Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «باشگاه خبرنگاران»
2024-04-24@05:19:41 GMT

درخشش پژوهش سرای فارابی در خوزستان

تاریخ انتشار: ۲ فروردین ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۱۳۸۱۹۵۱

درخشش پژوهش سرای فارابی در خوزستان

عارف سیلاوی معاون آموزش متوسطه آموزش و پرورش ناحیه یک اهواز در گفت‌وگو با خبرنگار گروه استان‌های باشگاه خبرنگاران جوان از اهواز، با اشاره به اهمیت پژوهش سرا‌های دانش آموزی گفت: پژوهش محوری در دانش‌آموزان زیربنای تحقق تولید بوده و باید روحیه کارآفرینی در هنگام تحصیل در بین این قشر نهادینه شود.

او با اشاره به فعالیت‌های صورت گرفته در پژوهش سرای فارابی ناحیه یک اهواز افزود: این پژوهش سرا امسال در پی فعالیت‌های آموزشی و پژوهشی گسترده و ارزشیابی پژوهش سرا‌ها رتبه نخست پژوهش سرا‌های دانش آموزی خوزستان را به خود اختصاص داد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سیلاوی اظهار داشت: در پژوهش‌های دانش آموزی توجه به ۲ مساله مهم شامل؛ توسعه تفکر پژوهشی و دست ورزی پژوهشی مورد انتظار است.

پژوهش سرا‌های دانش آموزی، مراکزی علمی - پژوهشی هستند که زیر نظر آموزش و پرورش و به منظور شناسایی و فراهم آوردن زمینه رشد و هدایت استعداد‌ها و پرورش خلاقیت‌های فردی و گروهی دانش آموزان و گسترش فرهنگ مطالعه، تحقیق و پژوهش در بین آنان، تاسیس و به صورت هیئت امنایی اداره می‌شوند.

انتهای پیام/گ

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: پژوهش سرای دانش آموزی آموزش و پرورش دانش آموزی پژوهش سرا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۳۸۱۹۵۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اجرای نهضت ملی سواد سلامت آموزی در مدارس ۱۰ استان کشور

عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران از اجرایی شدن طرح ملی نهضت سواد سلامت آموزی برای آموزش سبک زندگی سالم به دانش آموزان در مدارس ۱۰ استان کشور خبرداد. - اخبار اجتماعی -

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری تسنیم، حسین رضایی‌زاده؛ دبیر هیئت ممتحنه رشته طب سنتی و تاریخ پزشکی با اشاره به شعار دومین روز هفته سلامت «سلامت خانواده از آموزش و پرورش تا آموزش عالی» از اجرایی شدن طرح ملی نهضت سواد سلامت آموزی در 10 استان خبرداد و گفت: طرح ملی نهضت سواد سلامت آموزی یک طرح تخصصی آموزش سلامت و سبک زندگی سالم است که در یک تعامل چند جانبه توسط دفتر طب ایرانی و مکمل وزارت بهداشت و همکاری وزارت آموزش و پرورش و با تمرکز بر روی سه قشر از مخاطبان در مدارس کشور آغاز خواهد شد که مخاطبان آن شامل معلمان و مربیان پرورشی و سلامت مدارس، دانش آموزان و والدین است.

عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران با اشاره به این‌که طب ایرانی روشمند و علمی به دلیل آمیختگی با فرهنگ مردم یکی از بهترین ظرفیت‌های اصلاح سبک زندگی است؛ عنوان کرد: طرح ملی نهضت سواد سلامت آموزی، با هدف آموزش‌های ساده و کاربردی با زبان کودکان برای دانش آموزان مقطع اول تا ششم تدوین شده تا با بهره‌گیری از فنون گرافیک و اصول آموزش کودکان، مهمترین آموزه‌های سبک زندگی را در قالب داستان به ایشان بیاموزد.

وی افزود: در مرحله اول طرح بیش از 1000 مدرسه در 10 استان تهران، قم، البرز، قزوین، اصفهان، کرمان، خوزستان، کرمانشاه، کهگیلویه و بویراحمد و اردبیل و مازندران و 300 هزار نفر از دانش‌آموزان قرار است آموزش‌های کلی سبک زندگی و سلامت و تغذیه سالم را فرا بگیرند تا بتوانیم سلامت خانواده را در کنار نظام آموزشی داشته باشیم.

طرح "نهضت ملی سواد سلامت‌آموزی" برای 300 هزار دانش‌آموز در 10 استان کشور اجرا می‌شود

عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران بیان کرد: پیچیدگی و عظمت ساختار جسمی و روانی انسان از یک سو و ابعاد مختلف زندگی فردی، خانوادگی، شغلی و اجتماعی از سوی دیگر، همواره این سوال را در ذهن ما ایجاد می‌کند که چگونه می‌توانیم تعادل و سلامت خود و عزیزانمان را در این شرایط حفظ کنیم زیرا ما به عنوان پدر و مادر می‌خواهیم بهترین کار ممکن را برای سلامتی فرزندانمان انجام دهیم و در این نقش، بهترین باشیم. وظیفه اصلی و مهم ما این است که برای حفظ سلامت خود به شیوه‌ای درست سواد سلامت بیاموزیم. بدانیم که چه چیزهایی لازم است بیاموزیم و چگونه آموخته‌هایمان را انجام دهیم، تا سبک زندگی ما سلامت محور شود.

وی یادآور شد: سواد سلامت و مهارت زندگی سالم، یکی از مهمترین مولفه‌های خانواده و جامعه سالم است تا گذشته از حفظ سلامتی به ارتقای آن بپردازیم.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • تلاش برای ارتقای رتبه علمی آموزش در خوزستان
  • رئیس هیات ورزش دانش‌آموزی کهگیلویه و بویراحمد انتخاب شد
  • چهل‌ودومین دوره مسابقات قرآن دانش‌آموزی در بوشهر آغاز شد
  • درخشش دانش آموزان تویسرکانی در هفدهمین مسابقات ربوکاپ آزاد ایران
  • ۵۴ زمین مینی فوتبال در مدارس استان بوشهر احداث می‌شود
  • بیش از ۵۵۰ هنرستان فنی و حرفه‌ای در خوزستان فعالیت می‌کنند
  • بازماندگی از تحصیل، بهانه آموزش‌وپرورش برای حفظ نهضت سوادآموزی/ سوخت‌بری، دانش‌آموزان را برای فرار از مدرسه وسوسه می‌کند
  • اجرای نهضت ملی سواد سلامت آموزی در مدارس ۱۰ استان کشور
  • سلامت خانواده از آموزش پرورش تا آموزش عالی
  • مسابقه استانی مشاعره دانش آموزی در گناوه برگزار شد