Web Analytics Made Easy - Statcounter

وزارت امور خارجه و مهاجران اردن، افتتاح سفارت کوزوو در بیت المقدس را که دیروز (یکشنبه) انجام شد، به شدت محکوم کرد.

به گزارش برنا به نقل از شبکه المملکه، وزارت امور خارجه و مهاجران اردن امروز (دوشنبه) با صدور بیانیه ای افتتاح سفارت کوزوو در قدس اشغالی را محکوم کرد.  

در این بیانیه که توسط «ضیف الله علی الفائز» سخنگوی وزارت امور خارجه اردن قرائت شد، این وزارتخانه، افتتاح سفارت کوزوو در بیت المقدس را اقدامی مردود و محکوم دانست و اضافه کرد: این اقدام، نقض آشکار و عمیق قوانین و قطعنامه‌های بین المللی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

وزارت امور خارجه اردن تصریح کرده که هر اقدام یا تصمیم با هدف تغییر وضعیت شهر قدس یا وضعیت قانونی آن باطل و غیرقانونی است و هیچگونه تاثیر قانونی ندارد.  

اردن، دستیابی به صلح عادلانه و همه جانبه را تنها راه دستیابی به راه حل دو کشور مبتنی بر مصوبات قانونی بین المللی که کشور مستقل و دارای حاکمیت ملی فلسطین را بر اساس مرزهای چهارم ژوئن ۱۹۶۷ به پایتختی قدس شرقی می‌شناسد، دانست.  

«حازم قاسم» سخنگوی جنبش مقاومت اسلامی (حماس) نیز امروز افتتاح سفارت کوزوو در قدس اشغالی را به شدت محکوم کرد.  

پایگاه اطلاع رسانی حماس به نقل از وی اضافه کرد که افتتاح سفارت کوزوو در بیت المقدس نقض آشکار همه قطعنامه‌های بین المللی و عهدنامه‌های بشردوستانه و تعصب آشکار به اشغالگران صهیونیست است.  

وی اظهار داشت که این تصمیم توسط کشوری مانند کوزوو در پی تشویق اقدامات عادی‌سازی روابط با اشغالگران که توسط برخی طرف‌های عربی صورت گرفته است، انجام شد.  

سخنگوی حماس تاکید کرد که شهر قدس، فلسطینی و در سایه هویت عربی اصیل آن باقی خواهد ماند و بیان کننده آن است که تمام تلاش‌های اشغالگران واقعیت‌های تاریخ را هرگز تغییر نخواهد داد.  

پیش از این نیز دبیرکل اتحادیه عرب، به رسمیت شناختن قدس اشغالی به عنوان پایتخت رژیم صهیونیستی توسط دولت «کوزوو» را به شدت محکوم و افتتاح سفارت این کشور در این شهر را غیرقانونی دانست.  

به گزارش شبکه‌ اطلاع‌رسانی «الیوم السابع" مصر، «أحمد أبو الغیط» تاکید کرد که این تصمیم [کوزوو]، مغایر قانون و نقض قوانین بین‌المللی که شهر قدس را اشغالی و آن را قلمرو رژیم اشغالگر نمی‌داند و انتقال سفارتخانه‌ها به آن را ممنوع کرده است، می‌باشد.  

کوزوو پس از آنکه از سوی رژیم صهیونیستی به رسمیت شناخته شد، سفارت خود را در قدس اشغالی رسما افتتاح کرد.

وزارت خارجه کوزوو یکشنبه هفته جاری در بیانیه‌ای اعلام کرد که سفارت این کشور در یک مراسم مختصر با برافراشته شدن پرچم کوزوو در ساختمان سفارتخانه در بین المقدس افتتاح شد.

صربستان استقلال کوزوو را به رسمیت نشناخته و آن را بخشی از خاک خود می‌داند. به همین دلیل، کوزوو نتوانسته است به عضویت سازمان ملل در آید، اما بسیاری از کشورهای غربی آن را به رسمیت شناخته‌اند.

رژیم صهیونیستی و کوزوو بیش از یک ماه پیش طی مراسمی که به صورت ویدئو کنفرانس و با حضور «گابی اشکنازی» وزیر امور خارجه رژیم صهیونیستی و «میلزا هارادیناج استوبلا» وزیر امور خارجه کوزوو برگزار شد، توافقنامه‌ای برای برقراری روابط دیپلماتیک امضا کردند.  

«دونالد ترامپ» رئیس جمهوری سابق آمریکا در سپتامبر سال ۲۰۲۰ اعلام کرد که کوزوو و اسرائیل برای عادی‌سازی روابط بین خود توافق کرده‌اند.

کمیسیون اروپا چندی پیش با انتقاد از این تصمیم کوزوو بر موضع این اتحادیه که مطابق با قطعنامه ۴۷۸ شورای امنیت است از کشورهای عضو خواسته تا سفارت خود را از شهر اشغال‌شده قدس خارج سازند.

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: بیت المقدس افتتاح سفارت کوزوو وزارت امور خارجه رژیم صهیونیستی بیت المقدس بین المللی قدس اشغالی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۳۲۶۵۵۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رأی الیوم:حاکمیت اردن استمرار جغرافیای راهبردی رژیم صهیونیستی است

به گزارش خبرگزاری مهر، روزنامه اینترنتی رای الیوم در مقاله‌ای به بررسی عملکرد حاکمیت اردن در توجیه مشارکت خود برای عملیات حفاظت از رژیم صهیونیستی در برابر پهپادها و موشک‌های ایران پرداخته و نوشت که این اقدام در شرایطی صورت گرفت که رژیم صهیونیستی ملت بی‌پناه فلسطین را زیر اشغال خود نگه داشته و اقدام اردن جنجال زیادی را در منطقه ایجاد کرد.

به نوشته این روزنامه، این اقدام در حالی بود که هیچ شبهه‌ای در خصوص مشروعیت و قانونی بودن حمله ایران وجود نداشت و این حمله به عنوان واکنش تهران در حمله تروریستی رژیم صهیونیستی صورت گرفته و بر اساس منشورهای سازمان ملل متحد به عنوان دفاع از خود به شمار می‌رفت و مبنایی کاملاً قانونی داشت. علاوه بر اینکه اردن و فلسطین هیچ منفعتی از رهگیری موشک‌ها و پهپادهای ایرانی و ساقط کردن آن نداشت، بلکه این اقدام خطری برای اردن به شمار می رفت و احتمال داشت موشک‌ها بر فراز اردن منفجر شوند. این در حالی بود که تهران پیش از این، موضوع حمله را به امان اطلاع داده بود و بر اساس عرف قوانین بین‌المللی، موشک‌هایی که از حریم هوایی یک کشور عبور می‌کنند، برای کشور مذکور نیروهای متخاصم به شمار نمی‌آیند.

این گزارش تاکید می‌کند که این اقدام یک خنجر از پشت برای ارتش عربی سوریه به شمار می‌رود که به جای اینکه از اراضی و مقدسات و مسجد الاقصی حمایت کند، در کنار رژیم اشغالگر قدس قرار گرفت، غم انگیزتر اینکه این اتفاق در شرایطی صورت گرفت که رژیم صهیونیستی به نسل کشی و جنایت در غزه ادامه می دهد و حریم هوایی و زمینی اردن را برای حمایت از خود نقض می کند، به همین علت، با این اقدام، می توان اردن را استمرار جغرافیای راهبردی رژیم صهیونیستی ارزیابی کنیم.

حال می توان این سناریو را بررسی کرد که اگر رژیم صهیونیستی حمله‌ای علیه ایران انجام می‌داد و پرتابه‌های انفجاری این رژیم از آسمان اردن عبور می کردند، آیا حاکمیت این کشور به نیروهای ایرانی و عربی و کشورهای مسلمان اجازه می‌داد که برای حفاظت از ایران وارد حریم هوایی این کشور شوند؟ طبعاً این اتفاق نمی افتاد و این باعث می شود هر اردنی یا مسلمان به جانبداری اردن از رژیم صهیونیستی پی ببرد و بداند که حاکمیت اردن از سرزمین این کشور برای منازعه ضد یک کشور اسلامی استفاده کرده و آن را به نفع رژیم تروریست و غاصب صهیونیستی به کار گرفته است.

پادشاهی اردن علاوه بر مشارکت در این عملیات، سرزمین خود را برای حمایت از رژیم صهیونیستی به کار گرفته است تا صهیونیست‌ها بتوانند تمامی پتانسیل انسانی و مالی خود را برای ایجاد کشتار در غزه به کار گیرند.

این مقاله ضمن درخواست برای باقی ماندن اردن و ملت آن در ریشه های عربی خود خواستار رعایت منافع عالی این کشور شد و گفت که حاکمیت اردن باید بدانند که رژیم صهیونیستی منافع عالی اردن را هدف قرار داده و تخاصم با این رژیم هزینه‌هایی بسیار کمتر از سازش با آن دارد و آرمان فلسطین یک موضوع اردنی نیز به شمار می رود و رژیم صهیونیستی علاوه بر فلسطین، اردن را نیز بارها هدف قرار داده است.

کد خبر 6087616

دیگر خبرها

  • محکومیت حمله اسرائیل به سفارت ایران در نشست بریکس
  • افتتاح سرکنسولگری ارمنستان در تبریز | تصمیم کشور همسایه بعد از اقدام ایران
  • چشم‌پوشی سفارت ایران در پاریس از پیگیری قضایی تبعه ایرانی حمله کننده به بخش کنسولی
  • چشم پوشی سفارت ایران در پاریس از پیگیری قضایی عامل حمله کننده به سفارت
  • ایران حکم دادگاه کیفری فدرال آرژانتین درباره پرونده آمیا را محکوم کرد
  • چشم پوشی سفارت ایران در پاریس از پیگیری قضایی فرد حمله کننده
  • رأی الیوم:حاکمیت اردن استمرار جغرافیای راهبردی رژیم صهیونیستی است
  • افغانستان جنایات رژیم صهیونیستی در بیمارستان ناصر را محکوم کرد
  • تظاهرات مردم اردن در اطراف سفارت رژیم صهیونیستی+ فیلم
  • عامل حمله به ساختمان کنسولی سفارت ایران در پاریس به حبس محکوم شد