Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، نوع و زمانبندی اعطای وام‌های دانشجویی در نیم سال دوم سال تحصیلی ۱۴۰۰-۱۳۹۹ اعلام شد دانشجویان برای ثبت نام وام‌های تحصیلی، ضروری و شهریه تا ۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۰ فرصت دارند.

جدول نوع وام و زمانبندی اعطای وام‌های دانشجویی در نیم سال دوم سال تحصیلی ۱۴۰۰-۱۳۹۹

ردیف عنوان وام تاریخ فعال شدن سامانه تاریخ بسته شدن سامانه دانشجویان بهره مند از وام بر حسب نوع وام ۱ تحصیلی ۱۳۹۹/۱۱/۲۰ ۱۴۰۰/۰۲/۲۵ دانشجوی روزانه دانشگاه‌های دولتی، مراکز وابسته به دستگاه
های اجرایی و آموزشکده‌های فنی و حرفه‌ای ۲ ضروری ۱۳۹۹/۱۱/۲۰ ۱۴۰۰/۰۲/۲۵ دانشجوی روزانه دانشگاه‌های دولتی، مراکز وابسته به دستگاه
های اجرایی، آموزشکده‌های فنی و حرفه‌ای ۳ شهریه ۱۳۹۹/۱۱/۲۰ ۱۴۰۰/۰۲/۲۵ دانشجوی نوبت دوم دانشگاه‌های دولتی، مراکز وابسته به
دستگاه‌های اجرایی و آموزشکده‌های فنی و حرفه‌ای و به
دانشجویان دانشگاه‌های پیام نور، جامع علمی کاربردی، آزاد
اسلامی و مؤسسات غیر دولتی- غیر انتفاعی

بر اساس جدول نوع و مبلغ وام‌های دانشجویی در نیمسال دوم سال تحصیلی ۱۴۰۰-۱۳۹۹ صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم، دانشجویان کاردانی، کارشناسی پیوسته و ناپیوسته هر کدام در هر نیمسال یک میلیون تومان می‌توانند وام شهریه دریافت کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

همچنین دانشجویان همه مقاطع تحصیلی یک میلیون و نیم تا دو میلیون تومان می‌توانند در هر نیمسال وام تحصیلی دریافت کنند.

دانشجویان مقاطع کاردانی، کارشناسی ناپیوسته حداکثر در ۲ رویداد در هر مقطع تحصیلی می‌توانند وام ضروری دریافت کنند و حداکثر مبلغ تعیین شده در هر مقطع تحصیلی برای مقاطع کاردانی، کارشناسی ناپیوسته حداکثر تا سقف ۶۰.۰۰۰.۰۰۰ ریال تعیین شده است.

کد خبر 5171690 زهرا سیفی

منبع: مهر

کلیدواژه: وام دانشجویی دانشگاه فنی و حرفه ای صندوق رفاه دانشجویان دانشگاه های علوم پزشکی وزارت علوم تحقیقات و فناوری دانشجویان دانشگاه ها مرکز سنجش آموزش پزشکی معاونت دانشجویی و فرهنگی وزارت بهداشت آموزش مجازی آموزش مهارتی دانشگاه جامع علمی کاربردی ارتقای اساتید دانشگاه پیام نور بورسیه ها آزمون استخدامی پارک علم و فناوری وام های دانشجویی فنی و حرفه ای

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۳۴۴۴۳۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مشارکت مردم در جهش تولید با ارائه تسهیلات مالی به کسب‌وکار‌ها

ابراهیم رحیمی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان چهارمحال و بختیاری در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا با بیان راهکارهایی به منظور تحقق شعار سال 1403 با عنوان جهش تولید با مشارکت مردم اظهار کرد: ارائه تسهیلات مالی و فنی به کسب‌وکار‌ها و تولیدکنندگان محلی، می‌تواند به افزایش تولید و بهبود کیفیت محصولات منجر شود.

وی افزود: اطلاع‌رسانی به مردم درباره اهمیت افزایش تولید و نقش آن در رشد اقتصادی کشور می‌تواند باعث تحرک و مشارکت بیشتر آنها شود. تشویق مردم به راه‌اندازی کسب‌وکار‌های جدید و افزایش تولید محصولات و خدمات موجب افزایش تولید و اشتغال خواهد شد.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان چهارمحال و بختیاری گفت: تشویق مردم به خرید محصولات تولید داخل و حمایت از تولیدات محلی می‌تواند به تقویت صنایع داخلی کمک کند. ایجاد شبکه‌های همکاری بین تولیدکنندگان، بازاریابان و دولت نیز باعث بهبود فرآیند‌های تولید و بازاریابی می‌شود. با اجرای این راهکار‌ها و افزایش مشارکت مردم در جهش تولید، می‌توان به توسعه اقتصادی کشور کمک کرد و رشد پایدار را تسریع بخشید.

نقش مؤثر دانشگاهیان در تشویق مردم به مشارکت در جهش تولید و ارائه راهکار‌های نوین

رحیمی با بیان اینکه دانشگاه‌ها و دانشجویان به عنوان بخش مهمی از جامعه، می‌توانند نقش مؤثری در تشویق مردم به مشارکت در جهش تولید ایفا کنند، عنوان کرد: دانشگاه‌ها می‌توانند با ارائه آموزش‌های مرتبط با تولید و کارآفرینی، دانشجویان را برای شرکت در فعالیت‌های تولیدی آماده کرده و با انجام پژوهش‌های پیشرفته در زمینه‌های تولید و نوآوری، به افزایش تولید و بهبود فرآیند‌های تولید کمک کنند.

وی اضافه کرد: دانشگاه‌ها با برقراری ارتباط نزدیک با صنعت و بازار می‌توانند راهکار‌های نوینی برای افزایش تولید و بهبود کیفیت محصولات ارائه کرده و با ایجاد فضا‌های کارآفرینی و پشتیبانی از آغاز کارها، دانشجویان و فارغ‌التحصیلان را به راه‌اندازی کسب و کار‌های جدید تشویق کنند.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرکرد ادامه داد: دانشگاه‌ها با ارائه آموزش‌های عملی و مهارت‌های کاربردی می‌توانند دانشجویان را برای ورود به بازار کار آماده کنند تا در تقویت صنایع تولیدی نقش داشته باشند.

دانشگاه‌ها به کسب‌وکار‌ها خدمات مشاوره ارائه کنند

دبیر هیئت امنای دانشگاه آزاد اسلامی استان چهارمحال و بختیاری با تأکید بر اینکه دانشگاه‌ها باید با ارائه خدمات مشاوره به کسب‌وکار‌ها و تولیدکنندگان محلی، آنها را در بهبود فرآیند‌های تولید و بازاریابی یاری دهند، مطرح کرد: با استفاده از این ظرفیت‌ها و رسالت‌ها، دانشگاه‌ها و دانشجویان می‌توانند در تشویق مردم به مشارکت در جهش تولید و توسعه اقتصادی کشور نقش مؤثری ایفا کنند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • امروز، آخرین مهلت دانشجویان برای ثبت نام در دیدار با رهبر انقلاب
  • امروز آخرین مهلت دانشجویان برای ثبت نام در دیدار با رهبر انقلاب
  • استفاده از ظرفیت دانشجویان در فعالیت‌های فناورانه و دانش‌بنیان
  • اردوی جهادی دانشجویان دانشگاه کوثر یاسوج در روستای درغک دیشموک
  • اردوی جهادی دانشجویان دانشگاه کوثر یاسوج در روستای درغک
  • آمار افت و خیز دانشگاه‌ها در پذیرش دانشجو اعلام شد/ روند رشد اعضای هیئت علمی با مرتبه استاد
  • توزیع بسته‌های مهربانی همزمان با میلاد کریم اهل بیت (ع)
  • ۴۹ هزار نفر پارسال مهارت‌های فنی و حرفه‌ای را فراگرفتند
  • وضعیت اخلاق مداری دانشجویان
  • مشارکت مردم در جهش تولید با ارائه تسهیلات مالی به کسب‌وکار‌ها