Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری برنا»
2024-04-19@17:48:37 GMT

مردم امسال را هم تحمل کنند و به سفر نروند

تاریخ انتشار: ۲۳ اسفند ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۱۳۰۰۶۸۷

مردم امسال را هم تحمل کنند و به سفر نروند

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان گفت: وزارت بهداشت با سفرهای نوروزی کاملا مختلف است، باتوجه به در پیش بودن نوروز، از مردم درخواست داریم امسال هم تحمل کنند و به مسافرت نروند.

به گزارش خبرگزاری برنا در اصفهان؛ کمال حیدری صبح امروز در نشست خبری با خبرنگاران با اشاره به اینکه وضعیت واکسیناسیون براساس دستورالعمل وزارت بهداشت در ۴ فاز تعریف شده است، اظهار کرد: براساس برنامه ریزی انجام شده و باتوجه به میزان واکسن دریافتی، واکسیناسیون گروه های هدف تا شهریورماه انجام می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه از ۶ هزار و ۳۰۰ دوز واکسن، نوبت اول واکسیناسیون با راهنمایی معاونت درمان دانشگاه علوم‌پزشکی برای بخش های آی سی یو و مراکز درمان کرونا انجام شد، گفت: ۴ هزار و ۷۰۰ دوز واکسن کرونا در بین همکاران درمان توزیع می شود.

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان افزود: بعد از مراکز درمان کرونا، توزیع واکسن در سایر مراکز بهداشتی و آزمایشگاه ها دنبال می شود. با توجه به کمبود واکسن، هدف گذاری شده تا واکسیناسیون قدم به قدم برای گروه های پرخطر انجام شود.

وی با اعلام اینکه با هماهنگی بهزیستی و بنیاد شهید واکسیناسیون برای مراکز نگهداری سالمندان و جانبازان شیمیایی و در بستر از فردا انجام می شود، گفت: قدم بعدی با ورود واکسن، تکمیل واکسیانسیون سایر کادر بهداشتی و درمانی است و بعد از آن سراغ واکسیناسیون بیماران خاص می رویم.

رئیس مرکز بهداشت استان یادآور شد: هر کسی بخواهد واکسن بزند باید در سامانه سیب پرونده الکترونیک داشته باشد و درخواست می کنیم مردم هرچه زودتر در این سامانه عضو شوند.

معاون دانشگاه علوم‌پزشکی اصفهان با اشاره به اینکه از طریق سامانه سیب، علاوه بر ارتباط با شهروندان و شناسایی بیماران و گروه های هدف، واکسیناسیون را نیز با جدیت دنبال می کنیم، تصریح کرد: متاسفانه بیشترین مشکل برای مراجعه به مراکز بهداشتی و عضویت در سامانه سیب را در کلانشهر اصفهان داریم، در حالی که این سامانه قرار است به سامانه های درمان متصل شود تا بتوانیم سیستم ارجاع بیماران و خدمات بعدی را دنبال کنیم.

وی با بیان اینکه به هر میزان که ورود واکسن بیشتر شود با سرعت بیشتری به سمت تکمیل واکسیناسیون گروه های هدف حرکت خواهیم کرد، گفت: تاکنون واکسن اسپوتنیک روسی طبق دستورالعمل وزارت بهداشت وارد و در استان توزیع شده است.

حیدری با اشاره به کار مشترکی که بین انیستیتو پاستور ایران و کوبا برای ساخت واکسن کرونا در حال انجام است، گفت: این واکسن مراحل اول و دوم را طی کرده و آخرین مرحله که در سطح گسترده انجام می شود در چند استان به صورت پایلوت انجام می شود که از جمله آن استان اصفهان است.

وی اعلام کرد: سهمیه پیش بینی شده برای استان اصفهان ۴ هزار نفر است که شاید از هفته آینده فراخوان آن صادر شود تا داوطلبان برای دریافت این واکسن مراجعه کنند.

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان خاطرنشان کرد: در شرایطی که حتی داروها هم تحریم شده، وزارت بهداشت در حال تلاش است با استفاده از ظرفیت های مختلف، تولیدکننده واکسن باشد و کل جامعه واکسینه شود. تا آن زمان باید دستورالعمل های بهداشتی و مراقبت فردی جامعه دنبال شود تا افراد کمتری در معرض بیماری قرار گیرند.

وی تاکید کرد: همکاری مردم برای رعایت دستورالعمل های بهداشت کمک می کند زمان بخریم و واکسیناسیون را توسعه دهیم تا دچار تجربه های قبلی و بحران بیماری نشویم.

حیدری با اشاره به اینکه وزارت بهداشت با سفرهای نوروزی کاملا مختلف است، تصریح کرد: باتوجه به در پیش بودن نوروز، از مردم درخواست داریم امسال هم تحمل کنند و به مسافرت نروند. یکی از دغدغه های جدی ما اتوبوس های برون شهری و مراکز بین راهی است، همچنین مکان های اقامتی و تاریخی از دیگر نگرانی های ما است.

وی با یادآوری اینکه تصمیم گیری برای سفرها بر مبنای رنگ شهرها خواهد بود، گفت: تاکنون جلسات متعددی با فعالان حوزه گردشگری و هتل ها برگزار کرده ایم و هتل ایمن به عنوان یک مدل و نمونه در اصفهان تعریف شده است.

رئیس مرکز بهداشت استان اصفهان افزود: در این شرایط همه هتل ها آمادگی پذیرش مسافر دارند و در بوم گردی ها هم این مسیر طی شده تا مطمئن باشیم ظرفیت لازم را برای پذیرش مسافر به صورت ایمن دنبال کرده اند، ولی باغ فدک و منازل استیجاری و چادر خوابی را به هیچ عنوان اجازه نمی دهیم چون امکان کنترل آن وجود ندارد.

وی با تاکید براینکه بیشترین نگرانی ما از سفرها است و اگر توصیه های بهداشتی رعایت نشود قطعا دچار مشکل خواهیم شد، خاطرنشان کزد: اصفهان جزو استان های در معرض خطر طغیان بیماری است و امیدواریم بتوانیم شرایط را مدیریت کنیم.

حیدری یادآور شد: شناسایی بیماران، گرفتن تست های رپید از اطرافیان و مراقبت در منزل جزو اقدامات طرح شهید سلیمانی بود که خوشبختانه باعث شد تا حدی جلوی بیماری را بگیریم.

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: اصفهان دانشگاه علوم پزشکی سفر کرونا دانشگاه علوم پزشکی اصفهان وزارت بهداشت انجام می شود

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۳۰۰۶۸۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مانع‌زدایی از شرکت‌های تولید و توزیع‌کننده واکسن، دارو و مکمل‌ها در راستای تحقق شعار سال

معاون تشخیص و مدیریت درمان سازمان دامپزشکی کشور سیاست‌های این معاونت برای تحقق شعار سال جهش تولید با مشارکت مردم را تشریح کرد و گفت: مانع‌زدایی از شرکت‌های تولید و توزیع‌کننده واکسن، دارو و مکمل‌ها در حوزه تشخیص و مدیریت درمان از جمله اقداماتی است که برای حقق شعار سال مورد توجه قرار دارد.

محمد سبحانی مطلق در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا اظهار کرد: شعار سال طی چند سال اخیر گویای تمرکز مقام معظم رهبری روی اهمیت مباحث اقتصادی است و این مهم بیانگر اهمیت اقتصاد و معیشت ملت از دیدگاه ایشان است.

وی افزود: شعار سال جاری تحت عنوان جهش تولید با مشارکت مردم در ادامه نامگذاری سال‌های قبل و برنامه‌های مبتنی بر بهبود وضعیت اقتصاد کشور و تقویت تولید از طریق به‌کارگیری مشارکت مردمی است.

معاون تشخیص و مدیریت درمان سازمان دامپزشکی کشور تصریح کرد: از آنجا که بخشی از فعالیت‌های سازمان دامپزشکی کشور در حوزه تشخیص و مدیریت درمان است و این مهم حائز اهمیت است، معاونت تشخیص و درمان سازمان دامپزشکی کشور خود را موظف و مکلف می‌داند تا در راستای اجرایی شدن فرمایشات مقام معظم رهبری برنامه‌هایی را پیاده‌سازی کند.

وی مهم‌ترین اقدامات پیش رو برای تحقق این مهم را تقویت مشارکت مردم برای اجرایی شدن سیاست‌های بهداشتی و افزایش نظارت سازمان دانست و با اشاره به مانع‌زدایی از شرکت‌های تولید و توزیع‌کننده واکسن، دارو و مکمل‌ها گفت: برنامه مورد نظر ما این است تا فرایند تولید در این بخش پس از شناسایی دقیق موانع موجود و پیش رو مانع‌زدایی شود و در این رابطه از طریق رابطه تنگاتنگ و نشست‌های متعدد با تشکل‌های مرتبط دستورالعمل‌های موجود را در معرض نقد و بررسی قرار داده و پیشنهادات این تشکل‌ها را مورد توجه قرار خواهیم داد.

سبحانی با اشاره به راهکار دیگر برای کمک به تحقق شعار سال به تسهیل‌گری گفت: در این راستا معاونت دارو و درمان سازمان دامپزشکی کشور می‌کوشد تا نه تنها موانع را از پیش روی شرکت‌های تولیدکننده واکسن، دارو و مکمل بردارد، بلکه آمادگی دارد شرایطی را فراهم کند تا این شرکت‌ها به سوی تولید مورد نیاز واحدهای دام، طیور، آبزیان و زنبورعسل ایران بروند و در صورت نبود شرایط لازم برای این مهم، مبادرت به کمک در این رابطه کند، اگرچه این نکته را باید همواره مدنظر قرار داد که وقتی صحبت از اهمیت تولید و افزایش آن می‌شود، تنها به معنای هر تولیدی نیست، بلکه مهم تولید با کیفیت و قیمت منطقی و قابل رقابت با استانداردهای جهانی است.

وی یکی از اقدامات در خصوص این تسهیل‌گری را جلوگیری از واردات هرگونه محصول در صورت تولید نمونه داخلی مشابه کارایی محصول وارداتی دانست و افزود: در این راستا علاوه بر مانع زدایی و تسهیل‌گری، استفاده از منابع علمی معتبر در کنار اعمال نظرات متخصصان و دعوت از نخبگان دانشگاهی و تسهیل‌گری خواهد بود.

معاون تشخیص و مدیریت درمان سازمان دامپزشکی کشور با بیان اینکه شفافیت و قانون‌مداری باعث افزایش تولید و مشارکت مردمی می‌شود، خاطرنشان کرد: در این رابطه دستورالعمل‌های موجود به‌روزرسانی شده است و به اطلاع تشکل‌ها و شرکت‌های تولیدی خواهد رسید تا در راستای جهش تولید گام بردارند و از سوی دیگر چنانچه نیاز به هرگونه سرمایه‌گذاری داخلی یا مشترک و استفاده از تسهیلات بانکی باشد، از حمایت صددرصدی سازمان دامپزشکی کشور که رئیس آن به عنوان معاون وزیر عضو شورای راهبردی نظارت وزارت جهاد کشاورزی نیز است، برخوردار شوند.

وی تاکید کرد: هرگونه افزایش تولید باید با برنامه و ملاحظه نیاز و کیفیت بالا باشد تا پایدار باشد، چرا که در غیر این صورت بدون ملاحظه افق دور و فراهم نشدن زیرساخت‌های لازم برای تولید، بازار دچار تنش خواهد شد.

سبحانی با بیان اینکه در راستای استفاده از مشارکت مردم تعداد آزمایشگاه‌های همکار بیشتری طی سه ماه اخیر دعوت به همکاری با سازمان شده‌اند، تصریح کرد: در عین حال این آمادگی برای صدور مجوز همکاری برای سال جاری نیز تداوم خواهد داشت.

وی خاطرنشان کرد: در خصوص استفاده از مشارکت مردم در حوزه درمان نیز که به بخش خصوصی واگذار شده و سازمان نظام دامپزشکی کشور ناظر بر عملکرد آنها طبق کمیسیون ماده ۲ است، به صورت مستمر جلساتی برگزار خواهد شد تا از مشارکت مردمی در این رابطه کمک بیشتری گرفته شود.

کد خبر 745463

دیگر خبرها

  • انجام معاینات پزشکی و واکسیناسیون ۹۶۵ نفر از زائران حج تمتع
  • ایمن سازی دام‌ها علیه بیماری‌ها
  • آغاز طرح واکسیناسیون سراسری دام علیه بیماری تب مالت از اردیبهشت
  • واکسیناسیون رایگان طیور بومی و روستایی در گنابادعلیه بیماری نیوکاسل
  • تاخیر در واحدهای مسکن ملی قابل تحمل نیست
  • واکسیناسیون طیور علیه بیماری «سالمونلا» اولویت سازمان دامپزشکی شد
  • توضیح «های‌وب» درباره نحوه اجرای پروژه فیبر نوری در کرمان
  • «ابوطالبی» مدیر منطقه ۳ شهرداری اصفهان شد
  • مانع‌زدایی از شرکت‌های تولید و توزیع‌کننده واکسن، دارو و مکمل‌ها در راستای تحقق شعار سال
  • واکسیناسیون رایگان حدود ۵۰۰ هزار نوبت سر دام