Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از قم،سجاد چهرگانی مدیر کل امور روستایی و شورا‌های استانداری قم، تامین آب شرب پایدار روستایی را یکی از اولویت‌های اصلی این استان دانست و گفت: به منظور تامین آب شرب پایدار و آبرسانی به روستا‌های قم، اقدام‌های خوبی در سال ۱۳۹۹ در این استان انجام شد که در این راستا تامین آب ۱۷ روستا بهسازی و نوسازی شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیر کل امور روستایی و شورا‌های استانداری قم با بیان اینکه میانگین جهانی دسترسی روستا‌ها به آب پایدار ۵۳ درصد است، افزود: این آمار در ایران ۸۲ درصد و در استان قم نیز هم اکنون ۹۶ درصد است.

چهرگانی افزود: تامین آب پایدار در یکی از بخش‌های قم در فصل گرما به عنوان یکی از دغدغه‌های مهم اهالی و مسئولان این بخش در یکی از بازدید‌های استاندار از منطقه مطرح شد که با انجام مطالعات و اجرای عملیات حفرچاه، لوله گذاری، احداث مخرن و بهره برداری از این طرح در دهه فجر سال ۹۹، این دغدغه به طور کامل برطرف شد.

مدیر کل امور روستایی و شورا‌های استانداری قم، ادامه داد: همچنین میانگین جهانی دسترسی شهر‌ها به آب پایدار ۸۵ درصد است که این آمار در ایران بیش از ۹۹ درصد و در قم نیز صد درصد شهر‌های این استان از آب شهری پایدار برخوردار هستند.

چهرگانی ادامه داد: این طرح شامل حفر چاه با دبی ۲۵ لیتر بر ثانیه، اجرای ۱۵.۳ کیلومتر خط انتقال و احداث مخرنی با ظرفیتی بالغ بر ۳ هزار و ۵۵۰ متر مربع بود.

مدیر کل امور روستایی و شورا‌های استانداری قم عنوان کرد: تامین آب پایدار ۱۸ روستای بخش مرکزی قمرود و ۱۳ روستای مسیر جاده قم به تهران از جمله طرح‌های مهمی است که در حال پیگری می‌باشد که با رفع موانع از این طرح‌ها و مشارکت خیرین استان، امیدواریم این طرح‌ها نیز در سال ۱۴۰۰ عملیاتی شوند.

انتهای پیام/ح

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: آب شرب وضعیت آبرسانی آب پایدار تامین آب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۳۷۹۴۳۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اهتمام به نظر همه اعضا از تنش در شوراها می‌کاهد

به گزارش خبرنگار مهر، مجید ناصحی‌مقدم ظهر پنج‌شنبه در همایش روز شوراها که در سالن همایش‌های غدیر دانشگاه زنجان برگزار شد، با تاکید بر اینکه یکی از رویکردهای اصلی نهاد مردمی شورا باید پرهیز از سیاست‌زدگی باشد، افزود: یکی از توفیقات شوراها این است که نهادی برآمده از دل مردم است، به همین خاطر باید در امور از همکاری مردم استفاده کند.

وی با بیان اینکه شوراها نیز همانند بسیاری از تشکل‌ها و نهادهای مردمی با مشکلات و تنش‌هایی مواجه است، ادامه داد: باید تلاش کنیم تا این تنش‌ها با مشارکت دادن تصمیم همه اعضا در امور مختلف به حداقل برسد.

این مسؤول با تاکید بر اینکه بها دادن به تصمیم همه اعضای شورا باعث پیشبرد بهتر امور و اهداف ترسیم شده خواهد شد، خاطرنشان کرد: یکی از محاسن این کار، دوری از چند قطبی شدن شورا است؛ چرا که باعث می‌شود اعضای شورا به جای چند قطبی شدن، به سمت همفکری حرکت کنند.

وی همچنین با اشاره به اینکه برای ایجاد زیرساخت در شهرها و روستاها باید اعتبارات لازم در این زمینه تخصیص یابد، عنوان کرد: اگر امروز زنجان به لحاظ توسعه‌ای فاصله معنی‌داری با سایر شهرها دارد، این به خاطر نبود زیرساخت در این زمینه است که باید مورد توجه قرار گیرد.

شوراهای اسلامی شهر و روستا ظرفیت عظیمی در توسعه پایدار به شمار می‌روند

رئیس شورای اسلامی استان زنجان نیز در این مراسم با بیان اینکه شورا از مهم‌ترین ارکان تصمیم‌گیری در نظام جمهوری اسلامی ایران است، گفت: این نهاد مردمی ظرفیت عظیمی در توسعه پایدار به شمار می‌رود.

حسین بابامرادی با اشاره به ۹ اردیبهشت، سالروز تشکیل شوراها، اظهار کرد: شکل‌گیری شوراها مبین آن است که نقش مردم در تصمیم‌گیری، تشریفاتی نبوده و از کوچک‌ترین بخش تقسیمات کشوری یعنی روستا، مردم مشغول خدمت‌رسانی هستند.

وی افزود: ۱۲۸ هزار نفر عضو شورای شهر و روستا در کشور و ۲۳۰۰ نفر در استان زنجان فعالیت در این حوزه دارند.

رئیس شورای اسلامی استان زنجان با اشاره به وظایف این شورا، خاطرنشان کرد: برگزاری دوره‌های آموزشی، برگزاری جلسات با مدیران مختلف پیرامون نیازهای شهرها و روستاها و حسابرسی شهرداری‌ها و سازمان همیاری شهرداری‌ها، از جمله وظایف شورای فرادست است.

بابامرادی تصریح کرد: دیدارهای مستمر با استاندار، تسریع در اجرای پروژه‌های عمرانی و حل مشکل آب از مهم‌ترین خواسته‌های شوراها است.

کد خبر 6088584

دیگر خبرها

  • شوراهای برتر استان بوشهر تجلیل شدند
  • اهتمام به نظر همه اعضا از تنش در شوراها می‌کاهد
  • کلنگ زنی دو طرح در روستا‌های کم برخوردار سیلاب کلوار
  • تشکیل شورا‌های جوان‌سازی در روستا‌های فارس
  • قرار نیست مسئولیت استانداری کرمان را بپذیرم/ حضور در شورای هماهنگی را ترجیح می‌دهم
  • پیشرفت ۷۰ درصدی عملیات اجرایی آبرسانی به مجتمع ۱۶ روستایی دیم قشلاق شهرستان ماکو
  • تامین آب پایدار درمناطق بلوچستان جنوبی و مرکزی
  • روستا‌های حاشیه شیراز مظلوم‌ترین روستا‌های فارس هستند
  • اجرای طرح هادی در ۶۰ درصد روستا‌های ایجرود
  • انشعابات غیرمجاز آب در روستا‌ها شناسایی شوند