Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از اردبیل، بهروز قربانی عصر امروز در مراسم تجلیل از مدال‌آوران مسابقات کشوری اظهار کرد: سلامت‌محوری از شاخصه‌های اصلی توسعه هر جامعه‌ای بوده و ورزش و توجه به آن نیز نقش پررنگ‌تری در سلامتی جامعه دارد و از این رو جامعه سالم نیازمند توجه ویژه به ورزش بوده و باید تمامی مسؤولان در راستای توسعه ورزش در استان و هم‌چنین هدایت جوانان به سمت ورزش تلاش و اهتمام بیشتری داشته باشند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: توسعه ورزش در جامعه سبب جلوگیری از بزهکاری، کاهش آسیب‌های اجتماعی و هم‌چنین ایجاد نشاط و شادابی در بین جوانان شده و همین امر سبب توسعه جامعه از هر بعدی خواهد شد و از این رو باید به نحو شایسته به امر ورزش پرداخته و در راستای حل مشکلات ورزشکاران قدم‌های اساسی برداشت.

رئیس هیات کاراته شهرستان اردبیل تصریح کرد: رشته ورزشی کاراته به ۲ بخش تیم کنترلی و تیم آزاد تقسیم‌بندی می‌شود که متاسفانه مسؤولان استانی بیشتر حمایت خود را فقط معطوف تیم کنترلی کرده‌اند و در حالی‌که تیم کاراته اردبیل در رشته آزاد بدون حمایت مالی و معنوی از سوی مسؤولان در مسابقات کشور شرکت کرده و در نهایت مقام سوم را کسب کردند.

عدالت در بین تیم‌های آزاد و کنترلی کاراته رعایت نمی‌شود

قربانی تصریح کرد: عدالت در بین تیم‌های کنترلی و آزاد در رشته کاراته از سوی مسؤولان رعایت نمی‌شود، در حالی که برای اعزام تیم کنترلی به مسابقات بودجه‌ای برای هزینه‌های اعزام تیم در نظر گرفته و پرداخت شده بود، اما تیم آزاد بدون هیچ‌گونه حمایتی از سوی مسؤولان و فقط با هزینه شخصی و حمایت یکی از خیران ورزشی به مسابقات اعزام شدند.

وی گفت: در حال حاضر یک هزار و ۸۰۰ نفر کاراته‌کار در شهرستان اردبیل فعالیت می‌کنند که از این تعداد یک هزار و ۴۰۰ ورزشکار در بخش آزاد و مابقی در بخش کنترلی هستند و امیدواریم که مسؤولان ورزشی استان اردبیل توجه جدی به این مقوله داشته و در حمایت از تیم‌های ورزشی و جوانان فعال و باانگیزه در این رشته‌های ورزشی اهتمام بیشتری داشته باشند.

وجود بیش از ۵۷۰۰ کاراته‌کار در استان اردبیل

ایرج عطایی، دبیر هیات کاراته استان اردبیل نیز در این جلسه بیان کرد: تعداد ۵ هزار و ۷۲۳ نفر کاراته کار در سطح استان اردبیل فعالیت دارند و نزدیک ۴۵ داور رسمی فدراسیون در استان مشغول به فعالیت هستند.

وی افزود: علی‌رغم محدودیت‌های به وجود آمده به‌دلیل شیوع بیماری کرونا، کلاس‌های داوری در 2 بخش بانوان و آقایان با رعایت پروتکل‌های بهداشتی برگزار شد و از اواخر فروردین‌ماه نیز این کلاس‌ها در بخش آزاد کاراته آغاز می‌شود.

عطایی گفت: در حال حاضر ۷ تن از کاراته‌کاران استان اردبیل در اردوهای تیم ملی حضور داشتند و علی‌رغم کمبودهای زیاد در هیات کاراته، در سایه تلاش ورزشکاران، مربیان و سایرین، شاهد خروجی بسیار مطلوب در این رشته ورزشی هستیم.

انتهای پیام/۳۴۶۳/

منبع: فارس

کلیدواژه: بهروز قربانی کاراته اردبیل کاراته کار سلامت محوری کاراته کار استان اردبیل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۳۲۷۵۸۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

استان اردبیل نیازمند احداث ۸۱۴ کیلومتر بزرگراه است

علی یوسف زاده اظهار کرد: با توجه به اینکه توسعه همه جانبه استان اردبیل، بدون توسعه زیر ساخت‌های آن و مهم‌تر از همه توسعه بزرگراه‌ها مقدور نیست، لذا در راستای تحقق این هدف و همچنین تردد ایمن در راه‌های استان، بر اساس پژوهش و مطالعات انجام گرفته در معاونت مهندسی و ساخت اداره کل راه و شهرسازی، استان اردبیل نیازمند ۸۱۴ کیلومتر بزرگراه است.

او افزود: با توجه به شکل جغرافیایی استان اردبیل در تقسیمات سیاسی کشور، طول راه‌ها در کریدور شرقی – غربی استان حدود ۹۰ کیلومتر می‌باشد که مسیر منتهی به استان گیلان با بهره برداری از تونل شمالی حیران و در مسیر منتهی به غرب از محدوده نیر به سمت سراب تکمیل و نواقصات در این کریدور مرتفع شده و اتصال استان‌های آذربایجان شرقی و غربی به استان‌های شمالی کشور برقرار است.

معاون مهندسی و ساخت راه و شهرسازی استان اردبیل اذعان کرد: با توجه به نگاه ویژه وزارت راه و شهرسازی در دولت سیزدهم، احداث، تکمیل و توسعه پروژه‌های بزرگراهی به عنوان پیشران پیشرفت و توسعه استان در اولویت برنامه‌های اداره کل راه و شهرسازی استان اردبیل قرار دارد.

یوسف زاده بیان کرد: بهره‌برداری از ۱۷ کیلومتر پروژه بزرگراهی مسیر مهم و راهبردی اردبیل به سرچم در اواخر اسفند ماه سال گذشته و آستانه سال جدید، خدمت ماندگار دیگری از راه و شهرسازی استان اردبیل به مردم عزیز و مسافرین نوروزی بود.

او گفت: این بزرگراه ۱۷۸ کیلومتری با گذر از استان‌های اردبیل، آذربایجان شرقی و زنجان در منطقه سرچم به شریان آزادراهی کشور متصل و کوتاهترین و سریع‌ترین مسیر ارتباطی مرکز استان به پایتخت و مرکز کشور است.

معاون راه و شهرسازی استان اردبیل در ادامه به پروژه‌های در دست اجرای راهسازی اشاره کرد و گفت: احداث تونل دوم گردنه حیران به طول ۷۳۰ متر، احداث باند دوم اردبیل – سرچم به طول ۹۰ کیلومتر، احداث باند دوم رضی – امیرکندی و گرمی – بیله سوار به طول ۶۵ کیلومتر و احداث باند دوم پارس آباد – سربند – مشگین شهر به طول ۶۰ کیلومتر بخ عنوان پروژه‌های مهم و بزرگراهی در دست اقدام استان است.

یوسف زاده گفت: بیش از ۷۵ درصد پروژه‌های بزرگراهی در استان فعال هستند و برای تکمیل و بهره برداری از سایر پروژه‌های اولویت دار بزرگراهی و رسیدن به برنامه هدف در استان اردبیل نیازمند جذب ۳۰ هزار میلیارد تومان اعتبار هستیم.

 

باشگاه خبرنگاران جوان اردبیل اردبیل

دیگر خبرها

  • استان اردبیل نیازمند احداث ۸۱۴ کیلومتر بزرگراه است
  • مسابقات کاراته در بالاترین سطح و کیفیت در همدان برگزار شد
  • افزایش سرانه فضای ورزشی مدارس اردبیل
  • ۱۳۵۰ گواهی سلامت ورزشکاران در اردبیل صادر شده است
  • توزیع ۵۷۰۰ تن اقلام اساسی در مازندران
  • تغییر رویکرد بانک‌های استان بوشهر به توسعه محوری
  • ادامه اختلال در سامانه نسخه نویسی الکترونیکی بیمه سلامت در اردبیل
  • امید شاخصه بارز آثار هنری توانخواهان بهزیستی اردبیل است
  • آمادگی میزبانی از تمامی رویدادهای مهم ورزشی را داریم
  • آمادگی ایجاد کمپ بین‌المللی کاراته کشور در همدان را داریم