Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها - رئیس سازمان صمت کردستان گفت: امسال ۱۷۰ میلیارد تومان تسهیلات جهت رفع مشکلات و موانع فعالیت‌های اقتصادی در استان تخصیص یافت. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از  سنندج ، محمد دره‌وزمی ظهر امروز در چهل و چهارمین نشست شورای گفتگوی دولت و بخش خصوصی که در محل استانداری کردستان برگزار شد، با اشاره به اینکه توسعه اتفاقی نیست، اظهار داشت: توسعه یک فرایند، روند و پروسه‌ای است که نیازمند ملزومات خاص خود است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه یکی از الزامات توسعه، گسترش و توسعه ذهن‌های افراد است، گفت: متأسفانه کرونا محدودیت‌های خاصی را ایجاد کرده است.

رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان کردستان با ذکر اینکه دولت همواره به بخش خصوصی اعتقاد داشته و دارد، گفت: باور داریم که توسعه با بخش خصوصی و تسهیل‌گری دولت محقق می‌شود.

وی با تأکید بر اینکه اگر واحد تولیدی در کردستان توجیه اقتصادی داشته اما بی‌دلیل تعطیل شود، بایستی تب کرد، به رصد و پایش واحدهای تولیدی اشاره کرد و گفت: در استان کردستان هیچ واحد تولیدی وجود ندارد که بایستی کار کند، اما تعطیل شده باشد.

اذعان سازمان صمت به مشکلات صنعت کردستان؛ چرخ صنعت لنگ می‌زنداذعان استاندار کردستان به ناتوانی دولت در تأمین نهاده‌های اصلی و مایحتاج مردم

دره‌وزمی با اعلام اینکه امسال 170 میلیارد تومان تسهیلات جهت رفع مشکلات و موانع فعالیت‌های اقتصادی در استان تخصیص یافت، ادامه داد: با افتخار در کنار بخش خصوصی ایستاده‌ایم و آنان را در گذر از مشکلات یاری می‌کنیم. 

وی با ذکر اینکه ما در جنگ اقتصادی هستیم و تحریم عارضه‌هایی دارد، خطاب به اصحاب رسانه گفت: جفاست که در این شرایط با اعلام اخبار غلط بر ناامیدی مردم دامن بزنیم و این اقدام بخشودنی نیست.

رئیس سازمان صمت استان کردستان با تقدیر از فعالان اقتصادی بخش خصوصی، خاطرنشان کرد: امید است که فرصتی جهت برپایی نمایشگاه بین‌المللی فعالان اقتصادی در کردستان برگزار شود.

دره‌وزمی یکی از ملزومات توسعه کردستان را راه‌اندازی تالار موسیقی در شهر سنندج به عنوان شهر خلاق موسیقی دانست و یادآور شد: این اقدام می‌تواند سنندج را در مسیر توسعه متوازن با ظرفیت‌های موجود قرار دهد.

انتهای پیام/481/ ع

منبع: تسنیم

کلیدواژه: بخش خصوصی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۳۲۲۳۷۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تدوین سند چشم‌انداز توسعه حمل‌ونقل استان گلستان

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان گلستان با اشاره به تدوین سند چشم انداز توسعه حمل و نقل، گفت: سند چشم انداز توسعه حمل و نقل استان گلستان با ابلاغ استاندار اجرایی می‌شود. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از گرگان، ، عادل مصدقی ظهر امروز در جمع مدیران استانی با اشاره به نهایی شدن مراحل اولیه آغاز سند چشم‌انداز توسعه استان، اظهار داشت: این سند با ابلاغ چارت‌های تفصیلی آن توسط استاندار، رسمیت  یافته و پیاده‌سازی آن با مشارکت خصوصی و دولتی با افق 1404 آغاز می‌شود.

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان گلستان افزود: سند چشم‌انداز توسعه حمل و نقل از جمله 30 سند توسعه‌ای استان گلستان است که در قالب برنامه‌هایی بلند مدت که به‌طور فصلی اجرا خواهد شد، تنظیم و تدوین و در آن بر استفاده از منابع موجود و خلاقیت‌های سازمانی تاکید شده است.

وی با بیان اینکه محور اصلی و کلیدی این سند؛ ترانزیت بین‌المللی است، تصریح کرد: مگا پروژه کریدور شمال به جنوب، جاده نفت و مسیر ترانزیتی اینچه برون از مهمترین محورهای دیده شده در این سند برای توسعه ترانزیت و حمل و نقل بین‌الملل در سطوح ملی و استانی است.

مصدقی ادامه داد: زنجیره ترانزیت، ساخت و ساختمان، گردشگری و سایر ذی‌نفعان سازمانی بخش‌های خصوصی و دولتی به‌طور مجزا و تلفیقی در این سند دیده شده‌اند.

رشد 54 درصدی ترانزیت استان گلستان

وی بیان کرد: مبنا و اولویت‌های سازمانی این سند، افزایش درآمدهای سرانه، اشتغال‌زایی و رفع فقر اقتصادی و فرهنگی استان با توسعه فعالیت‌های حمل و نقلی در بخش های خصوصی و دولتی است.

مصدقی ادامه داد: رشد 54 درصدی ترانزیت استان در چند سال اخیر، استفاده از این پهنه جغرافیایی کشور را در مسیر توسعه اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی و  توسعه فعالیت‌های ترانزیتی؛ این طلای نوین هزاره سوم در حوزه کسب و کار؛ به‌عنوان بازاری بین‌المللی فراهم کرده تا خرید و فروش  و صدور کالاها و خدمات را بهتر از گذشته در این بخش مهم اقتصادی محقق کند.

وی با بیان اینکه تدوین سندهای جامع توسعه یکی از سرمایه‌گذاری‌های بلندمدت است، گفت: سهم 12 درصدی ترانزیت موجود به توسط بخش خصوصی بخصوص در ترانزیت های ورودی؛ زنجیره‌ای را در این سند فراهم ساخته تا همه حلقه‌های تولید و فعالیت‌های اقتصادی برای خدمات‌دهی موثرتر فراهم شوند.

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای گلستان یادآورشد: برای رسیدن به مقاصد نهایی و برنامه‌ریزی‌ها و استراتژی‌های سند توسعه حمل و نقل؛ همراهی سازمان‌ها و نهادهای خصوصی و اتحادیه‌ها و شرکت‌ها و انجمن‌های خصوصی و دولتی و مشاورین؛ به گونه‌ای تنظیم و تدوین شده  که با پیاده‌سازی این چشم‌انداز، شکاف‌های موجود مدیریتی بین حوزه اختیار و مسئولیت تکمیل خواهد شد.

انتهای پیام/581/

دیگر خبرها

  • تدوین سند چشم‌انداز توسعه حمل‌ونقل استان گلستان
  • بسترسازی برای پرداخت کلیه تسهیلات خرد بانک توسعه تعاون از طریق تی تی پلاس
  • چتر حمایتی بانک کشاورزی بر سر کشاورزان کردستانی + فیلم
  • خاندوزی: یکی از اولویت‌های ما حل موانع پرداخت بدهی‌های کشور است
  • پرداخت ۱۳۳ میلیارد تومان تسهیلات قرض الحسنه به نیازمندان کردستانی 
  • پرداخت 133 میلیارد تومان تسهیلات قرض الحسنه به نیازمندان کردستانی
  • پرداخت ۱۳۳ میلیارد تومان تسهیلات قرض الحسنه به نیازمندان کردستانی
  • ۴۹ درصد تسهیلات تبصره ۱۸ در خراسان جنوبی جذب شد
  • آفریقا سرزمین فرصت‌ها برای شرکت‌های یزدی
  • وعده شناسایی و رفع موانع واگذاری سهام ایران خودرو و سایپا