Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از آسوشیتدپرس دکتر رونان گلین، معاون مقام ارشد پزشکی ایرلند گفت این توصیه پس از آن انجام می‌شود که سازمان دارویی نروژ چهار مورد لخته شدن خون در بزرگسالان دریافت‌کننده واکسن آسترازنکا را گزارش کرد.

سه نفر پس از زدن واکسن آسترازنکا در نروژ دچار «علائم غیرمعمول» شدند

او گفت با اینکه هیچ رابطه قطعی میان این واکسن و این موارد بیماری وجود ندارد، مقامات بهداشتی ایرلند از سر احتیاط توصیه می‌کنند استقاده از این واکسن در کشور متوقف شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مقامات در دانمارک، نروژ و ایسلند نیز اقدامات احتیاطی مشابهی در مقابل واکسن کرونای آسترازنکا انجام داده‌اند.

آسترازنکا در بیانیه‌ای در روز یکشنبه اعلام کرد که «قصدش این است که اطمینان‌بخشی دوباره دربار بی‌خطر بودن واکسن کووید-۱۹ تولیدی‌اش را بر اساس شواهد آشکار علمی انجام دهد.»

این شرکت داروسازی انگلیسی-سوئدی گفت: «موضوع بی‌خطر بودن برای مردم همیشه در اولویت است. ما این موضوع را از نزدیک زیر نظر داریم، اما شواهد موجود نشان نمی‌دهد که واکسن علت این عوارض بوده است.»

این شرکت می‌گوید بازبنی داده‌های مربوط به بی‌خطر بودن در بیش از ۱۷ میلیون نفری که واکسن آسترازنکا را در اتحادیه اروپا و بریتانیا دریافت کرده‌اند، «هیچ شاهدی درباره افزایش خطر آمبولی ریوی، لخته شدن خون در وریدهای عمیقی (DVT) یا کاهش شمار پلاکت‌های خون (ترومبوسیتوپنی) در هیچ گروه سنی، در هیچ جنست، در هیچ محموله واکسن یا در هیچ کشور خاصی را نشان نمی‌دهد.»

سازمان جهانی بهداشت و سازمان دارویی اتحادیه اروپا قبلا گفته بودند که هیچ رابطه‌ای میان این واکسن و افزایش خطر دچار شدن به لخته خون وجود ندارد.

کد خبر 590687 برچسب‌ها كروناويروس واکسن واکسن کرونا

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: كروناويروس واکسن واکسن کرونا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۳۱۷۴۴۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ساخت واکسنی که می تواند با هر گونه ویروسی مبارزه کند

به گزارش خبرنگار مهر به نقل از مدیسن نت، به گفته محققان، این واکسن‌های جدید ویروس‌ها را با استفاده از پاسخی متفاوت به عفونت نسبت به آنچه که توسط واکسن‌های فعلی ایجاد می‌شود، هدف قرار می‌دهند.

واکسن جدید به جای آموزش به سیستم ایمنی برای ایجاد آنتی بادی برای مبارزه با یک ویروس خاص، در عوض به بدن یاد می‌دهد که پروتئین‌های RNA سیگنال‌دهنده کوچکی ایجاد کند که انتشار ویروسی مضر را متوقف می‌کند.

محققان استدلال می‌کنند که این رویکرد جدید می‌تواند توسعه واکسن فعلی را متحول کند، که در آن متخصصان واکسن‌هایی را بر اساس پیش بینی‌هایی ایجاد می‌کنند که کدام گونه‌های آنفلوانزا و کووید احتمالاً عفونی ترین هستند.

در عوض، این واکسن‌های تقویت‌کننده RNA باید در برابر همه سویه‌های یک ویروس خاص مؤثر باشند.

«رونگ های»، محقق ارشد و ویروس شناس دانشگاه کالیفرنیا، گفت: «آنچه که می‌خواهم در مورد این استراتژی واکسن تأکید کنم این است که این واکسن به طور گسترده برای هر تعدادی از ویروس‌ها قابل استفاده است، به طور گسترده در برابر هر نوع ویروس مؤثر است و برای طیف گسترده‌ای از مردم بی خطر است.»

های در بیانیه خبری دانشگاه افزود: «این روش می‌تواند واکسنی جهانی باشد که ما به دنبال آن بوده ایم.»

به طور سنتی، واکسن‌ها از ویروس مرده یا زنده اما تغییر یافته برای تحریک پاسخ ایمنی بدن استفاده می‌کنند. این پاسخ ایمنی به بدن می‌آموزد که چگونه میکروب را بشناسد و آنتی بادی‌هایی تولید کند که به طور خاص آن میکروب را هدف قرار داده و از بین ببرد.

به گفته محققان، واکسن جدید همچنین از یک نسخه زنده و اصلاح‌شده ویروس استفاده می‌کند، اما متکی به پاسخ ایمنی سنتی بدن که باعث ایجاد آنتی‌بادی‌ها می‌شود، نیست.

در عوض، این واکسن‌ها به بدن یاد می‌دهند که با استفاده از پروتئین‌های سیگنال‌دهنده RNA هدف، در تکثیر ویروسی دخالت کند.

محققان گزارش می‌دهند که یکی از این واکسن‌هایی که برای ویروس موشی به نام Nodamura ساخته شد، موش‌های آزمایشگاهی را حداقل به مدت ۹۰ روز از دوزهای کشنده ویروس محافظت می‌کند. ۹ روز عمر موش تقریباً معادل یک سال انسان است.

کد خبر 6081573

دیگر خبرها

  • اولین روز اردیبهشت؛ کیفیت هوا قابل قبول است
  • پدرشهید والامقام منصور دهقانی به فرزند شهیدش پیوست
  • تسهیل امر زیارت، تکلیف مدیریت شهری در مشهد است/ باید برای هر تدبیر شهری، پیوست فرهنگی تعریف کنید
  • تکلیف مدیریت شهری در مشهد ایجاد زائرسرا‌های ارزان قیمت است
  • ساخت واکسنی که می تواند با هر گونه ویروسی مبارزه کند
  • شهادت جانباز ۷۰ درصد کلیوند عباسی در اهواز
  • تاسیس بانک مشترک ایران-پاکستان فعلا معلق مانده است
  • آلوده‌ترین کشورهای جهان در سال ۲۰۲۳
  • سوییس به معاهده آرتمیس پیوست
  • نخست وزیر ایرلند: اسرائیل انتقام را جایگزین منطق کرده است