Web Analytics Made Easy - Statcounter

بازار ساخت مصنوعات طلا و نقره در کشور با افزایش ارزش این فلزات گرانبها بسیار پیشرفت کرده و مورد اقبال مصرف‌کنندگان داخلی و خارجی قرار گرفته است.

خبرگزاری میزان - خبرآنلاین نوشت: براساس آمار‌های موجود و اظهارات اعضای صنف طلا و جواهر کشور، مصنوعات طلا و نقره ایران در میان گردشگران کشور‌های حاشیه خلیج فارس، کشور‌های عضو اتحادیه اوراسیا و برخی از کشور‌های آسیایی طرفداران فراوانی دارد به طوری که در جریان سفر به شهر‌های مختلف ایران، برای خرید این‌گونه مصنوعات اقدام می‌کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

کشور‌های خواستار مصنوعات نقره و طلای ایران

ابراهیم محمدولی، درباره علاقمندی برخی کشور‌ها به واردات مصنوعات نقره و طلای ساخت ایران گفت: کشور‌های حوزه خلیج فارس، کشور‌های اوراسیا، اندونزی، مالزی و ... خواستار مصنوعات طلا و نقره ایرانی هستند البته در مرحله نخست باید کرونا اتمام یابد و سپس با رفع ۱۰۰ درصدی موانع می‌توان زمینه‌های صادرات هنر دست تولیدکنندگان طلا و نقره ایران را فراهم کرد.

 رییس اتحادیه طلا و جواهر افزود: نقره در بازار مصنوعات دارای جایگاه ویژه‌ای بوده و فلز قابل احترامی است که خوشبختانه مصنوعات آن توسط همکاران ما در کشور تولید می‌شود و مصنوعات نقره ایران از سوی شهروندان و گردشگران زیارتی و سیاحتی سایر کشور‌ها مورد توجه قرار می‌گیرد.

وی درباره صادرات مصنوعات طلا تصریح کرد: اینکه گفته شود صادرات این‌گونه مصنوعات صفر بوده است؛ ادعای درستی نیست، اما میزان صادرات ما در سال ۹۹ و تحت تاثیر برخی شرایط قابل توجه نبوده است.

موانع صادرات مصنوعات طلا و نقره ایران

وی افزود: چند دلیل را برای این مساله می‌توان ذکر کرد: نخست اینکه شیوع کرونا سبب شده تا ارتباطات با سایر کشور‌ها به شدت کاهش یابد، همچنین ایرادات و موانعی بر سر راه صادر کنندگان و تولیدکنندگان مصنوعات نقره و طلا وجود دارد که سبب شده همکاران ما به مقوله صادرات ورود پیدا نکنند.

محمدولی درباره موانع صادرات مصنوعات طلا و نقره ایران بیان کرد: با موانع گمرکی مواجه هستیم که خوشبختانه طی جلسات برگزار شده، موانع این بخش تقریبا رفع شده؛ موضوع استاندارد مصنوعات به عنوان یکی دیگر از موانع صادراتی باید مورد توجه قرار گیرد که این موارد مورد رایزنی قرار گرفته و سازمان استاندارد در این زمینه قول همکاری را داده است. همچنین درباره موضوع وثیقه‌ها و ثبت سفارش‌ها با بانک مرکزی هماهنگی‌هایی صورت گرفته است. ورود موارد اولیه و صادرات مصنوعات و واردات شمش طلا و نقره یکی دیگر از موضوعات و موانع بر سر راه صادرات تولیدات صنف ما بوده که در حال رایزنی و رفع مشکل هستیم.

وی تاکید کرد: اکنون ۶۰ تا ۷۰ درصد این مشکلات حل شده، اما برای اجرا در انتظار از بین رفتن کرونا هستیم و در مرحله اجرا اگر با اشکالی مواجه شدیم، به حتم برای رفع سریع آن اقدام خواهیم کرد.

وی خاطرنشان کرد: با رفع ایرادات و موانع و همچنین با از بین رفتن کرونا می‌توان بستر ارتباطات و زمینه‌های صادرات مصنوعات و نماد‌های فرهنگی ایرانی را به سایر کشور‌ها تقویت کرد و افزایش داد.

رییس اتحادیه طلا و جواهر گفت: اگر صادرات مصنوعات طلا شکل بگیرد، حتم بدانید صنعت طلا و جواهر ایران قابلیت افزایش اشتغالزایی و ارزآوری دارد که این مساله می‌تواند برای اقتصاد کشور بسیار ایده‌آل باشد.

ممنوعیت جدی قاچاق مصنوعات نقره و طلا به کشور

وی درباره برخی اظهار نظر‌ها درباره قاچاق شمش‌های نقره به داخل کشور گفت: مصنوعات نقره ایران اکنون از سوی گردشگران خارجی خریداری می‌شود، بنابراین ورود هرگونه مصنوعات نقره به صورت قاچاق به داخل کشور، اصلا قابل توجیه نیست.

وی خاطر نشان کرد: قاچاق هرگونه مصنوعات طلا و نقره به داخل کشور ممنوع است و اگر جایی مشاهده شود که مصنوعات خارجی نقره در بازار وجود دارد، حتما با این موارد برخورد خواهد شد.

محمدولی تاکید کرد: همچنین ورود هرگونه مصنوعات طلا به داخل کشور به صورت ۱۰۰ درصد جزو موارد قاچاق محسوب شده و با این مساله برخورد قانونی می‌شود.

کیفیت مناسب مصنوعات نقره ایران

وی تصریح کرد: در داخل کشور تولیدکننده‌های داریم که مشغول تولید مصنوعات نقره با کیفیت بسیار مناسب هستند و اگر هنوز بازار خوبی برای این گونه محصولات مشاهده نمی‌شود، زیرا نمی‌توان این مصنوعات را به اسم تولید خارجی به بازار عرضه کرد.

عرضه فراوان مصنوعات بدلی بی ارزش به بازار

وی عنوان کرد: این روز‌ها با پدیده افزایش عرضه و فروش بدلیجات در بازار مواجه هستیم که متاسفانه ورود این گونه محصولات به کشور بسیار زیاد است و کسانی که قدرت خرید طلا را ندارند، به سمت خرید بدلیجات جذب می‌شوند، اما باید توجه داشت که این گونه محصولات ارزش سرمایه‌گذاری ندارند و پس از خرید نمی‌توان آن‌ها را دوباره فروخت و بی ارزش می‌شوند؛ حتی فلز مورد استفاده در ساخت بدلیجات نیز قابلیت ذوب مجدد و ورود آن به گردونه تولید بدلیجات ندارد.

محمدولی بیان کرد: به اعتقاد بنده این گونه بدلیجات به صورت فراوان در بازار وجود دارد و باید راهکاری برای عدم ورود این محصولات به کشور ارائه و اجرایی شود.

وی ادامه داد: همکاران ما در صورت تمایل، دارای توانایی تولید بدلیجات با مس و برنج هستند و مصرف‌کنندگان حتم بدانند این‌گونه محصولات به حتم ارزش بیشتری از بدلیجات موجود در بازار دارند.

بیشتر بخوانید: علت اصلاح سنگین شاخص بورس

انتهای پیام/
خبرگزاری میزان: انتشار مطالب و اخبار تحلیلی سایر رسانه‌های داخلی و خارجی لزوماً به معنای تایید محتوای آن نیست و صرفاً جهت اطلاع کاربران از فضای رسانه‌ای منتشر می‌شود.

برچسب ها: اخباراقتصادی طلا

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: طلا صادرات مصنوعات طلا مصنوعات نقره و طلا گونه محصولات موانع صادرات داخل کشور طلا و جواهر کشور ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۲۸۲۱۴۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وزرای امور خارجه ایران و فنلاند خواستار ارتقاء روابط دو کشور شدند

به گزارش خبرگزاری مهر، در تماس تلفنی خانم الینا والتونن وزیر امور خارجه فنلاند با حسین امیرعبداللهیان وزیر امور خارجه کشورمان، آخرین تحولات روابط دوجانبه و اوضاع منطقه مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت.

رئیس دستگاه دیپلماسی کشورمان با اشاره به این نکته مهم که ایران به دنبال تنش در منطقه نیست، ریشه بحران در متطقه را در تجاوزات و جنایات رژیم صهیونیستی در غزه دانست و تاکید کرد، ایجاد صلح در منطقه نیازمند اتخاذ رویکردی درست و عدم اعمال رویه‌های دوگانه و متناقض است و همه باید برای توقف فوری جنگ در غزه تلاش کنند و در این راستا برخی دولت‌های اروپایی نیز باید برای کمک به ثبات و امنیت پایدار منطقه و توقف جنگ در غزه، فروش تسلیحات به رژیم متجاوز و اشغالگر اسرائیل را که در کشتار زنان و کودکان فلسطینی قرار می‌گیرد، فوراً متوقف کنند.

خانم الینا والتونن وزیر امور خارجه فنلاند نیز در این گفتگوی تلفنی اظهار داشت که ادامه تنش در خاورمیانه به نفع هیچکس نیست و هرگونه اقدامی را در راستای افزایش تنش در منطقه محکوم می‌کنیم و بسیار از ادامه این تنش‌ها در منطقه نگران هستیم، زیرا معتقدیم هر گونه تداوم تنش می‌تواند احتمال کشته شدن غیرنظامی‌ها را افزایش بدهد.

خانم الینا والتونن همچنین از همه طرف‌ها و بازیگران خواست که از هرگونه افزایش تنش در منطقه بپرهیزند.

وی ضمن تاکید بر نیاز منطقه به صلح و آرامش، به نگرانی‌ها در خصوص افزایش کشته شدن غیرنظامیان در غزه اشاره کرد و وضعیت انسانی اسفناک غزه و نیاز به برقراری هر چه سریع‌تر آتش بس بدون هیچ پیش شرطی را یکی از اولویت‌های اصلی فنلاند دانست.

طرفین در پایان مجدداً خواستار ارتقاء و گسترش بیش از پیش مناسبات دو کشور شدند.

کد خبر 6084872 محمد مهاجرانی

دیگر خبرها

  • توافق آمریکا برای خرید نفت ایران / بازار انرژی شگفت زده شد!
  • ستاد تسهیل و رفع موانع تولید به دنبال اثرگذاری در تولید است
  • قیمت طلای جهانی دوشنبه ۳ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • وزرای امور خارجه ایران و فنلاند خواستار ارتقاء روابط دو کشور شدند
  • واکاوی راه‌های توسعه تجارت با آفریقا
  • گوشت قرمز وارداتی در راه بازار | سرانه مصرف گوشت قرمز در کشور چقدر است؟
  • گوشت قرمز وارداتی در راه بازار/ سرانه مصرف گوشت قرمز در کشور چقدر است؟
  • آیا مرکز مبادله ارز و طلای ایران، فاقد وجاهت قانونی است؟
  • افزایش صادرات نفت ایران به بالاترین رقم در ۶ سال گذشته
  • هر ماه ۱۰ تن زعفران به خارج قاچاق می‌شود