Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیر کل محیط زیست و توسعه پایدار شهرداری تهران با اشاره به نقش موثر شهروندان و کانون‌های محیط زیست محلات در شناسایی و کاهش آسیب‌های محیط زیستی در سطح مناطق ۲۲ گانه بر ضرورت تمرکز رویکرد محله محوری از سوی کانون‌های محیط زیست به عنوان بازوان اجرایی مدیریت شهری تاکید کرد.

به گزارش ایسنا، شینا انصاری در برنامه گرامیداشت هفته منابع طبیعی که در منطقه ٩ شهرداری تهران برگزار شد، با اشاره به تکالیف و مسئولیت‌هایی که اسناد فرادستی برعهده اداره کل محیط‌ زیست و متناظر آن ادارات محیط زیست و توسعه پایدار مناطق ٢٢ گانه گذاشته است، گفت: سیستم بازچرخانی در پارکینگ ساختمان منطقه ٩ که با استفاده از فناوری نانو باعث کاهش مصرف آب می‌شود، یکی از اقدامات شاخص خوبی است که به‌صورت پایلوت انجام شده است و می‌تواند نمونه خوبی برای الگوبرداری جهت کاهش مصرف منابع باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرکل محیط زیست و توسعه پایدار شهرداری تهران با اشاره به اینکه در حوزه محیط زیست شاهد اقدامات شاخص خوبی در سطح این منطقه هستیم که امیدواریم با رویکرد محیط زیستی شهردار منطقه ٩ و با استفاده از ایده‌های خلاقانه و کاربردی این اقدامات گسترش یابند، اظهار کرد: یکی از مهمترین موضوعات در حوزه محیط زیست، جلب مشارکت‌های مردمی است.

وی افزود: طبق اصل ۵٠ قانون اساسی، حفاظت از محیط زیست مسئولیت همگانی است که اگر این باور از سال‌های گذشته به‌درستی شکل می‌گرفت، اکنون شاهد این‌ میزان مشکلات محیط زیستی نبودیم. در حقیفت آنچه در شهر دیده می‌شود نتیجه رفتار هریک از ما شهروندان است.

انصاری با تاکید بر اینکه صرفا توجه به تکالیف دستگاه‌های اجرایی کافی نیست و نیاز است که نقش اثرگذار شهروندان نیز درنظر گرفته شود، اظهارکرد: چند سالی است که از تشکیل کانون‌های محیط زیست مناطق به‌عنوان بازوهای اجرایی مدیریت شهری می‌گذرد که این نهادهای مردمی با هدف جلب مشارکت‌های شهروندی در سطح محلات شهر تهران شکل گرفت. به همین منظور برای هرچه فعال‌تر و پویاتر بودن این کانون‌های محیط زیست باید به‌جای تمرکز بر پروژه‌های بزرگ شهری بر رویکرد محله محوری تمرکز کنیم. اقدامات محله محور و جلب مشارکت شهروندان در بهبود وضعیت محیط زیست شهری بسیار اثرگذار است.

مدیرکل محیط زیست و توسعه پایدار شهرداری تهران ادامه داد: امیدواریم با تعاملات دوجانبه و تقویت همکاری‌های فی مابین شهرداری تهران و کانون‌های محیط زیست بتوانیم گام‌های موثرتری برداریم و انتظار داریم با مشارکت فعال کانون‌های محیط زیست محلات و فراهم شدن زیرساخت‌های لازم توسط شهرداری تهران، بتوانیم شهری زیست پذیرتر برای شهروندان مهیا کنیم.

به گزارش روابط عمومی اداره کل محیط زیست و توسعه پایدار شهرداری تهران، در ادامه مراسم تقدیر از فعالان محیط زیستی و دبیران کانون های محیط زیستی مناطق ۲۲ گانه شهرداری تهران با حضور انصاری و موسوی شهردار - منطقه ۹ - برگزار شد.

انتهای ‌پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: اداره کل محیط زیست شهرداری تهران معضلات زیست محیطی محلات محیط زیست و توسعه پایدار شهرداری تهران کانون های محیط زیست محیط زیستی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۳۰۰۸۵۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ستاد «جهش تولید محیط زیست محور» تشکیل می‌شود

به گزارش خبرگزاری مهر، حلیا سادات حسینی با اشاره به شعار سال ۱۴۰۳ و همچنین سیاست‌های موجود در زمینه محیط زیست در حوزه مشارکت‌های مردمی گفت: اداره کل محیط زیست و توسعه پایدار شهرداری تهران، مردمی سازی محیط زیست را در اولویت کاری خود قرار خواهد داد.

مدیر کل محیط زیست و توسعه پایدار شهرداری تهران در راستای نام گذاری سال جاری از سوی مقام معظم رهبری از تشکیل ستاد «جهش تولید محیط زیست محور» در این اداره کل، خبر داد و گفت: اعضا این ستاد متشکل از شرکت‌های دانش بنیان، نهادهای مرتبط، دبیران محیط زیست مناطق ۲۲ گانه و همکاران اداره کل محیط زیست خواهد بود، که با تشکیل این ستاد و اقدامات مرتبط با محیط زیست، منشأ اتفاقات خیر و اثر گذار در حوزه محیط زیست شهری خواهیم بود.

حسینی در ادامه جلسه به بحث پویایی و انگیزه کاری در محیط کار پرداخت و گفت: در زمینه سیاست گذاری برنامه‌های ابلاغی در بدنه شهرداری به مناطق ۲۲ گانه، خلاقیت و نوآوری از ارکان مهم کاری است که باید، نظارت مستمر و پیگیری برنامه‌ها، ضمیمه این موضوع شود، تا بیشترین اثرگذاری و نتیجه مطلوب حاصل شود.

حسینی در پایان جلسه از برگزاری «جشنواره عملکرد محیط زیست شهری» در سال جدید خبر داد و گفت: این جشنواره با هدف ارائه عملکرد محیط زیست شهرداری تهران و تعامل و استفاده از نیروهای مردمی در حوزه محیط زیست برگزار خواهد شد و زمان و جزئیات آن، متعاقباً اعلام می‌شود.

کد خبر 6081213 فائزه نجارزادگان

دیگر خبرها

  • مبارزه با جوندگان شهری با راهکار‌های جدید شهرداری مشهد
  • پایش زیست محیطی مشترک واحد تولیدآلیاژ در شوط
  • ستاد «جهش تولید محیط زیست محور» تشکیل می‌شود
  • اجرای ویژه برنامه‌های روز جهانی زمین پاک در اراک
  • ساختمان‌های تهران سبز می‌شوند
  • ۴۷کیلومتر راه‌سازی در منطقه ۲۲ | ۹۳ درصد بودجه شهرداری منطقه به طرح‌های عمرانی اختصاص یافت
  • مبارزه با جوندگان شهری با راهکارهای جدید شهرداری مشهد
  • خراسان رضوی در پایش‌های زیست محیطی کشور دوم شد
  • سلاجقه: جمهوری اسلامی پسماند رژیم صهیونیستی را مدیریت کرد
  • جمهوری اسلامی «پسماند رژیم صهیونیستی» را مدیریت کرد