Web Analytics Made Easy - Statcounter

محمدی توسعه اورژانس اجتماعی را منطبق بر آسیب‌های اجتماعی منطقه و سکونت گاه‌ها اعلام کرد و گفت: ۴ پایگاه خدمات اجتماعی، در سکونتگاه‌های غیر رسمی استان فعال است.

به گزارش خبرگزاری شبستان و به نقل از بهزیستی زنجان، مدیرکل بهزیستی استان زنجان در مراسم تقدیر از کارشناسان نمونه اورژانس اجتماعی که به صورت ویدئو کنفرانس با حضور وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی و معاون امور زنان و خانواده رییس جمهور برگزار شد، اظهار کرد: در حال حاضر اورژانس اجتماعی و خودروی خدمات سیار در شهرستانهای زنجان، ابهر، خرمدره، خدابنده و طارم آماده ارائه خدمات و مداخله در بحران و کمک به افراد در معرض آسیب و آسیب دیده اجتماعی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

محمد محمدی اظهار کرد: برنامه اورژانس اجتماعی تلفیقی از مداخله در بحران‌های، فردی، خانوادگی و اجتماعی، خط تلفن اورژانس اجتماعی ۱۲۳، خودروهای خدمات سیار اورژانس خدمات اجتماعی و پایگاه خدمات اجتماعی است.

 

مدیرکل بهزیستی استان زنجان گفت: خط تلفن اورژانس اجتماعی ۱۲۳ از ابتدای سال جاری پاسخگوی نزدیک به ۴ هزار تماس تلفنی هم استانی‌های بوده است و بهزیستی توانسته است خدمات تخصصی خود را در اختیار آنها قرار دهد و دستیابی سریع به آمار و اطلاعات و امکان گزارش‌گیری های مستمر به منظور استفاده در تصمیم گیری های دوره‌ای یا کلان از مزایای سامانه اورژانس اجتماعی است.

 

محمدی تاکید کرد: مداخلات بهزیستی می‌تواند در توانمندسازی افراد در معرض آسیب و آسیب دیده اجتماعی و بازگشت آنها به زندگی سالم نقش مهمی را ایفا کرده و بسیاری از خشونت‌های خانگی و آسیب‌های اجتماعی با مداخله تیم کارشناسی خط ۱۲۳ و خدمات سیار مرتفع می‌گردد.

 

وی افزود: ارائه خدمت در اورژانس اجتماعی به دو شکل خودمعرف و ارجاعی (از سوی خط اورژانس اجتماعی ۱۲۳، خدمات سیار اورژانس اجتماعی، سایر مراکز بهزیستی، مراجع قضایی، نیروی انتظامی و سایر نهادهای دولتی و غیر دولتی) و به شکل سرپایی و نگهداری است.

 

مدیرکل بهزیستی استان زنجان ابراز داشت: خدمات مددکاری، روان شناسی، تربیتی، حقوقی، فرهنگی و آموزشی از جمله خدمات اورژانس اجتماعی است که بازگشت به خانواده از مهمترین اهداف آن است ولی در صورت نیاز آسیب دیدگان اجتماعی به مراکز زیر مجموعه امور آسیب دیدگان اجتماعی با توجه به شرایط مراجع (مراکز خانه سلامت، بازپروری زنان آسیب دیده اجتماعی و… ارجاع می‌شوند.

 

محمدی گفت: خط تلفن ۱۲۳ بهزیستی استان زنجان همه روزه و بصورت ۲۴ ساعته آماده دریافت تماس‌های عموم و مداخله در بحران است.

 

پایان پیام/73

منبع: شبستان

کلیدواژه: مدیرکل بهزیستی استان زنجان سکونتگاه غیر رسمی بهزیستی استان زنجان بهزیستی استان زنجان اورژانس اجتماعی خدمات اجتماعی خدمات سیار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۳۱۹۵۶۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

«مشهد مهربان»؛ ظرفیتی ارزشمند برای کاهش آسیب‌های اجتماعی

رئیس کمیسیون فرهنگی و اجتماعی شورای اسلامی شهر مشهد مقدس گفت: بهره‌گیری از ظرفیت‌های مردمی و پویش «مشهد مهربان»، ظرفیت‌ ارزشمندی برای کاهش آسیب‌های اجتماعی است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از خراسان‌رضوی، سومین دوره پویش «مشهد مهربان» با هدف آزادسازی زندانیان نیازمند جرایم غیرعمد، شب گذشته با اجرای مراسم سنتی گلریزان در گود زورخانه ورزش‌های باستانی مجموعه کارگران مشهد آغاز شد.

در ابتدای این مراسم، ورزشکاران باستانی با توسل به اهل‌بیت (ع) به اجرای ورزش‌های باستانی پرداختند و پس از آن نیز بنا به یک سنت دیرین، مراسم گلریزان به نیت آزادی زندانیان نیازمند جرایم غیرعمد برگزار شد.

هدف اصلی این پویش، همراه‌سازی مردم و فرهنگ‌سازی در سطح جامعه است

محمدرضا قلندر شریف، شهردار مشهد در ابتدای این مراسم، اظهار کرد: همت شورای اجتماعی محلات مشهد و همراهی استانداری خراسان‌رضوی، دادگستری استان و فرمانداری مشهد برای حمایت از این حرکت، بسیار قابل تقدیر است.

وی افزود: مدیریت شهری تلاش می‌کند با بهره‌گیری از ظرفیت شورای اجتماعی محلات، زمینه آزادی تعدادی از زندانیان غیرعمد را توسط خود مردم فراهم کند.

قلندرشریف خاطرنشان کرد: این پویش، یک بار قبل از آغاز سال تحصیلی به منظور تأمین هزینه افرادی که به دلیل مشکلات مالی از تحصیل بازمانده‌اند، برگزار می‌شود، دومین پویش نیز مربوط به آزادسازی زندانیان جرایم غیرعمد است که از میلاد امام حسن مجتبی (ع) آغاز شده است و تا میلاد امام رضا (ع) ادامه دارد.

وی افزود: در سال اول برگزاری این پویش، چهار هزار نفر مشارکت کردند که این تعداد در سال گذشته به ۲۲ هزار نفر رسید و امیدواریم در سال‌جاری نیز تا ۱۰۰ هزار نفر را پای کار این پویش مردمی بیاوریم.

شهردار مشهد تاکید کرد: هدف اصلی این پویش، همراه‌سازی مردم و فرهنگ‌سازی در سطح جامعه است.

بازگشت ۷۰۰ کودک بازمانده از تحصیل به مدرسه

حجت‌الاسلام حسن منصوریان، عضو شورای اسلامی شهر مشهد نیز در ادامه این مراسم گفت: در حکمت ۱۳۸ نهج‌البلاغه، امام‌علی (ع) می‌فرمایند: «کسی که یقین به پاداش و عوض داشته باشد، در بخشش سخاوت به خرج می‌دهد»

وی افزود: بر اساس این فرمایش، اگر به روز جزاء ایمان داریم، در بخشش هم باید رفتار کریمانه داشته باشیم.

حجت‌الاسلام منصوریان با بیان اینکه شورای ششم، در ابتدای فعالیت خود، آمار و ارقام آسیب‌های اجتماعی در مشهد مقدس را نگران‌کننده دید، تصریح کرد: برهمین اساس، جلسات متعددی با حضور نخبگان برگزار کردیم تا این آمار به حداقل برسد، با این نگاه، باشگاه‌های مختلف را تشکیل دادیم و از ظرفیت‌های مردمی بهره گرفتیم.

رئیس کمیسیون فرهنگی و اجتماعی شورای اسلامی شهر مشهد مقدس تصریح کرد: با تکیه بر ظرفیت‌های مردمی و شوراهای اجتماعی محلات، ۷۰۰ کودک بازمانده از تحصیل به مدرسه بازگشتند.

حجت‌الاسلام منصوریان گفت: بازگشت ۷۰۰ کودک به مدرسه یعنی کاهش کودکان کار، کاهش زباله‌گردی و خشونت در شهر.

وی با اشاره به آغاز پویش «مشهد مهربان»، افزود: باید توجه داشته باشیم که فقرا از مال و اندوخته ما، سهم دارند، از اعضای شورای اجتماعی محلات تقدیر و تشکر می‌کنم که بدون بهره‌گیری از بودجه‌های دولتی، اتفاقات ارزشمندی رقم زدند.

به گزارش ایمنا در سال گذشته، پویش مشهد مهربان با انجام بیش از ۲۲ هزار تراکنش و آزادی ۴۰ زندانی جرایم غیرعمد و مالی پایان پیدا کرد.

کد خبر 739825

دیگر خبرها

  • کاهش ۵۳ درصدی سرقت در آبادان
  • بررسی خدمات پایگاه‌های هلال احمر اردکان
  • «مشهد مهربان»؛ ظرفیتی ارزشمند برای کاهش آسیب‌های اجتماعی
  • آرزوهای مددجویان و نیازمندان را برآورده کنید!
  • زنجان نیازمند احداث پایگاه‌های امداد و نجات بیشتری است
  • خدمات دهی اورژانس اجتماعی بهزیستی خوزستان به مردم و مسافران
  • ارائه خدمات رایگان به آسیب دیدگان در مراکز بهزیستی
  • ریشه بیشتر آسیب‌های اجتماعی در استان اعتیاد و مشکلات معیشتی است
  • ارائه خدمات به ۷۰ هزار نفر تحت پوشش بهزیستی در کردستان
  • اثرگذاری خدمات شهرداری قم در کاهش آسیب‌های اجتماعی