Web Analytics Made Easy - Statcounter

فاز اول «سامانه سجل محکومان مالی» و «سامانه هوشمند استعلامات مالی قوه قضاییه» با حضور رئیس قوه قضاییه در جلسه «ستاد راهبری پیگیری اجرای سند تحول قضائی» مورد بهره برداری قرار گرفت.

به گزارش مشرق، فاز اول «سامانه سجل محکومان مالی» و «سامانه هوشمند استعلامات مالی قوه قضاییه» با حضور رئیس قوه قضاییه در جلسه «ستاد راهبری پیگیری اجرای سند تحول قضائی» مورد بهره برداری قرار گرفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بیشتر بخوانید: وعده «رییسی» محقق شد

بر اساس این خدمت جدید قوه قضاییه، با راه اندازی «سامانه سجل محکومان مالی» از این پس سوابق محکومیت‌های مالی افراد به صورت برخط در اختیار مراجع استعلام کننده مثل بانک ها، موسسات مالی و اعتباری، دستگاه‌های اجرایی، دفاتر اسناد رسمی و طرفین معامله قرار می‌گیرد. راه اندازی این سامانه گام موثری در شفاف سازی فعالیت‌های اقتصادی کشور بوده و از طرح بسیاری از دعاوی مالی جلوگیری خواهد کرد.

با راه اندازی «سامانه هوشمند استعلامات مالی قوه قضاییه» نیز از این پس همکاران واحدهای اجرای احکام سراسر کشور می‌توانند به صورت برخط و آنی نسبت به شناسایی اموال «محکوم علیهم» در سقف «محکوم‌به» اقدام کنند. در فازهای بعدی این خدمت نوین و تحولی، توقیف برخط اموال و دارایی‌های اشخاص محکوم علیهم و امکان انتقال برخط آن‌ها به اشخاص محکوم‌له پس از تغییر قوانین و مقررات مربوطه عملیاتی می‌شود.

ارتقاء سامانه ثنا و ابلاغ برای افزایش اطمینان از ابلاغ اوراق قضایی به خواندگان دعوا خصوصا گروه‌های خاصی، چون زندانیان، سالمندان، بیماران و معلولان، افراد کم سواد و اتباع خارجی، از دیگر اقدامات مرکز آمار و فناوری اطلاعات قوه قضاییه بود که با حضور آیت الله رئیسی مورد بهره برداری قرار گرفت. از این پس افراد می‌توانند در صورت تمایل شماره تلفن همراه حداکثر سه نفر دیگر را با کسب اجازه از آن‌ها به قوه قضاییه معرفی کند تا پیامک‌های اطلاع رسانی ابلاغیه به صورت همزمان برای آن‌ها نیز ارسال شود.

رئیس قوه قضاییه در آیین بهره برداری از فاز اول سامانه‌های تحول سند قضایی اظهار کرد: همت مرکز آمار و فناوری اطلاعات در تحقق هوشمندسازی دستگاه قضا و اجرای سند تحول، موجب شده این سند بین مردم و همکاران قضایی یک سند قابل اجرا و دست یافتنی نشان داده شود.

رئیس قوه قضاییه خاطرنشان کرد: با راه اندازی سامانه سجل محکومیت‌های مالی در سال جهش تولید، بانکها، مراکز و بنگاه‌های عظیم اقتصادی می‌توانند مشتریان و شرکای تجاری خود را اعتبارسنجی کرده و با اطمینان با آن‌ها معامله نمایند. این کار علاوه بر توسعه کمی و کیفی فعالیت اقتصادی در کشور، دعاوی و شکایات ناشی از مشکلات به وجود آمده بر اثر عدم شناخت نسبت به اعتبار و سابقه طرفین معامله را کاهش می‌دهد.

آیت الله رئیسی اظهار کرد: سامانه هوشمند استعلامات مالی کمک بسزایی برای مجریان احکام قضایی در اجرای دقیق حکم و نظارت بر فرآیند اجرای احکام می‌کند. گاهی استعلامات مالی چند ماه طول می‌کشد و پرونده در دست قاضی می‌ماند، اما این سامانه موجب سهولت در شناسایی اموال محکوم علیه می‌شود.

رئیس قوه قضاییه با بیان اینکه کار دستگاه قضا ستاندن حق از تعدی کنندگان به حقوق مردم و بازگرداندن حق به صاحب آن است، گفت: این احساس مبارکی است که مردم سریع به عدالت دسترسی پیدا کنند و به حق خود برسند.

آیت الله رئیسی با بیان اینکه عدم اجرا و تاخیر در اجرای قانون پسندیده نیست، گفت: اجرای ماده ۱۱۶ و ۱۱۷ قانون برنامه ششم توسعه و اجرای صددرصدی تکالیف مرکز آمار و فناوری قوه قضاییه در این برنامه خبری خوب است که تقدیر مضاعف می‌طلبد.

منبع: میزان

منبع: مشرق

کلیدواژه: کرونا قوه قضاییه آیت الله رئیسی قوه قضائیه سند تحول قضائی قانون برنامه ششم توسعه مرکز آمار و فناوری رئیس قوه قضاییه اجرای سند تحول قوه قضاییه بهره برداری راه اندازی فاز اول

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mashreghnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مشرق» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۲۹۸۱۸۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تمرکز جدی بر اجرای طرح مولدسازی و مصوبات سفر رئیس جمهور

به گزارش گروه استان‌های ایسکانیوز، نشست بررسی آخرین وضعیت اجرای طرح «مولدسازی اموال و دارایی های مازاد دولت» و «بهره وری» در استان یزد به ریاست مهران فاطمی؛ استاندار و با حضور جمعی از مدیران استان برگزار شد.

استاندار یزد در این نشست، با بیان اینکه در امر برنامه ریزی، «تشخیص اولویت ها و پیگیری جدی آن ها» از اهمیت ویژه ای برخوردار است، گفت: اجرای طرح های مولدسازی اموال مازاد دولت، ارتقاء بهره وری و تحقق مصوبات سفر رئیس جمهور، سه حوزه مهم مورد پیگیری در استان است.

وی با اشاره به شناسایی قریب به 600 ملک مازاد دولتی به ارزش حدود 12 هزار میلیارد تومان در استان یزد، افزود: براساس لایحه بودجه، امسال باید 530 میلیارد تومان از محل فروش این اموال وارد چرخه تکمیل پروژه های نیمه تمام شود.

فاطمی در همین راستا اظهارکرد: خوشبختانه اقدامات بسیار خوبی در راستای اجرای طرح مولد سازی اموال مازاد دولت در استان انجام شده که منجر به اتفاقات خوبی در این زمینه رقم خواهد خورد.

وی با تاکید بر اینکه درآمد ناشی از فروش اموال مازاد در پروژه‌های شاخص و نیمه تمام هر حوزه صرف می شود، خاطرنشان کرد: پروژه های آبی؛ یکی از مهم‌ترین پروژه‌هایی است که از محل مولدسازی اموال مازاد دولت در استان اجرا می شود.

استاندار یزد در بخش دیگری از سخنانش با اشاره به انتخاب یزد به عنوان استان هدف بهره وری در کشور، اضافه کرد: باتوجه به اهمیت این حوزه، سهم بهره وری در رشد اقتصادی استان، 40 درصد تعریف شده است.

فاطمی با اشاره به تعریف بسته هایی جهت افزایش بهره وری در برخی از حوزه ها، خاطرنشان کرد: محصول اجرای پروژه های بهره وری، صرفه جویی در مصرف آب، گاز، برق و ... و ایجاد ارزش افزوده خواهد بود.

عالی ترین مقام اجرایی استان در همین راستا ادامه داد: اجرای پروژه های حوزه بهره وری در استان، می تواند بالغ بر 17 همت صرفه جویی ایجاد کند.

استاندار یزد با بیان اینکه تحقق پروژه های حوزه بهره وری را، به صورت مصداقی در سطح عالی دولت پیگیری می کنیم، اظهارکرد: به منظور پیشبرد پروژه های این حوزه با سرعت بیشتر، به دنبال اخذ مجوزهایی در هیئت دولت هستیم.

وی در بخش پایانی سخنانش با اشاره به عزم جدی استان جهت تحقق 100 درصدی مصوبات سفر رئیس جمهور به استان، خاطرنشان کرد: در حال حاضر یزد در زمره استان های برتر کشور در حوزه پیگیری و تحقق مصوبات سفر قرار دارد.

استانداریزد با بیان اینکه تعهدات سازمان مدیریت و برنامه ریزی در حوزه مصوبات سفر رئیس جمهور به یزد تا حد زیادی انجام شده است، گفت: وزارتخانه ها در تعهدات خود در بعضی از پروژه ها عقب هستند که در جهت تحقق آن ها، پیگیری های لازم به صورت وزارتخانه به وزارتخانه انجام می شود.

فاطمی با بیان اینکه در سطح معاونت اجرایی رئیس جمهور، مسائل مربوط به تحقق مصوبات سفر رئیس جمهور به استان را دنبال می کنیم، اظهارکرد: امیدواریم که بتوانیم تا پایان عمر دولت سیزدهم، مصوبات سفر رئیس جمهور به استان را به صورت ۱۰۰ درصدی محقق کنیم.

خبرنگار: فاطمه صادقیان

انتهای خبر/

کد خبر: 1228099 برچسب‌ها هیات دولت سید ابراهیم رئیسی دانشگاه یزد بودجه

دیگر خبرها

  • مسئولان قضایی با اهالی فن در موضوعات مختلف مشورت کنند
  • نظارت هوشمند بر دفاتر اسناد رسمی سال جاری انجام می شود
  • عملیاتی شدن نظارت هوشمند بر دفاتر اسناد رسمی
  • مسئولان قضایی با متخصصین و اهالی فن در موضوعات مختلف مشورت کنند
  • رئیس قوه قضائیه: نباید از وجود اختلافات و به میدان آمدن سلیقه‌های مختلف هراسید
  • اژه‌ای: مسیر تحول و تعالی در دستگاه قضا مسیری سخت و دشوار است
  • راه‌حل رفع خطاهای کارشناسی در سند تحول و تعالی قوه قضاییه
  • اجرای «طرح نور» هوشمند می‌شود!
  • تمرکز جدی بر اجرای طرح مولدسازی و مصوبات سفر رئیس جمهور
  • پاسخ به بیش از ۷۷ هزار تماس توسط مرکز تماس یکپارچه سازمان فناوری