Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی یاسوج گفت:مگر می شود شهرستان گچساران قرمز باشد اما باشت زرد باشد؛ هیچ کاری را نباید کوچک شمرد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از صبح زاگرس پیش از ظهر امروز نشست ستاد کرونای شهرستان باشت با حضور بانشی معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی یاسوج در فرمانداری شهرستان باشت برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

فرماندار باشت در این نشست با بیان این که ویروس کرونا جهان را هم در بعد انسانی و هم در بعد اقتصادی تحت تاثیر خود قرار داده است، افزود؛ تلاشهای زیادی در شهرستان برای جلوگیری از شیوع کرونا در طول یکسال گذشته انجام شد و تلاشهای زیادی  در بحث بازار، اصناف و ادارات انجام شد، طرح شهید سلیمانی طرح بسیار خوبی بود و در سطح شهرستان انجام شد و هنوز این طرح ادامه دارد.

مسعود حسینی بیان کرد؛ برنامه هایی که ستاد ملی کرونا دارد با توجه به وضعیت شهرستان باید زودتر ابلاغ شود تا زودتر هر برنامه ای که بخواهیم آن را اجرا کنیم و باید تلاش کنیم تا وضعیت شهرستان را به حالت عادی برگردانیم.

وی گفت؛آمار شهرستان تا الان حدود۶هزار  تست گرفته شده است،۱۱فوتی در سطح شهرستان وجود دارد و تست حدود ۱۱۰۰ نفر مثبت اعلام شده است .

آرش حسنی سرپرست شبکه بهداشت باشت نیز گفت: شهرستان باشت با توجه به مناطق گردشگری که دارد قطعا مسافران زیادی به این شهرستان سفر می کنند و انتظار داریم که این مسیرها نیز مسدود شوند.

وی گفت:جاده های منتهی به اماکن متبرکه نیز مسدود شود، بعضی از ادارات نیز همکاری های لازم  را انجام نمی دهند.

شهردار باشت در حاشیه این جلسه گفت:نیروهای شبکه بهداشت باید در خط مقدم جبهه مبارزه با کرونا در سطح شهرستان باشند نه اینکه ما در جلوی شما قرار بگیریم و شما در پشت پرده بخواهید مدیریت کنید .

رجایی منفرد دادستان باشت در این نشست گفت؛ همه تلاش کردند تا کمترین آسیب به کشور ما وارد شود و دادستان بعنوان مدعی العموم می تواند به اموراتی که تخلفاتی صورت می گیرد ورود خواهد شد و دادستانی با تمام توان با کسانی که سلامت جامعه را به خطر می اندازد برخورد خواهد کرد،در بحث سلامت شهرستان هرگونه تخلفی صورت گیرد قطعا ورود خواهیم کرد و تذکرات لازم را خواهیم داد.

صالحی مدیرکل تعزیرات حکومتی در این جلسه گفت؛ استان کهگیلویه و بویراحمد در بین استانها کشور بهترین عملکرد را در بحث کرونا داشته است، پیک بسیار سختی را در پیش خواهیم داشت و بخشی از آن شهرستان گچساران با توجه به وضعیت خوزستان و مجاورت این شهرستان با استان خوزستان در بر گرفته است، صنوف باید بهترین عملکرد را در این زمینه داشته باشد.

بانشی معاون دانشگاه علوم پزشکی استان کهگیلویه و بویراحمد  در این جلسه گفت:بهترین کار در بحث کرونا و عملکرد را شهرستان باشت در بین شهرستانهای استان انجام داده است،و همه نیروها و ادارات پای کار بودند که من تشکر می کنم.

وی گفت؛در سطح  شهرستان ۱۱۰۰ نفر شناسایی شدند که ۱۱نفر فوتی داشته است، گول این رنگ بندی ها را نخورید مگر می شود که شهرستان گچساران قرمز باشد،ولی شهرستان باشت زرد باشد .

بانشی افزود؛شهر بوستان با توجه با مجاورت جاده ترانزیتی از خطر بیشتری برخوردار است، طرح شهید حاج قاسم سلیمانی بصورت محله محور با دقت بیشتری اجرا شود و محدویت های بیشتری لحاظ شود،شبکه بهداشت به تنهایی نمی تواند کنترل امورات را بدست بگیرند،باید دیگر نهادها نیز ما را در این امر یاری کنند.
معاون دانشگاه علوم پزشکی یاسوج گفت: رنگ بندی شهرستانها هنوز انجام نشده است اما مبنا شهرستان را رنگ قرمز شهرستان گچساران بگذارید هیچ کاری را نباید کوچک بشمارید.

 

انتهای پیام/

 

منبع: دانا

کلیدواژه: دانشگاه علوم پزشکی شهرستان گچساران شهرستان باشت شبکه بهداشت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۳۱۴۲۴۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تولید سالانه بیش از ۱۰۰ هزار تن یونجه در میاندوآب

رضا مقدم مدیر جهادکشاورزی میاندوآب در بازدید از مزارع یونجه این شهرستان گفت: بر اساس الگوی کشت ارائه شده از سوی سازمان جهادکشاورزی استان، امسال سطح زیر کشت محصول یونجه در این شهرستان بیش از ۷ هزار و ۵۰۰ هکتار است و بطور متوسط سالانه بیش از ۱۰۰ هزار تن یونجه تولید می‌شود.

وی افزود: میاندوآب با وجود دارابودن ۶۴ هزار رأس دام‌سنگین و ۴۰۴ هزار رأس دام‌سبک، یکی از قطب‌های مهم دامپروری استان محسوب می‌شود، از این‌رو کشت نباتات علوفه‌ای از جمله یونجه به‌منظور تولید و تأمین علوفه مورد نیاز احشام از دیرباز در این شهرستان مرسوم بوده به‌طوریکه در تولید علوفه دارای رتبه استانی و کشوری است.

مقدم ادامه داد: همچنین در راستای کنترل عوامل خسارت‌زا و تولید محصول سالم، با صدور اطلاعیه‌های پیش‌آگاهی و اطلاع‌رسانی گسترده در سطح روستا‌ها و فضای مجازی، تاکنون در سطح ۷ هزار و ۵۰۰ هکتار از مزارع یونجه، عملیات تلفیقی مبازره با آفت سرخرطومی انجام گرفته است.

وی با مطلوب ارزیابی‌کردن وضعیت مزارع یونجه شهرستان، هدف از این بازدید را بررسی نتایج کنترل و کاهش جمعیت آفت سرخرطومی در این مزارع برشمرد.

باشگاه خبرنگاران جوان مهاباد مهاباد

دیگر خبرها

  • آغاز به کار آزمایشی «سینما دانش» شهرستان قوچان 
  • امحای بیش از چهار تن مواد غذایی تاریخ گذشته در گلپایگان
  • روند عادی توزیع شیر در استان چهارمحال و بختیاری در حال انجام است
  • جذب ۷۰۰ نیروی جدید در شبکه بهداشت اصفهان
  • تولید سالانه بیش از ۱۰۰ هزار تن یونجه در میاندوآب
  • بی تحرکی، سلامت نوجوانان تیران را تهدید می‌کند
  • خسارت ۱۲۰ میلیاردی باران به زیرساخت‌های برق قشم‌
  • بهره مندی ۳۶ هزار کودک دزفولی از خدمات فلورایدتراپی
  • با «مثبت آموزش» در شبکه آموزش به روز باشید
  • شیرمردان و شیرزنان سپاهی در خط مقدم حراست از ایران