Web Analytics Made Easy - Statcounter

علی دیانتی روز جمعه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا با اشاره به تولید سالانه ۱۰ میلیون اصله نهال در میاندوآب اظهار داشت: این شهرستان یکی از قطب‌های تولید نهال کشور بوده و برند ملی و منطقه‌ای است.

وی افزود: به منظور حفظ این برند و در راستای اجرای سیاست جدید ساماندهی و عرضه نهال به نهالکاران مجوزدار، از نهالکاران درخواست کرده ایم اقدام به تولید نهال با پایه‌های رویشی کرده و از پرورش نهال‌های پایه بذری خودداری کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیر جهاد کشاورزی میاندوآب گفت: احداث باغ مادری برای تهیه پیوندک، ایجاد نمایشگاه عرضه و فروش نهال، ساماندهی تولید پایه های رویشی مناسب و واریته‌های اصلاح شده و کاهش ۳۰ درصدی تولید سالانه پایه های بذری از برنامه‌های جهاد کشاورزی میاندوآب در خصوص ساماندهی نهالستان‌ها است‌.

شهرستان میاندوآب با برخورداری از شرایط مساعد جوی و خاک حاصلخیز یکی از قطب های مهم تولید محصولات کشاورزی در آذربایجان غربی به شمار می رود و طی سال های اخیر در عرصه صادرات نهال نیز خوش درخشیده است.

وجود نهالستان های متعدد با ظرفیت تولید چشمگیر در میاندوآب موجب شده است تا صادرات نهال های سیب، هلو، آلبالو، زردآلو، گیلاس، بادام، شلیل و غیره به یکی از مزیت های اقتصادی این شهرستان تبدیل شود.

میاندوآب دارای ۸۲ هزار هکتار اراضی کشاورزی شامل ۵۲ هزار هکتار اراضی آبی و ۳۰ هزار هکتار اراضی دیم است که سالانه بیش از ۵۰ نوع محصول زراعی و باغی به میزان ۹۵۰ هزار تُن از این اراضی تولید می‌شود.

برچسب‌ها وزارت جهاد کشاورزی کاشت نهال جهش تولید کشاورزی میاندوآب

منبع: ایرنا

کلیدواژه: وزارت جهاد کشاورزی کاشت نهال جهش تولید وزارت جهاد کشاورزی کاشت نهال جهش تولید کشاورزی میاندوآب اخبار کنکور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۳۶۰۳۹۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برداشت محصول بیش از ۴۷۰ هکتار از اراضی دیم شهرستان سرباز

احمد زراعتی گفت: کار برداشت محصول اراضی دیم از اسفند ماه ۱۴۰۲ با برداشت نخود آغاز و در نیمه دوم فروردین ماه با برداشت جو و عدس همچنان ادامه دارد.

وی ادامه داد: برداشت گندم در اراضی دیم شهرستان سرباز از اردیبهشت ماه در ۲ بخش نسکند و کیشکور آغاز می‌شود.

مدیر جهاد کشاورزی سرباز گفت: در سال زراعی جاری ۳۴۸ هکتار از اراضی کشاورزی این شهرستان به کشت گندم آبی و دیم اختصاص یافته است.

باشگاه خبرنگاران جوان سیستان و بلوچستان زاهدان

دیگر خبرها

  • ۴۰ هزار تغییر کاربری غیرمجاز قلع و قمع شد
  • تجهیز بیش از ۱۰۰۰ هکتار از زمین‌های کشاورزی اردبیل به سیستم آبیاری تحت فشار
  • مبارزه با علف‌های هرز سطح ۱۶۷ هزار هکتار از مزارع گندم و جو در لرستان
  • مبارزه با آفت زنگ زرد در ۴۰۰ هکتار از گندم زار‌های لرستان
  • مبارزه با آفت «زنگ زرد» در ۴۰۰ هکتار از گندم‌ زارهای لرستان
  • مبارزه با بیماری «زنگ زرد» در ۴۰۰ هکتار از اراضی لرستان
  • برداشت محصول بیش از ۴۷۰ هکتار از اراضی دیم شهرستان سرباز
  • رفع تصرف ۲۵ هکتار از اراضی دزفول و اندیمشک
  • صدور سند برای ۲۲۶ هکتار زمین کشاورزی تنکابن
  • خرید نهال اصلاح شده با قیمت ۲۹ هزار تومان