Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-03-29@10:07:58 GMT

ارز ترجیحی روغن حذف نشود، اوضاع همین خواهد بود

تاریخ انتشار: ۲۳ اسفند ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۱۳۰۱۳۳۲

ارز ترجیحی روغن حذف نشود، اوضاع همین خواهد بود

قاسمعلی حسنی در گفت‌وگو با خبرنگار مهر در مورد وضعیت بازار شب عید، اظهار داشت: در حال حاضر کمبودی در موجودی کالاها نداریم و فقط در روغن به ویژه روغن جامد با مشکل مواجه هستیم.

کاهش ۳۵ درصدی فروش بنکداری موادغذایی

دبیرکل اتحادیه بنکداران مواد غذایی افزود: از سویی دیگر نیز تقاضای خاصی در بازار وجود ندارد و می‌توان گفت که رکود بر بازار حاکم است چراکه نسبت به سال گذشته ۳۵ درصد حجم فروش در بنکداری موادغذایی کاهش یافته است؛ در واقع کالا وجود دارد اما تقاضا نیست که به نظر می‌رسد مردم دست نگه داشته اند تا ببینند در سال آینده قیمت‌ها چه تغییری می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی در مورد وضعیت روغن نیز گفت: مشکل در روغن وجود دارد اما طبق وعده دبیر ستاد تنظیم بازار، از این هفته موجودی روغن در بازار بیشتر خواهد شد.

گرانفروشی در بازار روغن

حسنی تصریح کرد: در روغن کمبود آنچنانی وجود ندارد بلکه بیشتر گرانفروشی به چشم می‌خورد، چراکه اگر مشتری بخواهد روغن ۷۱ هزار تومانی را ۱۰۰ یا ۱۱۰ هزار تومان بخرد، پیدا می‌کند؛ بنابراین این مساله نشان می‌دهد که روغن وجود دارد اما گران است.

وی افزود: رانت موجود روی قیمت روغن نباتی ناشی از اختصاص ارز ۴۲۰۰ تومانی به واردات روغن خام است که منجر به سوءاستفاده عده‌ای می‌شود و با برهم تعادل میان عرضه و تقاضا، گرانی را رقم می‌زند.

تا ارز ۴۲۰۰ تومانی حذف نشود، اوضاع همین است

دبیرکل اتحادیه بنکداران مواد غذایی با بیان اینکه تمام فرآیند تأمین و توزیع روغن از صفر تا صد از جمله اختصاص ارز ترجیحی، تأمین مواد اولیه، قیمت‌گذاری و توزیع در اختیار دولت است، تصریح کرد: ارز ترجیحی باید از واردات روغن خام حذف شود تا رانت موجود روی قیمت روغن از بین برود؛ اگر ارز ترجیحی حذف شود، انگیزه سوءاستفاده و دلالی از بین می‌رود و با ایجاد تعادل بین عرضه و تقاضا، گرانفروشی از بین خواهد رفت.

وی ادامه داد: فارغ از فسادی که ارز ترجیحی در بازار روغن ایجاد کرده، نباید از نقش دلالان در شبکه توزیع هم غافل بود؛ شبکه توزیع در ایران معیوب است و باید اصلاح شود.

کد خبر 5168285 سمیه رسولی

منبع: مهر

کلیدواژه: اتحادیه بنکداران مواد غذایی غصه بزرگ قیمت روغن دلار 4200 تومانی قیمت دلار شاخص کل بورس وزارت جهاد کشاورزی قیمت نفت بازار شب عید قیمت مرغ بورس قیمت طلا غصه بزرگ بانک مرکزی ایران بازار سهام امریکا بورس تهران سازمان بورس و اوراق بهادار وزارت نیرو ارز ترجیحی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۳۰۱۳۳۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توزیع ۲۰ میلیون داروی وارفارین طی ۴ ماه


به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا محمدحسین متولی گفت: از آذرماه ۲۰ میلیون وارفارین توزیع شده است که توزیع ۱۶.۵ میلیون عدد آن در زمستان انجام شده است.

وی با اشاره به اینکه تمام محموله‌های وارداتی وارفارین در بازار توزیع می‌شود، گفت: مصرف ماهانه وارفارین ۳.۵ تا ۴ میلیون عدد است و با وجود توزیع چندبرابری هنوز بازار اشباع نشده است.

رئیس اداره پایش زنجیره مصرف دارو درمورد نحوه توزیع وارفارین بین داروخانه ها، عنوان کرد: معاونت‌های غذا و داروی سراسر کشور درمورد توزیع این دارو بین داروخانه‌ها تصمیم می‌گیرند، سازمان غذا و دارو نیز با اولویت داروخانه‌های دولتی و منتخب این دارو را در تهران توزیع کرده است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • قیمت روغن مایع ۲۲۵ هزار تومان شد! + جدول
  • توزیع گسترده گوشت منجمد و گرم وارداتی گوسفندی در بازار یزد
  • میوه با قیمت مناسب در کهگیلویه توزیع می شود
  • تولید روغن بیش از ۶ درصد افزایش یافت
  • راه اندازی شبکه نظام‌مند توزیع کالا‌های اساسی در قم با شناسایی ۲۵۰ کاسب امین 
  • نظارت بر بازار قم امسال افزایش می‌یابد
  • فضای بازار در قم برای گران فروشان باید ناامن شود
  • توزیع ۲۰ میلیون داروی وارفارین طی ۴ ماه
  • نظارت بر بازار در سال جدید افزایش خواهد یافت
  • ۵۰۰ تن گوشت قرمز در بوشهر توزیع می‌شود