Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-25@19:35:26 GMT

هفت نکته برای کاهش وزن بعد از بارداری

تاریخ انتشار: ۲۴ اسفند ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۱۳۰۹۴۵۶

هفت نکته برای کاهش وزن بعد از بارداری

حالا که کودک جدید شما به دنیا آمده است، شما باید فکر کنید: چه موقع به او غذا دهید، اگر گریه کند چه باید بکنید و چگونه می توانید از شر کیلوهای اضافی که در دوران بارداری به خود بسته اید، خلاص شوید.

به گزارش ایسنا، بنابراعلام سایت دکتر سارا کاویانی، اگر از وزن طبیعی شروع کرده اید و ۱۰ تا ۱۵ کیلوگرم را که احتمالاً پزشک توصیه کرده است اضافه کرده اید، بایستی مراقب آنچه می خورید باشید و ورزش کنید و در این صورت بیش از دو ماه طول نمی کشد تا به وزن قبل از بارداری برگردید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

از طرف دیگر، اگر قبل از بارداری اضافه وزن داشته اید یا وزن بیشتری از آنچه دکتر توصیه کرده اضافه کرده اید، کاهش وزن ممکن است زمان بیشتری طول بکشد حتی تا یک سال. هر وزنی که پس از دوران بارداری از بین نبرید می تواند برای مدت طولانی با شما بماند.

آموزش کاهش وزن بعد از زایمان بدون رژیم غذایی

بسیار مهم است که شما وزن کم کنید، زیرا اگر این کار را نکنید ۱۵ تا ۲۰ سال بعد در زندگی با اضافه وزن و چاقی همراه خواهید بود و اگرچه هر مادری مشتاق است که دوباره مانند وزن قبل از دوران حاملگی خود به نظر برسد، اما یکی از مهمترین چیزهایی که باید بخاطر بسپارید این است که با خود صبور باشید.

برخی کاهش وزن را با رژیم های غذایی بسیار سخت انجام می دهند و بسیاری خانم ها با بازگشت به روال سابق، قبل از اینکه بدن واقعاً آماده این کار باشد انجام می دهند.

متخصصین پزشکی ورزشی از رویکرد تدریجی کاهش وزن حمایت می کنند. شماره یک چیزی که مادران جدید باید داشته باشند، صبر و حوصله با بدن است. رسیدن به وزن زایمان ۹ ماه طول کشیده است. بازگشت به وزن مورد علاقه و ایده آل نیز حداقل باید همین مدت طول بکشد.

با توجه به این نکته، در اینجا چند نکته برای کاهش وزن پس از زایمان و جا افتادن دوباره در شلوار جین قدیمی خود آورده شده است.

راههای کاهش وزن بعد از بارداری رژیم نگیرید

شاید عجیب به نظر برسد، اما انجام یک رژیم غذایی می تواند اهداف کاهش وزن شما را پس از بارداری از بین ببرد. احساس محرومیت از غذاهای مورد علاقه شما، در حالی که از قبل تحت تأثیر نقش جدید مادر (افسردگی پس از زایمان) هستید، می تواند باعث افزایش وزن شما شود.

اگر دوباره به غذای سالم و متنوع برگردید و از میان وعده و فقط در حین گرسنگی غذا بخورید، اکثر خانم ها متوجه می شوند که وزن بصورت کاملا طبیعی کاهش می یابد.

بار تغذیه خود را در غذاهای فوق العاده و کامل قرار دهید.

هنگامی که شما تازه مادر شده اید، بدن شما به حداکثر تغذیه نیاز دارد. غذاهایی را انتخاب کنید که از نظر مواد مغذی مورد نیاز، کامل و کم کالری و کم چربی باشند.

ماهی یکی از این "غذاهای فوق العاده" است زیرا مملو از DHA، یک اسید چرب امگا ۳ ضروری است که به نوزاد شما کمک می کند تا مغز و سیستم عصبی سالم داشته باشد. شیر و ماست نیز غذاهای فوق العاده ای هستند زیرا سرشار از کلسیم مورد نیاز برای استحکام استخوان ها هستند و پروتئین را فراموش نکنید.

شیر دادن

اینکه آیا شیردهی در واقع می تواند به شما در کاهش وزن کمک کند هنوز در حد گمانه زنی و تحقیق است . برخی مطالعات نشان می دهد که شیردهی مادر به نوزاد به طور انحصاری می تواند به شما کمک کند سریع تر به وزن قبل از حاملگی خود برگردید.

نوشیدن مایعات

نوشیدن مقدار زیادی آب در طول روز از کمبود آب بدن جلوگیری می کند. همچنین شما را سیر می کند تا به همان اندازه غذا نخورید و برخی تحقیقات نشان داده است که ممکن است سرعت متابولیسم شما را افزایش دهد.

ورزش و فعالیت فیزیکی

رژیم غذایی مهم است، اما تنها بخشی از برنامه کاهش وزن شما بعد از بارداری است. همچنین برای سوزاندن کالری و تقویت عضلات و استخوان ها، باید تمرینات هوازی و تمرینات قدرتی را پس از بارداری همراه داشته باشید.  ورزش، فراتر از کمک به کاهش وزن، مزایای زیادی را برای یک مادر جدید فراهم می کند.

این به درمان افسردگی و همچنین به مسئله خواب کمک می کند. آز آنجایی که داشتن یک نوزاد جدید در خانه قطعاً می تواند استرس زا باشد، به تسکین استرس نیز کمک می کند .

پیاده روی سریع با کودک در کالسکه برای پمپاژ قلب و کار عضلات کافی است.

در نظر داشته باشید ورزشهای تقویت کننده عضلات لگن و ستون فقرات به شدت به شما کمک می کند تا از هر گونه شلی و افتادگی شکم بعد از دوران بارداری جلوگیری گردد. بهتر است در این باره با متخصص پزشکی ورزشی خودتان برای گرفتن نسخه مناسب مشاوره نمایید.

کمی بخواب

ممکن است به نظر برسد که هنگامی که نوزاد چندین بار در طول شب شما را بیدار می کند، هشت ساعت خواب کامل غیرممکن است، اما کمبود خواب می تواند کاهش وزن را برای شما دشوار کند.

کمک و مشاوره بخواهید

اگر در تلاش برای کاهش وزن هستید، از متخصص پزشکی ورزشی و متخصص تغذیه کمک بگیرید. متخصص تغذیه در طراحی برنامه غذایی جهت کاهش وزن ایمن و موثر کمک می کند و متخصص پزشکی ورزشی شما را در مورد میزان کاهش وزن و زمان شروع ورزش راهنمایی می کند.

انتهای رپرتاژ آگهی

منبع: ایسنا

کلیدواژه: پزشکی ورزشی کاهش وزن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۳۰۹۴۵۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اگر مراقب خودتان باشید، فرزند سالم‌تری خواهید داشت/ خطرات استرس مادر بر جنین

اخیرا مطالعه جدیدی در دانشگاه نورث وسترن انجام شده است که نشان می‌دهد مادرانی که در دوران بارداری استرس بیشتری را متحمل شده‌اند، نوزادانشان در ۳ ماهگی با احساسات منفی از قبیل ترس‌، غم و ناراحتی، بیشتر درگیر خواهند شد. این تحقیق نشان می‌دهد که مسیر رشد و تربیت کودک از قبل به دنیا آمدن آغاز می‌شود.

مطالعات قبلی نشان می‌دهند که اضطراب مادران در دوران بارداری با کیفیت خلقی و رفتاری نوزاد ارتباط مستقیمی دارد.

در ادامه به شرح بیشتر این مطلب که آخرین مطالعه صورت گرفته در این زمینه به شمار می‌رود، می‌پردازیم.

یکی از محققان این مطالعه معتقد است که استرس غالبا به عنوان یک ساختار ثابت بررسی و در نظریه‌های مختلف، عاری از هر گونه تغییر شناخته می‌شود. به صورتی که یا کسی دچار اضطراب هست یا نیست! اضطراب دارای ابعاد متفاوتی است که ممکن است در هر فرد به صورت متفاوت بروز کند؛ پس نمی‌توان گفت هر کس به علائم شایع و پرتکرارتر استرس مبتلا نیست، به طور حتمی اضطراب ندارد.

استرس در زندگی روزانه بسیاری از جنبه‌های مهم را تحت تاثیر قرار می‌دهد و این مسئله یکی از جنبه‌های موثر در ایجاد روش‌های تحقیقاتی جدید به شمار می‌رود که به محققان کمک می‌کند بتوانند مطالعات دقیق‌تری بر این موضوع داشته باشند.

نظریه دیگری که در این تحقیق به دست آمده، این مفهوم را می‌رساند که مادران هنگامی که حتی با کوچک‌ترین استرس‌های روزانه دست و پنجه نرم می‌کنند، همزمان باعث می‌شوند کودکانشان در آینده احساسات منفی بیشتری داشته باشند.

درک بیشتر والدین از ماهیت اضطراب می‌تواند به مدیریت شرایط کمک کند. به عنوان مثال اگر مادر پیش از بارداری دچار استرس‌های بیش از اندازه باشد، با دانش صحیح از این مسئله، قبل از اقدام به باروری سراغ درمان می‌رود و از بروز اتفاقات منفی در آینده جلوگیری می‌کند.

پژوهشگران بیان کردند که سن ۳ ماهگی برای اندازه‌گیری احساسات منفی‌، یک شاخص اولیه محسوب می‌شود و طبیعی است که این مطالعه و بررسی باید تا سنین بالاتر هم ادامه یابد تا بتوان نظریه‌های قطعی و نهایی را اعلام کرد. آن‌ها همچنین شاخص دوم را سن ۳ سالگی تعیین کردند تا بدانند شرایط محیطی، تاثیرات منفی یا مثبتی طی این مدت در کودک ایجاد کرده است یا نه.

والدین می‌توانند کودکان را در بهبود شرایطشان یاری کنند و حتی اگر در دوران بارداری باعث ایجاد برخی احساسات ناخوشایند در فرزندشان شدند، با رفتارهای صحیح و ایجاد محیطی امن و آرام برای آن‌ها، قدمی به سوی رفع ناآرامی‌های روحی‌شان بردارند.

مطالعات نشان می‌دهند که پیوند مادر_فرزند و سیر تربیتی کودک مربوط به دوران پیش از تولد است. به صورتی که تمام رفتارهای مادر به شکل مستقیم بر جنین تاثیر می‌گذارد. به دلایل ذکر شده لازم است برای داشتن فرزندی با اضطراب کمتر، والدین بیشتر از خودشان مراقبت کنند.

منبع: northwestern

ترجمه: تکتم شریفی نژاد خبرنگار تحریریه جوان قدس

دیگر خبرها

  • هفت نکته برای کاهش وزن اگر فکر می‌کنید «ژن چربی» را دارید
  • ارائه بیش از ۱۰۰ خدمت رایگان برای بارداری سالم
  • مستند می‌تواند در گسترش فرزندآوری تاثیرگذار باشد/کنجکاوی اهالی روستا برای ساخت یک فیلم
  • دولتمردان باید میزان تصدی‌گری خود در عرصه اقتصاد را کاهش دهند
  • نقش مغفول مانده پدران در سلامت زنان و بارداری | تلویزیون با برنامه‌ «ماه‌ ترین» وارد شد
  • اگر مراقب خودتان باشید، فرزند سالم‌تری خواهید داشت/ خطرات استرس مادر بر جنین
  • (تصویر) یک نکته عجیب در عکس‌های جدید تتلو در دادگاه
  • مسکن مجاز در دوران بارداری
  • راهنمای انتخاب مانتو شلوار اداری در زمان بارداری
  • افسردگی پس از زایمان و ضرورت‌های درمانی و حمایتی