Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها - کمبود و فرسوده بودن امکانات و تجهیزات آتش‌نشانی در شهر زنجان به شدت احساس می‌شود و این در حالی است که مسئولان تخصیص یک میلیارد و ۷۰۰ میلیون تومان اعتبار را با فخر اعلام می‌کنند. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از زنجان، بی‌شک خدمات‌رسانی به موقع آتش‌نشانان بیش از هر چیز مستلزم داشتن امکانات و تجهیزات کافی و به روز است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

چندی پیش بود که آتش‌سوزی یکی از واحدهای تولیدی شهرک صنعتی اشراق حوادث مرگباری را بر جای گذاشت و بار دیگر ثابت کرد که آتش‌نشانی زنجان با مشکلات زیادی دست و پنجه نرم می‌کند. متاسفانه شاهد آن هستیم که آتش‌نشانان شهر زنجان با حداقل امکانات موجود کار می‌کنند؛ خودروهای فرسوده، نبود نردبان بلند، کمبود امکانات اطفای حریق و تجهیزات کمبود ست کامل لباس آتش‌نشانی سبب شده تا دست آتش‌نشانان برای اطفای حریق و دیگر حوادث کوتاه شود.

چندی پیش مجید امیرفضلی رئیس سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهرداری زنجان با افتخار از تخصیص یک میلیارد و 700 میلیون تومان بودجه برای خرید تجهیزات آتش‌نشانی همانند دستگاه تنفسی، ماسک، چراغ قوه و کلاه خبر داد ولی سوال این است که به دلیل نوسانات ارزی و گران شدن تجهیزات آتش‌نشانی آیا این مبلغ برای تجهیز آتش نشانی زنجان کافی به نظر می‌رسد؟ آیا اصلا این رقم دردی را دوا می‌کند؟ اصلا آیا این مبلغ قابلیت خبری شدن را دارد؟

در همین راستا چندی پیش منصور مرادلو عضو شورای شهر زنجان در گفت‌وگو با تسنیم در مورد کمبود تجهیزات آتش‌نشانان اظهار داشت: وضعیت آتش‌نشانی زنجان از لحاظ تجهیزات و امکانات خوب نیست و آتش‌نشانان به دلیل فرسوده بودن خودروها با تاخیر به عملیات‌ها می‌رسند.

چرا آتش‌نشانان زنجانی با تاخیر به عملیات‌ها می‌رسند؟آتش‌نشانی زنجان همزمان با "چهارشنبه‌سوری" 200نیروی داوطلب را فراخواند

وی افزود: امکانات و تجهیزات آتش‌نشانی از ملزوماتی هستند که باید همواره به روز باشد اما متاسفانه این امکانات در حد مطلوب نبوده و بیشتر قدیمی و فرسوده هستند و بیشتر آتش‌نشانان از ست کامل لباس آتش نشانی از وسایل ضروری کار آن‌ها به حساب می‌‌آید محروم هستند این در حالی است که این لباس از ملزومات ویژه آتش‌نشانی است که در حوادث به دل آتش می‌زنند.

مرادلو گفت: عمر مفید ماشین‌آلات آتش‌نشانی 10 سال است ولی در حال حاضر مدل ماشین‌های مورد استفاده برای 35 سال پیش و بسیار قدیمی بوده و این امر موجب کندی حرکت ماشین آتش‌نشانی شده و آن‌ها با تاخیر به محل حادثه می‌رسند.

همینطور یکی دیگر از اصلی‌ترین کمبودهای آتش‌نشانان زنجانی نبود نردبان 64 متری است که با بلندتر شدن ساختمان‌های سطح شهر و مراکز تجاری این وسیله بیش از پیش احساس می‌شود ولی عدم مدیریت مسئولان شهرداری در سال‌های گذشته سبب شد که این نردبان برای آتش‌نشانی زنجان خریداری نشود و با این رقم‌های نجومی شاید خرید این نردبان محال به نظر برسد. طبق گفته اعضای شورای شهر این نردبان در چند سال گذشته با قیمت 3 میلیارد تومان توسط وزارت کشور به برخی از استان‌ها همچون زنجان تخصیص داده شده بود ولی مسئولان مربوطه در خواب عمیق زمستانی حضور داشتند و این نردبان را خریداری نکردند؛ اکنون این نردبان به قیمت 55 میلیارد تومان رسیده است.

با این تفاسیر و با گران شدن تجهیزات آتش‌نشانی بعید به نظر می‌رسد آتش‌نشانی زنجان سال آینده هم تجهیز شود چرا که مبلغ‌های نجومی که اکنون برای تجهیزات آتش‌نشانی حاکم است از عهده مسئولان زنجانی خارج است که آن‌ها را تهیه کنند. حال باید صبر کرد و باید دید تکلیف آتش‌نشانی زنجان از لحاظ کمبود تجهیزات، کمبود ایستگاه‌های آتش‌نشانی و همینطور کمبود نیروی انسانی در سال 1400 به کجا می‌رسد.

انتهای پیام/ز

منبع: تسنیم

کلیدواژه: تجهیزات آتش نشانی آتش نشانی زنجان آتش نشانان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۳۶۲۴۰۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۳۰ درصد مدارس اردبیل خیّرساز است

بهزاد محمدی خلفلو اظهار کرد: در دولت سیزدهم جای جای استان اردبیل به کارگاه مدرسه سازی تبدیل شده و از شمال تا جنوب این استان ساخت و تکمیل واحد‌های آموزشی در جریان است.

او خاطرنشان کرد: امسال در دو نوبت تجهیزات آموزشگاهی و هنرستانی تهیه و توزیع شده که در مجموع ۴۱ میلیارد تومان برای خرید و تهیه این تجهیزات آموزشی و هنرستانی هزینه شد و در ابتدای سالتحصیلی و اسفندماه این امکانات و تجهیزات در اختیار آموزش و پرورش قرار گرفت.

مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس استان اردبیل با بیان اینکه امیدواریم دانش آموزان از این تجهیزات و امکانات به بهترین شکل استفاده کنند، افزود: وضعیت مشارکت خیرین مدرسه ساز در استان اردبیل در سال جاری اعم از تعهدات، میزان تحقق و سهم مشارکت‌های مردمی در فضا‌های تحویلی سال گذشته مطلوب است و استان اردبیل به وجود خیرین مدرسه ساز ایثارگر به خود می‌بالد و همواره از چهره‌هایی همچون مرحوم علیپور در سطح ملی و حتی بین المللی به نیکی یاد می‌شود.

محمدی خلفلو ادامه داد: با توجه به اینکه ۳۰ درصد مدارس احداثی در استان اردبیل خیرساز است ما تلاش کردیم تا پروژه‌های نیمه تمام خیرساز را با تزریق اعتبارات دولتی تکمیل و تحویل آموزش و پرورش دهیم و برای سال آینده نیز چنین هدفگذاری انجام شده تا با ارتقای مشارکت خیرین و احداث پروژه‌ها از محل مسئولیت اجتماعی نهاد‌های مختلف بتوانیم کمک کار نظام تعلیم و تربیت باشیم.

او بیان کرد: در حال حاضر ۷۳ پروژه خیرساز در سطح استان در حال اجراست و تعدادی از خیرین نیز در کنار ساخت مدرسه در مناطق پرتراکم دانش آموزی در خرید تجهیزات و امکانات آموزشی نیز آستین همت بالا زده اند تا بتوانند رضای الهی را کسب کنند.

 

باشگاه خبرنگاران جوان اردبیل اردبیل

دیگر خبرها

  • آتش نشانی زنجان به حالت آماده‌باش درآمد
  • تجهیز بخش‌های بیمارستان ولی عصر بردسکن به امکانات جدید پزشکی
  • استقرار آتش‌نشانان در محل‌های برگزاری مراسم شب‌های قدر
  • ۳۰ درصد مدارس اردبیل خیّرساز است
  • آماده‌باش آتش‌نشانان تهران در شب‌های قدر
  • نجات ۸۵ حادثه‌دیده توسط آتش‌نشانی کرج
  • انتقاد فرماندار از کمبود امکانات، تجهیزات ونیرو درآتش نشانی
  • سقوط کارگر جوان از داربست حادثه ساز شد
  • نجات راننده خودروی پژو ۴۰۵ با تلاش آتش نشانان ارومیه
  • حریق در یک مجتمع مسکونی ۱۸ طبقه + عکس