Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «باشگاه خبرنگاران»
2024-03-29@10:47:08 GMT

بوستان‌های شهر قم فقط برای تفریح باز است

تاریخ انتشار: ۳ فروردین ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۱۳۸۵۵۸۱

بوستان‌های شهر قم فقط برای تفریح باز است

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از قم،پیام جوادیان مدیرعامل سازمان پارک‌ها و فضای سبز شهرداری قم با اشاره به اینکه در شرایط فعلی بسیاری از ظرفیت‌های اسکان در قم وجود ندارد گفت: اسکان در مدارس و اماکن مسقف در تعطیلات سال جدید امکان پذیر نیست.

 مدیرعامل سازمان پارک‌ها و فضای سبز شهرداری قم با تاکید بر ضرورت همکاری مسافران نوروزی با شرایط ایجادشده بیان داشت: امسال فقط هتل‌ها، مهمان‌پذیر‌ها و مسافرخانه‌ها با ظرفیت کم در مدار موضوع اسکان قرار دارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

جوادیان مصوبه‌های شورای کشوری و استانی مقابله با کرونا مبنی بر اسکان نداشتن در شهر را مورد تاکید قرار داد و یادآورشد: باید با نظارت مستمر و استقرار نیرو‌های آماده‌باش در کنار فضا‌های سبز و بوستان‌ها اسکان مسافران کنترل شود.

مدیرعامل پارک‌های قم با تاکید بر ممنوعیت اسکان مسافران در بوستان‌های سطح شهر عنوان کرد: زائران، مسافران و همشهریان تنها برای تفریح می‌توانند از ظرفیت بوستان‌ها استفاده کنند.

او ادامه داد: شهرداری قم آمادگی کامل برای همکاری با نیرو‌های آتش‌نشانی، مدیریت پیشگیری و رفع تخلف‌های شهری برای مدیریت حوادث را دارد.

مدیرعامل سازمان پارک‌ها و فضای سبز شهرداری قم کنترل تهویه سرویس‌های بهداشتی در سطح بوستان‌های شهر را مورد توجه قرار داد و تصریح کرد: درب ورودی و خروجی نمازخانه‌ها نیز باید باز باشد تا از شیوع مجدد بیماری کرونا جلوگیری شود.

جوادیان با اشاره به مدیریت تجمع در بوستان‌ها توسط دستگاه‌های ذی‌ربط اضافه کرد: ضدعفونی کردن سرویس‌های بهداشتی، نمازخانه‌ها، وسایل حرکت درمانی، اِلِمان و وسایل بازی کودکان باید به‌صورت روزانه و مستمر در دستور کار قرار بگیرد.

 مدیرعامل سازمان پارک‌ها و فضای سبز شهرداری قم به ضرورت ضدعفونی کردن مستمر مُهر، تسبیح و سایر اقلام موجود در نمازخانه‌ها بیان کرد: عوامل اجرایی موظف هستند طبق دستورالعمل‌های ابلاغی و با استفاده از محلول ارسال‌شده، برای ضدعفونی سطوح با غلظت و مقدار معین و استاندارد اقدام کنند،قم دارای ۳۵۵ پارک و بوستان شهری است.

انتهای پیام/ح

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: شهرداری قم بوستان مدیرعامل سازمان پارک ها و فضای سبز شهرداری قم بوستان ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۳۸۵۵۸۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توضیح سخنگوی شهرداری تهران ساخت مسجد در پارک قیطریه

سخنگوی شهرداری تهران توضیخاتی درباره ساخت مسجد در پارک قیطریه تهران ارائه کرد.

به گزارش ایسنا، عبدالمطهر محمدخانی سخنگوی شهرداری تهران در رابطه با واکنش‌های مطرح شده نسبت به ساخت مسجد در بوستان قیطریه در توییتر نوشت: 

چند روزی است موضوع ساخت مسجد در پارک قیطریه به سوژه برخی از فعالان شبکه‌های اجتماعی تبدیل شده و گاهی ادعاهای عجیب و غریبی در این‌باره مطرح می‌شود. برای شفافیت و آگاهی افکار عمومی چند نکته را عرض می‌کنم:

‏١. ساخت مسجد در بوستان‌های فرامنطقه‌ای (پارک‌های بزرگ غیر محله‌ای) مصوبه شورای عالی مساجد تهران را دارد. در ٣ دهه گذشته ۴٣ مسجد در آن‌ها ساخته شده و برای ٣۴ بوستان فرامنطقه‌ای دیگر از جمله پارک قیطریه مصوبه دارد. گرچه از سال‌ها پیش مطالبه مردمی برای احداث مسجد در این پارک وجود داشت.

٢. سرانه ساخت مسجد در تهران در مقایسه با دیگر شهرهای ایران و از آن بدتر پایتخت‌های کشورهای اسلامی بسیار پایین‌تر است. اینکه برخی از مساجد موجود نمازگزار کمی دارند یا بازه سنی خاص نمازگزاران در آن‌ها به دلایل متعددی باز می‌گردد و دلیل خوبی برای عدم توسعه مساجد نیست.

‏٣. از طرفی استدلال ساخت مسجد در پارک‌های فرامنطقه‌ای به رغم وجود مساجد دیگر منطقه هم این است که بخش عمده‌ای از مراجعان به این پارک‌ها اساسا اهل آن منطقه نیستند که محیط پیرامون پارک را بشناسند و به دلیل وسعت پارک و جمعیت زیاد حاضران نیاز به مسجد برای نمازگزاران ضروری است.

‏۴. پارک قیطریه ١٢٢ هزار متر مربع است و مساحت در نظر گرفته شده برای مسجد حدود ٨٢٠ متر مربع یعنی چیزی کمتر از ٧ دهم درصد از کل پارک را شامل می‌شود. فضای درنظر گرفته شده در کنج شمال شرقی پارک در آستانه خیابان و در کم‌تراکم‌ترین بخش پارک به لحاظ فضای سبز واقع شده است.

‏۵. مسجد پارک قیطریه علاوه بر درخواست مکتوب مردمی، خیرین نیکوکار از اهالی همان محل هم دارد که کلیه هزینه‌های ساخت مسجد را متقبل شده‌اند و شهرداری تهران در واقع تسهیل‌گر مشارکت مردم در این امر خیر است.

۶. بعد از طرح برخی ابهامات در رسانه‌ها، شهردار تهران در اولین جمعه ماه رمضان بازدیدی از محل درنظر گرفته شده برای احداث مسجد داشت و پس از بررسی دقیق و مشورت با کارشناسان دستور بازطراحی نقشه مسجد را به نحوی که هیچ کدام از درخت‌های کهن‌سال در محل احداث مسجد واقع نشود، داد.

‏٧. در طرح اولیه ۴ درخت کهنسال در طراحی بخش اصلی مسجد قرار می‌گرفت که با تاکید شهردار و با تغییر نقشه ساخت، این چهار درخت ارزشمند در حیاط روباز روبروی مسجد و در دسترس عموم قرار خواهد گرفت. در ضمن هیچ کاربری تجاری و فروشگاه و مغازه و ... برای طرح مسجد درنظر گرفته نشده و نخواهد شد.

‏٨. در همه شهرهای دنیا پارک‌ها و بوستان‌های بزرگ با کاربری‌های چندگانه نیازهای متنوعی از شهروندان را برآورده کرده و در کنار توجه به محیط زیست با طراحی اکوپارک‌ها، تم‌پارک‌ها و ... آن‌ها را به محل دائمی حضور شهروندان تبدیل می‌کنند.

‏٩. ارتقای پارک‌های تهران به محیط‌هایی با کاربری‌های چندگانه اجتماعی از طریق اضافه شدن فضاهای هنری، آموزشی، فرهنگی و علم و فناوری یکی از رویکردهای راهبردی شهرداری تهران است. این تازه غیر از فضاهای ضروری چون سوله‌های مدیریت بحران و ... است که از سال‌ها پیش در پارک‌ها احداث شده است.

‏١٠. در این دوره که حجم درخت‌کاری و ایجاد فضای سبز و تأسیس پارک‌های جدید و تکمیل ابرپروژه کمربند سبز تهران به گواه آمار و اسناد رشد چشمگیری داشته، ساخت دوقطبی کاذب مسجد-درخت از سوی رسانه‌های اپوزوسیون و رقبای سیاسی در مقابل مردمی که تغییر در این حوزه را می‌بینند کار بیهوده‌ای است.

‏١١. ضمن تشکر از دغدغه‌های ارزشمند فعالان محیط زیست و با رعایت نکات این عزیزان، مسجد پارک قیطریه چهل و چهارمین مسجد پارک‌های فرامنطقه‌ای شهر تهران خواهد بود و برآورده کردن طیفی از نیازهای مخاطبان این بوستان مهم و زیبای شهر تهران کمک خواهد کرد.

‏١٢. خلاصه اینکه: گزاره «درخت قطع می‌کنند تا مسجد بسازند!» را هم باید به کلکسیون دروغ‌های شاخدار علیه شهرداری تهران اضافه کرد! جهت استحضار مردم شریف تهران؛ نه درختی قطع می‌شود، نه مسجد جدید فضایی از کل پارک را خواهد گرفت و نه این اولین و آخرین مسجد در پارک‌های بزرگ شهر تهران است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • واکنش شهرداری تهران به موضوع ساخت مسجد در پارک قیطریه
  • توضیح شهرداری تهران پیرامون ساخت مسجد در پارک قیطریه
  • واکنش سخنگوی شهرداری تهران به ساخت مسجد در پارک قیطریه
  • توضیح سخنگوی شهرداری تهران درباره ساخت مسجد در پارک قیطریه
  • سخنگوی شهرداری تهران درباره ساخت مسجد در پارک قیطریه؛ اولین و آخرین بار نیست
  • توضیح سخنگوی شهرداری تهران ساخت مسجد در پارک قیطریه
  • زاکانی مشکلات تهران را حل کرد و فقط مانده مسجدسازی در پارک ها / اگر در بوستان قیطریه فضای خالی دارید درخت بکارید
  • اسکان مسافران نوروزی در ۷ بوستان پایتخت
  • اسکان بیش از ۹۳ هزار مسافر در مدارس استان یزد
  • اسکان بیش از ۹۳ هزار نفر در مدارس استان یزد