدی دادند.

سعیدی با اشاره به اینکه حجاب یک واجب شرعی است، گفت: من معتقد هستم حجاب یک واجب شرعی و سیاسی است، اما در کنار آن تقویت سفره‌های مردم یک واجب شرعی، سیاسی و تقویت ارزش پول ملی هم یک ضرورت شرعی است و اینکه اصلاح نظام بانکداری باید اتفاق بیافتد و این‌ها اولویت‌های مهم‌تر مردم هستند.

نماینده چابهار در پایان گفت: عده‌ای در ناراحت کردن مردم فوق تخصص دارند و عامدانه فضای عمومی را در جامعه از بین می‌برند و دوقطبی‌هایی را ایجاد می‌کنند که در شان مردم ایران نیست.

منبع: سایت جماران

دیگر خبرها

  • مدیران به مسائل شرعی و اخلاقی در دستگاه خود توجه داشته باشند
  • هیچکدام از صحبت‌های آقای قناد را قبول ندارم/ او امانت‌داری را در روایت ماجرا رعایت نکرد
  • هیچکدام از صحبت‌های آقای قناد را قبول ندارم/ آقای قناد امانت‌داری را در روایت ماجرا رعایت نکرد
  • ارشاد مدیران در جلسه درس اخلاق
  • دینِ انسانیت در حال فراگیر شدن است
  • سرچشمه عرفان وحیانی و اخلاق قرآنی یکی است
  • مسجد الاقصی به آغوش امت اسلامی بازخواهد گشت/ عمل به سنت رسول خدا(ص)؛ راهکار نجات مسلمانان
  • سعیدی: روش برخورد با دختران سرزمینم با شعار‌های زمان انتخابات تناقض دارد
  • فضیلت‌های اخلاقی تحقق جامعه آرمانی را رقم می‌زند
  • رئیسی: موضوع عفاف و حجاب تکلیفی شرعی، قانونی و سیاسی است/ از همه بخش‌های فرهنگی، اجتماعی، انتظامی و قضائی کشور عمل به وظایف محوله را مورد توجه قرار دهند/ انتظار متدینین و قانونمداران هم توجه به قانون و کرامت انسانی آحاد جامعه است