Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش صداي ايران، حریرچی دوشنبه شب در یک برنامه زنده تلویزیونی درباره روند افزایش شیوع کرونا در کشور هشدار داد و افزود: از یک هفته پیش از شروع سال تحویل ۱۴۰۰ روند افزایشی شیوع کرونا مشاهده می‌شود.

وی با بیان اینکه شمار شهرهای قرمز و نارنجی به ۵۱ شهر رسیده است، گفت: پیش از آغاز سال نو ۹ شهر در ۲ استان خوزستان و کهگیلویه و بویر احمد قرمز و در ۳۱ شهر نارنجی هم در ۱۱ شهر دیگر محدودیت‌های کرونایی وجود داشت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



معاون کل وزیر بهداشت ادامه داد: اکنون شماره شهرهای درگیر وضعیت قرمز و نارنجی به ۵۰ شهر تغییر کرده است. شهرستان‌های فیروزکوه، دماوند از استان تهران هم قرمز شدند و اوضاع در شهرهای بوشهر و ارومیه هم صعودی است.

حریرچی این افزایش‌ها را نتیجه خریدهای اسفندماه اعلام کرد و افزود: نتیجه مسافرت‌ها و دید و بازدیدهای نوروز چند هفته آینده بروز خواهد کرد.

معاون کل وزیر بهداشت در ادامه هموطنان را به منع سفر در ایام نوروز توصیه کرد و افزود: به هر شکل در سفرها و دورهمی‌ها احتمال شیوع کرونا بیشتر است. افرادی که به مسافرت می‌روند یا ویروس کرونا را می‌برند و یا به شهر خود انتقال می‌دهند.

حریرچی همچنین به چرخش ویروس انگلیسی در کشور و خطرات چندبرابری آن اشاره کرد و افزود: در برخی شهرها از جمله تهران شاهد افزایش موارد بستری کرونایی هستیم.

وی با اشاره به مقاوم شدن ویروس کرونا در بدن انسان، گفت: برخلاف تصور غربی‌ها که فقط به فکر مردم خوشان هستند، تا همه مردم (جهان) ایمن نباشند هیچ‌کس در امان نخواهد بود.

حریرچی همچنین به خرید غذا از رستوران‌ها اشاره کرد و افزود: یکی از خطرناک‌ترین عوامل شیوع کرونا همین اماکن غذاخوری و رستوران‌ها هستند.

وی در پایان از مردم درخواست کرد، چند ماه آینده را هم رعایت کنند تا واکسیناسیون انجام شود.

منبع: صدای ایران

کلیدواژه: پروتکل های بهداشتی فاجعه مرگ بر اثر کرونا شیوع کرونا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت sedayiran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «صدای ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۳۸۴۶۲۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مدیر کانون هموفیلی ایران بیان کرد: وجود ۱۳ هزار بیمار هموفیلی در ایران

به گزارش قدس آنلاین به نقل از کانون هموفیلی ایران، وی گفت: بیماری هموفیلی حدود ۱۷ نوع دارد که در نوع فاکتورهای این بیماری فاکتور ۸ و ۹ مهم ترین فاکتور به شمار می آیند.

برپروشان به مهم‌ترین عامل موثر در ابتلا به بیماری هموفیلی اشاره کرد و بیان داشت: هموفیلی یک اختلال ژنتیکی نادر است که بر توانایی بدن برای تشکیل لخته خون تأثیر می‌گذارد و منجر به خونریزی بیش‌ازحد می‌شود. این بیماری معمولا ارثی است و از مادر به فرزند منتقل می‌شود.

وی افزود: تامین دسترسی عادلانه به درمان و دارو یکی از مهمترین مطالبات جامعه هموفیلی ایران بخصوص در شهرستان‌های مختلف کشور است.

مدیرکانون هموفیلی ایران به مشکلاتی که بیماران هموفیلی زن با آن مواجه هستند اشاره کرد و گفت: زنان هموفیلی با توجه به داشتن عادت‌های ماهیانه طولانی مدت، بیشتر در معرض خطر هستند و باید بسیار بیشتر مراقب بهداشت شخصی خود باشند.

وی با تاکید بر حمایت از بیماران هموفیلی گفت: سازمان غذا و دارو و دولت باید در برابر این موضوع اثبات مسئولیت نموده و عدالت در توزیع دارو را ایجاد کنند تا بتوان به حل مشکلات بیماران هموفیلی امیدوار شد.

وی همچنین به تاثیر کمک از طرف خیرین اشاره کرد و افزود: جهت ادامه کار درمانگاه نیاز به حمایت شدید داریم و در حال مذاکره با بخش خصوصی و مسئولان هستیم که واحد مسئولیت اجتماعی زرین رویا به منظور کمک به بهداشت زنان هموفیلی از اهدای ۵۰۰ هزار پد بهداشتی بانوان تا پایان سال به کانون هموفیلی ایران خبر داد، مای لیدی همچنین به مناسبت روز جهانی هموفیلی، ۴۲ هزار پد بهداشتی بانوان را به بیماران هموفیلی اهدا کرد، که این اقدام‌ها می‌توانند در حمایت از بیماران هموفیلی موثر باشند.

وی افزود: در کنار این موضوع باید مشکلات مالی نیز برطرف شود تا بتوان برای حل مشکلات بیماران هموفیلی، اقدامات مناسبی را انجام دهیم و تجهیزات خود را کامل کنیم.

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • همه‌چیز در مورد یک ویروس بهاری؛ بیشتر مراقب کودکان خود باشید
  • توانایی واکسن سازی ایران را جهانی کردیم
  • هشدار قرمز هواشناسی در جنوب کرمان بدون تلفات جانی/ سیل امسال خسارت کمتری داشته است 
  • افزایش نرخ بیکاری در انگلیس به رقمی بی سابقه
  • مدیر کانون هموفیلی ایران بیان کرد: وجود ۱۳ هزار بیمار هموفیلی در ایران
  • فعالیت ۷۵۰۰ آزمایشگاه پزشکی در کشور / کرونا؛ تجهیزات آزمایشگاهی را فرسوده کرد
  • تداوم هشدار قرمز هواشناسی در هرمزگان
  • افزایش ریسک ابتلا به دیابت با مصرف این ماده غذایی
  • اجرای طرح ملی واکسیناسیون رایگان طیور بومی در خمینی‌شهر
  • لزوم بازبینی در حرایم بهداشتی دامپروری جهت مشارکت حداکثری مردم در حوزه دام