Web Analytics Made Easy - Statcounter

وزارت کشور به منظور رعایت عدالت در پرداخت و جبران خدمات کارکنان خود، پیشنهاد اعمال سقف ۵۰ درصد فوق‌العاده ویژه بند (۱۰) ماده (۶۸) قانون مدیریت خدمات کشوری برای کارکنان این وزارت را به هیات دولت ارائه کرده است.

به گزارش خبرگزاری شبستان، وزارت کشور به عنوان یک دستگاه حاکمیتی و فرابخشی به عنوان متولی اجرای سیاست‌های عمومی دولت، پیشران انجام برنامه‌های توسعه پایدار اقتصادی و ارتقا مشارکت سیاسی، اجتماعی و فرهنگی در گستره نظام جغرافیایی و سیاسی تا پایین ترین سطوح تقسیماتی، نقش مهم و تاثیرگذاری در ارتقای مشروعیت و اعتماد ملی و باور عدالت در افکار عمومی ایفا می‌کند، وظایف و ماموریت‌هایی که نیازمند وجود سرمایه انسانی هوشمند، اندیشمند، با دانش و انگیزه بالا می‌باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

علاوه بر فعالیت‌های مذکور، از اسفند ماه ۱۳۹۷ تاکنون مسئولیت و انجام وظایف متعددی از جمله حوادث سیل در سراسر کشور، زلزله، مراسم راهپیمایی اربعین حسینی (ع) و برگزاری انتخابات در فضایی آرام علیرغم آغاز شیوع ویروس کرونا، همچنین همراهی با وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در خط مقدم مقابله با بیماری کرونا و مدیریت قرارگاه عملیاتی ستاد ملی مبارزه با کرونا بر عهده این وزارت قرار گرفته که بیانگر وسعت و تنوع ماموریت‌ها و حاکمیتی بودن این وزارتخانه و نقش آن به عنوان بسترساز اجرا و تحقق برنامه‌های توسعه پایدار در کشور و کارویژه‌های محوله روز کشور است، موضوعاتی که لزوم رعایت عدالت در پرداخت حقوق و مزایای متولیان موضوع و ترمیم حقوق و مزایای کارکنان آن را امری ضروری و اجتناب‌ناپذیر می‌کند.

مستند به سیاست‌های کلی نظام اداری ابلاغی مقام معظم رهبری (مد ظله العالی) و اهداف قانون مدیریت خدمات کشوری، عدالت در جبران خدمات و رفع تبعیض‌ها و نابرابری‌های نظام پرداخت کارکنان مورد تاکید است و براساس عواملی نظیر انجام فعالیت و وظایف تخصصی و ستادی و حساسیت کار و مفاد بند (۱۰) ماده (۶۸) این قانون، فوق‌العاده ویژه کارکنان با تصویب هیات وزیران تا ۵۰ درصد سقف امتیاز حقوق ثابت و فوق‌العاده‌های مستمر در نظر گرفته خواهد شد.

در همین راستا در سال ۱۳۹۳ فوق‌العاده ویژه مذکور برای حداکثر ۲۵ درصد مشاغل واجد شرایط به میزان ۳۵ درصد حقوق و فوق‌العاده‌های مستمر افزایش یافت و برای کارکنان مجموعه وزارت کشور، استانداری‌ها و واحدهای تابعه اجرا شد، درحالی‌که ظرفیت تعیین شده در قانون تا سقف ۵۰ درصد قابل افزایش است.

از آنجایی که مشکلات معیشتی و اقتصادی کنونی در کنار افزایش ناهمگونی پرداختی‌های برخی از دستگاه‌ها، کاهش بهره وری، نارضایتی و کاهش انگیزه و عملکرد کارکنان این وزارت را در پی خواهد داشت، وزارت کشور به منظور مرتفع نمودن نابرابری‌های موجود و رعایت عدالت در پرداخت و جبران خدمات کارکنان خود، پیشنهاد اعمال سقف ۵۰ درصد فوق‌العاده ویژه بند (۱۰) ماده (۶۸) قانون مدیریت خدمات کشوری برای کارکنانش را به هیات دولت ارائه کرده است.

برهمین اساس، پیشنهاد مراحل بررسی خود را در کمیسیون امور اجتماعی و دولت الکترونیک هیات دولت طی می‌کند.

پایان پیام/50

منبع: شبستان

کلیدواژه: هیئت دولت وزارت کشور دولت فوق العاده ویژه وزارت کشور ۵۰ درصد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۳۴۶۲۸۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سهم حدود ۱۴ درصدی وزارت بهداشت از بودجه دولت/ بودجه کدام دانشگاهها جهش داشت؟

نگاهی به بخش دوم لایحه بودجه ۱۴۰۳ کل کشور که به تازگی به مجلس شورای اسلامی ارسال شده است، نشان می دهد که وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با ۱۳.۸۹ درصد، دومین دستگاهی است که بیشترین سهم را از مصارف عمومی دستگاههای اجرایی به خود اختصاص داده است.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، بودجه دستگاه‌های اجرایی کشور حدود سه چهارم از کل بودجه سالانه دولت را به خود اختصاص می‌دهد که بر اساس برآورد‌ها این بخش از لایحه بودجه سال ۱۴۰۳ در مقایسه با قانون بودجه سال ۱۴۰۲ نزدیک به ۲۹ درصد رشد داشته و به ۲۱۸۳ هزار میلیارد تومان رسیده است.

بودجه دستگاه‌های اجرایی شامل ۷۷ درصد از کل بودجه عمومی کشور است که مجموع بودجه دستگاه‌های اجرایی مختلف در قوای سه گانه و سایر دستگاه‌ها را در بر می‌گیرد به طوری که ۷۸.۸ درصد متعلق به قوه مجریه ۱۷ درصد مربوط به سایر دستگاهها، ۳.۹ درصد قوه قضاییه و ۰.۳ درصد سهم قوه مقننه است.

در این میان نگاهی به سهم قوه مقننه از بودجه دستگاه‌های اجرایی بیانگر آن است که وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی، وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی و وزارت آموزش و پرورش به ترتیب بیشترین سهم را از بودجه دستگاه‌های اجرایی دارند و در مجموع بیش از ۴۲ درصد از بودجه دستگاهی را تشکیل می‌دهند.

سهم ۴۸ درصدی وزارت بهداشت از کل اعتبارات اختصاصی

نگاهی به اعتبارات اختصاصی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی از کل اعتبارات اختصاصی دستگاه‌ها نشان می‌دهد که این وزارتخانه سهم ۴۸ درصدی از کل اعتبارات یاد شده را دارد.

در کنار آن باید توجه داشت که وزارتخانه با ۲۶۵ هزار میلیارد تومان اعتبار، پس از وزارت کار بیشترین سهم را از مصارف عمومی دستگاه‌های اجرایی دارد که ۱۳.۸۹ درصد از کل مصارف دولت را در بر می‌گیرد.

در بخش دوم لایحه بودجه ۱۴۰۳ کل کشور، دولت برای وزارت بهداشت بودجه ۳۹۵ هزار و ۳۵۱ میلیارد تومانی در نظر گرفته است که رشد ۲۷ درصدی نسبت به بودجه امسال دارد؛ از این رقم ۲۴۴ هزار و ۹۴ میلیارد تومان سهم اعتبارات هزینه‌ای و ۲۰ هزار و ۹۵۶ هزار میلیارد تومان سهم اعتبارات سرمایه‌ای است که به ترتیب ۱۷ درصد و ۲۰۷ درصد رشد دارد.

نکته قابل تامل اینکه در لایحه بودجه ۱۳۰ هزار و ۳۰۱ میلیارد تومان درآمد اختصاصی برای این وزارتخانه دیده شده است که نسبت به بودجه سال گذشته ۳۷ درصد رشد را تجربه خواهد کرد.

به نظر می‌رسد افزایش بودجه اعتبارات سرمایه‌ای وزارت بهداشت همسو با برنامه دولت سیزدهم است که قصد دارد در سال پایانی دولت، طرح‌های نیمه تمام حوزه بهداشت و درمان را تکمیل و وارد مدار خدمت رسانی کند چنانچه در دو سال و نیم گذشته توانسته است در مجموع ۱۶ هزار تخت بیمارستانی به ظرفیت کشور اضافه نماید.

بهرام عین اللهی وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با بیان اینکه در ۲ سال گذشته ۱۶ هزار تخت بیمارستانی در کشور به بهره‌برداری رسیده است، از افتتاح ۹ هزار تخت دیگر در سالجاری خبر داده است.

یکی از نکات مهم در جداول بودجه دستگاه‌های اجرایی، رشد جهشی بودجه برخی دانشگاه‌های علوم پزشکی است که ذیل وزارت بهداشت تعریف می‌شوند. طبق لایحه دولت، اعتبارات سرمایه‌ای ۴۴ دانشگاه علوم پزشکی در کشور رشد بیش از ۱۰۰ درصد را در سال جاری تجربه خواهند کرد که از جمله می‌توان به دانشگاه‌های علوم پزشکی شهید بهشتی، ایران، تهران، مرکزی، همدان، تربت حیدریه، نیشابور، آذربایجان شرقی، مراغه، بوشهر، لرستان، اهواز، دزفول، گیلان، کرمان، گلستان، هرمزگان اشاره کرد.

علاوه بر این، اعتبارات سرمایه‌ای صندوق رفاه دانشجویان ۱۸۸۳ درصد، سازمان غذا و دارو ۳۳۷ درصد، سازمان انتقال خون ایران ۲۸۶ درصد و انستیتوپاستور ۲۳۰ درصد امسال رشد خواهد داشت که علت افزایش جهشی اعتبارات عمرانی صندوق رفاه، به برنامه وزارت بهداشت به ساخت خوابگاه‌های متاهلی برای دانشجویان باز می‌گردد.

دیگر خبرها

  • تمجید رئیسی از عملکرد دولت
  • فیلم| محیط بان اعمال قانون کرد؛ متخلفان ماشین اورا آتش زدند!
  • سهم حدود ۱۴ درصدی وزارت بهداشت از بودجه دولت/ بودجه کدام دانشگاهها جهش داشت؟
  • پیشنهاد تغییر نام دانشگاه «فنی حرفه‌ای» به «مهارت» قابل پیگیری است
  • لایحه دو فوریتی اصلاح قانون تعزیرات حکومتی به مجلس می‌رود
  • کمک دولت اسپانیا به رئال مادرید برای خرید امباپه
  • آغاز ساخت ۶۰۰ واحد مسکونی ویژه کارکنان دادگستری قم
  • حساب پس‌انداز برای این افراد غیرقانونی شد
  • برخورد قانونی با ۶۰هزار خودرو در سمنان/ تخلفات رانندگی رشد داشت
  • هر فرد می تواند سفیر محیط زیست باشد/ اعمال فرهنگ‌سازی راه حلی برای حفظ محیط‌زیست