Web Analytics Made Easy - Statcounter

نگارش سریال تلویزیونی «خانواده روبراه» با داستانی که به نظر می‌رسد مضمونی انتخاباتی دارد این روز‌ها در اداره‌کل فیلمنامه‌نویسی مرکز سیمافیلم آغاز شده است.

 به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو، «خانواده روبراه» ساختاری تعاملی دارد که مخاطبان می‌توانند در هنگام تماشای این سریال، روند پیشرفت قصه و پایان‌بندی هر قسمت را انتخاب کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



قصه این سریال طنز درباره اتفاقاتی است که در سال ۱۴۰۰ در یک خانواده رخ می‌دهد و شخصیت‌های اصلی آن فرزندان این خانواده‌اند که یکی از آن‌ها می‌خواهد در آینده رئیس‌جمهور شود.

ساختار تعاملی (یا اینتراکتیو) رویکردی جدید در تولید و پخش آثار تلویزیونی و پخش آنلاین در دنیا است که در هنگام پخش برنامه، امکان تغییر مسیر قصه و روند رویداد‌های آن توسط کاربر و مخاطبین برنامه وجود دارد.

با توجه به استفاده از این ساختار، سریال «خانواده روبراه» در هر قسمت دارای دو مسیر پیشبرد قصه و دو پایان‌بندی است که مخاطبان می‌توانند هنگام تماشای آن، یکی از دو مسیر را انتخاب کنند و هر قسمت پایانی خواهد داشت که توسط اکثریت مخاطبان انتخاب شده باشد.

این طرح که یکی از محصولات باشگاه رشد اداره‌کل فیلمنامه‌نویسی مرکز سیمافیلم است، توسط جمعی از نویسندگان جوان به سرپرستی مسعود غزنچای نوشته می‌شود و حسین تراب‌نژاد به عنوان مشاور فیلمنامه و محمدصادق باطنی به عنوان ناظر کیفی در آن حضور دارند و مجری طرح آن مرکز نوآوری رساناست.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران سریال تلویزیونی سریال نوروزی خانواده روبراه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۳۴۳۱۸۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آمار جدید مخاطبان سریال‌ها و برنامه‌ها/ اعدادی که شبیه معجزه است

به گزارش خبرنگار مهر، نشست خبری «گزارش برنامه های نوروز و رمضان ۱۴۰۳ رسانه ملی» امروز سه‌شنبه ۲۸ فروردین با حضور معاونان و مسؤولان سازمان صدا و سیما در سالن کوثر این سازمان برگزار شد.

سلیم غفوری قائم‌مقام معاونت سیما در ابتدای نشست بیان کرد: برخی از سریال ها مثل «زیرخاکی» و «رستگاری» به پایان رسید و برخی سریال‌ها هنوز ادامه دارد. در میان برنامه‌های افطار قله برنامه‌ها «محفل» و «زندگی پس از زندگی» بود.

وی اضافه کرد: ما برای ماه رمضان ۱۰ برنامه ویژه افطار، ۹ برنامه سحر داشتیم و در مجموعه حدود ۵۰ برنامه تدارک دیده شد. ۵۰ درصد برنامه‌ها گفت‌وگومحور حدود ۱۴ درصد مسابقه، ۲۴ درصد کلیپ، ۷ درصد گزارش، سه و نیم درصد پویانمایی داشتیم.

در ادامه احمد خورشیدی مدیر سایت تلوبیون درباره عدد بازدیدهای تلوبیون در ساعات منتهی به تحویل سال عنوان کرد که ۵۰ میلیون دقیقه ۲۴ ساعت پایانی سال تحویل دیده شده است.

وی شبکه‌های پربیننده در ساعات تحویل سال را به ترتیب شبکه‌های سه، یک و دو اعلام کرد.

خورشیدی با اشاره به اینکه آمار تماشای سریال‌ها براساس میانگینی که در هر قسمت از آنها دیده‌شده سنجیده‌اند، بیان کرد: در این میان سریال «نون.خ» در هر قسمت با ۱۵۰ هزار بازدید در صدر است و بعد از آن سریال «زیرخاکی» با ۱۴۰ هزار بازدید در هر قسمت، «هفت سر اژدها» با
۱۰۷ هزار بازدید و «رستگاری» با ۳۷ هزار بازدید و فصل جدید «جومونگ» حدود ۴۷ هزار بازدید به ازای هر قسمت دیده شده است.

در ادامه محسن شاکری نژاد رییس مرکز تحقیقات صدا و سیما درباره روند نظرسنجی‌ها گفت: ما هر ۲ هفته یک بار میزان مخاطبان سریال را می‌سنجیم. برنامه‌های شاخص هر ماه یک بار سنجیده می‌شود چون نه بودجه و نه وقت را داریم که همه برنامه‌ها را بسنجیم اما هر فصل کلیت مخاطب رسانه ملی را از درب منازل می‌سنجیم.

وی اضافه کرد: در آخرین نظرسنجی کلیت مخاطب ۶۶ درصد در تهران و مراکز بوده است. پرسشگرهای ما در تهران و مراکز استان مستقر هستند. میزان مخاطب رسانه ملی به طرز معناداری در شهرستان‌ها و روستاها بیشتر از مراکز استان است. ۱۵ هزار داده آماری در این باره داشتیم و میزان مخاطب در شهرستان ۶۹.۹ درصد و میزان مخاطب در روستاها ۷۸.۷ بوده است. اظهار نظری هم قبلا داشتم که نکته‌ام این بود امروز چالشی جدی بین فضای برودبند و برودکست وجود دارد و در چنین فضایی این عددها که در حال حاضر داریم معجزه است.

گزارش تکمیل می‌شود.

کد خبر 6079627 عطیه موذن

دیگر خبرها

  • پربیننده‌ترین برنامه‌های تلویزیون در ماه رمضان و نوروز
  • اعلام پربیننده ترین برنامه‌های تلویزیون در ماه رمضان و نوروز
  • ۳ سریالی که طرفداران «جومونگ» نباید از دست بدهند
  • آمار جدید مخاطبان سریال‌ها و برنامه‌ها/ اعدادی که شبیه معجزه است
  • آزادی قاتل سریالی معتادان پـس از ۲۸ سال زنــدان
  • چرا «زندگی پس از زندگی» هنوز پربیننده است؟
  • معمای سر به مهر قتل سریالی ۱۶ معتاد
  • گریم متفاوت اکبر عبدی در کنار نوه‌اش | عکس
  • آزادی قاتل سریالی معتادان پـس از ۲۸ سال
  • واکنش‌های خوب مخاطبان تلویزیون به «شب خوش»