Web Analytics Made Easy - Statcounter

سازمان ملل اعلام کرد: نزدیک به ۱۲ میلیون زن در کشورهای فقیر در دوران همه گیری کووید-۱۹ از دسترسی به روش های پیشگیری از بارداری محروم بوده اند که موجب وقوع ۱.۴ میلیون مورد بارداری ناخواسته شده است.

بررسی سازمان ملل نشان داد: در دوران شیوع کروناویروس زنان دسترسی به روشهای پیشگیری از بارداری را از دست داده اند زیرا بیماری کووید-۱۹ مانع از دسترسی به زنجیره های تامین و برنامه های تنظیم خانواده شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

همچنین زنان به دلیل محدودیت در تردد، تعطیلی مراکز درمانی و ماندن در خانه آسیب دیده اند.

صندوق جمعیت ملل متحد اعلام کرد: باید این اطمینان حاصل شود که زنان و دختران بدون وقفه به داروها و تجهیزات سلامت مادران دسترسی دارند. تاثیر مخربی که بیماری کووید-۱۹ بر زندگی میلیون ها زن و دختر طی سال گذشته داشته تاکید کننده ضرورت تداوم دسترسی به خدمات بهداشت باروری است.

داده های صندوق جمعیت ملل متحد نشان داد: در ۱۱۵ کشور با درآمد کم و متوسط  زنان طی یک سال گذشته به طور متوسط حدود ۳ ماه از دریافت خدمات تنظیم خانواده محروم بوده اند.

منبع: ایسنا

منبع: ساعت24

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.saat24.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ساعت24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۳۳۷۳۲۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ساماندهی وضعیت بازارچه‌های مشاغل خانگی در قم

مدیرعامل سازمان میادین میوه و تره‌بار شهرداری قم با اشاره به عزم شهرداری برای حمایت از مشاغل خانگی گفت: آسیب‌شناسی و بهبود شرایط بازارچه‌های مشاغل خانگی از برنامه‌های سازمان در سال جاری است.

محسن صادقی امینی در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا در قم یکی از اقدامات موفق سازمان میوه و تره بار و ساماندهی مشاغل شهری شهرداری قم را حمایت از مشاغل خانگی عنوان و اظهار کرد: حمایت از مشاغل خانگی یکی از تکالیفی است که وزارت کشور بر اساس ماده ۱۶ قانون بهبود مستمر محیط کسب‌وکار و ماده ۱۱ قانون ساماندهی مشاغل خانگی بر عهده شهرداری‌ها گذاشته است.

وی افزود: بر اساس همین تکلیف قانونی و حمایت شورای شهر قم توانستیم بازارچه‌های دائمی عرضه تولیدات مشاغل خانگی را در قم راه‌اندازی کرده و تجربه موفقی در این حوزه کسب کنیم.

مدیرعامل سازمان میادین میوه و تره‌بار و ساماندهی مشاغل شهری شهرداری قم تصریح کرد: برای بهبود شرایط و ارتقا بازارچه‌ها قرار است آسیب‌شناسی با کمک کسانی که در این غرفه‌ها مستقر هستند انجام شود و برای سال جاری به‌صورت جدی‌تری این مسئله در شهرداری دنبال خواهد شد.

صادقی‌امینی از برپایی دو غرفه از شب یلدا خبر داد و گفت: در نظرسنجی که انجام شده است مردم از عملکرد بازارچه‌ها رضایت داشته‌اند، همچنین فروشندگان نیز که مجوز مشاغل خانگی دارند، از برپایی غرفه‌ها راضی بودند.

کد خبر 745510

دیگر خبرها

  • تبلیغ بین سریال‌ها دردسر ساز شد
  • تخصیص اعتبارات دولتی برای راه اندازی بازارچه خاص بانوان
  • برخورد با مصادیق غیرقانونی تبلیغات در نمایش خانگی
  • تصویب اعتبار برای راه اندازی بازارچه‌ محصولات خانگی بانوان
  • جلوی تبلیغات غیرقانونی در نمایش‌خانگی گرفته می‌شود
  • ساماندهی وضعیت بازارچه‌های مشاغل خانگی در قم
  • درج نام مادر روی کارت ملی منتفی شد
  • درج نام مادر روی کارت ملی منتفی است/ نام پدر هم از روی کارت‌ها حذف می‌شود
  • درج نام مادر روی کارت ملی منتفی است/ نام پدر هم از روی کارت ها حذف می شود
  • ۱۰ خاصیت شگفت انگیز اسفناج در بارداری