Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از جماران، سید محمد خاتمی طی پیامی به دومین کنگره ملی مجمع ایثارگران، اعلام کرد: «پیشاپیش حلول سال نو را به اعضاء محترم مجمع ایثارگران و گردهم آیندگان در این مجمع شادباش می گویم و از خداوند منان طلب می کنم که حال آنان و حال  همه ملت شریف را نیکو گرداند.

ایثارگری، عنوانی بلند و با شکوه است و همه آنان که مفتخر به داشتن این عنوان اند باید در پایبندی به لوازم این عنوان پیشقدم باشند و اجازه ندهند که فرصت طلبانه، کاسب کارانه و یا از سر اشتباه ولو با حسن نیت از آن سوءاستفاده شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ایثارگری یعنی آنچه به مصلحت آیین و کشور و مردم است بر منافع شخصی و گروهی ترجیح داده شود و حتی جان گران مایه در برابر آنچه گرانتر از جان است در صورت اقتضاء فدا گردد.

نمونه روشن ایثارگری را در هنگامه جنگ تحمیلی در جبهه ها و پشت جبهه ها شاهد بودیم.

جمهوری اسلامی که حاصل انقلاب بزرگ است مرهون ایثارگری ملت است و برای برپایی و باروری آن خون عزیزترین فرزندان اسلام و ایران فدا شده است و هزینه های سنگین جانی و مالی برای آن پرداخت شده است و امروز بزرگترین سیاست ایثارگری عبارتست از:

مجاهدت عالمانه و متعهدانه برای خنثی کردن تلاش ها و رویکردهایی که محتوای جمهوری اسلامی را تحریف و در عمل آن را به ضد خود تبدیل می کند.

شناخت و شناساندن پایه ها و مایه های جمهوریت و نیز اسلامیت سازگار با آن در عرصه حیات اجتماعی برای جلوگیری از این تحریف و انحراف و وظیفه ایثارگران در این امر بیش از دیگران است.

انتخابات آزاد نماد جمهوریت است که مشروعیت ارکان قدرت و همه حکومت را مشخص می کند و حاکمیت مردم بر سرنوشت را متجلی می نماید.

در جمهوری اسلامی همه افراد از هر قوم و قبیله و آیین و طبقه، شهروند به حساب می آیند و باید بیایند و تامین مصالح ملی و استقرار عدالت در همه عرصه های اقتصادی، سیاسی و اجتماعی و مدنی و قضایی و تقنینی و اجرایی مدنظر است و باید باشد.

ایثارگر کسی است که از این جمهوریت و از تمامیت ارضی و نیز دفاع از آیین و میهن و مردم در برابر فزون خواهی و تهدیدها و توطئه های بیرونی و حق و حرمت مردم که صاحبان اصلی انقلاب و کشورند پیشقدم است و در عین حال بر تعامل سازنده با رعایت اصول با جهان برای تامین مصالح ملی پیشقدم است و بر عدالت و برخورداری مردم از زندگی امن و آبرومند برای همگان بخصوص طبقات محروم تر جامعه تاکید جدی دارد و ‌نقد منصفانه قدرت و هشدار دادن به حاکمان برای تن دادن به لوازم جمهوری اسلامی و ارائه راه حل های عالمانه برای اصلاح و بهبود امور مورد اهتمام او است.

موفقیت همه عزیزان در شناخت وظیفه دینی، انقلابی و ملی و عمل به آنها را از پروردگار خواستارم.»

کد خبر 591011 برچسب‌ها انتخابات ریاست جمهوری سیزدهم سید محمد خاتمی

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: انتخابات ریاست جمهوری سیزدهم سید محمد خاتمی جمهوری اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۳۳۵۴۰۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ششمین دوره مجلس خبرگان یکم خرداد با پیام رهبری آغاز به کار می‌کند

عضو فقهای شورای نگهبان و رئیس هیئت مرکزی نظارت بر انتخابات مجلس خبرگان رهبری و انتخابات مجلس شورای اسلامی گفت: افتتاحیه ششمین دوره مجلس خبرگان رهبری یکم خرداد ۱۴۰۳ در ساختمان قدیم مجلس شورای اسلامی برگزار خواهد شد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا و به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی شورای نگهبان، آیت‌الله سیدمحمدرضا مدرسی‌یزدی اظهار کرد: براساس قانون انتخابات مجلس خبرگان رهبری، هیأت مرکزی نظارت بر انتخابات، پس از صادر شدن اعتبارنامه دو سوم منتخبان این انتخابات، از منتخبان برای شرکت در مراسم افتتاحیه این مجلس دعوت می‌کند.

وی افزود: مراسم افتتاحیه در روز سه‌شنبه اول خرداد ۱۴۰۳ در ساختمان قدیم مجلس شورای اسلامی برگزار خواهد شد.

آیت‌الله مدرسی‌یزدی همچنین عنوان کرد: دوره نمایندگی اعضای مجلس خبرگان رهبری هشت سال و تعداد نمایندگان این مجلس ۸۸ نفر است.

رئیس هیأت مرکزی نظارت بر انتخابات این نکته را هم یادآور شد که قانون اساسی، تدوین قوانین مربوط به این مجلس را برعهده اعضای خبرگان رهبری گذاشته و شورای نگهبان نیز مسئول نظارت بر انتخابات این مجلس است.

وی ادامه داد: در مراسم افتتاحیه ششمین دوره مجلس خبرگان رهبری، پس از قرائت قرآن و پخش سرود جمهوری اسلامی ایران، پیام رهبر معظم انقلاب اسلامی قرائت خواهد شد.

آیت‌الله مدرسی‌یزدی افزود: سپس هیأت رئیسه سنی تشکیل می‌شود که شامل رئیس، نایب رئیس و ۲ منشی است و پس از آن هیئت رئیسه دائم با انتخاب اعضا شکل می‌گیرد. هیأت رئیسه دائم نیز شامل هفت نفر است که عبارتند از رئیس، ۲ نایب رئیس، ۲ منشی و ۲ کارپرداز.

انتخابات ششمین دوره مجلس خبرگان رهبری روز جمعه ۱۱ اسفند سال ۱۴۰۲ همزمان با انتخابات دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی در سراسر کشور برگزار شد.

کد خبر 747821

دیگر خبرها

  • ششمین دوره مجلس خبرگان یکم خرداد با پیام رهبری آغاز به کار می‌کند
  • ضرورت توجه به مطالبات جامعه ایثارگری
  • پرداخت ۹۰۷ میلیارد ریال تسهیلات خود اشتغالی به جامعه ایثارگری آذربایجان‌غربی
  • رئیسی: این سفر در مقطع فعلی پیام مهمی داشت
  • برگزاری این سفر در مقطع فعلی پیام مهمی برای دشمنان و دوستان جمهوری اسلامی داشت
  • اعزام ۵۵ ایثارگر زنجانی به سفر معنوی حج تمتع
  • اعزام ۵۵ ایثارگر زنجانی به سفر معنوی حج
  • ۵۵ ایثارگر زنجانی به سفر معنوی حج تمتع اعزام می‌شوند
  • از محاکمه کرباسچی تا قطعی شدن کاندیداتوری محمد خاتمی
  • اقدام مهم مراجع تصمیم‌ساز برای رفع مشکلات ایثارگران