Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از قم، ایرج حریرچی در حاشیه افتتاح نخستین مرکز رادیوگرافی در قم در گفت و گو با خبرنگاران با اشاره به اولویت اصلی و مهم وزارت بهداشت در بخش توسعه بیمارستانی در قم گفت: رسیدگی به بیماران قمی و شهروندان قمی برای ما اولویت دارد.

وی افزود: با توانایی هایی که در دانشگاه علوم پزشکی قم ایجاد شده است برنامه ریزی های ما به گونه ای است که بیش از 97 درصد مردم قم همه کارهای درمانی شان را در شهر قم پیگیری کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون وزیر بهداشت ادامه داد: پس از اینکه به همه مردم قم رسیدگی کامل انجام دادیم و هیچ یک از قمی ها در معرض ریسک هزینه های درمان و اعزام به تهران نبودند از این امکانات برای توریسم درمانی و جذب بیمار خارجی استفاده می کنیم.

وی اضافه کرد: توریسم درمانی برای خدمت به مردم ما است و اگر قرار باشد بیمار خارجی نیز جذب کنیم برای بهره بردن از درآمد آن نیست بلکه برای این است که بیمارستان ها به خوبی اداره شوند و بتوانیم به مردم خدمت کنیم.

حریرچی با بیان اینکه مرکز درمان سرطان در قم متشکل از دو دستگاه رادیوتراپی است، گفت: پیش از این نیز امکانات شیمی درمانی در اینجا دایر بود و باید ادغان داشت که این دو دستگاه بسیار پیشرفته است به گونه ای که یکی از آنان در کشور کم نظیر بوده و در تهران نیز کمیاب است.

وی ادامه داد: امیدواریم با پتانسیل و توانمندی هایی که در دانشگاه علوم پزشکی وجود دارد درمان کامل بیماران سرطانی در این شهر انجام شود و انجام رادیوتراپی و شیمی درمانی در این مرکز دولتی برای همه بیمه شدگان رایگان است و این مرکز متصل به بیمارستان شهید بهشتی است وامیدواریم هیچ قمی به دلیل ابتلا به سرطان و مشکلات درمانی به تهران اعزام نشود.

حریرچی از مردم و مسوولان خواست تا این فرهنگ را در قم ایجاد کنند که با توجه به امکانات موجود در قم  می توانند در شهر خودشان درمان شوند.

وی در بخش پایانی سخنانش خاطرنشان کرد: استخدام بسیاری در سال جاری انجام شده و اکنون نیز در حال استخدام 43 هزار نفر هستیم و کسانی که با علوم پزشکی کار می کنند قراردادهای مناسب و بیمه مناسبی دارند و درصد اندکی که مشکل دارند نیز مشکلشان حل می شود.

انتهای پیام/78005/آ40

 

 

منبع: فارس

کلیدواژه: وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی بیمارستان شهید بهشتی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۳۵۶۷۷۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش نگرانی‌ها از کمبود متخصص بیهوشی

به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز قزوین، رئیس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی و درمانی قزوین در نشست خبری به مناسبت هفته سلامت گفت: ۴۶پروژه خدماتی و پزشکی در استان تکمیل و تحویل شده است.
دکتر عبداله دیدبان با بیان اینکه در دولت سیزدهم شاهد توسعه و پیشرفت زیرساخت‌های درمانی و پزشکی در سطح است قزوین هستیم اظهار کرد: بعد از سفر رییس جمهور به استان قزوین و تخصیص اعتبارات روند اجرای پروژه‌های درمانی و پزشکی استان قزوین جان تازه‌ای گرفته است.
وی افزود: در سی ماه گذشته ۴۲ پروژه درمانی و پزشکی در سطح استان قزوین تکمیل و به بهره برداری رسیده است و دو پروژه نیز به طور موقت تحویل داده شده است.
این مقام حوزه بهداشت و درمان استان یادآور شد: ۶٠ پروژه نیز با پیشرفت‌های مختلف تا ۸۵درصد در حال اجرا است که خدمات رسانی این پروژه‌ها در سطح استانی و ملی است.
دیدبان خاطرنشان کرد: در حال حاضر یکی از پروژه‌های مهم در حوزه درمان که در حال اجراست پروژه بیمارستان ۷٠٠ تختخوابی است که در حال حاضر ۳۵ درصد پیشرفت فیزیکی دارد این در حالی است که تا قبل از دولت سیزدهم پیشرفت این پروژه ۹ درصد بوده است.
رییس دانشگاه علوم پزشکی استان قزوین یادآورشد: یکی از پروژه‌های مهم دیگر احداث بیمارستان اعصاب و روان است که این مجموعه در مساحتی بالغ بر ۶۵٠٠ متر مربع با ۱۵٠ تخت به بهره برداری خواهد رسید.
این مقام گفت: در مجموع برای احداث پروژه‌های درمانی و پزشکی در استان هزار میلیارد تومان اعتبار هزینه شده است.
دیدبان در حوزه درمان نیز خاطرنشان کرد:در بخش MRI در استان قزوین پنج دستگاه فعال داریم.
این مقام حوزه بهداشت و درمان استان قزوین در ادامه افزود:هم اکنون در استان قزوین ۲ مرکز جراحی چشم وجود دارد و به ارایه خدمات به بیماران می‌پردازد.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی قزوین در خصوص رتبه دانشگاه علوم پزشکی قزوین نیز اظهارداشت: دانشگاه علوم پزشکی قزوین در بین دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور رتبه ۱۸را دارد.
دیدبان در ادامه از رتبه سوم دانشگاه علوم پزشکی قزوین در حوزه غذا و دارو خبر داد.
ارائه بیش از ۴۵۰ نوع خدمات در مراکز بهداشت و درمان و خانه‌های بهداشت از دیگر اقدامات حوزه بهداشت و درمان استان است که رئیس دانشگاه علوم پزشکی قزوین به آنها اشاره کرد.
دیدبان در ادامه از کمبود متخصص بیهوشی اتاق عمل در بیمارستان‌های استان گلایه کرد و گفت: کمترین فارغ‌التحصیل در رشته بیهوشی در استان قزوین در سال‌های اخیر وجود دارد و این آمار رو به کاهش است.
کشاورز معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی قزوین نیز در این نشست خبری گفت: در سال ۱۴۰۲ حوزه نظارتی فعالیت‌های مستمری داشته که ماحصل آن ۲ هزار و ۳۷۶ نظارت انجام شده است.
کشاورز در خصوص فعالیت‌های نظارتی اظهارداشت: ۱۶۱ مورد اخطار کتبی، ۳۱ مورد تعزیرات، ده مورد نظام پزشکی، چهار مورد دادسرا و یک مورد پلمب انجام شده است.
کشاورز معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی: ۱۵ درصد بیماران بستری در بیمارستان‌های استان از سایر استان‌ها هستند.

دیگر خبرها

  • جذب پرستاران در مراکز درمانی اولویت وزارت بهداشت
  • شیوه ناپسند برخی از آزمایشگاه‌ها برای فرار از ورشکستگی!
  • حـذف کودکان مهاجر از سلامت
  • عرضه اینترنتی دارو کلید خورد | اطلاعات بیماران در اختیار پلتفرم‌ها قرار می‌گیرد؟
  • آیا هیپنوتیزم برای درمان بیماران مبتلا به سرطان مفید است؟
  • اجرای طرح خانواده سالم در ۳۶۰۰ مرکز بهداشت | خانواده‌ها در این طرح چه آموزش‌هایی می‌بینند؟ | انجام غربالگریِ روان برای متقاضیان
  • انجام ۱۸۰ هزار عمل جراحی در تعطیلات نوروز
  • افزایش نگرانی‌ها از کمبود متخصص بیهوشی
  • (ویدئو) سگ‌های درمانگر
  • ارائه خدمات درمانی در راستای برنامه‌های نظام سلامت