Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، سلیمان رستمیان بعد از ظهر چهارشنبه در گردهمایی کارکنان بنیاد شهید و امور ایثارگران استان البرز که با حضور نماینده ولی فقیه در بنیاد شهید در سالن میلاد شهرداری کرج برگزار شد، اظهار کرد: استان البرز برای تحقق آرمان‌های انقلاب و نظام ۵ هزار و ۲۵۰ شهید والامقام، ۱۲ هزار جانباز و ۹۵۳ آزاده سرافراز را تقدیم کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی بیان کرد: مردم البرز ویژگی‌های بارزی همانند فرهنگ جهاد، مجاهدت و از خودگذشتگی دارند.

مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان البرز با بیان اینکه بنیاد شهید استان البرز ۱۹۰ پرسنل مسئولیت تکریم و احترام خانواده شهدا را به عهده دارند، تصریح کرد: علاوه بر جامعه هدف که مأموریت ماست، بیشترین آمار ایثارگران برای اشتغال و درمان از سراسر کشور در استان البرز سکونت دارند و جمعیت آنها به ۱۷ هزار نفر می‌رسد.

وی خاطرنشان کرد: این مجموعه ظرفیت و امکاناتشان متناسب با مأموریتشان نیست و نیازمند توجه نماینده ولی فقیه و امور ایثارگران و ریاست بنیاد شهید دارد.

رستمیان با بیان اینکه با تمام مشکلات در همه شاخصه‌های عملکردی استان البرز در اکثر شاخصه‌های جزو استان‌های اول و چهارم است، خاطرنشان کرد: و این امر مرهون تلاش همکاران در بنیاد شهید استان البرز است.

وی با بیان اینکه با برگزاری محافل و مجالس فعالیت‌های فرهنگی را با تمام توان انجام دادیم، گفت: ۲ هزار نفر از خانواده معظم شهدا را به اردوی فرهنگی در کُردان اعزام کردیم.

مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان البرز با بیان اینکه در حوزه مسکن نیز اقدامات خوبی داشتیم، اظهار کرد: روز گذشته تفاهم‌نامه ساخت ۱۷۰۰ واحد مسکونی ایثارگران در شهر فردیس منعقد شد.

آغاز عملیات اجرایی ساخت یک هزار و ۲۰۰ واحد مسکونی در سیاهکلان کرج

وی با بیان اینکه همچنین عملیات اجرایی ساخت یک هزار و ۲۰۰ واحد مسکونی در سیاهکلان کرج آغاز شد، بیان کرد: همچنین ۴۰۰ واحد مسکونی نیز در شهر جدید هشتگرد ویژه ایثارگران در حال ساخت است.

رستمیان در خصوص خدمات درمانی جامعه ایثارگران تصریح کرد: خدمات درمانی با تلاش بخش مربوطه به تثبیت رسیده، خدمات بیمه‌ای و درمانی به روز شده است و اگر در این زمینه موانعی وجود دارد برداشته می‌شود.

وی با اشاره به دیگر اقدامات بنیاد شهید استان البرز خاطرنشان کرد: از سال گذشته تاکنون نیز یک هزار و ۶۰۰ پرستار برای والدین شهدا برقرار شده است.

مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان البرز گفت: یکی از مشکلات بنیاد شهید خارج شدن این ارگان از مأموریت اصلی فرهنگی خود به سوی اقدامات خدماتی است.

وی با بیان اینکه باید راهبردهای فرهنگی را تعریف کنیم و چشم‌انداز و برنامه‌ریزی در این زمینه داشته باشیم، متذکر شد: متأسفانه برنامه‌های این سازمان پیوست فرهنگی ندارند و نگاه خدماتی به بنیاد وجود دارد و گاهی تصمیمات اقتضایی گرفته می‌شود.

کد خبر 5172106

منبع: مهر

کلیدواژه: بنياد شهيد استان البرز شهرستان کرج ویروس کرونا حوادث چهارشنبه سوری انتخابات 1400 کرمانشاه انتخابات شورای شهر و روستا آمار کرونا بوشهر گرگان شیوع کرونا اردبیل انتخابات شوراي شهر بارش برف اراک شیراز بنیاد شهید و امور ایثارگران استان البرز واحد مسکونی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۳۴۷۴۲۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

انعقاد تفاهم‌نامه همکاری بین فنی‌وحرفه‌ای و دانشگاه صنعتی همدان

به گزارش خبرنگار مهر، عصر امروز به منظور توانمندسازی مهارتی دانشجویان و دانش‌آموختگان دانشگاهی در راستای برآوردن نیاز کشور به منابع انسانی کارآمد و دارای تجارب فنی، مهارتی و حرفه‌ای و در خصوص «برنامه اشتغال فراگیر» تفاهمنامه همکاری بین اداره‌کل آموزش فنی و حرفه‌ای و دانشگاه صنعتی همدان منعقد شد.

رئیس دانشگاه صنعتی همدان در این جلسه با اشاره به اینکه مجموعه فنی و حرفه‌ای استان یکی از مجموعه‌های پر توان در حوزه مباحث مهارتی و منشأ خیر و برکت زیادی در استان است، گفت: باید به یقین برسیم که فارغ‌التحصیلان دانشگاه نیاز دارند به مباحث مهارتی در کنار علم روز مسلط باشند.

دکتر امیر مؤمنی ادامه داد: امروز در دنیا هیچ کاری بدون استفاده از دانش و تجربه توأمان انجام نمی‌شود، بنابراین ترکیب علم، تجربه، مهارت و خلاقیت برای موفقیت در هر فعالیتی واجب است و ما نیز باید در این مسیر حرکت کنیم.

وی اضافه کرد: دانشگاه صنعتی همدان به عنوان تنها دانشگاه صنعتی استان، متولی اصلی راهبری رشته‌های فنی و مهندسی در سطح استان همدان است، این دانشگاه همچنین تربیت کننده مهندسان توانایی است که می‌خواهند چرخ‌های صنعت استان و منطقه را به چرخش درآورند.

مؤمنی با بیان اینکه دانشگاه باید ارتباطش را با مجموعه‌های مهارتی تقویت کند، افزود: انتظار داریم دانش و علمی که در دانشگاه صنعتی همدان تولید می‌شود در کنار تجربه و مهارتی که که توسط اداره کل فنی و حرفه‌ای استان آموزش داده می‌شود و تلفیق بین علم، دانش، تجربه و مهارت منجر به تربیت مهندسانی منتج شود که اثرگذاری آن‌ها در صنعت استان و کشور ملموس‌تر از قبل باشد.

رئیس دانشگاه صنعتی همدان در ادامه به شعار سال اشاره کرد و گفت: شعار امسال اگرچه جهش تولید با مشارکت آحاد مردم است امام همچنان بر بستر دانش استوار است و همگی باید برای تحقق آن تلاش کنیم و از طرفی باید توجه داشته باشیم مسئله پرداختن به دانش، تجربه و مهارت جز لاینفک تحقق شعار امسال است.

مؤمنی ادامه داد: وقتی از بحث مشارکت مردم برای تحقق اهداف اقتصادی و جهش تولید سخن می‌گوئیم باید به این مهم توجه کنیم که امروز نفوذ دانشگاه‌ها و دانشگاهیان در بین مردم و آحاد جامعه بسیار زیاد است و تعداد چشمگیر دانشجویان و دانش‌آموختگان نسبت به قبل از انقلاب و سال‌های گذشته نشان از افزایش سطح دانش جامعه و حضور دانشگاهیان در همه بخش‌های اجتماع دارد.

وی تصریح کرد: وقتی حضور دانشگاهیان در سطح جامعه بیشتر می‌شود نقش و محوریت آنها نیز افزایش می‌یابد و این مرجعیت، مسئولیت آفرین است.

مؤمنی با بیان اینکه دانشگاهیان باید با ترغیب آحاد جامعه و بهره مندی از ظرفیت مرجعیت اجتماعی خود پرچمدار تحقق شعار سال باشند گفت: علاوه بر این باید توجه کنیم که قانون جهش تولید دانش بنیان یک قانون مهم و اجرایی است که باید به آن عمل کرده و از ظرفیت‌های آن بهره ببریم.

وی افزود: ما در راستای تحقق شعار سال به عنوان متولیان دانشگاهی باید در مسئله اشتغال و فارغ‌التحصیلان دانشگاهی در صنایع پیشگام باشیم و تلاش کنیم فارغ‌التحصیلانی پرورش دهیم که با کسب علم و مهارت لازم در صنعت اثرگذار باشند و یا اینکه خود، کارآفرین شوند.

رئیس دانشگاه صنعتی همدان در ادامه بیان کرد: با وجود اینکه شعار سال اشاره مستقیمی به حوزه‌های علمی و مهارتی کشور ندارد اما همچنان مسئولیت اصلی بر دوش دانشگاه‌ها و مجموعه‌های مهارتی است.

مؤمنی با اشاره به اینکه دانشگاه تکلیف دارد دانشجویان را به مسئله مهارت مسلط کند، اظهار کرد: باید تلاش کنیم تفاهمنامه‌هایی که در این راستا منعقد می‌شود را عملیاتی کنیم و این نیاز کشور در شرایط کنونی است، از طرفی دانش دانشگاه صنعتی همدان در کنار تجربه گرانسنگ اداره فنی و حرفه‌ای استان می‌تواند ثمرات و برکات زیادی را برای استان و کشور به ارمغان آورد.

مدیرکل آموزش فنی و حرفه‌ای استان همدان نیز در ادامه بیان کرد: اداره فنی و حرفه‌ای استان با ۵۶ بنگاه اقتصادی و صنایع بزرگ همدان ارتباط دارد و این همکاری‌ها در راستای تعامل بهینه برای هر دو طرف است.

وهب مختاران اضافه کرد: مرکز مشاوره کسب و کار در فنی و حرفه‌ای استان راه‌اندازی شده و پیشنهاد می‌کنیم اساتید دانشگاه صنعتی همدان نیز در این مرکز حضور داشته باشند و به مراجعه کنندگان مشاوره دهند.

وی در پایان گفت: فنی و حرفه‌ای استان همدان آماده همکاری با دانشگاه صنعتی در زمینه‌های هوش مصنوعی، پهباد و خودروی برقی است و آمادگی دارد در راستای تأمین نیروی انسانی خبره و تربیت نیروی ماهر در زمینه تولید خودروی برقی از فارغ‌التحصیلان این دانشگاه استفاده کند.

کد خبر 6087072

دیگر خبرها

  • انعقاد تفاهم‌نامه همکاری بین فنی‌وحرفه‌ای و دانشگاه صنعتی همدان
  • «وعده صادق» یاس و ناامیدی را بیش از پیش بر دل دشمنان افکند
  • ساخت هزار و ۵۰۰ واحد مسکونی در دست اجرا در استان
  • حفظ ارزش‌های اسلامی را سرلوحه کار خود قرار دهیم
  • انعقاد قرارداد تسهیلات ۴۵۰ هزار واحد مسکونی
  • پرداخت ۲۷ میلیارد تومان کمک بلاعوض به مسکن روستایی در استان بوشهر
  • انتصاب سرپرست اداره کل بنیاد شهید استان البرز
  • انعقاد تفاهم‌نامه ساخت مسکن برای کارکنان دانشگاه آزاد خوزستان
  • سرپرست اداره کل بنیاد شهید و امور ایثارگران البرز منصوب شد
  • انتصاب سرپرست اداره کل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان البرز