Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «نماینده»
2024-04-24@10:45:31 GMT

کمبود مرغ ناشی از شبکه توزیع ناکارآمد است

تاریخ انتشار: ۲۵ اسفند ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۱۳۲۵۵۷۱

کمبود مرغ ناشی از شبکه توزیع ناکارآمد است

به گزارش «نماینده» عزت اله اکبری تالارپشتی در تشریح نشست ویژه و مشترک کمیسیون های صنایع و معادن، اقتصادی و کشاورزی که امروز با حضور وزرای صمت و جهاد کشاورزی برگزار شد، گفت: این نشست به منظور اخذ تدابیر ویژه برای برای ساماندهی بازار به ویژه تنظیم بازار مرغ در آستانه عید نوروز تشکیل شد.

نماینده مردم تهران، شمیرانات، ری، اسلامشهر و پردیس افزود: حدود ۴ ماه قبل وزرای صمت و جهاد کشاورزی توافقاتی مبنی بر تقسیم وظایف در حوزه تنظیم بازار انجام دادند اما آقای روحانی این توافق را کنسل کرد و شرایط کنونی بازار را رقم زد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با طرح این پرسش که آیا آقای روحانی به دنبال حل مشکلات مردم است یا درصد است با گرونگیری ممعیشت مردم، جامعه را با مشکل روبه رو کند، اضافه کرد: در صورتی که توافق وزرا عملیاتی می شد، شرایط کنونی ایجاد نمی شد.

این نماینده مردم در مجلس یازدهم با بیان اینکه رئیس جمهور بدون ارائه پیشنهاد جایگزین، توافق وزرا را کنسل کرد، ادامه داد: رئیس دولتی که ادعای تعامل با دنیا را دارد، باید به این نکته توجه کند که سایر کشورها عملکرد در حوزه مدیریت بازار مرغ و تخم مرغ و تشکیل صف‌های طولانی را نظاره می‌کند.

رئیس کمیسیون صنایع و معادن با اشاره به صحبت‌های وزیر جهاد کشاورزی در این نشست، یادآور شد وی مدعی بود که میوه و مرغ به میزان کافی در کشور موجود است، با توجه به این صحبت مشخص است که مشکل اصلی در شبکه توزیع است؛ دلالان وارد میدان شده به دلیل بی برنامگی رئیس دولت و مشکلات کنونی را رقه زده اند.

منبع: نماینده

کلیدواژه: بازار رئیس کمیسیون صنایع و معادن قیمت مرغ

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت namayande.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «نماینده» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۳۲۵۵۷۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تولید ماهیانه شیر خشک به ۲۰ هزار تن رسید

سیاوش سلیمی در گفت و گو با باشگاه خبرنگاران جوان، گفت: بنابر آمار در فروردین ماه ۱۸ تا ۲۰ هزار تن شیر خشک تولید می شود.

به گفته او، دامداران خواستار افزایش قیمت شیر خام هستند که امیدواریم اصلاح قیمت منطقی باشد، از این رو باید منتظر ماند و دید که وزارت جهاد و سازمان حمایت به چه نتیجه ای می رسد.

سلیمی دپوی کنونی شیر خشک در کارخانجات را بیش از ۴۵ هزار تن اعلام کرد و افزود: با توجه به کاهش قدرت خرید خانوار، شیرخام بیشتری روانه کارخانجات شیرخشک می شود.

رئیس انجمن تولیدکنندگان شیرخشک صنعتی ادامه داد: بنابر آمار به طور معمول ماهانه ۹ تا ۱۰ هزار تن شیر خشک صادر می شود. سال گذشته مجموع صادرات ۱۲ ماهه شیر خشک حدود ۱۰۰ هزار تن بوده است.

او قیمت کنونی هر کیلو شیر خشک در بازارهای جهانی را ۲ دلار اعلام کرد و گفت: علی رغم پیگیری های مکرر، هنوز تعرفه گمرکی اصلاح نشده است که براین اساس صادرکنندگان رغبتی به صادرات ندارند.

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی صنعت ، تجارت و کشاورزی

دیگر خبرها

  • فروش نوکیای تقلبی حرام است!
  • تاثیر ۲۰ درصدی روغن موتور در رشد قیمت کرایه حمل و نقل
  • کمبود نقدینگی از مهم‌ترین مسائل توزیع برق مرکزی
  • مخالفت با ارجاع گزارش وضع بازار دارو به قوه قضاییه
  • پخت نان کامل به صورت نمونه در تعدادی از نانوایی‌ها
  • بررسی دلیل کمبود و گرانی دارو در دستور کار نمایندگان قرار گرفت
  • بررسی کمبود و گرانی دارو در مجلس/اسامی متاخران جلسه
  • ذخیره کالا‌های اساسی مردم گیلان
  • تولید ماهیانه شیر خشک به ۲۰ هزار تن رسید
  • تاکید رئیس جهاد کشاورزی آذربایجان غربی برافزایش مشارکت مردم درصیانت از اراضی